Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας!!!!

Καλη σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!!!Μακάρι και εγω φέτος να μπω στη σχολική τάξη να διδάξω!!!!!!!

Θα πρότεινα και εγω το καινούριο.Εμεις εχουμε πετρέλαιο. είναι παρα πολύ οικονομικό.Βάλαμε δοσεις για 5 χρόνια ,του χρόνου το καλοκαίρι το ξεχρεώνουμε.

Εχθες είχα γενέθλια !!!!Περάσαμε τέλεια.Πήγαμε για φαγητό.Έφαγε και ο μπέμπης και καθόταν στο καρότσι του κύριος ¨Ολο γελάκια έκανε του μπαμπά του.

Πήγα βολτα με το μωρο στην πόλη με το αυτοκίνητο πρωτη φορα και ψωνίσαμε ρουχαλάκια.Πηρα και τον καθρέφτη για να τον ΄βλέπω.

Θα γράψω αύριο περισσότερα.

Αυτό το αυτοκόλλητο που έβαλα γιατι δεν μετράει μέρες και έχει κολλήσει??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;;

Από σήμερα κανονικά ξεκινάνε τα σχολεία!!! Άντε καλη αρχή!!!!

Αννουλα μια χαρά το κορίτσι σου!!! Της αρέσουν οι βόλτες!!! Άντε αυτά τα δόντια!!! Την καημενουλα!!! Ή δικιά μου όλη μέρα τρώει τα χέρια της και γεμίζει σάλια καμία φορά γκρινιάζει λιγο

Εμείς στο αυτοκίνητο βαλαμε μπαγαζιερα!!! Πολύ βολικό και τώρα στις διακοπές κουβαλησαμε προίκα όχι αστεία!!! Και μέσα στο αυτοκίνητο τίποτα για πιο ασφαλές ταξίδι!!!

Εχθες κοιμήθηκε όλο το βράδυ!!! Πρώτη φορά!!! Κοιμήθηκε 11+ και ξύπνησε στις 6 και μετά 8+!!!

Πολύ το χαρηκα και ξεκουραστηκα!!!!

Χθες την φιλησα στον λαιμό και άρχισε να γελάει με φωνή!!! Τρελλάθηκα!!!

Μαρινακι πως είναι τώρα το στήθος σου;;;

Τι καλά που πηγατε και μόνοι σας βόλτα, πρέπει κι εγώ να πάρω αυτό το καθρεφτάκι και να πηγαίνουμε βόλτες και χωρίς τον μπαμπά μας!!!

Άντε τώρα που φθινόπωριασε να μαζευομαστε σιγά σιγά!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; Μαρίνα χρόνια πολλά για εχθές . Σταυρούλα κ εσύ να χαίρεσαι την όνομα σου ! Τελικά την πήραν την κόρη μου στον παιδικό σταθμό που θέλαμε κ σε λίγο θα πάω να την γράψω .Χάρηκε πάρα πολύ το παιδάκι μου εχθές που της το είπα κ έχει αγωνία να πάει εγώ όμως νιώθω παράξενα που θα την αποχωρίζομαι τα πρωινά αλλά θα συνηθίσω . Μαμά μου λέει πρέπει να πάμε τώρα να πάρουμε καινούρια ρούχα για το καινούριο σχολείο , θέλω να είμαι κούκλα κ να μου κάνεις μπουκλιτσες τα μαλλάκια. Συγκινούμαι κ μόνο που τα σκέφτομαι .

Μαρινακι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!

Steviv χρόνια πολλά!!! Να περασετε πολύ ωραία σήμερα!!!

Μαρία τι καλά που την πήραν και χάρηκε τόσο!!! Θα ναι λίγο παράξενα όντως αλλά θα συνηθίσει!!! Για την κόρη σου τι να πω;; Τι πλάσμα;;; Να την χαιρεστε!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια !

Τι κάνετε;;

Μαρία μπράβο για το κορίτσι σου! Καλη αρχή για όλα τα παιδάκια! Θα περνάει υπέροχα στο σχολείο της, θα σου λείπεις ίνας αλήθεια αλλα σκέψου ότι θα έχεις περισσότερο χρόνο για το μωρό.

Μαμά αυτό με την μπαγκαζιέρα θα το σκεφτώ κ εγω !! Ένα ωραίο μικρό οικονομικό αυτοκινητάκι κ μια μπαγκαζιέρα πίσω... Ποσό την πήρατε;

Εμεις παλι κορίτσια δεν κοιμόμαστε τα τελευταία βραδιά πολυ καλά.

Εκεί που κοιμόταν σίγουρα τετράωρο τώρα ξυπνάει στο 2 ωρα κ κάποιες φορές κ στο μιάμιση ωρα απο πονάκια κ πολυ εκνευρίζομαι που του χαλούν τον ύπνο..

Αφήστε εχτές,,η χθεσινή βραδιά ηταν χάλια...ξύπναγε ο μικρός τον ταιζα τον κοιμίζω , πήγαινα να κοιμηθώ , κοιμόμουν κ με ξυπνούσε ο άντρας μου με το ροχαλητο. Ηταν φοβερό ξεκίνησε να ροχαλίζει όταν με έπαιρνε ο ύπνος...είμαι κομμάτια,,,

Κατα τα αλλα φθινοπωρινά πολυ όμορφα Χανιά!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε μανουλες:).

Καλη σχολικη χρονια για τα παιδακια σας:)

Μαria μου μπραβο χαιρομαι που το πηραν το κοριτσακι σας:)!!!φανταζομαι θα πεταει απο την χαρα της;).

Mama μου ειδες πως ειναι με το ολονυχτιο υπνο;)?εμεις παντως στην κουνια μας κοιμομαστε πλεον κανονικα ολο το βραδυ.και αυτο με τα δοντακια της ευτυχως δεν την επηρεασε για νανι προς το παρον.αλλα την μερα ποναει πολυ η γλυκια μου:(.οταν εισαι και πρωτομανουλα σου φαινεται καπως.

Marina μου χρονια σου πολλα κοριτσακι μου;)

Stevi μου χρονια πολλα και σε σενα σημερα.να περασεις ομορφα με την οικογενεια σου.

Kirtiblue μου υπομονη θα φτιαξει ο υπνος απο το μωρακι σου.τωρα ο μπαμπας σας θελει καλτσα στο στομα ;).πολλες φορες το σκεφτηκα για τον δικο μας.ευτυχως μονο οταν ειναι κουρασμενος πολυ ροχαλιζει.

κοριτσαρες καλη μερα να εχουμε φιλια σε ολες:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα μανούλες! Σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας! Τελείωσα τις δουλίτσες εχθές, έφτιαξα τα γλυκάδια μου το πρωι μετά το τάισμα του μπέμπη, βγήκαμε για να πάρουμε λουλουδάκια και τώρα εχει μόνο περιποίηση.. Φιλάκια σε όλα τα μπουτακια!!!

Κορίτσια Καλημέρα !!! Πριν λίγο άφησα την μικρή στο σχολείο . Εχθές την έγραψα κ σήμερα ξεκινήσαμε . Είχε αγωνία πολύ από εχθές κ σήμερα ξύπνησε κ μου λέει είναι ώρα να πάω σχολείο ? Είναι της λέω κ χοροπηδούσε από την χαρά της . Εγώ νιώθω παράξενα ... Ο παππούς μου το πήρε λίγο βαριά , τι μου λέει το άφησες μόνο του κ έφυγες ? Κ στεναχωρεθηκε ο καημένος . Ας ελπίσουμε ότι θα της αρέσει κ θα τα πάει καλά . Σήμερα θα την αφήσω μόνο για μια ώρα κ σιγά σιγά λίγο παραπάνω για προσαρμογή.

Καλημερα κοριτσαρες:)

Τι ωραια μερα σημερα ηλιολουστη οπως και οι προηγουμενες;)

Τελικα η ωρα του πρωινου μας ξυπνηματος ειναι 6 :).μολις ακουω τα ποδαρακια της μπουμπουκας μου να χτυπανε (ειναι το συνθηματικο της οτι εχει ξυπνησει ) σερνομαι μεχρι την κουνια της απο την νυστα.αλλα μολις βλεπω το χαμογελο το πλατυ αμεσως τα ξεχναω ολα;).ειναι ο ερωτας μου;).

αλλ ειπαμε πρωτα γαλατακι γιατι αν μετα την αλλαγη πανας δεν εχουμε ετοιμο γαλατακι το χαμογελακι κοβεται;).αγαπη μου...

μετα κοιμηθηκε για λιγο και λεω δεν σιδερωνω μεχρι να παω στην δουλεια ετσι ωστε το απογευμα να ειμααστε ελευθερη για βολτιτσα;).

εχει και ωραιες βραδυες.προχθες πχ βγηκαμε βραδυ και περπατησαμε καμμια ωριτσα ;).και το ευχαριστηθηκε και κοιμηθηκε μια χαρουλα;).

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα η ζυγαρια στην διατροφολογο μου εδειξε μειον παλι ;).τρεις βδομαδουλες και συνολο 6 κιλακια .σταθερα αλλα θα κατεβουμε.πρεπει γιατι τωρα που βαραινει η ζουζου εγω πρεπει να χανω αλλιως πολυ ζορι οι αγκαλιτσες για νανακια και τα υπολοιπα ;).

καλη μερα να εχουμε .

φιλια σε ολες:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννουλα για τα κιλα . Κ εγω κάποια στιγμη θα ξεκινήσω γυμναστική γιατι με την διατροφή δεν το εχω κ πολυ . Εγω τα κιλα αυτής της εγκυμοσυνης τα έχασα ολα στους 2 μήνες αλλα εχω 5 κιλα απο την προηγούμενη που δεν φεύγουν με τίποτα . Κ εμενα η μπεμπα ξυπνάει απο τις 7 αλλα εγω πολλες φορές εχω ξυπνήσει απο τις 6 δεν ξερω τι με πιάνει κ δεν μπορω να κοιμηθω παραπάνω . Τις δουλειές τις εχω παραμελησει εντελώς αυτη την βδομαδα με τα παιδιά , ισα ισα ενα σκούπισμα κ ενα σφουγγαρισμα κανω μέρα παρα μέρα . Όσο ειναι ακομα ο καιρος καλός τις εχω βόλτα ολη μέρα . Σημερα την άφησα μια μιση ωρα την μικρη στον παιδικο τελικα κ μετα πήγαμε στο Ηράκλειο κ της ψώνισα ρουχα κ παπουτσια για το σχολείο . Οταν πήγα να την πάρω τους έλεγε παραμύθι η δασκάλα τους κ μου λέει μαμά αυριο να μην έρθεις τόσο γρηγορα γιατι δεν άκουσα το τελος του παραμυθιού ουτε πρόλαβα να βγω διάλειμμα να παίξω στις κουνιες .

Kαλημερα κοριτσια μου.

Καλη μερα να εχουμε.

Maria μου μαλλον η μικρουλα σου αρχιζει να συνηθιζει τον παιδικο και θελει να καθεται παραπανω.απο την μια πλευρα ειναι καλο γιατι φαντασου να μην ηθελε καθολου:)?να την χαιρεσαι την ζουζουνα σου ακουγεται ψυχουλα με αυτα που κανει και σου λεει.

οι υπολοιπες που χαθηκατε μανουλες?

mama μου εσυ ολα καλα?σε βλεπω On line αλλα δεν μας χαριζεις την καλημερα σου ;)???ελπιζω ολα καλα.

φιλακια πολλα σε ολες.να προσεχετε τα μπεμπακια σας και τους εαυτους σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλήμερα κορίτσια μου!!! Χάθηκα γιατί κάνω όλο δουλειές και μέχρι να τελειώσω πρέπει να ξανάρχισε από την αρχή...

Ή μικρή μου αυτές τις μέρες είναι γκρινιαρα δεν ξέρω αν είναι από τα δόντια της ή που δεν έκανε κακά, σήμερα ευτυχώς κάναμε και λίγο σαν να ηρεμησε.!!! Έχω ανακαλύψει ότι την βοηθάει αν φάω καρπούζι αλλά εκτός ότι το βαρεθηκα τώρα σιγά σιγά δεν θα βρίσκουμε οπότε πρέπει να βρω τι άλλο την βοηθάει...

Μαρία μου η κόρη σου είναι απόλαυση!!! Να την χαιρεστε μπράβο που της αρέσει και το σχολείο!!;;

Αννουλα κι εσεις μια χαρά με την μπουμπουκα σου!!! Μπραβο για τα κιλά δεν πήγε χαμένος ο κόπος!!!!

Κι εγώ λέω ν αρχίσω από το εξάμηνο και μετά να μπουν οι στερεές και μετά ν αρχίσω γιατί φοβάμαι μην επηρεαστεί το γάλα μου

Πρέπει Άννα μου να βρέθουμε μια φορά, είμαστε τόσο κοντά!!! Τ αφήνω πάνω σου όταν μπορεσεις να το κανονισουμε!!!

Ρε κορίτσια που φαίνεται αν κάποια είναι μέσα;; Εγω δεν μπορώ να το καταλάβω, επίσης εγώ δεν βγαινω ποτέ!!! Είναι μονίμως συνδεδεμένη γιατί μου την σπάει να βάζω και να ξαναβαζω κωδικούς!!! Χαχα

Οι υπόλοιπες που είναι;;;

Φιλία σε όλες και όλα τα γλυκά μωρακια!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια ;)

Mama μου το αν εισαι συνδεδεμενη φαινεται απο το πρασινο φωτακι που ειναι στο πλαισιο οταν κανουμε μια αναρτηση.οταν εισαι εκτος απλα ειναι αποφωτισμενο.ναι οντως πρεπει βρε κοριτσακι θα δουμε θα γινει.

και εμεις εχουμε θεμα με τα δοντακια της.η καημενη να μανουλα μου τ αεχει παιξει γιατι συνηθως οχι καθε μερα τις ωρες που την προσεχει οταν ειμαι στην δουλεια τοτε εχει εξαρσεις που δεν τρωει και κλαιει.αλλα πιστευω με την αλοιφη ειμαστε σε καλο δρομο.δεν ηθελα να την επιβαρυνω αλλα αν δεν τρωει δεν γινεται.

πωπωπω κοριτσια εχω μετανοιωσει τοσο που πηρα το πολυκαροτσι της cam.βασικα δωρο μας το πηραν οι κουνιαδοι μου .αλλα εγω το διαλεξα.καλα λενε οταν εισαι πρωταρης σε πολλα θα πεσεις εξω.τωρα που βαλαμε το επομενο κομματι του καροτσιου επειδη ειχε σπασει η υποδοχη απο την μια πλευρα μιλαμε μια κουτσουλια δεν κουμπωνει καλα ενα σημειο που προστατευει καπως απο κρυο.αλλα εκει αντε εκανα μια πατετντα εκει κρεμασα την εικονιτσα που ειχα με το πορτ μπεμπε με μια κορδελιτσα.

αλλα μου φαινεται πολυ ψευτικο.ισως επειδη ακομα δεν το σηκωνουμε επειδη δεν καθομαστε?ενω αν βαλεις τον ποδοσακο που θα μπαινει και την κουκουλα για ηλιο ειναι σουπερ κοκκινο της φωτιας.εκεινο που δεν ειχα προσεξει ειναι κατω που βαζεις πραγματακια ,εχει σε σχημα χι σιδερα οποτε δυσκολα βαζεις κατι.και επιπλεον στο αμαξι μπαινει με τ αχιλια ζορια μεγαλος σκελετος.τωρα παλι καλα κλεινει.με το πορτ μπεμπε εμπαινε ο σκελετος στο καθισμα του συνοδηγου;).πολυ παιδεμα.ενω ειχα πει θα το δοκιμαζα τοτε στο πορτ μπαγκαζ το ξεχασα.εν τελει καλυτερα να τα επαιρνα ξεχωριστα.γιατι και το καθισματακι δεν ξερω δεν την πολυβολευει.καλα οτι θα χρειαστουμε αλλο σε λιγουσ μηνες δεν το συζηταω.για το μεθεπομενο εχουμε του κουτιου που μου ειχε κρατησει ο αδερφος μου απο την ανηψια μου.οπως και να εχει το μετανοιωσα.το μονο που χρησιμοποιησα ξταν πολυ το πορτ μπεμπε.και να πεις οτι ηταν φθηνο.δεν ξερω για μενα τα 500 ευρω δεν ειναι λιγα σημερινη εποχη.και μαλιστα λεμε να το κρατησουμε και για το επομενο οταν ερθει με το καλο.ασε που τωρα ειναι πιο κατω η ευτερη υποδοχη σε σχεση με την καλαθουνα.αφου νοιωθω σαν να την κατεβασαμε οροφο χαχαχαχα.

πολυ αγχος για το τιποτα.αλλα ειναι κατι που θα επρεπε να ειναι πιο γερο δεν το ευχαριστηθηκα και ειμαστε στην αρχη ακομα.

τελος παντων θα δειξει;).

φιλια σε ολες καλο μεσημερι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...