Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Σαγκρε και Μαρία μπράβο στα μωρακια σας που μεγαλώνουν τόσο καλά!!! Κι εμεις κάπου στα 2,500 κιλά και 11 πόντους από την γέννηση!!!

Μαρία το κατερινακι σας είναι για ζουληγμα!! Είναι πολύ γλυκιά!!!

Άννα να το χαρειτε το γυμναστήριο σας!!!

Kirtiblue να περασετε καλά το υπόλοιπο των διακοπών και ευχομαι ή μετακόμιση να γίνει γρήγορα κι όσο γίνεται πιο ξεκούραστο!!!

Ρε κορίτσια κι εμένα θα φάει τα χέρια της, καμία φορά βάζει και τα δύο μέσα και Πνιγεται, αλλά γιατί κρέμα, με τόσο που τ τρώνε τα χέρια του θα τρώνε και την κρέμα οπότε καλύτερα τιποτα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kitriblue κ η δικιά μου πνίγεται με το σάλιο της κ παρατήρησα ότι το παθαίνει όταν πάει να γελάσει κ να βγάλει φωνούλα μαζί . Εμένα κορίτσια δεν τρώει πια τα χέρια της αλλά τα ρούχα της κ τα σκεπάσματα της με τα χεράκια απλά παίζει κ προσπαθεί να ακουμπάει τα δαχτυλάκιάλλα αναμεταξύ τους αλλά αυτό με τα ρούχα είναι μονίμως βρεγμένη , δεν προλαβαίνω τις μπλούζες κ τις σαλιαρες.

Kitriblue κ η δικιά μου πνίγεται με το σάλιο της κ παρατήρησα ότι το παθαίνει όταν πάει να γελάσει κ να βγάλει φωνούλα μαζί . Εμένα κορίτσια δεν τρώει πια τα χέρια της αλλά τα ρούχα της κ τα σκεπάσματα της με τα χεράκια απλά παίζει κ προσπαθεί να ακουμπάει τα δαχτυλάκιάλλα αναμεταξύ τους αλλά αυτό με τα ρούχα είναι μονίμως βρεγμένη , δεν προλαβαίνω τις μπλούζες κ τις σαλιαρες.

Τώρα που το λες κ μένα καπίστρι πνίγεται...ασεμκ εγω δε προλαβαίνω να πλένω,.,πολυ σάλιο!!!

Εμεις έχουμε πάρει 9 πόντους απο τη γέννηση κ 1900 γραμμάρια .

Ευχαριστώ κορίτσια μου ! Προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο γίνεται !!!

Μια χαρα ειναι κ εσάς το βαρος σας Kitriblue ... Εγω εντός των ημερών θα της πάρω την σοφι την καμηλοπάρδαλη μηπως κ σταματήσει να τρώει τα ρουχα της . Να περνάτε τέλεια στα Χανιά , το λατρεύω αυτο το μέρος κ ίσως να το επισκεφτούμε οικογενειακός για διακοπες το επόμενο καλοκαίρι .

Μια χαρα ειναι κ εσάς το βαρος σας Kitriblue ... Εγω εντός των ημερών θα της πάρω την σοφι την καμηλοπάρδαλη μηπως κ σταματήσει να τρώει τα ρουχα της . Να περνάτε τέλεια στα Χανιά , το λατρεύω αυτο το μέρος κ ίσως να το επισκεφτούμε οικογενειακός για διακοπες το επόμενο καλοκαίρι .

Αν ειναι έτσι να μου πεις!!να συναντηθούμε !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;;;

Χθες ή μικρή μου κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε στις 4:30 και μετά πάλι 8 παρά!!! Ξεκουράστηκα λίγο...

Kirtiblue εσύ καλά είσαι;; Συνήθως γραφείς παραπάνω και φαίνεσαι πιο χαρουμενη:confused:

Πήρα το babasling χθες και πηγα μέχρι το σούπερ πρώτη φορά με το μωρό, μέχρι τώρα ο άντρας μου ψώνιζε, ήταν πολύ καλά για πρώτη φορά αλλά έγινα μουσκεμα στον ιδρώτα

Τώρα θα συμμαζεψω και λέω να μαγειρεψω αλλά δεν ξέρω τι, εσεις τι θα κάνετε;;

Στον ύπνο μου είδα ότι μπήκαν και τ αλλά κορίτσια ζουζου κυρίως θυμάμαι και άλλες όμως και γραφαμε και μιλούσαμε όλες μαζί!! Άντε να γίνει και πραγματικότητα!! Χαχα

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!!!

Εύη καλή σχολική χρόνια στ αγόρι σου!!!

Μαρία και σε σας αν την πάρουν τελικά!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

Είμαι χαρούμενη γιατί εδώ και μερικές ημέρες ο μπεμπάκος κοιμάται καλύτερα τη νύχτα και ξεκουραζόμαστε. Συνήθως τρώει γύρω στις 5 και έως τότε ξυπνάει μόνο στις 3:30 και με την πιπίλα κοιμάται ξανά. Ένα βράδυ μάλιστα ξύπνησε 7 το πρωί και έφαγε με δύο ξυπνήματα μόνο μέσα στη νύχτα αλλά ήταν μεμονωμένο γεγονός! Εδώ στο Ηράκλειο αυτές τις μέρες κάνει πολύ ζέστη και ευχαριστιόμαστε τουλάχιστον βόλτες και πρωί και βράδυ. Τρώει τα χεράκια του και πλέον ευχαριστιέται να βλέπει τα παιχνίδια του μόνος του και κάνω και καμιά δουλειά. Από χτες τρυγάμε τα σταφύλια μας για να βάλουμε το κρασάκι μας φέτος και πηγαίνουμε με τον άντρα μου οι δυό μας τ απογεύματα που δεν δουλεύει και τον μικρό το κρατάει ο μπαμπάς μου. Ήμουν μόνο 4 ώρες μακριά του αλλά μου έλειψε!

Έλα βρε μαμά , όχι μια χαρά είμαι αλλα παλεύω με το σήμα του ιντερνετ κ προσπαθώ να είμαι λακωνική μη χαθούν αυτά που γράφω.

Τώρα είμαστε σε μια καφετέρια κ απολαμβάνω καφέ.

Λοιπόν κορίτσια γκάλοπ

Λύσεις για τούτου υπάρχουν 2!

1. Ένα μεταχειρισμένο δεκαετίας ΙΧ που θα δώσουμε μαξ 3,500 χιλιάρικα με δάνειο απο τράπεζα εννοείτε , που δε θα ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια του κ τι εχει περάσει..κ θα ειναι βενζίνη

2 . Ένα καινούριο diesel αυτοκίνητο , πολυ οικονομικό σε αυτά που θα καίει ,μαχητικά ευρύχωρο με περίπου 17.000 εννοείτε παλι με δάνειο το οποίο ναι μεν θα εχει συμφέρον μακροπρόθεσμα μια κ δε θα πληρώνουμε πολυ βενζίνη αλλα θα ειναι μια περιουσία στο δρόμο κ θα κάνουμε να το ξοφλήσουμε καμία δεκαετία....

Ηδου το δηλιμα

Κ όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα μας δώσει δάνειο η τράπεζα....

Και εμείς βρισκόμαστε στο ψάξιμο για αυτοκίνητο και έχουμε κοιτάξει όλες τις εκδοχές, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε ένα από αυτά τα δύο που γράφεις. Πάντως και για μεταχειρισμένο σε πετρέλαιο αναζητάμε και όχι βενζίνη. Προσωπικά θεωρώ ότι καλύτερα είναι ένα καινούργιο αυτοκίνητο, δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για λίγα χρόνια, δεν περνάει ΚΤΕΟ, δεν βγάζει ζημιές πριν την πενταετία και ξέρεις τι παίρνεις. Το αρνητικό είναι ότι το ξεπληρώνεις σιγά-σιγά με όλα το ρίσκο που συνεπάγεται. Όταν έβγαλα το δίπλωμα πήρα μεταχειρισμένο και ήμουν φοιτήτρια, είχα γίνει κολλητή με όλους τους μηχανικούς αυτοκινήτων στην πόλη που σπούδαζα, αφού συνέχεια με άφηνε και έρχονταν και μου το έφτιαχναν. Έπειτα πήρα καινούργιο και για 7 χρόνια δεν είχε καμιά βλάβη, εννοείται ότι του έκανα ανελλιπώς τα σέρβις του. Μετά τη δεκαετία άρχισαν τα πιο συχνά προβλήματά του.

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια! !!! Αγιασμός σήμερα στα σχολεία και η κόρη μου συνόδευσε το αδελφό της!!!! Ο μεγάλος όλο καμάρι για την αδελφή του ! Πολύ συγκινήθηκα! !! Ήπιαμε και το καφεδάκι μας οι μανουλες μετά! !! Η μικρή μου έχει πάρει 2 κιλά και 11 πόντους. Τελικά τοσστομάχι της έφταιγε γιατί περνώντας το φάρμακο ξεκίνησε να τρώει καλύτερα! Πήραμε και εμείς γυμναστήριο της ficher price και τρελαίνεται! Και γω καινούργιο αυτοκίνητο θα έπαιρνα για να έχω την σιγουριά του! Αλλά όλα κρίνονται με τη τσέπη μας! Ελπίζω να βρείτε σύντομα λύση! Καλό απόγευμα σε όλες!

Γεια σας κορίτσια!!!

Εύη καλή αρχή!!

Kirtiblue εγώ θα έλεγα για καινούργιο γιατί δεν έχει νόημα να τα δίνεις στα συνέργεια τρεις την ώρα και επιπλέον θέλετε κάτι να είναι καλο και να το κρατήσετε για πολλά χρονια απ την άλλη βέβαια μπορεί να βρείτε και κάτι καλό και πιο οικονομικό μιας και σε αυτούς τους καιρους λόγω κρίσης πολλοί αναγκαστηκαν να δώσουν τ αυτοκίνητα τους γιατί δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν

Όπως και να χει κάντε μια έρευνα αγοράς!!!

Θεοχαρουλα ευχομαι να κρατήσει το πρόγραμμα αυτό του ύπνου και να ξεκουραζεστε!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα μανουλες! Καλη χρονια στα παιδακια μας! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο; Εμεις αγορασαμε πριν δυο χρονια ενα αυτοκινητο, μεταχειρισμενο αλλα σε πολυ καλη κατασταση και δε μας εχει βγαλει κανενα προβλημα! Πιστευω αξιζει τον κοπο να το ψαξετε λιγο με τα μεταχειρισμενα γιατι λογω κρισης τα δινουν σε πολυ καλες τιμες! Αν εχετε και κανεναν μηχανικο να το ελεγξει ακομα καλυτερα! Εμεις το πηγαμε στην αντιπροσωπεια (πληρωσαμε ενα πενηνταρι βεβαια....) και μας εδωσαν γραπτη εγγυηση οτι δεν εχει κανενα προβλημα κι ολα τα ανταλλακτικα του ειναι γνησια. Και με τα λεφτα που δωσαμε πηραμε πολυ καλο αυτοκινητο (και μαρκα και μοντελο) ενω με τα ιδια θα περναμε ενα πιο απλο και ισως λιγοτερο αξιοπιστη μαρκα.. Αναθεστε τα στους αντρες αυτα!!! Χιχιχι ι!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κορίτσια ... Καλη αρχη σε ολα τα παιδάκια που ξεκίνησαν το σχολείο σημερα . Εμεις ξυπνησαμε σημερα απο τις 6 γιατι έπαιρνε τον άντρα μου ο παππούς του δουλεια νομίζοντας οτι ειναι 7 κ μου ξυπνησε το μωρο . Καλα είπα τα καντήλια μου πρωι πρωι κ τα άκουσε ο άντρας μου που δεν έφταιγε ο καημένος ... Καλα βρε χριστιανε μου μεγάλος άνθρωπος εισαι κ μπέρδεψες την ωρα αλλα δεν ειδες οτι εξω δεν εχει φεξει ακομα ; Το μωρο μου τι του έφταιγε . Ευτυχώς δεν ξυπνησε με γκρίνια αλλα τις χάλασε ολο το προγραμμα ... Εγω σημερα έπινα καφε στο μπαλκόνι κ ειναι δίπλα μου το δημοτικό κ το γυμνάσιο κ συγκινήθηκα που είδα τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο κ θυμήθηκα την πρωτη μου μέρα στο δημοτικό ... Καλα αν πάρουν την κόρη μου στον παιδικο εχω να ρίξω πολυ κλάμα την πρωτη μέρα που θα την πάω ... Kitriblue κ εγω ειμαι της γνώμης για καινούριο αυτοκίνητο μιας κ θα μεταφέρεται μωρο κ εχει να κανει με την ασφαλεια του παιδιού . Η αν πάτε σε μεταχειρισμένο καλύτερα να σας βγει πιο ακριβό αλλα να ειναι της τελευταίας 5ετιας κ ελεγμενο απο δικο σας μηχανικό .

Καλημερα κοριτσια μου.

Καλη αρχη στα παιδακια σας.καλη σχολικη χρονια να εχουμε.μιας κ λετε κ εμεις θελουμε αλλαγη καποια στιγμη.σε ταξιδι χωρανε μονο της μικρης τα πραγματα.ειδικα με το πορτ μπεμπε .τςλος πρεπει να βαλουμε το αλλο καροτσι.

Αχ χθες πηγαμε στο εμπορικο cosmos.ξετρελαθηκε.εκει βασικα μου αρεσει γιατι αν κατσεις ωρες μπορεις να αλλαξεις ανθρωπινα το μωρο.αρχικα μολις φτασαμε εφαγε.δεν ειχε κ κοσμο πρωι ακομα.κοιμηθηκε στο γαλα μολις το τελειωσε κατι που σπανια γινεται.κ κοιμηθηκε 3ωρες καλα διαβαζεται.τετοιο καφε ουτε οταν ημασταν ελευθεροι :).δςν ενοχληθηκε απο τιποτα.μετα την ταισα πηγαμε κ εμεις για φαγητο κ εκεινη τιποτα.τελεια κ την αρεσε πολυ.στους διαδρομους την ειχα αγκαλια κ χαζεψε με τα παντα.

Απο την παρασκευη της βαζω αλοιφη γιατι εκλαιγα μαζι της με τον πονο απο τα δοντακια της.η τα ουλα θα ηταν η το γαλα.γιατι δεν ηπιε τρια απανωτα γευματα.τελικα ηταν τα ουλα.

Γιατι χθες παρολο που ημασταν εκτος τα ρουφουσε στο λεπτο τα γευματα.

Καλο υπολοιπο κυριακης μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...