Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Άννα μου και εμένα ο μπεμπης απλώνεται όσο δεν πάει στην κούνια του.. Βολεύτηκε ευτυχώς.. Θεωρώ οτι και γι αυτό δεν μου ξυπνάει πλέον.. Χορταίνει τον ύπνο του!!!

Stevi μου και εγω πιστευω οτι θελαν το χωρο τους τα σπορακια μας:D.

τωρα τα βραδυα της θα ειναι πιο ανετα πιστευω.ασε που θα πρεπει να βγαλουμε το αλλο κομματι του καροτσιου.στο πορτ μπεμπε δεν θα την εμπιστευομαι στις βολτες.η κυρια αρχισε να βγαζει ποδαρακι και μπουτακι :D.

αχ η ζουζουνα μου θα την φαω:P,

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stevi μου και εγω πιστευω οτι θελαν το χωρο τους τα σπορακια μας:D.

τωρα τα βραδυα της θα ειναι πιο ανετα πιστευω.ασε που θα πρεπει να βγαλουμε το αλλο κομματι του καροτσιου.στο πορτ μπεμπε δεν θα την εμπιστευομαι στις βολτες.η κυρια αρχισε να βγαζει ποδαρακι και μπουτακι :D.

αχ η ζουζουνα μου θα την φαω:P,

Εμείς το αλλάξαμε εδώ και δέκα μερες... Κανει χαρούλες και κλωτσάει... Ειναι τρέλα τα ζουζούνια μας!

Κοριτσια γει κ απο εμενα...με την δουλεια δεν προλαβαινω ν γραφω...σας διαβαζω ομως! Marina καπου διαβασα οτι τα πρασινα κακα μπορει ν οφειλονται σε υπερπαραγωγη γαλακτος...ισως κ γι αυτο το στηθος οετρωνει...μηπως δεν ρυθμιστηκε ακομη η παταγωγη σου? Οταν το νιωθεις οετρωμενο μπες στο ντουζ ασε πανω του ν πεφτει ζεστο νερο κ κανε μαλαξεις θα με θυμηθεις...κι εμενα ετσι ηταν στην αρχη! Εμεις αν κ σε εβδ αλματος στρωσαμε προγραμμα υπνου..δεν ξυπναει τη νυχτα πια...κοιμαται 11-11,30 κ ξυπναει 7.30-8...αλλο πραγμα! Α επισης η παιδιατρος μ ειχε πει οτι αν τριψεις λιγο τη γλωσσα κ δεν φυγει τ ασπρο ( που συνηθως ειναι γαλα) τοτε ισως εχει στοματιτιδα...

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Μαρίνα εχθες σκεφτόμουν μήπως αλλαξες κάτι στην διατροφή σου ή πήρες κάτι για να ενισχύσεις τον θηλασμό; Όπως χάπια μάγια μπύρας, τσάι κτλ;;;

Επίσης διάβασα στο βιβλίο της πατσουρου ότι τα

πράσινα κακά είναι από την γρήγορη εναλλαγή στήθους ή αν έχει ψιλοαρρωστησει το μωρό, και η υπςρπαραγωγη οπως λεει και η δημητρα αλλά γενικά δεν είναι ανυσηχητικο

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Καλή μέρα σε όλες!!

yk1yp3.png

Καλημέρα και από εμάς! Σήμερα οι γυναίκες σπίτι και άντρες για δουλειά! Ο γιος μου είπε ότι θα πάει να δουλέψει σήμερα να βοηθήσει τον μπαμπά του! Εχτές κάναμε το πρώτο εμβόλιο και θυμήθηκα πως είναι να κλαίει το κορίτσι μου! Ακούστηκε για τα καλά! Είχε ανήσυχο βράδυ δεν έφαγε και πολύ αλλά πιστεύω να παει καλύτερα η μέρα μας! Στο βάρος έμεινε λίγο πίσω λόγω παλινδρόμηση ς και για αυτό δεν τρώει πολύ κρατιέται για να μην πονάει. ...Μου είπε να της δίνω epadoren για 15 μέρες να δούμε πως θα πάει! Σήμερα θα κλείσω ραντεβού για υπέρηχο ισχιων πάλι να το δούμε κι αυτό. Κατά τα άλλα την βρήκε πολύ καλά και αρκετά ώριμη σύμφωνα με την συμπεριφορά της.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!αχ ευη τι ωραια...το αντρακι σου ν βοηθαει το μπαμπα! Μην αγχωνεσαι για το βαρος...κι εμενα π την μετραω σπιτι δεν πηρε τοσο οσο τους προηγ μηνες λογω αρνησης του μπιμπερο οταν λειπω...καλη επιτυχια με τον υπερηχο...mama καλημεραααα!

Καλημέρα!!!

Εύη από τώρα θέλει να πάει για δουλειά ε;; Χαχα αρχίζουν και τα σχολεία από βδομάδα....

Μην σκας για το βάρος είχε και γοπ ή καημενουλα, με το σιροπακι θα στρώσει, ευχομαι κι ο υπερυχος να πάει καλά, εμεις τέλος του μήνα θα πάμε πάλι

Δήμητρα καλημέρα και σε σας!!!

yk1yp3.png

Kαλησπερα κοριτσια:).

Stevi μου τετοια κανουν τα ζουζουνια μας και μας τρελαινουν.

Dimitra μπραβο που με τον υπνο ειστε μια χαρα.και εμεις αν και σε βδομαδα συνεχομενων αλματων ειμαστε κομπλε απο υπνο το βραδυ.

Eυη ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι.θα βρει το ρυθμο του το ζουζουνακι σου.

Mama μου εσυ ολα καλα η ζουζουνα σου?

Κοριτσια το ξημερωμα η μπουμπουκα μου με τρελανε.

της χαιδευα το προγουλακι της κατι το οποιο της αρεσει πολυ και πιστευω ειναι γιατι απο τις πρωτες ωρες στην κλινικη το εκανα.

και εκει που το εκανα εβγαζε μια φωνουλα χαρας σαν να ελεγε να το ξανακανω.και καθε φορα που το εκανα ξαναεβγαζε τη συγκεκριμενη φωνουλα:).με τρελανε σας λεω:).τετοια μου κανει και ολη μερα στην δουλεια το εχω να με συντροφευει καθε της επιτευγμα:).

καλο απογευμα κοριτσακια.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Άννα μια χαρά και ή δικιά μου η μικρή!!!το βραδθλυ ξυπνάμε κάνα δύο φορές αλλά πιστεύω σιγά σιγά θα στρώσει!!

Εμένα άρχισε να πιάνει να βγάζει φωνες-τσιριδες και πρώτη φορά εχθες γέλασε με φωνή γενικά έχει ζωηρεψει πολύ!!! Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο!!! Θα μας τρελλανουν, τι ευτυχία είναι αυτή που ζούμε!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα μανουλες τι κάνετε ;;; Εμεις ξυπνησαμε σημερα απο τις 6 μιση γιατι εχθές κοιμηθηκαμε οικογενειακός απο τις 10 . Τωρα κοιμούνται κ τα δυο παιδάκια μου κ εγω πινω καφεδάκι . Εχθές πήγαμε παιδιατρο το μωρο κ έφτασε τα 63 εκ κ τα 5.700 κιλα. Τωρα πια στηρίζει 100% το κεφαλακι της μονη της κ γενικά εχει μεγαλώσει σούπερ . Ολη μέρα χαρούλες κ φωνούλες ειναι κ μένει κ πάνω απο 1 ωρα στο ριλαξ η στο κρεβατι της χωρις να διαμαρτύρεται . Αντιλαμβάνεται φωνές κ θόρυβο κ ψάχνει να βρει απο που έρχονται . Ο ύπνος της έφτιαξε μεσα στην μέρα που δεν μου κοιμόταν κ ειμαι χαρούμενη γιατι ξεκουραζομαι κ εγω κ μ αφήνει να κανω τις δουλειές μου ... Η μεγαλη θελει να παει οπωσδήποτε σχολείο κ καθε μέρα με βάζει να περάσουμε απο το βιβλιοπωλείο για να διαλέξει τσαντα κ παγουρινο κ ευχομαι να την πάρουν γιατι θα στεναχωρηθει . Εχω αγωνία μεχρι την Κυριακή που θα βγουν τα τελικα αποτελεσματα . Δεν μπορω να βλέπω το μουτράκι της στεναχωρεμενο . Εχθές μου είπε μαμά θελω να πάω στο σχολείο για να κανω καινούριους φίλους κ φίλες κ βούρκωσα .

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι ποσο ειναι τα ζουζουνια σου; το μεγαλο δηλαδη,,, λοιπον εμεις πηγαμε καναμε τσιμπ και τα δυο το μικρο μας μαγκακι εχει παρει 2 κιλα και 12 εκατοστα απο τη γεννηση.

Η μεγάλη μου ειναι 34 μηνων . Τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 3 ... Εμενα το μωρο εχει παρει 2.700 απο το βαρος γέννησης κ 13 πόντους . Αλλα οταν βγήκαμε είχε χάσει 300 γραμ. Οποτε συνολικά εχει παρει 3 κιλα απο το βαρος εξόδου απο την κλινικη κ χωρις να εχει πιει ουτε μια σταγόνα ξένο γαλα . Εγω χαίρομαι γιατι στην πρωτη δεν τα κατάφερα να θηλασω .

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρίνα ο μπέμπης σου σούπερ που κοιμάται τόσες ώρες! Μακάρι να στρώσει έτσι κ οδικός μου. Εμεις σίγουρα θα ξυπνήσουμε 2 φορές το βράδυ.

Μαμά κ εμένα εχει ξεκινήσει τσιρίδες κ άλλου είδους φωνούλες κ με τρελαίνει!!

Μαρία το κορίτσι σου εύχομαι να το πάρουν στο σχολείο! Ειναι τόσο καλη.

Εμεις συνεχίζουμε διακοπές , γυρνάμε με τις εκλογές, κ με το που γυρίσουμε πακεταρισμένης τα τελευταία πράγματα κ ξανά ερχόμαστε μόνιμα πια..

Περνάω σούπερ γιατί κ του μικρού μου του αρέσει παρά πολυ!

Ρε κορίτσια τις τελευταίες ημέρες μου πνίγεται πολυ εύκολα, μάλλον με το σάλιο του κ βγάζει τσιρίδες έχοντας όλη τη γλώσσα έξω λες κ πνίγεται...έτσι κάνει κ σε εσάς; Εντωμεταξύ τρώει τα χέρια του συνέχεια κ τους βραχίονες του με αποτέλεσμα να ερεθίζει παρά πολυ το δέρμα του σε αυτό το σημείο...εσείς τι κάνετε; Του βάζετε κρέμα;

Καλημερα μανουλες;)

mama82 μου ετσι ειναι καθε μερα και κατι καινουργιο.χθες πηραμε επιτελους το γυμναστηριο και κακως που δεν το πηραμε νωριτερα γιατι καταχαρηκε.τα ποδαρακια της και τα χερακια της τα κουνουσε τρελα;)

Maria1984 μου ελπιζω να το το παρουν το κοριτσακι σου και να ειναι ευτυχισμενο αφου το θελει τοσο πολυ.τι συγκινητικο οντως αυτο που ειπε;).

sangreluna μου μπραβο μια χαρα ειστε σε κιλακια και υψος :),ετσι να μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας;).

Kitriblue μου χαιρομαι που ηρεμησες και περνατε σουπερ.καλη συνεχεια στις διακοπες σας και καλη μετακομιση αργοτερα.αυτο που λες και εμεις το κανουμε.η καημενη κοντευει να καταπιει το χερακι της.και εγω εχω αυτην την απορια.εχει κατι να παρουμε απο φαρμακειο η να συμβουλευτουμε τον παιδιατρο πρωτα?

κοριτσια καλη συνεχεια στη μερα σας.

φιλακια

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...