Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιάννα μου προσπάθησε να μην αφήνεις το στομάχι σου άδειο γιατί χειροτερεύει η αναγούλα. Να τρως φρυγανιές, κρακερ γενικά στεγνά πράγματα και ίσως να βελτιωθεί η κατάσταση!

mam2be ΠΗΤ 3/6/2015

nia85! ΠΗΤ 10/6/2015

Kidenio (δίδυμα) ΠΗΤ 11/6/2015

dimitra00 (δίδυμα) ΠΗΤ 12/6/2015

chrstab ΠΗΤ 14/6/2015

sangreluna ΠΗΤ 19/6/2015

εμενα με ξεχασατε...:cry::cry::cry:

εγω εχω πιθανη ημερομηνια στις 4/06

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου! Καλως ηρθατε jokots & gianna .εγω βρε κοριτσια μου χαθηκα γιατι ειχα τρεχαματα με τα παιδια μου. τρεχαμε με την κορη μου στα νοσοκομεια γιατι ειχε ενδειξεις σκωλικοειδιτιδας και μια εβδομαδα μας εφαγε το αγχος και το τρεξιμο...ευτυχως τουλαχισον μεχρι τωρα δεν εγχειριστηκαμε.μετα χτυπησε ο γιος μου το ποδι του στην προπονηση και το ειχαμε μια εβδομαδα δεμενο...απο την αλλη τα δικα μου τρεχαματα με εξετασεις και γιατρους..οπως καταλαβενετε που χρονος....

ευτυχως ολα μου τα αποτελεσματα ειναι καθαρα, δεν εχω θρομβοφοιλια και μαλλον θα σταματησω τις αντιπυκτικες.το νινι μου ειναι καλα,ειμαι στην 13η εβδομαδα και το σποριδιο ειναι 6 εκατοστα και μαλλον....κοριτσακι!τη δευτερα το απογευμα θα κανω αυχενικη και μαλλον θα το σιγουρεψουμε!!!!!εχω πολυ αγχος για την αυχενικη ελπιζω να ειναι ολα καλα!απο αναγουλες ειμαι λιγο καλυτερα απο κιλα πηρα ηδη 1.5 -2 κιλα και απο φουσκωμα μοιαζω με 5 μηνων!!!!!!απο αγχος....ολη μερα και ολη νυχτα.το συζητησα με το γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο λογω της προηγουμενης αποβολης και οτι θα το ξεπερασω οταν θα αρχισει να κλωτσαει και να φουσκωνει η κοιλια μου αρκετα!αντε να δουμε...εσεις ολα καλα;;θα σας βρω και στο facebook.:P

ΜΑΜΟΥΛΗ να σε ρωτήσω για την θρομβοφιλια έκανες εξετάσεις? Και αν ναι προληπτικά? Γνωρίζει κάποια από τις μανουλες πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις για θρομβοφιλια?

Καλησπέρα κοριτσια! Γιαννα κ Γιωργια καλώς ήρθατε!

mam2be..... 3/6/2015

Μαμουλη.....4/6/2015

nia85!....... 10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

chrstab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

jokots.......30/6/2015

Τώρα ειναι όλα τα κοριτσια στη λίστα! Σαν να γινόμαστε πολλές! Τέλεια! Άντε να μπαίνετε όλες να μαθαίνουμε νέα! Τώρα ειδικά που πλησιάζει κ η αυχενικη, θα έχουμε αγωνία όλες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΜΟΥΛΗ να σε ρωτήσω για την θρομβοφιλια έκανες εξετάσεις? Και αν ναι προληπτικά? Γνωρίζει κάποια από τις μανουλες πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις για θρομβοφιλια?

εκανα εξετασεις γιατι ειχα μια αποβολη πριν απο 4 χρονια και μια τον απριλιο και μου το προτεινε ο γιατρος μου.τελικα ομως ολα καλα βεβαια αυριο θα παω και στην αιματολογο το πρωι για σιγουρα.εμενα μου κοστισαν στο συνολο 570 ευρω.:roll:

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε σημερα;εγω ειμαι καλα αν και εδω και δυο τρεις μερες εχω κατι τσιμπηματακια στο νεφρο και αγχονωμαι γιατι στις αλλες δυο εγκυμοσυνες μου ειχα κολικους νεφρου και ηταν ανυποφορο....μαλλον τελικα δεν θα τη γλιτωσω και τωρα...αυριο κοριτσια μου παω για αυχενικη το απογευμα!εχω αγωνια, αγχος, φοβο ολα μαζι!!!θα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα γιατι ολη μερα θα λειπω.φιλακια καλο βραδυ!

καλημέρα κορίτσια!! Μαμουλη καλή επιτυχία!!! και σε όλες μας που πάμε για αυχενική! έχει αρκετά κορίτσια νομίζω προς το τέλος της βδομάδας ή κάνω λάθος? εγω έχω αυχενική την ερχόμενη Τρίτη! και αγωνιώωω!!!

ακριβές οι εξετάσεις της θρομβοφυλίας! δεν τις κάνεις προοληπτικά απλά αν παρουσιάσεις κάποιο προβλημα τις κάνεις αποτι ξέρω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...