Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσια.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Maria μου καλα αποτελεσματα με τον παιδικο.τι καλα με την θαλασσα.και εγω ανυπομονω με την θαλασσα του χρονου με το καλο.

Kirtiblue μου το θεμα με τον νονο ειναι οντως θεμα.εμεις εχουμε αλλα απο θεμα εποχης ενω αρχικα δεν υπολογισαμε το πριν το Πασχα που δεν γινονται γαμοι και βαφτισεις το μετα το Πασχα δεν θα βολευει την νονα μας που δουλευει σε ξενοδοχειο και αδεια αλλα και το ποτε θα αρχισει η σαιζον ειναι δυσκολο.ενω αρχικα που λεγαμε για Μαρτιο Απριλιο θα βολευε.

Νωριτερα δεν γινεται .οποτε αυτο με στεναχωρει ιδιαιτερα.γιατι ισως δεν θα μπορεσουν.τον Νοεμβριο ερχονται Θεσσαλονικη οποτε θα τα πουμε απο κοντα.

Nefeli αυτο που λες με το χρονο το παρατηρησα και εγω.αν δεν την σηκωσω αμεσως ξανακοιμαται.

Mama μου πως περασατε?αντε με το καλο να αποφασισετε για την βαφτιση.

οσο σκεφτομαι το ενδεχομενο γαμου και βαφτισης αγχωνομαι .θελει να προετοιμαστουμε πιο νωρις.θα δουμε.ολα με το καλο και υγεια πανω απο ολα για τα μωρακια μας και εμας θα γινουν.

φιλια σε ολες καλη εβδομαδα.

σαν να δροσισε σημερα ε?το ξημερωμα ειχε αρκετη δροσουλα.τωρα δεν ξερω ειμαι στην δουλεια.μολις βγω θα καταλαβω την διαφορα χωρις το a/c.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α κοριτσια σουπερ η ζουζουνα χθες απλωθηκε στο κρεβατακι της και ολα καλα:).κοιμηθηκε το μωρακι μου και με ανεση και αρκετα σερι ;).

ευτυχως γιατι το ειχα αγχος:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Μαρία βγήκαν τ αποτελέσματα;; Πάντως ότι και να γίνει καλά θα περάσει ή μικρή σας και να σου πω την αλήθεια καλύτερα να πάει του χρόνου να ξεπεραστεί και ή μικρούλα σας και να μην έχετε θέματα με ιωσεις και το Κατερίνα κι σας θα απασχολείται και με άλλες δραστηριότητες και θα περάσει μια χαρά, μόνο στην αρχή ίσως απογοητευτεί...

Αννουλα ευχομαι να κάνετε μια σούπερ γάμο βάφτιση και να το ευχαριστηθειτε, μπορεί να δώσετε κάποια χρήματα αλλά με τον γάμο θα πάρετε κιόλας οπότε μην αγχωνεσαι

Εγω που δεν τρελλενομουν για γάμο τελικά πέρασα τέλεια!!! Είναι Ωραιά ανάμνηση!!! Επίσης ξαναερωτευτηκα τον άντρα μου λες και τον γνώρισα χθες!!! Χαχα

Cristab καλό εμβόλιο χωρίς παρενέργειες!!! Άντε να δούμε μαγικό φιλτρο-γαλα σου τι θαύματα έκανε πάλι!!! Χαχα

Κορίτσια ποτέ να κάνουμε τα χαρτιά για το επίδομα τέκνων στο ικα και στον ΟΑΕΔ;;; Ξέρετε;;

Οι υπόλοιπες χάθηκαν για τα καλά!!! Σαγκρε!!! Ζουζου!!! Kidenio!!!.....?????

yk1yp3.png

Αννουλα ευχομαι να κάνετε μια σούπερ γάμο βάφτιση και να το ευχαριστηθειτε, μπορεί να δώσετε κάποια χρήματα αλλά με τον γάμο θα πάρετε κιόλας οπότε μην αγχωνεσαι

Εγω που δεν τρελλενομουν για γάμο τελικά πέρασα τέλεια!!! Είναι Ωραιά ανάμνηση!!! Επίσης ξαναερωτευτηκα τον άντρα μου λες και τον γνώρισα χθες!!! Χαχα

Mama μου θελουμε πολυ να κανουμε και τα δυο.θα δουμε.θα τα βαλουμε κατω και θα δουμε;).και αν οχι στο δευτερο παιδακι χαχαχα ετσι να μας φυγει και η καψα.απλα παντρευτηκαμε με πολιτικο περσι γιατι ηθελα τοσο πολυ παιδι και με βαση μια συζητηση που ειχα κανει με την γιατρο μου να μην το αφηνουμε γιατι οταν θα θελεις δεν θα ερθει με την πρωτη.και ετσι αποφασισαμε να ετοιμασουμε σπιτι μετα ενα πολιτικο και ξεκινησαμε προσπαθειες και οντως το νινι ηρθε μετα απο τρεις μηνες.αλλα ειχα πολυ αγχος.αφου καθε φορα που ερχοταν περιοδος ελεγα μπα δεν μπορουμε.και το αγχος ειναι ο χειροτερος παραγοντας.βεβαια ο ανδρας μου με κοροιδευε με το αγχος μου :).οι ανδρες δεν μπορουν να το καταλαβουν απολυτα.και επειτα ηρθε η μπουμπου.και δεν τηνα λλαζω με τιποτα στον κοσμο.

φιλια πολλα καλο μεσημερι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Δεν πειράζει κι αν δεν μπορέσετε, αρκεί να στε ευτυχισμένοι!!! Το ξέρω αυτό το άγχος αν και τον δεύτερο μήνα εμείς τα καταφέραμε....

Όσο για την βιασύνη δεν σε πήραν και τα χρόνια!!!

Εννοείται ότι δεν την αλλαζω κι εγώ με τίποτα!!!

Καλό μεσημέρι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama ο υπνος μπρουμητα συνδεεται με αιφνιδιο βρεφικο θανατο! Απο τη στιγμη ομως που μπορει να αλλαξει πλευρο χωρις να πατικωνει τη μυτη του δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. Κι ο μεγαλος μου γιος λογω παλλινδρομησης μονο μπρουμητα κοιμοταν και η δικη μας η γενια το ιδιο οποτε πιστευω δεν ειναι τοσο τραγικο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Το ξέρω ότι συνδέεται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου δεν τολμησα ούτε να το πω!!! Μακριά απ όλους

Αφού μπορεί και γυρνάει οκ, απλά κι οι παιδιατροι φωνάζουν να μην βάζουμε τα παιδιά έτσι, εγώ φοβάμαι..

Ή κάθε μανούλα ξέρει

Σήμερα έχει λίγη δροσιά επιτέλους!!!

Επίσης το επίδομα τέκνων καταργήθηκε από 1-1-2015....

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ειχαμε πολύ γεματο τριημερο και σημερα χαλαρώνουμε στο σπιτι.

Πηγαμε στην πολη (32 χλμ από το χωριο ολοκληρο ταξιδι),πηγαμε στους κουμπάρους μας και εχθες στην παραλια.

Ξεκινησα ιδιαιτερα μαθηματα σε ένα παιδακι που θα παει τεταρτη δημοτικου.Θα κανουμε 2-3 φορες την εβδομαδα.

Θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα

1)Η γλωσσα των μωρων σας είναι παντα ασπρη??Του δικου μου ναι άλλες φορες περισσοτερο άλλες λιγοτερο αλλα συνεχεια ασπρη.Ο γιατρος λεει είναι γαλα.

2)Εδώ και μια εβδομαδα το στηθος μου το πρωι είναι πολύ πετρωμενο.Μια φορα και τα 2.Ο μπεμπης κοιμαται από τις 11 ως τις 6 τρωει 10-15 λεπτα και ξανακοιμάται άλλες 2-3 ωρες.Την ημερα κοιμαται 2-3 μισαωρα σπαστα και τρωει πολύ συχνα και αρκετη ωρα.Γιατι συμβαινει αυτό τωρα μετα από 3 μηνες???Μηπως να κανω αντληση το βραδυ όταν κοιμαται??

Εχθες κοιμηθηκε 10.30 Στις 2.30 το δεξι ηταν πολύ πρησμενο και πετρωμενο .Σηκωθηκα εκανα αντληση και εβγαλα μονο από το δεξι 130 ml.

Μηπως κανω κατι λαθος???

Γεια σου μαρινακι!!! Και της μικρής μου ή γλώσσα είναι άσπρη όχι πάντα όμως, είναι από το γάλα όντως μην ανυσηχεις εφόσον σου το πε κι ο γιατρός

Ο μικρός έχει σούπερ πρόγραμμα!! Τώρα τελευταία κοιμάται τόσο;; Αν ναι γι αυτό πρήζεται το στήθος σου, αν τον εβαζες στο στήθος το βράδυ που κοιμάται για να αποσυμφωρησει δεν θα ξυπνούσε;; Δοκίμασε το πάντως δεν είναι καλό να το αφήνεις μην σου δημιουργήσει πρόβλημα, τώρα αν δεν γίνεται με τίποτα άντλησε με το θηλαστρο

Κι εμένα πρήζεται το στήθος το βράδυ είναι επειδή έχει ώρα να πιει ενώ την ημέρα πίνει πιο συχνά

Κατά τ αλλά μια χαρά σας βρίσκω!!!

yk1yp3.png

mama ο μπεμπης κοιμαται 5-6 ωρες συνεχομενα από 1,5 μηνων και τωρα φτάνει και τις 7.Δεν είναι μονο πρησμένο αλλα και πετρωμένο.Προβληματίζομαι πολύ.Το μωρό ξύπνησε στις 6 και ήταν πετρωμένο στις 2.30 φαντάσου να το άφηνα μεχρι εκείνη την ώρα.

Το πρωι καποιες φορές θηλάζει από το ένα και το άλλο στάζει γάλα.

Πριν που τον άλλαξα είχε κάνει πράσινα κακά.Εχει κάνει και παλιότερα αλλα μάλλον τον είχε πειράξει κάτι.Γενικά το αισθάνομαι πιο βαρυ το μηνα του αποκλειστικού αλλα γιατι αυτά τα πετρωματα μετα από 3 και μηνες θηλασμού??

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ειμαι πολυ χαρούμενη σήμερα! Ο μπεμπης κοιμήθηκε 22:00-06:45 χωρίς να ξυπνήσει καθόλου! Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι! Ελπίζω να το συνεχίσει...

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Steviv μια χαρά σας βρίσκω!!! Να συνεχίσετε έτσι

Κι εμεις καλουτσικα πήγαμε το βράδυ αν και θα ήθελα λίγο ακόμα!!!

Μαρίνα σου στειλα πμ με το τηλ μια συμβούλου θηλασμού για να σε βοηθήσει

Cristab πως πήγε το εμβόλιο;; Σήμερα νομίζω και κάποια άλλη έχει αλλά δεν θυμάμαι ποια....

Μαρία την πήρανε την κόρη σου στον παιδικό;;

Εύη εντάξει με τα κακακια;;;

Kirtiblue ποτέ επιστρεφετε;;; Καλή συνέχεια!!!

Άννα ότι και να γίνει αυτό που έχει σημασία είναι να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι!! Καλή δουλειά!!!

Εδώ χθες έβρεξε τόσο πολύ και έπεσε και ή θερμοκρασία, φθινόπωρο άσε ξαφνικά!!!

Φιλία σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια ... Εχθές εμεις πήγαμε σε 1 πανηγύρι κ άργησαν λιγο τα μικρά να κοιμηθούν αλλα ευτυχώς κοιμήθηκαν αμεσως μολις γυρίσαμε σπίτι . Η μεγαλη ξυπνησε κατα τις 9 παρα κ η μικρη στις 9 αλλα ήπιε γαλα κ τωρα κοιμήθηκε απο μονη της ... Δεν ξερω αν την πήραν γιατι φέτος εχει αλλάξει το σύστημα κ βλέπουμε μονο ατομικά τα μόρια αν κ δεν έβγαλα πολλα , μονο 146 σε σχέση με κατι 220 που μου είπαν αλλες μαμάδες . Στις 15 θα βγουν τα μόνιμα κ θα ξερω σίγουρα αν κ νομίζω πως δεν θα την πάρουν . Σκέφτομαι αρχικά να την πηγαίνω σε 1 παιδικο εργαστήρι για 2 ωρες την βδομαδα για να παίζει κ να ξεχνιέται ... Τελικα δεν κατάφερα να κανω αποχή απο τον καφε πάνω απο 1 μέρα αλλα απο προχθές έστρωσε παλι ο ύπνος της κ σκέφτηκα οτι ίσως περνούσε άλμα γιατι τωρα 2 μερες ειναι άλλο παιδι εντελώς ήρεμη . Πρεπει κάποια στιγμη να κοιτάξω τα άλματα κ να τα σημειώσω να μην ψάχνομαι καθε φορα . Αυριο έχουμε γιατρο για μέτρημα κ ζύγισμα κ να μας γράψει το εμβόλιο του επόμενου μηνα ... Κ της δικιας μου η γλώσσα ειναι άσπρη κάποιες φορές κ ειναι απο το γαλα , επίσης κ το στόμα μεσα αν σας φαίνεται άσπρο ειναι επειδη ειναι μικρά τα μωρα μας κ δεν αιματωνονται σωστά ακομα ... Το στηθος μου κ εμενα κάποιες φορές πετρωνει μεσα στην νύχτα κ την σηκωνω κ την θηλαζω για λιγο κ αμεσως επανέρχεται αλλα αν καμμια φορα δεν θελει να πιει απλα βγάζω λιγο με το χερι κ παλι στρώνει μεχρι να σηκωθεί κ να θηλασει ...

Καλημερα κοριτσακια :)

Εξω σημερα εχει ωραια δροσια αλλα μεσα εχει ζεστουλα.στην δουλεια τουλαχιστον εχουμε A/C ;).

Mama μου σε ευχαριστω για τα λογια σου;).

Maria μου ελπιζω να γινει κατι και να το παρουν το κοριτσακι σου;)!

Κοριτσια να γιατι λεμε οτι τα μωρα κανονιζουν το προγραμμα μας:).

χθες που δεν ειχε τοση ζεστη λεμε με τον ανδρουλη μου θα την δροσισουμε και μετα θα την παμε βολτα στα ΛΗΤΩ και μετα στα jumbo Που ειναι και διπλα διπλα να παρουμε επιτελους αυτο το γυμναστηριο.το απογευμα ομως μετα το μπανακι επειδη της αργησα 1 λεπτο το γαλατακι κλαμα με τρελο νευρο και οταν συμβαινει αυτο δεν θελει να το πιει.το κανει εδω και λιγες μερες.ηρεμησε αργα και αφου ειχαν ερθει κατι πονακια και μετα ναυαγησε η βολτα της ;)!

απο οτι ειδα ειμαστε στην πρωτη εβδομαδα αλματος αναπτηξης απο τις πρωτες συνεχομενες 15,16,17,18 .αν ισχυει αυτο τοτε ισως για αυτο αυτα τα μπερδεματα.το πουλακι εριξε τετοιο κλαμα :(.αφου σε καποια στιγμη εκλαιγα μαζι της.πωπωπω αυτο δεν μπορω να το αποφυγω .και μετα με εβλεπε με τα δακρυσμενα ματακια της περιεργα....:(.

αλλα μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 7 τοπρωι.εγω βεβαια ξυπνησα αρκετες φορες απο συνηθεια γιατι μου ηρθε και περιοδος ευτυχως τα ξημερωματα.και ηθελα να ειμαι διπλα της οταν ξεκινησαν οι βροντες.καλα στο κρεβατακι κανει κατι απλες ;)αλλο πραγμα.το κοριτσακι μου ζοριζοταν εκει μεσα.θελω να πλυνω και τα χειμωνιατικα της.αν πιασουν μετα βροχες θα κανουν καμμια βδομαδα.οποτε ας τα κανουμε απο τωρα.

αυτα ;).

φιλακια στα μπεμπακια σας;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Άννα μου και εμένα ο μπεμπης απλώνεται όσο δεν πάει στην κούνια του.. Βολεύτηκε ευτυχώς.. Θεωρώ οτι και γι αυτό δεν μου ξυπνάει πλέον.. Χορταίνει τον ύπνο του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...