Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Και εμείς κοιμηθήκαμε τέλεια.. 22:00-04:30 και μετά μεχρι τις 07:30.. Φάγαμε και τώρα παίζουμε!!! Θέλω να κάνω δουλίτσες σήμερα που δουλεύει ο άντρας μου αλλα δεν βλέπω να με αφήνει ο μπεμπακος.. Μόλις απομακρύνομαι φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Steviv!!! Απόλαυσε τον μπεμπακι σου και άσε τις δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ!!! Χαχαχα

Καλή Κυριακή σε όλες!!!

Καλημέρα mama! Δεν θα με ένοιαζε αλλα εχω τη γιορτή μου την άλλη Δευτέρα και ήθελα να κάνω τα πολλα σήμερα γιατί αυτή την εβδομάδα θα λείπω αρκετές ώρες με τη δουλειά.. Με βλέπω να τις κάνω το άλλο ΣΚ και να στείλω τους άντρες μου βόλτα στη μαμά μου που ειναι κοντά για να πετάγομαι να τον θηλάζω...

Καλημέρα! Και μένα η μικρή μου κοιμήθηκε 10-4 και μετά 7 . Είμαι λίγο αγχωμένη γιατί ενώ κάναμε αμάν να τρώει 120μλ ανά γεύμα και να πάρει λίγο τα πάνω της το γάλα της έκανε δυσκοιλιοτητσ και της αλλάξαμε το γάλα για να την βοηθήσωκαι ττώρα πάλι δεν το πίνει. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή η πολύ ζέστη που είχε αυτές τις μέρες. Βέβαια τα κακά έφτιαξαν αμέσως οπότε έχω ελπίδες ότι θα συνηθίσει. Βάρος πήρε κανονικά αυτή την εβδομάδα και έχει ζωηρεψει πολύ. Τρίτη έχουμε παιδιατρο . Τώρα παίζει με τον μπαμπά και έχει σηκώσει το σπίτι από τις φωνές και τα γέλια. Καλή Κυριακή σε όλες. Φιλιά!

Καλημέρα!

Σήμερα και εμείς ξεκουραστήκαμε λίγο παραπάνω αφού κοιμήθηκε ο μπέμπης 10:30 με 3:30 σερί ( δεύτερη φορά στους 2,5 μήνες!) και μετά ανά ώρα ξυπνούσε έως τις 7:30 το πρωί. Εσάς κοιμούνται χωρίς ενδιάμεσα ξυπνήματα; Σκέφτομαι μήπως να μη σηκώνομαι σε κάθε ξύπνημα μήπως τον ξαναπαίρνει ο ύπνος μόνο του παρά μόνο όταν κλαίει πολύ, ώστε να μάθει να κοιμάται χωρίς σήκωμα ή πιπίλα.

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! Αφόρητη ζέστη σήμερα.... Υποφέρουμε μικροί μεγάλοι στο σπίτι! Εσείς πως τα πάτε με την ζέστη?

Και εγώ το μωρό το έχω στο δωμάτιο μας ακόμα. Δεν ξέρω πότε θα τον βάλω στο δικό του σίγουρα πάντως μετά το 6μηνο. Ο δικός μου κοιμάται στο στήθος και αγκαλιά κάποιες φορές. Εγώ να σας πω την αλήθεια τον θηλάζω ξαπλωμένη το βράδυ και με βολεύει πολύ. Και του ίδιου φαίνεται ότι του αρέσει. Πιπίλα εγώ δεν δίνω και μάλλον δεν θα δώσω.

mama εγώ θάλασσα τον έπαιρνα καθημερινά στις διακοπές μας και του άρεσε τόσο πολύ. έριχνε κάτι ύπνους άλλο πράγμα. Φυσικά πηγαίναμε αρκετά πρωί για να αποφύγουμε την πολλή ζέστη.

Αύριο εμείς έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο. άντε να δουμε τι κάναμε και αυτό το μήνα από βάρος.

Σας φιλώ όλες!

Καλησπερα κοριτσακια.

Πω πω πως περασε ετσι το σαββατοκυριακο.

Εμεις χθες κλασικα λαικη μετα σουπερ κ κλασικα το ματακι γαριδα.κοιμηθηκαμε μετα απο μια ωρα με κλαματα απο τις 22.00-6.00.

Το κανει ανα τρια βραδυα αν δεν εχει κοιμηθει την μερα.αλλα το θελει στο δευτερο το γαλα αλλιως γινεται χαμος.

Mama μου καλη επιστροφη.ανυπομονω κ εγω για του χρονου μιας κ φετος μπανακι γιοκ.κ ακομα καλυτερα με την μπεμπουλα.

Stevi το ονομα σου πιο ειναι κ γιορταζεις;αχ αυτες οι δουλειες...

Ευη μου εμεις οταν ξεκινησαμε ξενο τα κακακια της εγιναν ακομα κ σημερα μια φορα την μερα.

Σημερα φεραμε το κρεβατακι της μικρης στην κρεβατοκαμαρα.αντε να δοτμε πως θα ειναι το πρωτο της βραδυ εκει μεσα.

Πρεπει συντομα να κανουμε μια λιστα με καλεσμενους.αν βγαινουνε οικονομικα να κανουμε κ γαμο θρησκεφτικο με την βαφτιση.

Αλλα πρεπει να το κανουμε συντομα.ο καιρος περναει.αν δεν γινει η λιστα αποφαση δεν μπορουμε να παρουμε.

Φιλια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Anna μου έκανε κακακια μέρα παρά μέρα με μεγάλη δυσκολία και αρκετά σφιχτά. Sorry για την περιγραφή! !! Εχτές και σήμερα όμως πολύ καλύτερα. Ποιο γάλα δίνεις; Εγω της έδινα frezylac και τώρα το nativa. Πόσο σου πίνει;

Anna μου έκανε κακακια μέρα παρά μέρα με μεγάλη δυσκολία και αρκετά σφιχτά. Sorry για την περιγραφή! !! Εχτές και σήμερα όμως πολύ καλύτερα. Ποιο γάλα δίνεις; Εγω της έδινα frezylac και τώρα το nativa. Πόσο σου πίνει;[/quote

Ευη μου εμεις απο την αρχη ξεκινησαμε το nativa και μεχρι τωρα το θελει ακομα.αλλα νομιζω οτι το ξενο παντα ελαττωνει τα κακακια.ευτυχως

εμεις κανουμε ρευστοτατα.απλα μολις της δωσω ζεστο προς καυτο τσαγακι την βοηθαει.τα σφικτα ειναι δυσκολο.ο παιδιατρος τι λεει;

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; Ολο το σαββατοκύριακο είμασταν βόλτες κ δεν κατάφερα να μπω ... Εχθές η μικρη έπιασε πρωτη φορα μονη της μια κουδουνιστρα κ τρελαθηκα απο την χαρα μου , παρόλο που ειναι δευτερο παιδι ξετρελαινομαι σαν πρωτάρα με οτι καινούριο κανει ... Το Σάββατο πήγαμε κ εμεις θάλασσα , εγω βέβαια δεν κολύμπησα μονο πόδια έβρεξα κ έβαλα κ του μωρου τα ποδαρακια στο νερο κ τα χτυπούσε πάνω κατω κ έσκαγε στα γέλια , ανυπομονω να ερθει το επόμενο καλοκαίρι να κολυμπάω μαζι με τα κορίτσια μου ... Σημερα βγαινουν τα πρώτα αποτελεσματα των παιδικών σταθμών κ εχω αγωνία αν κ δεν το κόβω να την πάρουν φέτος κ θα στεναχωρηθει το παιδακι μου γιατι το θελει πολυ ... Εγω δεν ηθελα να την πάω αλλα επέμενε να παει σχολείο κ έτσι έκανα τα χαρτια της κ απλα το άφησα στην τύχη . Αν δεν την πάρουν θα βρω 1-2 δραστηριότητες να την πηγαίνω έτσι ώστε να περναει κάπως διαφορετικά την ωρα της .

Καλημέρα κορίτσια !

Σήμα γιόκ γι αυτό θα είμαι λακωνική κ γρήγορη

Θεοχάρουλα εμένα κοιμάται 3 ωρα και τετράωρα σίγουρα σερί το βράδυ κ μετα τις τελευταίες ημέρες ξυπνάει μια στις 6 μια στις 7 κ μια στις 8 απο πονάκια . Μου έμαθε ένας φίλος ένα κόλπο κ το κάνω κ τις περισσότερες φορές ξανά κοιμάται. Του πιάνεις ξεκινά κ αριστερά του γοφούς κ τους κουνάς δεξιά αριστερά κοφτά κ λίγο γρήγορα. Αυτό τον ηρεμεί κ τον κοιμίζει. Επίσης να σας πω ότι στην αρχή τον σήκωνα αμέσως κ έτσι φυσικά τον ξυπνούσα κατευθείαν. Μια φορά που πήγα πρώτα στη. Τουαλέτα γιατί θα έσκαγα όταν γύρισα είχε κοιμηθεί!! Είχα τρελαθεί !! Κ έτσι απο τότε του αφήνω λίγο χρόνο...

Μαμά καλή επιστροφή

Στεβι χρόνια πολλα

Μαρία πολυ καλά θα κανεις με τ η μικρή

Κ εγω θέλω να του βρεθώ πόδια αλλά φοβάμαι

Άννα καλη επιτυχία με το δωμάτιο κ με τη λίστα!!

Μαμά κ ΕΣΥ έχεις βαφτίσια;;;

Εμεις ακόμα ψάχνουμε νονό..

kitriblue αυτο που λες ισχυει!! Εγω εχω παρατηρησει οτι μεσα στον υπνο του νιαουριζει, μπορει ακομα και να κλαψει, αλλα μολις παω στο δωματιο του τον βλεπω να κοιμαται γαληνιος!! Αν δε δω ανοιχτα ματια η δεν ακουσω κλαμα κανονικο δεν τον σηκωνω γιατι οπως λες ξανακοιμαται! Δεν ειναι κακο να τους δινουνε λιγο χρονο να ξανακοιμηθουν κι ας γκρινιαζουν λιγο... Και αυτο με του κουνημα ισχυει! Εγω τον χαιδευω λιγο στην πλατουλα και τον κουναω ετσι, γιατι κοιμαται μπρουμητα! Και η πιπιλα βοηθαει παντως!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Γυρισαμε κι εμεις στο σπίτι μας!!!

Kirtiblue εσύ ποτέ επιστρεφεις;

Κι εγώ δεν την σηκώνω αμέσως αλλά το βράδυ έχουμε ξύπνημα μόνο για φαι οπότε δεν κάνουμε διαλείμματα

Λέμε να την βαφτισουμε τον άλλο μήνα αλλά δεν κάναμε τιποτα ακόμα οπότε αν το καθυστερήσουν κι άλλο μας βλέπω για καλοκαίρι

Κι εμένα αυτήν την εβδομάδα πιάνει πράγματα με τα χερακια της βέβαια δεν τα κρατάει πολύ ώρα, και πιάνει τα χερακια της μπροστά στο στήθος σαν συμπεθερα χαχα

Εύη αυτά τα γάλατα σε σκόνη σχεδόν πάντα φέρνουν δυσκοιλιότητα... Μακαρι να βρείτε γρήγορα αυτό που σας ταιριαζει

Νεφέλη μπρούμητα δεν τ απαγορεύουν οι γιατροί;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...