Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

steviv κι εμενα ο αντρας μου δεν ακουει τιποτα αλλα εγω εχω το βιονικο αφτι!! Οχι να μην αισθανεσαι καθολου ασχημα! Αφου τον ακους στο αλλο δωματιο πολυ καλα εχεις κανει! Ειπαμε η καθεμια κανει αυτο που την βολευει κι αυτο που πιστευει σωστο!

mama η καθεμια μας ειναι υπερβολικη με τον τροπο της! Εφοσον εσυ νιωθεις καλα να την εχεις διπλα σου πολυ καλα κανεις!! Αλλωστε και οι γιατροι λενε μετα το εξαμηνο να πηγαινουν στο δωματιο τους..

Φεγγαρενια μου!!!!! Τι κανεις κοριτσακι μου; Τι κανει ο μαγκας; Το μικρο το μαγκακι; Η Μαριαννα γεννησε μεσα στον Ιουλιο το δευτερο, αγορακι παλι! Αγορομανες ολες μας!!! Εγω ειμαι πολυ καλα! Αυτη τη φορα ολα ηταν πιο ευκολα και ο τοκετος και ο θηλασμος και το μετα! Θες η εμπειρια, θες με λυπηθηκε ο Θεος και μου τα εφερε ευκολα... Παντως ειναι τελεια με τα δυο αντρακια μου!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κ εγώ mama δίπλα μου την έχω τα βράδια κ τα μεσημέρια στην μέση κ δεν έχω σκοπό αν δεν πάει τουλάχιστον 8 μηνών να την πάω στο δωμάτιο της , εδώ έχουμε ακόμα στην μέση την μεγάλη όχι να διώξω το μωρό . Εμένα το βράδυ κοιμάται ενώ τρώει κ την βάζω στο κρεβάτι κ δεν ξυπνάει με τίποτα . Την μέρα όμως νυστάζει λ δεν κοιμάται με τίποτα , ούτε με γάλα ούτε με βόλτα ούτε αν την βάλω μόνη της στο κρεβάτιτης. Κλείνουν τα μάτια της κ ξεσηκώνει την γειτονιά από τα κλάματα . Αν τα καταφέρω να την κοιμηθώ μόλις κάνω ότι την αφήνω κάτω ξυπνάει είτε την αφήσω στο 5λεπτο είτε στο μισάωρο κ με κουράζει πολύ όλο αυτό . Εμένα δεν τρώει κ πιπίλα .

Μαρία ούτε εγώ της δίνω πιπιλα, πάντα κοιμάται στο στήθος την ώρα που τρώει, μήπως πινεις καφέ ή τσάι ή κόκα κόλα η ακόμα και σοκολάτα που περιέχουν καφεινη και δεν μπορεί να υσηχασει;

yk1yp3.png

Πινω 1 ελληνικό το πρωι αλλα αυτο την πιάνει μετα τις 3 το μεσημέρι . Πιο πριν κοιμάται 2 φορές ακομα . Τον πινω στις 8μιση με 9 κ στις 10 κοιμάται για κανενα μισάωρο . Κ μετα ξανακοιμαται στις 1 για μιση ωρα παλι ... Λογικα θα την έπιανε απο το πρωι ο καφές . Μην νομίζεις οτι πινω κ πολυ , 1 μονο ελληνικό κανω κ πινω τον μισό . Εγω αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι δεν της αρέσει να ειναι στο σπίτι κ ειδικα στον πάνω όροφο γιατι στο σαλόνι δεν μου τα κανει αυτα . Οταν δεν κοιμάται πάνω κ κλαιει την κατεβάζω στο σαλόνι κ σε 5 λεπτα εχει κοιμηθεί .

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Ξεκινησα δουλεια κ παλευω να προλαβω...σπιτι δουλεια θηλασμους αντλησεις κλπ! Κ παω μονο για 3-4 ωρες..που κ να δουλευα κανονικα 8ωρο... κι εμενα εδω κ 3-4 μερες μου ηρθε κατι που ξεκινησε με υπολειμματα κ σημερα λιγο αιμα...να ειναι περιοδος? Μαρια ισως να ειναι ασυνδετα τα 2 μεταξυ τους (καφες-αυπνια) αλλα φανταζομαι οτι για να περασει η καφεινη στο γαλα θελει το χρονο της...ισως ειναι κ βλακεια αυτο π ειπα...παντως η παιδιατρος μ ειπε μπορω ν πινω 1 καφε τη μερα...κατα προτιμηση οχι απογευμα! Κι εμενα πιπιλα δεν παιρνει.Συνηθως κοιμαται στο στηθος η αγκαλια με λιγο κουνημα...μονη της δυσκολευεται...steviv γιατι να αισθανεσαι ασχημα? Καλυτερα που χωρισατε τωρα κ θα συνηθισει πιο ευκολα το νεο χωρο...κι εγω αν ειχα 2ο δωματιο θα το δοκιμαζα...οχι για εμενα ( γιατι θα μ ετρωγαν τα δρομολογια) αλλα για το μωρο...γιατι οσο πιο μεγαλο τοσο θα δυσκολευοταν να συνηθισει...

Τα γυμναστηρια μεγαλη εφευρεση...ειναι ο μονος τροπος να μεινει κατω για περισσοτερο απο 5 λεπτα...ξετρελλαινεται...τωρα τελευταια καθεται λιγο κ στο κουνιστο ρηλαξ!anna μπραβο στη μπουμπου! Μερα με τη μερα μας εκπλησσουν...τα φιλια μου σε ολες! Καλο σκ

Καλημέρα μανουλες ... Σημερα ξυπνησε στις 7 η μπεμπα απο εχθές στις 11 κ την θηλασα αμεσως γιατι είχε γίνει τούμπανο το στηθος μου τόσες ωρες . Παίξαμε λιγο την έκανα μπανακι κ τωρα κοιμάται ... Για 3-4 μερες δεν θα πιω καφε για να δω αν υπάρχει διαφορα ... Κ εμενα μου είπε ο γιατρός οτι μπορω να πινω ενα καφε την μέρα η ελληνικό η φίλτρου πρωινή ωρα γι αυτο κ τον πινω . Βασικά εχω κ κ θέμα κ δεν μπορω να πάω τουαλέτα κ μονο με τον καφε πηγαίνω αλλιώς δεν θα έπινα καθόλου ... Κορίτσια όσες έχετε λίκνο έχετε βάλει πάντα γυρω γυρω ;;; Εγω εχω βάλει μονο στην μια μερια γιατι φοβάμαι αλλα έτυχε 2 βραδια κ εβγαλε η μικρη το ποδαρακι της απο τα κάγκελα κ το σφινωσε κ ουρλιαζε . Εχθές της έβαλα μια κουβερτα στην άλλη μερια κ ολα καλα ... Αλλου την βαζω να κοιμηθεί κ αλλου την βρίσκω .

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία σε ζηλεψα πολύ για τον χθεσινο σας υπνο!!! Ευχομαι να σας συνεχίσει έτσι!!!

Θεοχαρουλα πάνω κάτω όλες έχουμε κάτι μέρες διάφορα οπότε μάλλον έχει να κάνει με το παιδί!!! Εμείς περνάμε άλμα (12η εβδομάδα) και είμαστε πιο ανυσηχες χωρίς πολύ ύπνο την ημέρα και με πιο πολλά ξυπνήματα για φαι την νύχτα και μέσα σ όλα αυτά τα ούλα που την φαγουριζουν και ήρθαμε χθες και στα πεθερικά μου στην θάλασσα, και πάλι ότι να ναι ο ύπνος.....

Οπότε ξενυχτησα χθες συν το κρεβάτι που πιάστηκαν...

Γκρίνια πρωί πρωί ε;;; Χαχα συγνώμη....

Όσο για τον καφέ τόσο λίγο που πινεις μου φαίνεται αδύνατο να την πείραξε οπότε κάτι άλλο, αυτό με το σαλόνι περίεργο εκτός κι αν έχεις πολλά χρώματα και πράγματα να χαζεψει και υσηχαζει

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Φιλάκια πολλά στα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα mama, απλά ελπίζω και εγώ ότι θα φτιάξει κάποια στιγμή γιατί έχω εξαντληθεί από την καθημερινή αυπνία, τώρα πια δεν με πιάνει ύπνος ούτε όταν κοιμάται και από Δευτέρα αρχίζω δουλειά. Σήμερα ήταν να πάμε στα πεθερικά μου, νότια της Κρήτης αλλά δεν πήγα γιατί σκέφτηκα μην χαλάσει το πρόγραμμα του μπέμπη και στο μέρος που ζουν έχει πολύ ζέστη!!. Τώρα το μετάνιωσα γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχει σταθερό πρόγραμμα και μείναμε πάλι μέσα, αλλά είναι αργά πήγε ο άντρας μου μόνος του για δουλειές. Γενικά λόγω ζέστης και νύστας δεν έχω όρεξη ούτε τις καθημερινές δουλειές να κάνω στο σπίτι μόνο να φροντίζω τον μπέμπη μου.

Καλημέρα κορίτσια , δε σας προλαβαίνω!!!

Νεφέλη σοβαρά μιλάς; Καλά όχι πως πρόκειται να γίνει κάτι μιας και σεξ το έχω ξεχάσει ....

Δεν έχω καθολου όρεξη αφενός κ αφετέρου πρέπει να πάω στο γιατρο κ να μου δώσει το οκ. Απο τότε που γέννησα δεν έχω πάει ακόμα , μια το αίμα κ μια ο γιατρός ηταν διακοπές...σκέφτομαι κ τον άντρα μου συνέχεια....

Πες το βρε μαμά!!!! Τις 2 τελευταίες ημέρες είμαστε μέσα στη γκρίνια κ μόλις μπαίνουμε στη 12 εβδομάδα. Μα δε μπορούσα να το εξηγήσω...

Μαρία μου κ εμένα κοιμάμαι μόνο στο βυζι..μια φορά έχω καταφέρει μόνο να τον κοιμηθώ με νανούρισμα. Ο άντρας μου τον εχει κοιμήσει με νανούρισμα πολλές φορές κ του λέω κάθε φορά μας πως το κανεις κ μου απαντάει εγώ δεν έχω βυζι. Όταν τον νανούριζε ις εςυ Μου λέει Ειναι σαν να του έχεις πίτσα στο τραπέζι όπου πιτςα Βάλε βυζι αλλά να θες να του δώσεις σούπα...ΕΕ μου λέει κ εγώ την πίτσα θα προτιμούσα. Κ εχει δίκιο! Βέβαια πολλές φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα κ ξανά κοιμάται μόνος του. Απλά μόνο τον αγγίζω στα ποδαράκια για να καταλάβει ότι είμαι εκεί.

Δήμητρα υπομονή κ καλή δύναμη!!!

Δε θυμάμαι ποια το είπε εγώ πιπίλα δε του δίνω παρά μόνο στο καρεκλάκι του ix που πολλές φορές χαλάει ο κόσμος για να κάτσει...

Θεοχάρουλα να πηγαίνεις βόλτες να ξεσκας! Ο τόπος σου ειναι πανέμορφος! Είμαστε εδώ μια εβδομάδα κ ο μικτός εχει ξεσαλώσει...

Μάρια όσον αγορά την αυπνία εγώ μια φορά ήπια φρεντο κ. Την επόμενη ημέρα λάλησαμε καθώς ο μέρος είχε τρελαθεί στη γκρίνια. Να θέλει να κοιμάται κ να μην μπορεί... Δε ξέρω αν ηταν τυχαίο ..ο παιδίατρος μου είχε πει ότι μπορεί κ να επηρεάστηκε,.εγω πάντως καφέ δεν ξανά ήπια.

Όσον αφορά το δωμάτιο κ το χώρο εγω το πιστεύω. Συμβαίνει κ στο σπίτι μου..μπορεί να καταλαβαίνουν πράγματα που εμείς αδυνατούμε...

Σας φιλώ προς το παρόν κ επανέρχομαι μόλις βρω σήμα πάλι

Καλησπέρα μανούλες!

Και εμένα ο μπεμπης χθες κοιμήθηκε απο τις 22:00 μεχρι τις 04:30 τον ξανακοιμησα, ξύπνησε στις 07:00, έφαγε και ξανά κοιμήθηκε μεχρι τις 10:15.. Νιώθω τόσο ξεκούραστη σήμερα!!! Πήγαμε βόλτα και σούπερ μάρκετ όπου δεν κοιμήθηκε καθόλου μόνο μια φορά έφαγε στη 13:00.. Στο σούπερ μάρκετ έβγαζε φωνούλες και κουνούσε ποδαράκια χεράκια και έσκαγε χαμόγελα σε όλους.. Του άρεσε πολυ.. Τον ξανά τάισα στις 16:15 κοιμήθηκε στις 17:00 και ακόμα κοιμάται.. Τον περιμένω απο λεπτό σε λεπτό...

Γεια σας κορίτσια και πάλι!!!

Σήμερα είναι άλλη μια μέρα μαραθωνίου θηλασμού... Τα χω παίξει!!! Πέρασα και δύσκολη νύχτα και όλη μέρα θηλαζω!!! Πονανε οι θηλές μου και όλο το στήθος μιας κι ή μικρή έχει πολύ δύναμη και ρουφάει!!!

Steviv εννοείται ότι και σένα σε ζηλεύω!!! Χαχα πάντα με την καλή έννοια!!

Σήμερα πήγαμε πρώτη φορά θάλασσα!!! Δεν κάναμε φυσικά μπάνιο αλλά ήταν ωραία, πήγανε κατά τις 7 που έπεφτε ο ήλιος και ήταν κατι διαφορετικό, της μικρής της άρεσε αν και δεν κατάλαβε τι εστί θάλασσα!! Ανυπόμονω του χρόνου να κάνουμε βουτιες παρέα!!!

Τώρα πάλι θηλάζω και κοιμι,ω, είμαι πτώμα!!

Καλό βράδυ σε όλες και καλό ξημέρωμα!!!

Φιλάκια στα μπουτακια

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εχθες κοιμηθηκαμε καλά!!! Ευτυχώς, ξύπνησε μόνο μια φορά στις 4 και μετά στις 7, ξεκοθραστηκα μπορώ να πω φυσικά θα μπορούσα να κοιμηθώ κι άλλο αλλά ας μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!!! Χαχα

Εσεις τι κάνετε;; Σήμερα γυρναμε και στο σπίτι μας , άντε να τελειώσει κι αυτό το άλμα να ηρεμήσουν λίγο

Χθες από το να ρουφάει όλη την μέρα τι στήθος μου τουμπανιασε σήμερα...

Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...