Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια;).

ετοιμαστηκατε για τον μινι καυσωνα;)?

λες και μεχρι τωρα εκανε κρυο ....

Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα.

το πρωι λιγο πριν φυγω απο το σπιτι ηταν η μπουμπουκα μου με την μαμα μου στο μπαλκονι.και εκει που δεν επινε αλλο με το μπιμπερο της ξαφνικα σηκωσε μονη της το μπιμπερο και το κρατησε για ελαχιστα δευτερα μονη της ;).

καλα επαθα σοκ.πω πω πω βλεπω να χρειαζομαστε χαπακια ευτυχιας με αυτα που ακολουθουν απο εδω και περα ;)!!!.δεν ηταν αμαν και ντε κατι αλλα για εμενα ηταν οτι πιο ομορφο και φυσικα που ημουν παρουσα.θα στεναχωριομουν αν απλα μου περιεγραφαν το πρωτο της κατορθωμα.

αν και πιστευω οτι η μαμα μου την εχει εκπαιδευσει γιατι και εμας μας εμαθε απο πολυ μικρα να πιανουμε μπιμπερο;).

καλη μερα να εχουμε :)

φιλακια πολλα σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα κοριτσια τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε στις 5 του μηνος κανονικα.

τωρα λογικα θα μου ερθει κανονικα γιατι δεν θηλαζουμε εδω και καιρο .

μακαρι να στρωσει αμεσως για να ξερουμε τι γινεται και οχι να ερχεται μια στις τοσες.

mama καλα να περασετε στα πεθερικα σου.

και τα υπολοιπα κοριτσια να εχετε μια ομορφη μερα):

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Αννουλα αυτά που λες " ασήμαντα" είναι τα πιο σημαντικά και αυτά που μας δίνουν χαρά!!! Μπράβο στην μικρούλα σας!!! Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν δεν ήμουν μπροστά!!! Αυτός ο καύσωνας θα είναι είπαν ο τελευταίος!!! Να σας πω την αλήθεια μου χαίρομαι γιατί έχω σκάσει...

Στο εξοχικό ευτυχώς θα χει δροσιά!!! Θα πάμε και ή πεθερά μου μπορεί και να μην κοιμήθηκε από την χαρά της που θα πάμε!!!

Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Αννουλα αυτά που λες " ασήμαντα" είναι τα πιο σημαντικά και αυτά που μας δίνουν χαρά!!! Μπράβο στην μικρούλα σας!!! Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν δεν ήμουν μπροστά!!! Αυτός ο καύσωνας θα είναι είπαν ο τελευταίος!!! Να σας πω την αλήθεια μου χαίρομαι γιατί έχω σκάσει...

Στο εξοχικό ευτυχώς θα χει δροσιά!!! Θα πάμε και ή πεθερά μου μπορεί και να μην κοιμήθηκε από την χαρά της που θα πάμε!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Ασημαντα για τους αλλλους γιατι οσο σκεφτομαι που ημουν εκει χαιρομαι αφανταστα.και σκεφτομαι οτι θα ειναι και πολλα που δεν θα τα πρωτοδω και στεναχωριεμαι.αλλα γερο να ναι το κοριτσακι μου και θα την απολαμβανω μετα.αφου να φανταστεις καποιες στιγμες την αγκαλιαζω τοσο σφικτα που δυσανασχετει;)!!!αλλα δεν μπορω να αντισταθω.

ασε που ειναι και τηλεορασακιας.εγω απλα την ανοιγω ειδικα βραδυνες ωρες οταν σηκωνεται η και ξημερωματα κ εκενινη δεν ξεκολλαει .μολις την αλλαζω θεση κλαιει.το καταλαβα καποια στιγμη που την σηκωνα να ρευτει .εκει που εκλαιγε μουγκα.κ λεω στον ανδρα μου κοιμηθηκε.και μου λεει ναι πως το θες :).και τωρα αν τυχει και περναμε απο εκει το κεφαλι κοντευει να το στραβωσει.χαχαχαχαχα

θελω να της παρω ενα γυμναστηριο να αρχισουμε λιγο να δινουμε περισσοτερα ερεθισματα.αγαπημενα μου παιχνιδια αν και τσιμπημενα της fp.και στα 4 ανηψια μου επαιρνα.μεγαλης αντοχης και ιδιαιτερα εκπαιδευτικα.

της πηρα το κλασικο σκυλακι αλλα της κουνιας.αλλα προς το παρον ψιλοτρομαζει οταν το βλεπει απο διπλα της:)οταν θα την μεταφερουμε γιατι συνεχεια το αναβαλλουμε θα το γυριζω την νυχτα;)

λοιπον αυτα;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Τα γυμναστήρια όντως πολύ ωραία και ακριβά, πήραμε κι εμεις από τα τζάμπο τα fp έχουν 70?!!! Εμείς πήραμε μάρκα τζάμπο πολύ ωραίο 40? το χαζεύει με τις ώρες!!! Της αρέσει πολύ!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ... Στάζω απο τον ιδρώτα απο το πρωι χωρις να εχω κανει τίποτα , τι ζέστη ειναι αυτη παλι σημερα ... Γυμναστήριο της εχω κ εγω απο την πρωτη μου κόρη της bright starts κ εχει αρκετα παιχνιδακια μεσα . Της το εχω ανοιξει τωρα κ 20 μερες κ τρελενεται οταν την βαζω εκει μεσα . Επίσης της ειχα τα σκυλακια στο λίκνο αλλα ξυπνουσε μεσα στην νύχτα κ τα έβλεπε απο πάνω τους κ τους έπιανε την κουβέντα κ γελούσε κ μετα άντε να ξανακοιμηθει γι αυτο κ εγω τα βαζω οταν θελω να την αφήσω για λιγο κ μετα τα ξαναβγαζω ... Άλλο που θελω να σας ρωτήσω , πως τα κοιμιζεται ; Θελω να πω κοιμούνται μόνα τους οταν τα βάλλεται στο κρεβατακι τους ; Γιατι εμενα μονο στο βυζι η στο καροτσι οταν πηγαίνουμε βόλτα κοιμάται .

mama απο τη στιγμη που γινεται ωορηξια υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης! Με το θηλασμο απλα καθυστερει να ξεκινησει η διαδικασια. Οπως και να χει ομως, την πρωτη ωορηξια ποτε δεν την ξερουμε οποτε προσοχη!!

anna καθολου ασημαντο δεν ηταν που επιασε μονη της το μπιμπερο!! Απο δω και περα ολο καινουργια πραγματα θα κανει και φυσικα θα λιωνεις καθε φορα!!! Ειναι υπεροχο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν και να μαθαινουν!! Γυμναστηριο μας ειχαν φερει δωρο στον μεγαλο μου και το καταευχαριστηθηκε!! Ειναι πολυ ωραια απασχοληση και ασκηση!

maria εγω στον μεγαλο μου ξεκινησα εκπαιδευση υπνου στους 3,5 μηνες. Ακολουθουσαμε μια ρουτινα πριν τον υπνο (θηλασμο, αγκαλιτσα, νανουρισμα) και μετα τον εβαζα στην κουνια του. Για καμια δεκαρια μερες εκλαιγε επι ενα τεταρτο ο καημενουλης αλλα μετα εμαθε να κοιμαται μονος του! Στον μικρο, επειδη ηθελα να αποφυγω το κλαμα, ξεκινησα στις δυο βδομαδες, μετα τη ρουτινα μας, να τον βαζω στην κουνια και να τον χαιδευω στην πλατουλα μεχρι να κοιμηθει. Τωρα πλεον του βαζω την πιπιλα, τον χαιδευω λιγο και φευγω. Γκρινιαζει λιγο, μολις αρχισει να διαμαρτυρεται πιο εντονα ξαναπαω και παει λεγοντας. Σε μιση ωρα το πολυ εχει κοιμηθει, χωρις κλαματα μονο με λιγη γκρινια και στο ενδιαμεσο προλαβαινω να κανω μικροδουλιτσες στο σπιτι και να απασχολησω λιγο τον μεγαλο! Το μονο αρνητικο ειναι οτι δε μπορει να ξαναβαλει μονος του την πιπιλα κι ετσι πηγαινοερχομαι αρκετες φορες ενω κοιμαται...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εύη εσας σας είπαν να ξανακανετε υπέρηχο κάποια στιγμή σε κάνα δίμηνο;;.τελος του μήνα που θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο θα μας πει

Πω πω εσεις έχετε και διαβασματα!!! Καλό κουράγιο!!! Αλλά πέρσι ήταν πιο δύσκολα φέτος όσο να ναι θα μπει πιο εύκολα στο κλίμα!!! Και ίσως είναι καλύτερα και για σένα να έχεις χρόνο με το μωρό τα πρωινά που θα λείπει ο μεγάλος!!!

Βιταμίνη d κι εμάς μας είπαν να δώσουμε την πήρα την δοκιμασία και μου φάνηκε περιττό μεσ το καλοκαίρι κι έτσι δεν της έδωσα...

Καλημέρα mama!Θα ξανακάνει υπέρηχο 3 μηνών. Συνηθως το δενουν μου ειπε ο γιατρος.Το διαβασμα δυσκολο θα ειναι γιαυι εχει μεσολαβισει καλοκαιρακι και γενικα βαριεται πολυ ειδικα την γλωσσα.Θα δουμε ελπιζω να μπει σε σειρα...

Μαρία κι εμένα κοιμάται μόνο στο βυζι, τρώει και μετά κλείνουν οι διακοπτες!!! Την κραταω λίγο να κοιμηθεί βαθιά και μετά όταν την βάζω στο κρεββατακι της δεν ξυπνάει!!!

Στο καρότσι δεν κοιμάται και γενικά αν πειναει ξυπνάει ακόμα και στο καρέκλακι του αυτοκινήτου που όλα ναρκωνονται ή δικιά μου κλαίει!!!

Πάντως ο ύπνος είναι εύκολη διαδικασία προς το παρόν ....

Εσας κοιμούνται μόνα στα δωμάτια;;

yk1yp3.png

Εύη ο πρώτος μήνας πιο δύσκολος άλλα θα συνηθίσει, έρχονται κι οι εκλογές που με το που ανοίξουν τα σχολεία θα ξανά κλείσουν!!!

Ή μικρή τώρα είναι 2,5 και μας είπαν επανελεγχο σε δύο μήνες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Την κυρία περίοδο και γωνία την περιμένω ακόμα δεν ξέρω πότε θα κάνει εμφάνιση, έχω σταματήσει θηλασμό δέκα μέρες. Γυμναστήριο θα πάρω και εγώ καινούργιο αυτό που είχα στον γιο μου μάλλον το έδωσα κάπου, δεν θυμάμαι! Την μικρή την κρατάω λίγο αγκαλίτσα και όταν ηρεμήσει και είναι έτοιμη για ύπνο την βάζω στο κρεβάτι της.αν ξυπνήσει στο ενδιάμεσο απλά της χαϊδεύω λίγο την πλάτη παίρνει και την πιπίλα και ξανάκοιμαται.Αλλες φορές όπως κάθεται βάζειμμια φωνή της δίνω πιπίλα και αυτό ήταν.

mama εγω τον εχω στο δωματιο του! Στην αρχη τον ειχα σε λικνο διπλα μου αλλα δε μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα απο τους ηχους που εκανε ενω εκεινος κοιμοταν του καλου καιρου!! Τωρα κοιμομαστε ολοι καλυτερα! Βεβαια εγω κοιμαμαι πολυ ελαφρια οποτε δεν ανησυχω μηπως παθει τιποτα και δεν τον ακουσω... Να φανταστεις μεσα στον υπνο μου ακουω τον μεγαλο που αλλαζει πλευρο κι ας ειναι σε διπλανο δωματιο!

Στο καθισματακι του αυτοκινητου ουτε εμενα κοιμαται! Ο μεγαλος θυμαμαι μετα το τριμηνο κοιμοταν στο αυτοκινητο αν ηταν η ωρα του αλλιως με τιποτα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

mama εγω τον εχω στο δωματιο του! Στην αρχη τον ειχα σε λικνο διπλα μου αλλα δε μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα απο τους ηχους που εκανε ενω εκεινος κοιμοταν του καλου καιρου!! Τωρα κοιμομαστε ολοι καλυτερα! Βεβαια εγω κοιμαμαι πολυ ελαφρια οποτε δεν ανησυχω μηπως παθει τιποτα και δεν τον ακουσω... Να φανταστεις μεσα στον υπνο μου ακουω τον μεγαλο που αλλαζει πλευρο κι ας ειναι σε διπλανο δωματιο!

Στο καθισματακι του αυτοκινητου ουτε εμενα κοιμαται! Ο μεγαλος θυμαμαι μετα το τριμηνο κοιμοταν στο αυτοκινητο αν ηταν η ωρα του αλλιως με τιποτα!!

Νεφέλη να μην αισθάνομαι άσχημα που τον εχω βάλει. Στην κούνια στο δωμάτιο του... Αυτοί οι ήχοι που έκανε με κρατούσαν ξύπνια.. Ο άντρας μου δεν καταλάβαινε τίποτα.. Στο καθισματάκι κάθεται μια χαρα και κοιμάται αλλα μόλις πεινάσει δεν μας σώζει τίποτα...

Εγω φοβάμαι ρε γμτ μην πνιγεί στον ύπνο της, δεν την έχω αφήσει ποτέ να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο ακόμα και την μέρα, είμαι υπερβολική το ξέρω αλλά το χω αγχος

yk1yp3.png

βρε καλως το νεφελακι χρονια και ζαμανια κοπελια κοριτσαρες με το νεφελακι γεννουσαμε μαζι τα πρωτα μας... Τι γινεσαι βρε ψυχη πως παει με το δευτερο; Το μαριαννακι μας κανα νεο; Οταν ξαναμπεις θα χαιρομουν να μιλησουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...