Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κορίτσια γυρισαμε!!!

Τελικά το αριστερό ποδαράκι έχει μια μικρή διάφορα δηλ το κανονικό είναι 60 και εμείς έχουμε 58 πολύ λίγο από το ακτινολογικο μας είπαν να βάλουμε δύο πάνες σαν εσένα Εύη αλλά ο γιατρός μας είπε να μην κάνουμε τίποτα και θα το ξαναδουμε σε κανένα μήνα γιατί πιθανότατα να γίνει μόνο του οπότε χαλαρά και δεν αγχωνομαι

Κ εγω θα σου έλεγα να μην κάνετε τίποτα γιατι ειναι μικρη η απόκλιση κ συνήθως φτιάχνει μονο του . Κρίμα να της βάλετε τωρα με την ζέστη διπλές πάνες . Αφου σου είπε κ ο γιατρός να μην κάνετε τίποτα μεχρι την επανεξέταση μην το ταλαιπωρεις .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κορίτσια δεν την βαζω απο τωρα σε προγραμμα , το εχει φτιάξει μονη της . Της κανω μονο το μπανιο το βραδυ αλλα οταν κοιμάται δεν την ξυπναω κ την κανω το πρωι . Της προσφέρω στηθος οποτε θελει κ δεν την βαζω να κοιμηθεί αν δεν την δω οτι νυσταζει . Πάντως όπως κ να εχει παει η μέρα συνήθως πινει γαλα στις 11 κ ξυπνάει ξανα στις 6 μιση το πρωι , ξαναπινει κ μετα ξυπνάει στις 8 μιση περιπου ...

Μια απο τα δια Μαρία. Δεν τον ξυπνάω ποτέ όταν κοιμάται κ δεν τον κοιμίζω όταν δεν νυστάζει, κ έχει φτιάξει προγράμμα μόνος του..

Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Αννα ιδια ΠΗΤ είχαμε.Γέννησα στις 26 Μαιου.

Μπράβο mama όλα καλά!!!

Μια χαρα είναι ο μπεμπούλης μου.Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Ολο γέλια και φωνούλες!!!Γυρίζει συνέχεια μπρούμυτα και σηκώνει το κεφαλάκι του αρκετή ωρα.Του αρέσει και να κοιμαται μπρούμυτα αλλα ο γιατρός είπε να μην τον αφήνω.

Ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 1 μήνα κατά τον οποιο εβαλε 900γρ.Ετρωγε 3-4 ξενο για να παρει τα πάνω του από τον ικτερο που τον ταλαιπωρούσε μεχρι 18 ημερών.Σας εδωσε ο παιδιάτρος βιταμινη d που θηλάζετε αποκλειστικα???Εμενα μου ειπε να του δωσω

Μου ήρθε περίοδος στις 45 μερες.Καποιας ο γιατρος ειπε ότι δεν γινεται......Πάντως τον Αυγουστο δεν μου ηρθε.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Αννα ιδια ΠΗΤ είχαμε.Γέννησα στις 26 Μαιου.

Μπράβο mama όλα καλά!!!

Μια χαρα είναι ο μπεμπούλης μου.Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Ολο γέλια και φωνούλες!!!Γυρίζει συνέχεια μπρούμυτα και σηκώνει το κεφαλάκι του αρκετή ωρα.Του αρέσει και να κοιμαται μπρούμυτα αλλα ο γιατρός είπε να μην τον αφήνω.

Ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 1 μήνα κατά τον οποιο εβαλε 900γρ.Ετρωγε 3-4 ξενο για να παρει τα πάνω του από τον ικτερο που τον ταλαιπωρούσε μεχρι 18 ημερών.Σας εδωσε ο παιδιάτρος βιταμινη d που θηλάζετε αποκλειστικα???Εμενα μου ειπε να του δωσω

Μου ήρθε περίοδος στις 45 μερες.Καποιας ο γιατρος ειπε ότι δεν γινεται......Πάντως τον Αυγουστο δεν μου ηρθε.

Και εμένα μου είπε να του δίνω βιταμίνη d.. Του αρέσει πολυ και γλυφεται!!

Kαλησπερα κοριτσια.ουφ τοση ωρα εγραφα και με πεταξε .

Ηλιος ας απολαυσουμε οσο μπορουμε γιατι μετα τετοιες μερες θα τις βλεπουμε με κυαλια.

Mama μου ολα καλα θα ειναι θα δεις οποτε μην αγχωνεσαι;).

Marina μου εχεις δικιο.παντα σε θυμομουν κοντα στο πινακακι τελικα ησουν διπλα:).

Κοριτσια και εμεις ετσι χωρις προγραμμα μονη της θα το φτιαξει.απλα τεινει να καταργηση το ενδιαμεσο της νυχτας αλλα και παλι δεν ειναι απολυτο.

Αυτην την εβδομαδα λεω να μεταφερουμε το κρεβατακι της στην κρεβατοκαμαρα γιατι το πορτ μπεμπε της ειναι λιγο στενο πρεπει να βγαλουμε και το κανονικο κομματι του καροτσιου γιατι πολυ κουνιεται μην την βρω κατω κανενα βραδυ .ενω στο κρεβατακι της θα ειναι ανετα.αν και πολλοι λενε θα κανω λαθος και οτι μετα δεν θα βγαινει ευκολα απο την κρεβατοκαμαρα.αλλα μου ειναι δυσκολο να μην ακουω την ανασουλα της .εδω σκεφτομαι που απο διπλα μου θα παει στα ποδια μας ;).

ειναι πολυ μικρη να ειναι μονη της στο δωματιο της.εγω στο πατρικο μου μεχρι που περπατησα κ παραπανω εμεινα με τους γονεις μου και μετα απλα συνηθισα με τον καιρο την νεα πραγματικοτητα.

κοριτσια βλεπω λετε γιατο γυρισμα.εμεις δεν το εχουμε ακομα.ενω ειναι υπερκινητικη δεν γυριζει ευκολα.να ανυσηχω η μονη της θα το βρει?

φιλακια πολλα

καλο μεσημερι,.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε;;

Μαρίνα μπραβο στον μπέμπη σας!!! Και μπράβο σε σένα που παρόλες τις δυσκολίες κατάφερε να θηλαζεις μια που το ηθελες πολύ!!

Εγω δεν αγχωνομαι για την μικρή, θα δούμε εν καιρώ

Άννα εμένα ή κούνια της δεν χωράει στο δωμάτιο μας και έχω λίκνο και την έχω δίπλα μου, σε καταλαβαίνω απολυτα!!! Σε λίγο καιρό δεν θα χωράει στο λίκνο οπότε θα πάει στο δωμάτιο της που είναι η κούνια και λίγο αγχωνομαι που δεν θα την έχω δίπλα μου, βρήκα ενδοεπικοινωνια με κάμερα αλλά δεν είναι το ίδιο...επίσης θα είναι κουραστικό για μένα γιατί θηλάζω και θα ναι πέρα δώθε...θα δούμε...

Κι εμένα γυρναει μπρούμητα χωρις να μπορει να επανελθει βεβαια και κρατάει καλά το κεφαλακι της αλλά ο γιατρός μας είπε να την βάζουμε μια ώρα την ημέρα σπασμένη σε 10λεπτα μπρούμητα για να κρατάει το κεφάλι της και έτσι να γυμνασει τον αυχένα, το κρατάει καλά αλλά στο πεντάλεπτο κουράζεται και κλαίει, την λυπάμαι και την παίρνω αγκαλιά και προσπαθώ σταδιακά να αυξησω τον χρόνο...

Ρωτά τον γιατρό μήπως να έκανες κι εσύ ασκησεις

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια ,

Μπράβο μαρίνα που τα κατάφερες με το θηλασμό, κ ο μπέμπης σου μια χαρά!! Ο δικός μου ο γιατρός ηταν που μου είπε ότι αποκλείεται να έχω περίοδο ενώ θηλάζω. Γέννησα πριν απο 2 μισή μήνες κ τώρα έχω αίμα Άνα εβδομάδα για μια εβδομάδα περίπου κ μου είπε ότι ειναι φυσιολογικό...

Μπορεί το αίμα που είχες να ηταν υπόλειματα .

Κ εμένα μου έχει δώσει βιταμίνη d κ θ Αυγ παίρνουμε έως 5 μηνών 2 σταγόνες τη ημέρα.

Άννα σε Νοιώθω απόλυτα, κ εμένα ο δικός μου ειναι σε λίκνο ενσωματωμένο με το κρεβάτι μου . Δε ξέρω τι θα κάνω όταν μεγαλώσει κ άλλο κ δε στραφεί , πάντως λένε πως το παιδί καλό θα ηταν να ειναι στο δωμάτιο των γονιών μέχρι ενός έτους.

Εμένα κορίτσια αρχίζει κ φτιάχνει άλλο προγράμμα. Εκεί που δεν κοιμόταν σχεδόν ποτέ πάνω απο μια ωρα συνεχόμενη τη ημέρα τώρα έχουμε στάνταρ μεσημεριανό ύπνο απο τις 1 μέχρι της 4 και μισή , πριν κ μετα ρίχνει καμία δεκάλεπτη με μισάωρο σιέστα κ το βράδυ είμαστε απο 10.30 με 11 έως τις 4 το πρωί στο κρεβάτι κ βλέπουμε όνειρα, 4 ξυπνάει για φαΐ κ μετα ξυπνάει στις 6.30 κ μετα στις 8 . Κ συνήθως στις 6.30 των ξυπνάνε πονάκια κ νευριάζω πααααρα πολύ με αυτούς τους πόνους που ξυπνάνε τόσο άσχημα το αγγελούδι μου. Απο ασκήσεις τα ίδια με τη μαμά κάνω κ εγώ. Μπρούμυτα για να δυναμώσει ο αυχένας .μια φορά έχει γυρίσει μόνος του απο ανάσκελα σε μπρούμυτα. Γενικά ειναι πολύ υπερκινητικός.

Εχτές πήγαμε στη θάλασσα. Τρελάθηκε. Στο Τσακ ήμουν να του βούτηξε τα ποδαράκια μέσα !!

Τι κάνετε κοπελιές; Τα μπεμπακια σας; Μπράβο mama χαίρομαι που κι εσείς δεν έχετε θέμα με τα ποδαρακια σας. ...Επίσης χαίρομαι που συμπίπτουν οι απόψεις των γιατρών και νοιώθω μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα φτιάξει απ μόνο του.Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των παιδιών σαφέστατα και το καθορίζουν μόνα τους και εμείς πάμε βάση αυτών. Στο μόνο που παλεύω εείναι στον μεγάλο να κοιμάται νωρίς γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η μέρα του . Φυσικά δεν τα καταφέρνω πάντα. ...Και όσο σκέφτομαι ότι ξεκινάνε τα σχολεία και τα διάβασμα με πιάνει τρέλα. Δευτέρα τάξη να τον διαβάζω και να χω αγκαζε και την μικρή. ...Ε ρε γλέντια. ...

Διαφημίσεις

Και εγω τις περισσότερες φορές την έχω δίπλα μου στο λίκνο, αλλά έχει τύχει να την βάλω και στο δωμάτιο με τον μεγάλο για να συνηθίζουν σιγά σιγά! Βέβαια εμένα με τρώει το πέρα δώθε. ...αλλά έτσι είναι αυτά!

Εύη εσας σας είπαν να ξανακανετε υπέρηχο κάποια στιγμή σε κάνα δίμηνο;;.τελος του μήνα που θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο θα μας πει

Πω πω εσεις έχετε και διαβασματα!!! Καλό κουράγιο!!! Αλλά πέρσι ήταν πιο δύσκολα φέτος όσο να ναι θα μπει πιο εύκολα στο κλίμα!!! Και ίσως είναι καλύτερα και για σένα να έχεις χρόνο με το μωρό τα πρωινά που θα λείπει ο μεγάλος!!!

Βιταμίνη d κι εμάς μας είπαν να δώσουμε την πήρα την δοκιμασία και μου φάνηκε περιττό μεσ το καλοκαίρι κι έτσι δεν της έδωσα...

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έβαλα τον μπέμπη στο δωμάτιο του.. Σήμερα ειναι η

τεταρτη νύχτα.. Κοιμάται πολυ καλα.. Βέβαια εγώ πηγαίνω συνέχεια να δω τι κανει.. Εχει κόψει και το ενδιάμεσο γεύμα.. Δεν χωράει η κούνια στο δωμάτιο μας και στο πορτ μπεμπέ ειναι λίγο στενάχωρα..

Καλημερα μανουλες!! Πεταγομαι απο το καφε ιουλιου, σας διαβαζω συχνα αλλα δε θυμαμαι αν εχω γραψει ποτε. Τωρα ομως ηθελα να σχολιασω κατι.. Kitriblue μην επαναπαυτεις οτι δε θα εχεις περιοδο οσο θηλαζεις γιατι μπορει να την πατησεις!!! Εγω αδιαθετησα στους 3 μηνες κι ας θηλαζα αποκλειστικα. Και δεν ειναι λιγες αυτες που εμειναν εγκυες στους 6 μηνες χωρις να το καταλαβουν... Εκτος αν το θελεις φυσικα οποτε βουρ!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Νεφέλη καλημέρα!?! Δεν μας ξαναέγραψε οπότε θέλεις να μας γραφείς!!! Να χαίρεσαι το μωρακι σου!!!

Έχεις δίκιο για την περίοδο όπως επίσης πάλι ο οργανισμός κάνει ωορρηξία απλά ειναι πιο δύσκολο να μείνεις έγκυος κατά τον θηλασμό αλλά όχι ακατόρθωτο!!!

Εμείς πάλι αλλάξανε βραδυνό προγραμμα και θα φύγουμε στην πεθερά μου για σκ οπότε πάλι θα αλλάξουμε να δω ποτέ θα είναι στάνταρ το βραδυνό...

Εσεις πως τα πάτε;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...