Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ... Κ εγω πινω καφεδάκι στο μπαλκόνι ... Εγω mama πινω ενα ελληνικό το πρωι κ δεν την πειράζει , τον ξεκίνησα βέβαια γουλια γουλια . Όσο για το τσιγάρο μου μυρίζει που κ που αλλα εχω να το βάλω στο στόμα μου απο την αρχη της εγκυμοσυνης .Περιμενουμε νέα απο τον υπέρηχο ... Εμεις έχουμε το δευτερο εμβόλιο στον τέταρτο μηνα αλλα θα μας το γράψει την άλλη Τεταρτη που θα πάμε οποτε δεν θυμάμαι πιο ειναι ... Μαρίνα καλώς ηρθες ξανα στην παρέα μας ... Ευη κ εγω έτσι ειμαι με τις δουλειές , προσπαθώ να τα τελειώσω ολα σε 1 μέρα για να εχω μετα ελεύθερο χρόνο να ασχολούμαι με τις μικρές ... Kitriblue καλα να περνάτε στις διακοπουλες σας ... Εγω τωρα περιμένω να ξυπνήσει το μωρο να πάμε σουπερμάρκετ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαρία!!! Δεν ξέρω για τον καφέ το σκέφτομαι... Μπορεί να πάρω ντεκαφεινε όσο για το τσιγάρο κι εγώ με το που έμαθα εγκυμοσυνη το κοψα μαχαίρι και να σκεφτείς όταν ξεκινησαμε προσπάθειες προσπαθούσα αλλά δεν μπορούσα...μπροστά στο μωρό τίποτα δεν έχει πιο μεγάλη αξία!!! Για το εμβόλιο μας έγραψε τα επόμενα δύο το ένα είναι το νεισβακ και τ άλλο δεν θυμάμαι κι εμεις θα το κάνουμε 3,5 μηνών

Οι υπόλοιπες που είναι;; kidenio ποπακι νια????

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως ειναι τα μωράκια?

Mama και εμένα ο μπεμπης εχει σπυθουρακια γύρω απο το στόμα.. Η παιδίατρος είπε οτι ειναι απο τα σάλια, τη μπουνιά που βάζει στο στόμα και απο τη ζέστη.. Βέβαια είχε βγάλει και άλλου όταν ήμασταν διακοπές αλλα είδα τον πεθερό μου να τον φτύνει.. Κόντεψα να πεθάνω.. Τώρα τα καθαρίζω με βαμβάκι ντε μακιγιάζ και φυσιολογικό όρο και φεύγουν σταδιακά..

Χθες είχαμε αρκετή γκρίνια αλλα το βράδυ κοιμήθηκε απο τις 22:30 μεχρι τις 05:45..

Έφαγε, κοιμήθηκε, έφαγε πάλι στις 09:00 και τώρα ακόμα κοιμάται..

Πρόλαβα να συμμαζέψω και να σιδερώνω.. Εμείς εχουμε το δεύτερο εμβόλιο στις 21/9..

Εγώ μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος έκοψα μαχαίρι το τσιγάρο και πήγε περίπατο και ο καφές. ...Αυτά πάνε μαζί! !!:wink:Και ήταν κι αυτά που μου έλειψαν πιο πολύ. Ένας καφές ειδικά κι αν είναι φίλτρου ή εσπρέσο δεν πειράζει. Ένα χρόνο χωρίς τσιγάρο ήταν ευκαιρία να κοπεί αλλά τώρα κάνω 4-5 την ημέρα και κάθε φορά πάω για απολύμανση για την πάρω το παιδι αγκαλιά. ..Αυτό με το φτύσιμο δεν παλεύεται, στο χωριό μόλις ερχόταν κάποιος έπαιρνα τη μικρή και μη την είδατε:D.Καλα αποτελέσματα mama . πότε σας ειπαν;

Εύη έναν καφέ κρύο κι ένα τσιγάρο φαντάζομαι εγώ ίσως του χρόνου αν δεν θηλάζω...

Έχουμε ραντεβού στις 7:30 και δεν ξέρω ποσό κρατάει...πολλή ώρα είναι εσύ που το κάνες;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κράτησε περίπου 20 λεπτά . ανάλογα πως αντιδράει το παιδι. Εμένα δυσκολεύτηκε γιατί νευριαζε που ζοριζε λίγο τα ποδαρακια της και δεν μπορούσε να κάνει Καλές λήψεις.

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαρινάκη μαλώσω ήρθες !

Εγώ έχω κόψει το κάπνισμα καμία τετραετία τώρα κ δε μου λειπει καθόλου...έναν καφέ μόνο ζήλεψα κ ήπια πριν περίπου 3 εβδομάδες, ένα φρεντο κ ο μικρός δε μπορούσε ένα κοιμηθεί καθόλου οοοολη την ημέρα κ νύχτα. Ηταν μαρτύριο...απο τότε δεν έχω ξαναπιεί...

Κ εμείς πάμε για το δεύτερο εμβόλιο στις 24/09

Εμένα πάλι οδικός μου απο το πολύ πιπίλισμα στο βραχίονα του το έχει κοκκινίσει κ έχει βγάλει σπυράκια ... Τι να κάνω δε ξέρω,.,

Κατα τα αλλά διακοπαααααααρουμε !!!

Ρε κορίτσια , διάβαζω στις μανούλες Ιουλίου ότι προσπαθούν κ βάζουν σε προγράμμα τα μωράκια τους...εσείς το κάνετε; Εγώ το μόνο που κάνω ειναι να τον βοηθήσω να φτιάξει το προγράμμα απο μόνος του..κ φυσικά το βράδυ το προγράμμα μπάνιου , φαΐ κ ύπνου..όλες τις άλλες στρες τον αφήνω μόνο του...

Εύη μου μακάρι να κρατήσει και λιγότερο και να μην ταλαιπωρησουμε το κορίτσι μας!!!

Kirtiblue μπράβο που περνάτε καλά!!!

Τι πρόγραμμα;;; Εμένα μου φαίνονται μικρά πολύ τώρα οι μανουλες Ιουλίου τι κάνουμε...δεν ξέρω

Εγω είπα ότι την αφήνω να το κάνει μόνη της το πρόγραμμα της αργά ή γρήγορα θα το φιαξει

Όπως λες κι εσύ πέρα από το μπάνιο δεν κάνω κάτι άλλο, τι άλλο μπορώ ν κάνω;; Να την αφήσω να πειναει και να κλαίει μέχρι να συνηθίσει;; Δεν διάβασα τις Ιουλίου καθόλου για να μην παρεξηγηθω κιολας

yk1yp3.png

Εύη μου μακάρι να κρατήσει και λιγότερο και να μην ταλαιπωρησουμε το κορίτσι μας!!!

Kirtiblue μπράβο που περνάτε καλά!!!

Τι πρόγραμμα;;; Εμένα μου φαίνονται μικρά πολύ τώρα οι μανουλες Ιουλίου τι κάνουμε...δεν ξέρω

Εγω είπα ότι την αφήνω να το κάνει μόνη της το πρόγραμμα της αργά ή γρήγορα θα το φιαξει

Όπως λες κι εσύ πέρα από το μπάνιο δεν κάνω κάτι άλλο, τι άλλο μπορώ ν κάνω;; Να την αφήσω να πειναει και να κλαίει μέχρι να συνηθίσει;; Δεν διάβασα τις Ιουλίου καθόλου για να μην παρεξηγηθω κιολας

Μια απο τα ίδια κάνω... Απλά διαβάζω στις μανουλες Ιουλίου ότι βάζουν κ προγράμμα για το θηλασμό κ λέω μήπως κάνω κάτι λάθος. Εγώ αφήνω να φτι καεί το προγράμμα του μόνος του κ τα έχει καταφέρει μια χαρά. Όσο για το στήθος το προσφέρω οποτε το θελήσει είτε για παρηγοριά είτε για φαΐ.

Διαφημίσεις

Μόλις διάβασα κάτι μυνήματα, δεν Συμφωνώ καθόλου και το βρίσκω υπερβολικό, ασε που μπορεί να μην μιλαμε σε κάποιες περιπτώσεις για θηλασμό οπότε ακόμα πιο άκυρο μου φαίνεται, τι δηλαδή να κόβω βόλτες για να τρώει συγκεκριμένη ωρα; Άσε που δεν θέλω να κόβω γεύματα γιατί δεν ξέρω ποσό ακριβώς πίνει με τον θηλασμό και δεν χρησιμοποιώ τσαι τέλος πάντων ο καθένας κάνει το καλύτερο για το παιδί του δεν Κρινώ καμία απλά δεν συμφωνω

yk1yp3.png

Τα μικρακια μας έχουν ανάγκη.από ύπνο και γαλατάκι οπότε είτε κοιμούνται πολύ ή λίγο είτε τρώνε πολύ ή λίγο το ορίζουν αυτά επίσης τώρα ήρθαν στον κόσμο εμάς τις μανουλες τους έχουν πιο γνώριμα και έχουν την ανάγκη από το χαδι μας την αγάπη μας γιατί να τα στερηθούν;; Για να μάθουν να κοιμούνται παραπάνω ώρες ή να τρώνε στάνταρ ώρες;;

Θα ψάχνουμε αυτές τις στιγμές...

yk1yp3.png

Τα μικρακια μας έχουν ανάγκη.από ύπνο και γαλατάκι οπότε είτε κοιμούνται πολύ ή λίγο είτε τρώνε πολύ ή λίγο το ορίζουν αυτά επίσης τώρα ήρθαν στον κόσμο εμάς τις μανουλες τους έχουν πιο γνώριμα και έχουν την ανάγκη από το χαδι μας την αγάπη μας γιατί να τα στερηθούν;; Για να μάθουν να κοιμούνται παραπάνω ώρες ή να τρώνε στάνταρ ώρες;;

Θα ψάχνουμε αυτές τις στιγμές...

Συμφωνώ απόλυτα ! Κ εγώ έτσι σκέφτομαι κ έτσι πράττω...

Τον κρατάω στην αγκαλιά,μου κ προσπαθώ να τον χορτάσω όσο μπορώ..

Κορίτσια γυρισαμε!!!

Τελικά το αριστερό ποδαράκι έχει μια μικρή διάφορα δηλ το κανονικό είναι 60 και εμείς έχουμε 58 πολύ λίγο από το ακτινολογικο μας είπαν να βάλουμε δύο πάνες σαν εσένα Εύη αλλά ο γιατρός μας είπε να μην κάνουμε τίποτα και θα το ξαναδουμε σε κανένα μήνα γιατί πιθανότατα να γίνει μόνο του οπότε χαλαρά και δεν αγχωνομαι

yk1yp3.png

Εγω κορίτσια δεν την βαζω απο τωρα σε προγραμμα , το εχει φτιάξει μονη της . Της κανω μονο το μπανιο το βραδυ αλλα οταν κοιμάται δεν την ξυπναω κ την κανω το πρωι . Της προσφέρω στηθος οποτε θελει κ δεν την βαζω να κοιμηθεί αν δεν την δω οτι νυσταζει . Πάντως όπως κ να εχει παει η μέρα συνήθως πινει γαλα στις 11 κ ξυπνάει ξανα στις 6 μιση το πρωι , ξαναπινει κ μετα ξυπνάει στις 8 μιση περιπου ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...