Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Εμενα ο μικρος μου κοιμαται πλεον 10 με 7 το πρωι! μετα τρωει 11 και αναλογως την ορεξη ως το βραδυ που τρωει στις 8 και μετα 10 και νανακια κανει περιπου 7-8 μισαωρους θηλασμους την μερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια το ξερω οτι δεν ειναι μονο φαι το στηθος γι αυτο στενοχωριεμαι...τωρα την εβαλα κι ενω ετρωγε κοιμηθηκε.

.το καλυτερο μας...κι εμενα μου λειπει το 4ωρο που φευγω αλλα δεν εχω επιλογη...πηρα τη θηλη της μεντελα κ την δοκιμασαμε αλλα αυτη δεν τρεχει ευκολα χρειαζεται ν ρουφηξει κ η δικια μου εχει καταμπερδευτει...οποτε της εδωσε ο αντρας μ με απλη...της σταζει λιγο γαλα αρχικα κ μετα κατι γινεται...

Sangre μια χαρα προγραμμα...steviv αρχικα να σου πω οτι ειχα το mini elektric της medela κ πασχιζα ν βγαλω με δυσκολια...τωρα νοικιασα το νοσοκομειακο κ σωθηκα...βγαζω συνηθως πρωι κ βραδυ...100ml καθε φορα κι απο τα 2...ξερω οτι δεν ειναι πολυ αλλες κοπελες βγαζουν λιτρο σχεδον..mama δεν ειναι κακο να χεις λιγο για ωρα αναγκης..kitriblue ωραια ιδεα...θα ψαξω ν βρω τετοιο καθρεπτακι...εμεις εδω κ 2 βραδια κοιμομαστε 9...την βαζω στο στηθος στις 12 πριν πεσω για υπνο ενω κοιμαται κ ξυπναει 6-7

ποιος σου ειπε κοπελια πως το γαλα σου δεν ειναι θρεπτικο βαλε το καημενο βρεφακι στο στηθος αυτο ξερει καρδουλα μου πωπω βουρπεινάειαι μονο πουμένει ην εχεις γαλα δεν ειναι μονο η τροφη ειναι και η επαφη η συναισθηπελυψη. Μην το κανεις αυτο στη ψυχουλα του ας το να κανει οτι νομιζει εκεινο.

Κοίτα είμαι υπέρ τοθηλασμού εφόσον όλα πηγαίνουν καλά! ! Το μωρό σταμάτησε να παίρνει βάρος επί δύο εβδομάδες. ...τι έπρεπε να κανω;;;; Να το αφησω να πεινάει; ;;;Ή να μένει πίσωστις κκαμπύλες και να είχαμε αλλα θεματα;;; Νομιζω πως αφησα περιθώριο και στο μωρο και στο στηθος να κάνει την δουλειά του αλλά δεν την έκανε. ...Λυπάμαι για αυτο....

με συγχωρεις η καθε μανα ξερει καλυτερα το παιδι της μα περα από την τροφη οταν ζηταει στηθος δως του δεν χανεις τιποτα ας πινει οπως νομιζεις καλυτερα αλλα το στηθος δεν εχει να κανει μονο με το φαι επισης οι καμπυλες αναπτυξης που αναφερουν τα βιβλιαρια ειναι ψιλοακυρες να ξερεις τεσπα ξαναλεω καθε μανα ξερει το μωρο της καλυτερα κι ολοι οι αλλοι περισσευουν

Διαφημίσεις

με συγχωρεις η καθε μανα ξερει καλυτερα το παιδι της μα περα από την τροφη οταν ζηταει στηθος δωςστήθοςεν χανεις τιποτα ας πινει οπως νομιζεις καλυτερα αλλπο στηθος δεν εχει να κανει μονο με το φαι επισης οι καμπυλες αναπτυξης ποβιταμίνες μεσαουν τα βιβλιαρια ειναι ψιλοακυρες να ξερεις τεσπα ξαναλεω καθε μανα ξερει το μωμπουκάλι καλυτερα κι ολοι οι αλλοι περισσευουν

Το έκανα sangre για να παίρνει από εμένα όσο είχα και να πίνει και λιγο συμπλήρωμα αλλά η μικρη νευριαζε και το εδιωχνε το στήθος. ..Σαφώς και οι καμπυλες δεν ισχύουν εννοώ να παει πίσω στην ανάπτυξη της. Τα εζησα με τον γιο μου και κατεληξα να βαζω extra βιταμίνες μεσα στο γάλα γιατί είχε ξεκινήσει να χάνει....Κι ολο αυτο γιατι δεν ηθελα να δωσω μπουκάλι. ..Οσο για την αγαπη και τξ φροντιδα και την ασφαλεια δεν την μετραω με τον αν θηλαζω ή οχι...

Καλημερα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Πως τ πάτε;;; Εμείς είχαμε λίγο γκρίνια χθες μάλλον από τα δόντια που ποιος ξέρει ποτέ θα βγάλουμε.....

Εύη εσεις με τα Ίσχια πως τα πάτε;; Της βάζεις ακόμα δύο παμπερς;; Εγω σήμερα θα κλείσω ραντεβού να πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, αντε να δούμε τι θα μας πει

Ή μικρή μου έβγαλε στα πόδια και στα χέρια κάτι πολύ μικρά σπυρακια, νομίζω ότι ήταν απ τα φιλία και μπορεί να ναι ιδρωτηρια αλλά έχει μια βδομάδα και δεν φεύγουν...

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Ποτε εχεις τον υπέρηχο μαμά ;;; Τα σπυράκια ίσως ειναι απο τον ιδρώτα η απο κάπου που άγγιξε . Η κόρη μου η μεγαλη τα είχε βγάλει μωρο κ ηταν απο τα γενια του μπαμπα της μάλλον . Έφυγαν με ντουζακια κ κομπρεσες απο χαμομηλι ...

Καλημερα κοριτσακι μου.

καλο μηνα να εχουμε και καλο φθινοπωρο θεωρητικα :).

βλεπω μιλουσατε για τον θηλασμο.

εγω απο την στιγμη που εμεινα εγκυος ημουν υπερ του να θηλασω.

ειχα αγορασει το πανακριβο για μενα διπλο της μεντελα θηλαστρο μαξηλαρι θηλασμου διαβαζα στασεις θηλασμου στο fb παρακολουθουσα ιστοριες σε σελιδες θηλασμου και καμαρωνα τις μανουλες που καταφερναν τοσο καιρο να θηλαζουν.ειχα παρει και σακουλακια να κανω τραπεζα γιατι στο μηνα πανω θα γυριζα στην δουλεια.με το θηλαστρο δεν εβγαινε σταγονα οποια ωρα της μερας και αν εκανα αντληση .η συμβουλος θηλασμου μου ειχε πει πως ηταν περιεργο να μην βγαινει και να μην παιρνει και βαρος το μωρο που δεν εφτανε το βαρος της γεννησης της με τιποτα.και εβλεπα την μικρη μου και τωρα το βλεπω στις φωτο μαραζωμενη και νωχελικη.πηρα την δυσκολη αποφαση να της δωσω ξενο και το μωρο εκτος που πηρε αμεσως την ρωγα απο το μπιμπερο αμεσως κατεβασε 150 ml που τοτε ηταν πολλα.

σταδιακα αφησαμε τοσ τηθος.δεν με νοιαζει αν καποιος μς κρινει .πιστευω

σε αυτο που βλεπω τωρα.στην ζουζουνα μου που μεγαλωνει κανονικα μηνα με τον μηνα.και πινει γαλατακι κανονικα.δεν γινοταν να φευγω και να τηνα φηνω να πειναει.

η αγαπη που δεχεται ενα παιδι δεν ειναι μονο ο θηλασμος.ουτε νοιωθω λιγωτερη μανα.εκρινα αυτο σωστο.και οσο μπορεσαμε θηλασαμε.

ακουω πορωμενες μανες .και απο την μια στεναχωριεμαι και απο την αλλη βλεπω τα χαμογελαστα και ολο ζωντανια ματακια της και τους γραφω ολους.

αυτα κοριτσια μου.οποια θελει ας με κρινει γαι την αποψη μου εστω και σιωπηλα.

ακομα δακρυζω οταν βλεπω νινι σε ζιζι αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως.

η αγαπη μου για την ζουζουνα μου ειναι αμετρητη και χωρις το θηλαστρο.

\αυτα

καλη σας μερα.\

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας και.πάλι!!!

Αύριο κλείσανε ραντεβού για τον υπέρηχο θα πάρω τον γιατρό για να του πω τ αποτελέσματα και θα πρεπει να περάσω πο το ιατρείο να μας πάρει αίμα να στείλουμε για τελευταία φορά και να δει και τα σπυρακια

Χθες μετά το.μπάνιο δεν της έβαλα ενυδάτικη μπας και την ενοχλήσει αλλά δεν είδα διάφορα τέλος πάντων θα δούμε

Άννα τι είναι αυτά που λες;;;

Κορίτσια κι εγώ είμαι υπέρ του θηλασμου και θηλάζω φανατικά αλλά δεν θα τρελαθουμε κιόλας!!! Ποιος είπε ότι ο θηλασμός σε κάνει καλή η κακή μάνα;; Και ποιος μπορεί να κρίνει τον άλλον;; Αυτά είναι βλακειες

Είναι προσωπική υπόθεση και κανένας δενπορει να κρίνει ή να βγάζει συμπεράσματα....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ε κοριτσια δεν ειπα κατι για το αν αυτη που θηλαζει αγαπα περισσοτερο το παιδι της από αυτη που δινει μπιμπερο απλα σχολιασα το οτι αν θελει ενα παιδι να πιασει στηθος ακομα κι αν δεν ειναι για να φαει εχει δικαιωμα να το κανει ας πινει εξολοκληρου γαλα σκονη την επαφη δε μπορουμε να αρνηθουμε αυτο ειπα μονο μη παρεξηγουμε. Ευη αφου καταλαβες τι ελεγα γιατι εγω τωρα που το διαβαζω δε καταλαβαινω χιχιχιχιχι τετοια ωρα που εκατσα κοιμομουν η μιση χαχαχαχαχαχα! φιλακια στα ζουζουνια σας!

Σαγκρε κατάλαβα πως το ειπες και τι ειπες κι εγώ θα ήθελα όλες οι μανουλες να δώσουν το γαλατάκι τους στα μωρά τους αλλά καμία φορά οι συνθήκες δεν το ευνοούν κτλ δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε οπότε όλα καλά

Τι κάνουν τα μαγκακια σου;;

yk1yp3.png

Καλημερα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Πως τ πάτε;;; Εμείς είχαμε λίγο γκρίνια χθες μάλλον από τα δόντια που ποιος ξέρει ποτέ θα βγάλουμε.....

Εύη εσεις με τα Ίσχια πως τα πάτε;; Της βάζεζέστη! Από μα δύο παμπερς;; Εγω σήμερα θα κλείσω ραντεβού να πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, αντε να δούμε τι θα μας πει

Ή μικρή μου έβγαλε στα πόδια και στα χέρκαιρούς απλά έβαζα ταλκ ι πολύ μικρά σπυρακια, νομίζω ότι ήταν απ τα φιλία και μπορεί να ναι ιδρωτηρια αλλά έχει μια βδομάδα και δεν φεύγουν...

Καλημέρα! ! Ο ορθοπεδικος μας είπε ότι τσάμπα ταλαιπωρώ το παιδι βάζοντας δύο πάνες. ..Σου λένε βάλε για να μην καθησυχάζει ς και να το δεις. ...Αν είναι να φτιάξει θα φτιάξει ή από μόνο του ή με το ναρθηκακι. ..Οποτε την αφησα ησυχη μεσα στη ζέστη! !! Θα πάω από βδομάδα να γράψω υπερυχο για να δούμε. Ορθοπεδικό έχεις βρει να το δει το παιδι και να σου πει; Στα σπυρακια που εβγαζε και η μικρη κατα καιρούς απλά έβαζα ταλκ σε κρέμα της frezy derm ....Η καλυτερα να μιλαγες με τον παιδιατρο;

ε κοριτσια δεν ειπα κατι για το αν αυτη που θηλαζει αγαπα περισσοτερο το παιδι της από αυτη που δινει μπιμπερο απλα σχολιασα το οτι αν θελει ενα παιδολίγα ενασει στηθος ακομα κι αν δεν ειναι για να φαει εχει δικαιωμα να το κανει ας πινει εξολοκληρου γαλα σκονη την επαφη δε μπορουμε να αρνηθουμε αυτο ειπα μονο μη παρεξηγουμε. Ευη αφου καταλαβες τι ελεγα γιατι εγω τωρα που το διαβαζω δε καταλαβαινω χιχιχιχιχι τετοια ωρα που εκατσα κοιμομουν η μιση χαχαχαχαχαχα! φιλακια στα ζουζουνια σας!

Φυσικά και δεν παρεξηγηθηκα. ...Μακάρι να μπορούσα παραπάνω να θηλασω και τα δύο μου παιδιά. ...απλα αφου ξεκινησε μπιμπερο και παει καλα κριμα να την μπερδεψω παλι...αυτα τα ολίγα;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...