Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Θεοχαρουλα απο πιο χωριό εισαι ;;; Κ εγω απο Κρήτη ειμαι ... Κορίτσια κ εμενα ολη μέρα σαλια τρέχει κ εχει το χέρι στο στόμα . Ενα βραδυ πονουσε μάλλον γιατι το έχωνε βαθιά , τριβοταν κ ουρλιαζε . Μάλλον ηταν δοντια κ της ειχα δώσει ντεπον κ ηρεμησε αμεσως . Τα μασητικα για τα δοντια συνήθως ειναι απο 4 μηνων κ πάνω .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.

Steviνα σου ζησει ο μπεμπουλης σου.

Κατερινακι ετσι πρεπει να κανουν τις βολτουλες τους τα μωρακια μας.

Christab μου θα τα λεμε απο εκει.οσο για τον υπξο η δικια μου μερα παρα μερα κοιμαται σερι.θα κανουν μονα τους το προγραμμα τους.

Μaria κ mamaμου σας ευχαριστω για τις ευχες σας.κοριτσια εμενα ακομα δεν το εχει πολυ με το γυρισμα.οταν θα ειναι θα το κανει πιστευω.

Σημερα επιλεξαμε βολτες ολη μερα.η ζουζουνα κυρια.κ στον καφε κ στοφαγητο.μονο τωρα που γυρισαμε την επιασαν ψιλοκολικοι αλλα τωρα κοιμαται το πουλακι μου.

Στο καθισματακι καθονται τα μπεμπακια σας;

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Φιλακια κ συγνωμη αν ξεχασα καποιον.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Στο καθισματακι καθονται τα μπεμπακια σας;

.

Καλημέρα Άννα! Εμένα κάθεται κύριος στο καθισματάκι του.. Του αρέσει πολυ.. Φαντάσου έκατσε σε ταξίδι εφτά ώρες με λίγες αγκαλίτσες για φαγητό στο μεσοδιάστημα...

Καλημέρα κορίτσια !!! Εχθές περάσαμε τέλεια στην βόλτα μας κ τα κοριτσάκια μας ειδικα το μεγάλο το καταχαρηκαν. Ανεβηκαμε σε 1 βουνό κ ειχα την μικρη στο μει ται κ κοιτούσε καλα καλα γυρω της κ έσκαγε να γελάει . Κάτσαμε σε ταβέρνα κ φάγαμε κ ηταν ήσυχη κ στην καφετέρια μετα το ίδιο ... Κ εμενα κάθεται στο καρεκλακι της ήσυχη πάντως .

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια! Μερες εχω να μπω κ βλεπω μπολικα νεα μπραβο! Αντε να ξαναμαζευομαστε...κι εγω την εχω παρει 2-3 φορες μονη με το αυτοκινητο κ ηταν οκ...ειχα βεβαια μαζι κ την κουδουνιστρα κ τραγουδουσα αλλα η αποσταση δεν ηταν μεγαλη...κοριτσια εγω εχω θεμα με το μπιμπερο...γυρναω σημερα στη δουλεια κ πρεπει 2 γευματα ν τα πινει με μπουκαλι...την αφησα προχθες στην πεθερα ηπιε με το ζορι ενα γευμα κ στο 2ο με πηρε να γυρισω γιατι τσιριζε...την εβαλα στο στηθος κ ηρεμησε το καλο μου...απο χθες παλευουμε με τον αντρα μου κ της δινουμε λιγο με μπιμπερο αλλα παλι τα ιδια...κ αν πεινασει πολυ τοτε εκνευριζεται κ γινεται πανικος!! Εχω παρει ολα τα μπιμπερο...σιλικονη καουτσουκ μικρα μεγαλα γυαλινα πλαστικα...ελεγα μηπως η γευση απο το ξεπαγωμενο γαλα την ενοχλει αλλα της εδωσα κ απευθειας μετα την αντληση κ τιποτα...ααα να προσθεσω οτι δινω δικο μου γαλα....εχετε καμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Δήμητρα έχεις παρει το μπιμπερο της μεντελα που ειναι για μωρα που θηλαζουν ;;; Δυστυχώς άλλη ειναι η υφή του στήθους κ άλλη του καουτσούκ κ της σιλικονης ... Το μωρο θελει κ την μυρωδια σου , δοκίμασε να της βαζεται πάνω της ενα ρούχο δικο σου να νιώθει την μυρωδια ... Ο θηλασμος δεν ειναι μονο τροφή κ αυτο ειναι που το κανει πιο δύσκολο .

Καλημέρα σε όλες και στα μωράκια σας!! Και εμείς περάσαμε ωραία Κυριακή αλλά από σήμερα τα κεφάλια μέσα και στο σπίτι. Μένουμε σε ένα χωριό κοντά στην Αγ Βαρβάρα προς Ηράκλειο. Εσύ Maria;

Καλημέρα κορίτσια . Κάτσε μην ξεχάσω καμία κ να τα γράψω γρήγορα.

Θεοχάρουλα νομίζω ότι θα φρίξει μόνο του το προγράμματος. Εγώ πάντως δεν τον ξυπνάω ποτέ γιατί γίνονται μετα νευρικά.

Μαμά τέλεια η μπουμπού σου! Μην ανησυχείς για τα ισχνά όλα καλά, θα φτιάξουν. Με το εμβόλιο τι έγινε;

Μαρία μπράβο στον ανιψιό σου που δε πτοήθηκε! Συγχαρητήρια το παιδί!

Δήμητρα έχει δίκιο η Μαρία το στήθος δεν ειναι μόνο φαΐ γι αυτό μωρε το μικρούλα καλεί..Σε ζητάει...

Αν άκακα έκανες κ την πηγές λαϊκή! Τώρα γνωρίζουν τον κόσμο !

Δε θυμάμαι αν ξέχασα καμία...

Εμείς κορίτσια περνάμε υπέροχα κ πάνω απ όλα υπέροχα περνάει ο μικρός μου!!! Όλο. Γέλια! Πάμε τη κόσμου τις. Βόλτες! Εγώ μόνο τρώω κ κοιμάμαι!! Ας ειναι καλά η πεθερά μου που μαγειρεύει !!

Πολλές φορές δεν έχω Ίντερνετ γι αυτό κ δεν μπαίνω συχνά

Φιλάκια πολλά!!!

Γειά σας και από εμένα! !! Και η μικρή μου δυσκολεύεται με το μπιμπερό! Νευριάζει, ενώ το γάλα της αρέσει σχεδόν από την αρχή κι ας είναι ξενο!!!! Βεβαια υπάρχουν φορές που ψάχνει το στήθος μου και με πιάνει στενοχώρια αλλά τι να κάνω αφού δεν είχε πια θρεπτικά στοιχεία....Έτσι ήταν και με το γιο μου....Μην ανησυχείς πάντως σιγά σιγά θα μάθει και μετά δεν θα έχει θέμα! Ένα βήμα την φορά! Φιλιά σε όλες! !!;);)

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας. Πω ! Εγώ πάντως όταν είχαμε ακόμα το αυτοκινητάκι μας. Χαχα καλό ε; Πήγαινα συνεχώς βόλτες κ οδηγούσα εγώ κ ο μικρός μόνος του πίσω κ ήμουν ηρεμεί γιατί είχα πάρει έναν καθρέφτη απο το mothercare, τον είχε κολλήσει ο άντρας μου στο τζαμί κ τον έβλεπα συνέχεια κ ήμουν ήσυχη!! Τον αγόρασα νομίζω 11 ευρώ. Ειναι σωτήριο δοκιμάστε το !!!

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια! Μερες εχω να μπω κ βλεπω μπολικα νεα μπραβο! Αντε να ξαναμαζευομαστε...κι εγω την εχω παρει 2-3 φορες μονη με το αυτοκινητο κ ηταν οκ...ειχα βεβαια μαζι κ την κουδουνιστρα κ τραγουδουσα αλλα η αποσταση δεν ηταν μεγαλη...κοριτσια εγω εχω θεμα με το μπιμπερο...γυρναω σημερα στη δουλεια κ πρεπει 2 γευματα ν τα πινει με μπουκαλι...την αφησα προχθες στην πεθερα ηπιε με το ζορι ενα γευμα κ στο 2ο με πηρε να γυρισω γιατι τσιριζε...την εβαλα στο στηθος κ ηρεμησε το καλο μου...απο χθες παλευουμε με τον αντρα μου κ της δινουμε λιγο με μπιμπερο αλλα παλι τα ιδια...κ αν πεινασει πολυ τοτε εκνευριζεται κ γινεται πανικος!! Εχω παρει ολα τα μπιμπερο...σιλικονη καουτσουκ μικρα μεγαλα γυαλινα πλαστικα...ελεγα μηπως η γευση απο το ξεπαγωμενο γαλα την ενοχλει αλλα της εδωσα κ απευθειας μετα την αντληση κ τιποτα...ααα να προσθεσω οτι δινω δικο μου γαλα....εχετε καμια ιδεα?

Καλησπέρα Δήμητρα! Πως τα καταφέρνεις με τις αντλήσεις? ποτε τις κανεις?

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Ή μικρή μου εδώ και δύο μέρες άλλαξε το πρόγραμμα ύπνου το βράδυ!!! κοιμάται 10+ και ξυπνάει 2 και μετά ανά δίωρο μέχρι το πρωί!!! Αν και κοιμάται πιο Πολλες ώρες είναι πιο εξαντλητικό

Kirtiblue μπραβο σας που περνάτε καλά και ξεκουραζεστε!!!

Κι εγώ το είδα αυτό το καθρεφτάκι είχε στα πρεναταλ αλλά ειχε 20+ ευρώ και μου φάνηκε ακριβό και δεν το πήρα, θα δω άλλου πιο φθηνά να το πάρω!!! Το κακό είναι ότι ενώ κάθεται στο καρέκλακι ξυπνάει εύκολα και αν πειναει κλαίει και αν είμαι μόνη θα με πιάσει πανικός!!!

yk1yp3.png

Steviv κι εγώ σκέφτομαι σιγά σιγά να κάνω μια μικρά τράπεζα γάλακτος και λέω να κάνω μια αντλήσει τις πρωινές ώρες που είναι πιο πρησμένο το στήθος μια φορά την μέρα για αρχη

yk1yp3.png

Γειά σας και από εμένα! !! Και η μικρή μου δυσκολεύεται με το μπιμπερό! Νευριάζει, ενώ το γάλα της αρέσει σχεδόν από την αρχή κι ας είναι ξενο!!!! Βεβαια υπάρχουν φορές που ψάχνει το στήθος μου και με πιάνει στενοχώρια αλλά τι να κάνω αφού δεν είχε πια θρεπτικά στοιχεία....Έτσι ήταν και με το γιο μου....Μην ανησυχείς πάντως σιγά σιγά θα μάθει και μετά δεν θα έχει θέμα! Ένα βήμα την φορά! Φιλιά σε όλες! !!;);)

ποιος σου ειπε κοπελια πως το γαλα σου δεν ειναι θρεπτικο βαλε το καημενο βρεφακι στο στηθος αυτο ξερει καρδουλα μου πωπω βουρκωσα και μονο που το διαβασα. βαλτο κι ας μην εχεις γαλα δεν ειναι μονο η τροφη ειναι και η επαφη η συναισθηματικη καλυψη. Μην το κανεις αυτο στη ψυχουλα του ας το να κανει οτι νομιζει εκεινο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...