Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Άννα κι εγώ φοβάμαι να την αφήσω μόνη πίσω και χωρίς να την βλέπω και αναρωτιέμαι αν είμαι υπερβολική

Σήμερα θα με πάει ο άντρας μου, έχουμε ραντεβού στην παραλία τα κορίτσια δεν ξέρω πως θα ρθουν

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες! Γυρίσαμε και εμείς και ακόμα να βάλω μια τάξη... Κάναμε το εμβόλιο και ευτυχώς καμία αντίδραση.. Ειναι 6.300 και 60 πόντους.. Εχει γίνει ανθρωπάκι! Ευτυχώς δεν βγήκε απο το προγράμμα του και περάσαμε πολυ όμορφα! Απο Δευτέρα αρχίζω τη δουλειά και εχω λίγο άγχος που θα τον αφήσω.. Ανησυχώ και για τον θηλασμό.. Πρέπει να βρω χρόνο για αντλήσεις.. Ευτυχώς ειναι πολυ ήσυχος και κοινωνικός!

Καλησπερα μανουλες.

Mama μου ελπιζω να περασατε πριμα με τα μπεμπακια σας.που πηγατε τοσα καροτσια μαζεμενα χαχαχα

Stevi καλησπερα αν κ δεν θυμαμαι να εχουμε μιλησ3ι.καλη επιστροφη στην δουλεια.

Τι φεγγαρι εχει αποψε;

Φιλια σε ολες κ καλο ξημερωμα Κυριακης

Αυριο εμεις πρωτα ο θεος ανατολικα παλι .γιορταζει ο ανδρας μου κ θα κανουμε βολτα κατα κει αν το θελει κ η μικρη βεβαια χαχασας

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπερα κοριτσια... δυο φορες εγραψα κ μου σβηστηκαν ολα...

Σας ευχαριστω πολυ ολες...

Kitribue πως περνας στα χανια?εμας ειναι ο αγαπημενος μας προορισμος...α εχουμε κανει κ κατι φαγοποτια εκει στο σταλο στο λεβεντη που τα σκεφτομαι κ μου τρεχουν τα σαλια...ειδικα αυτα τα κρεμκυδολαλιτσουνια ωχ παναγια μου...χαχαχα

Θεοχαρουλα κ εγω συμφωνω οτι θα το φτιαξει μονος του το προγραμμα του...οσο κ να προσπαθησεις να του το αλλαξεις αυτος θα το ξανα αλλαξει κ.ο.κ.. Anna100479 καλα εκανες κ την πηγες λαικη... Κ εγω απο 2 μηνων την εχω εξω στον κοσμο...ισα ισα που γινονται κ κοινωνικα...

Φιλακια σε ολες καλο βραδυ ...

Stevi καλησπερα αν κ δεν θυμαμαι να εχουμε μιλησ3ι.καλη επιστροφη στην δουλεια.

Καλημέρα Άννα! Δεν εχουμε μιλήσει μαζί.. Εχω γράψει εδώ μόνο δυο-τρεις φορές.. Ήμουν στις μανούλες Ιουλίου αλλα τελικά ο μπεμπης μου αποφάσισε να έρθει τον Ιούνιο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες πως είστε ;;; cristab σου εχω στείλει πμ με το ονομα μου στο Facebook ... Άννα μου να χαίρεσαι τον σύζυγο σου ... Πως περάσατε κορίτσια στην συνάντηση ;;; Όσο για το πίσω εδω να δείτε τον φόβο μου οταν της βαζω κ της 2 μαζι μόνες τους στο πίσω κάθισμα ... Αφου συνέχεια ρωτάω την μεγαλη τι κανει το μωρο ... Εμεις σημερα θα πάμε οικογενειακός εκδρομουλα ... Εγω πάντως το μωρο το πάω απο ημερών παντου κ εχει συνηθίσει κ τον κοσμο κ την φασαρία αφου σκέφτομαι πως θα το κλείσω μεσα τωρα που χειμωνιάζει ... Εντωμεταξύ εχει δυναμώσει για τα καλα κ αλλου την βαζω κ αλλου την βρίσκω , γυρίζει κ πολυ εύκολα απο ανάσκελα είτε στο πλάι είτε μπρουμυτα .

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Εχθες περάσαμε παρά πολύ ωραία, δεν προλαβαίνουν δεν μας φτάνει ο χρόνος να του πούμε χαχα θα το επαναλάβουμε συντομα

Μαρία μου γενικά πως θα κλειστού με μέσα....

Άννα να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Και χρονισ πολλά σε όλους που γιορτάζουν!!!

yk1yp3.png

Εμεις άντε κ κλεινομαστε , τα μικρουλια μας όμως πως θα τα κρατήσουμε μεσα ;;;; Πέρσι το χειμώνα την μεγαλη μου μονο οταν έβρεχε καταρρακτώδη δεν την βγάζαμε εξω ... Έκανε κρύο κ αυτη ήθελε βόλτα .

Εμενα στο πλάι έχει καιρό που γυρναει και καμία βδομάδα που γυρνάει μπρούμητα αλλά φυσικά δεν μπορεί να επανέλθει και κλαίει, ο γιατρός μας είπε για να γυμνασουμε τον αυχένα να την βάζουμε μπρούμητα μία ώρα την ημέρα σπασμένη σε δεκάλεπτα!!

Επίσης άρχισαν τα ούλα να προετοιμάζονται και έχουμε σάλια και το χέρι μας συνέχεια στο στόμα!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα και από εμένα! !! Είμαι λίγο άκυρη, αλλά δεν θυμάμαι που μένετε...:oops:Εμείς Αθήνα! Εχτές πήγαμε σε πάρκο οδικης κυκλοφορίας για το μεγάλο μου και τρελάθηκε από την χαρά του! Του αρέσει πολύ η οδήγηση! !!! Εμείς την μπουμπού την ξεκινήσαμε βόλτεςααπό 20 ημερών, τους κάνει καλό να βγαίνουν έξω! Όλες τις διακοπές τις πέρασε δίπλαστη θθάλασσα! !! Βούτηξαμε και λίγο τα ποδαρακια! !!!!

Διαφημίσεις

Όταν ήταν 15 ημερών ξύπνησα το πρωί και την βρήκα μπρούμυτα να προσπαθεί να γυρίσειππάλι! !!! Με τρέλανε! Την βάζω μπρούμυτα σχεδόν από την αρχή όπως μου είπε η παιδίατρος, αλλά δεν της αρέσει και πολύ και αρχίζει να φωνάζει με από 3 λεπτά. ...Άααα αρχίσαμε και τα αγκου αγκου εδώ και 15 μέρες! !!!! Όλη μέρα μιλάει! !!! Πολλά είπα πάλι:oops::oops:Αντε καλή Κυριακή σε όλες! !!!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν Αλέξανδρο ή Αλεξάνδρα. Εμείς μόλις σαραντίσαμε αρχίσαμε τις βόλτες αλλά μετανιώνω που δεν αρχίσαμε νωρίτερα. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες και ηρεμεί. Σήμερα μετά από μια δύσκολη νύχτα στην οποία ξύπνησε δέκα με δεκαπέντε φορές πήγαμε το πρωί στην εκκλησία του χωριού όπου κοιμήθηκε ήρεμα μία ώρα΄. Μόλις μπήκαμε ξανά στο σπίτι άρχισε τη γκρίνια και το κλάμα. Το χειμώνα προβλέπω να ντυνόμαστε ζεστά και να κόβουμε βόλτες εκτός όταν θα έχει ΄χιόνι και εμάς εδώ το χειμώνα χιονίζει αρκετά.

Καλημέρα κορίτσια μου!Πως είστε?Τα μπεμπάκια καλά?

mama κάνε και εσύ fb να γνωριστούμε τουλάχιστον από εκεί! Εκτός αν μας βγάλει καμία φορά ο δρόμος προς Θεσσαλονίκη ή εσάς προς Αθήνα! Ψηλή και αδύνατη η μικρή σου! Τέλεια!

Μαράκι σου έστειλα αίτημα ελπίζω να σε βρήκα σωστά!

Άννα με σένα θα τα λέμε και από fb!

Κορίτσια και εγώ όταν τα έχω πίσω και τα δυο και είμαι μόνη στο αυτοκίνητο ρωτάω συνέχεια τον μεγάλο τι κάνει ο μικρός.. Όταν είμαι με τον άντρα μου κάθομαι πίσω ανάμεσα στα δυο καθισματάκια. Άνετα δεν το λες αλλά τουλάχιστον βλέπω τον μικρό και ο μεγάλος χαίρεται να έχει την μαμά δίπλα του!

Κορίτσια ο μικρός πρώτη φορά χθες κοιμήθηκε 6 ώρες σερί και ξεκουράστηκα και εγώ λίγο...Βέβαια ξύπνησα από μόνη μου και τον τσέκαρα στο ενδιάμεσο! Μακάρι να το συνεχίσει και να μην ήταν τυχαίο...

Φαγούρα στα δόντια έχουν τα δικά σας τα μπεμπάκια? Ο δικός μου είναι μέσα στο σάλιο και άρχισε να με δαγκώνει με λύσσα στο στήθος... Αλήθεια πως πρέπει να το χειριστώ αυτό για να το σταματήσει? Πονάει χωρίς δόντια, αν βγάλει και δόντια??? Ο μεγάλος δεν το έκανε ποτέ... Για πείτε έχετε να προτείνετε καμία ιδέα?

Εύη μια χαρά εισαι!!!!

Και καλά έκανες με τις βόλτες!! Και εμείς βγήκαμε αρκετά αν δεν είχε και τόση ζέστη θα ταν καλύτερα

Θεοχαρουλα εσύ από ποια πόλη που χιονίζει κιόλας;; Εδώ σπάνια

Cristab θα κάνω κάποια στιγμή fb να τα λεμε από κει

Κι εμένα συνέχεια έχει την μπονια της στο στόμα και τρίβει τα ούλα και σάλια χαμός!! Ο γιατρός μου είπε ότι ετοιμάζονται τα ούλα άντε να δούμε ποτέ θα σκάσουν μύτη

Κι εμένα με δάγκωσε την θηλή κάποιες φορές και η πρώτη φορά ήταν με το που έκανε το εμβόλιο και νομιζα ότι ζοριστηκε και με δάγκωσε το ξανά έκανε και σκεφτόμουν κι εγώ αν είχε δόντια ποσό θα με ξεκανε

Εγω σκέφτηκα να πάω στο φαρμακείο να παρω αυτούς τους λαστιχενοους κρίκους να ανακουφίζεται όταν τρίβει τα ούλα τι άλλο δεν ξερω

yk1yp3.png

Τον προηγούμενο χειμώνα που ήμουν έγκυος χιόνισε τρεις φορές και τις δύο είχαμε αποκλειστεί για μια μέρα αφού έκλεισαν οι δρόμοι. Μένουμε σε ένα ορεινό χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης. Πάντως αυτές τις μέρες έχει ωραίο καιρό και το εκμεταλλευόμαστε. Εμένα ο μπέμπης βάζει συνεχώς τα χεράκια του στο στόμα και όταν το κάνει μετά το γεύμα βγάζει γουλίτσες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...