Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια μου!τι κάνετε?

νια μου πάλι έχεις πονοκέφαλο βρε κορίτσι μου? πω πω ταλαιπωρία που τραβάς... και δεν παλεύονται ρε γαμώτο... αυτό που παίρνεις για τον πονοκέφαλο εγώ πάντως δεν το έχω ακούσει..

dimitra έφτιαξες γκρουπάκι στο fb? θα σου στείλω και εγώ και το προφίλ μου να με προσθέσεις.ελπίζω να έχουν και τα υπόλοιπα κορίτσια για να μιλάμε όλες μαζί όπως και εδώ!

Καλημέρα κοριτσια! Δήμητρα μπορείς να μου πεις το όνομα του γκρουπ; Γιατι οι ρυθμίσεις μου στο Facebook ειναι λίγο περίεργες κ δεν νομίζω να με βρεις αν με ψάξεις. Θα σου στείλω σε πμ το προφίλ μου κ αν δεν καταφέρεις να με προσθέσεις να ζητήσω εγω να μπω.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κοριτσια! Κ εγω στην παρεα σας, Γεωργια, 27 χρονων κ περιμενω το δευτερο παιδακι μου. Συμφωνα με υπολογιστη εχω πητ 30/6 αλλα σιγουρα θα ξερω την αλλη Πεμπτη που θα παω στον γιατρο. Επειδη ελπιζω σε vbac ισως με αφησει λιγες μερες παραπανω απο την πητ.

hX6Jp2.png

lq1hp2.png9mUyp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Κ εγω στην παρεα σας, Γεωργια, 27 χρονων κ περιμενω το δευτερο παιδακι μου. Συμφωνα με υπολογιστη εχω πητ 30/6 αλλα σιγουρα θα ξερω την αλλη Πεμπτη που θα παω στον γιατρο. Επειδη ελπιζω σε vbac ισως με αφησει λιγες μερες παραπανω απο την πητ.

καλως ηρθες jokots. με το καλο το δευτερο μπεμπακι!! οπως ειδες καναμε κααι σστο φεις μυστικο γκρουπακι αν θες στειλε της Δημητρας πμ να σε βαλει! ποσο ειναι το πρωτο σου??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλώς ήρθες στις μανούλες Ιουνίου jokots! να σου ζήσει και το πρώτο παιδάκι σου!αγοράκι έχεις και εσύ??? πολλά αγοράκια έχουμε σε αυτό το group!

πηγαίνεις για vbac αυτή τη φορά? σου εύχομαι να τα καταφέρεις!

Κορίτσια καλησπέρα είμαι καινούργια στην παρέα!είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι είμαι 9 εβδομάδων με ΠΗΤ 23/06 κ όπως καταλαβαινετε όλα μου φαίνονται πρωτόγνωρα.τον πρώτο μήνα δεν καταλαβα τπτ αλλά στον δευτερο ειδικά από το απόγευμα και μετά είμαι στα χειρότερα Μου είχε κάποια από εσάς έντονες αναγουλες αλλά βραδινές ώρες?

καλως τη Γιαννα κοριτσακια μια παρακληση μην εξαφανιστειτε γιατι εγω δεν εχω φουμπου και ουτε σκοπο να φτιαξω

Γιαννα εγω εχωαπογεματινες ανακατοσουρες με το καλό το πρωτο εισαι τυχερη εδω ειμαστε ολες δευτεροτριτομανουλες οποτε ρωτα οοοοοοοοοοοοτι θες

Διαφημίσεις

καλως τη Γιαννα κοριτσακια μια παρακληση μην εξαφανιστειτε γιατι εγω δεν εχω φουμπου και ουτε σκοπο να φτιαξω

Γιαννα εγω εχωαπογεματινες ανακατοσουρες με το καλό το πρωτο εισαι τυχερη εδω ειμαστε ολες δευτεροτριτομανουλες οποτε ρωτα οοοοοοοοοοοοτι θες

μη φοβασε δε θα χαθουμε :wink:

εμενα οι αναγουλες δςν εχουν συγκεκριμενη ωρα. οποτε νανε ερχονται οπως επεοσης και οι καουρες... πολλες καουρες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιάννα καλώς ήρθες και με το καλό το πρώτο σου παιδάκι! Οι αναγούλες δυστυχώς δεν έχουν ωράριο! όποτε να'ναι μας πιάνουν!!!

Sangreluna τι κάνεις εσύ κοπέλα μου?σε χάσαμε! πως είσαι? οι αναγούλες υποχώρησαν καθόλου?

Καλώς σας βρήκα κορίτσια! Η αληθεια είναι ότι οι αναγουλες μου χαλανε όλη την μέρα πέρα απ τ ότι δεν θέλω να τρώω τίποτα μέχρι και το μαγείρεμα με ανακατεύει :-( το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι η ένεση που βάζω κάθε βράδυ λογω θρομβοφιλιας.άραγε σε ένα μήνα θα σταματήσουν οι αναγουλες όπως λένε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...