Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερουδια μανουλες.

Πριν καμμια ωριτσα εφαγε η ζουζουνα μου κ τωρα κοιμαται με τον μπαμπα της παλι.η μαμα στο μπαλκονι σπολαμβανει δροσουλα.

Καλη μερα να εχουμε.φιλια σε ολες.

Maria 1984εκανα δεκτο το αιτημα στο fb θα δεις το μηνυμα μου.κοριτσια θα χαρω να δω κ τις υπολοπες να τα λεμε απο εκει.εινσι αλλιως οταν ξερεις με ποιον μιλας.

Οπως ειπα κ στην Μαρια.

Φιλια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία κρίμα για το παιδί που για μόνο 20 μόρια έχασε την ιατρική.... Πέρασε σε κάτι αντίστοιχο;; Είναι ευχαριστημένος;;

Αχ τα παιδάκια μας!!! Απορω με τον εαυτό μου που δεν ξεκίνησα νωρίτερα για μωρό!!! Πάντως κορίτσια εγώ λέω ένα ακόμα και φτανει¡! Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!!!!

Άννα κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις στον καφέ, όμως θα κανονισουμε σύντομα κι άλλον ελπίζω εκεί να τα πούμε κι από κοντά!!! Εγω fb δεν έχω ίσως κάνω....

Κατερίνα αν σε βολευει η θεσνικη θα ρωτησω και θα σου πω για γιατρό

Cristab καλώς ηρθες!! Και καλή αρχή στην δουλειά!!!

Κορίτσια τώρα που σιγά σιγά θα χειμωνιασει αναδυνταχθειτε να τα λεμε πιο συχνά!!

Δεν ξέρω ποια ξέχασα...συγνώμη

Φιλία πολλα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια ... Κατερίνα στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει σίγουρα vbac ο κ Νίκος Παπανικολάου ... Αν εχεις Facebook εχει σελίδα εκει κ συνέχεια βλέπω κοπέλες που το πέτυχαν αυτο . Γυναικα-υγεια-facebook λέγεται η σελίδα του ... Mama ο μικρός πέρασε χημικός μηχανικός στο Μετσόβιο πανεπιστήμιο , εχθές που τον είδα φάνηκε ενθουσιασμένος , θα παει φέτος κ αν του αρέσει κ τα καταφέρει θα μείνει εκει αλλιώς θα δώσει με το 10% του χρόνου κ με κάποια κοινά μαθήματα που εχει με την ιατρική κ ίσως περάσει ... Απλα νιώθει αδικημένος γιατι στην φυσική έγραψε 20 κ του το έβαλε ο ένας που διορθωνε κ ο δεύτερος του έβαλε 19.2 κ έτσι έπεσε η βάση του στην φυσική στο 19.6 κ έτσι δεν μπήκε ... Στα υπόλοιπα μαθήματα έγραψε απο 18.5 κ πάνω . Τελοσπαντων τουλαχιστον του πέρασε η στεναχώρια γρηγορα κ θα πάμε κ εμεις τα ταξιδάκια μας στην Αθηνα τον χειμώνα .

Γεια σε όλες τις μανούλες,

Kitriblue λυπάμαι για την αδικία που ζήσατε όμως χαίρομαι που απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Συγχαρητήρια σε όσες έχετε γνωστά παιδιά που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο. Να δούμε όλοι τα παιδάκια μας να έχουν καλή πρόοδο όπου έχει κλίση το καθένα!

Ο μπέμπης μας έχει λίγο στρώσει τον ύπνο του τις τελευταίες μέρες, κοιμάται όμως από τις 8:30 το βράδυ στο καρότσι του, τον ξυπνώ κατά τις δέκα και του κάνω μπάνιο τον κρατάμε ξύπνιο έως έντεκα παρά και του δίνω το γεύμα του εκεί γύρω και πάει για ύπνο στην κούνια του. Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να τον βάζω για ύπνο πιο νωρίς αφού έτσι και αλλιώς κοιμάται; Φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κοιμηθεί όλη νύχτα και θα έχουμε ξενύχτι. Ενώ τώρα έστω και έτσι κοιμάται έως τις 7-8 περίπου. Θα ήθελα την γνώμη και τη γνώση σας.

Θεοχαρουλα εμένα κοιμάται πάνω κάτω ανά 1,5 ώρα και κοιμάται σίγουρα κατά τις 8 συνήθως ο ύπνος αυτός κρατάει μισή με μια ώρα και μετά την κάνουμε μπανακι 10,30-11 και κοιμάται κανονικά μέχρι τις 4 και, ή γνώμη μου είναι να τον αφήσεις και θα φιαξει πρόγραμμα μόνος του και δεν νομίζω να σας ξενυχτάει είναι πολύ μωρά ακόμα και κοιμούνται αρκετα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?Αννα σου εστειλα και εγω αιτημα,Μαρακι εσενα δεν μπορεσα να σε βρω...

Εμεις κοριτσια ειμαστε στην φαση που φτιαχνουμε τα δωμστια των παιδιων.του μεγαλου το αλλαζουμε εντελως απο βρεφικο σε παιδικο.. ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα παιδακια βρε κοριτσια!ο μικρος εχει ψιλοφτιαξει προγραμμα αλλα οχι κατι στανταρ!αλλες φορες κοιμαται περισσοτερο αλλες λιγοτερο αλλες καθολου! Που θα παει ομως καποια στιγμη θα στρωσει...

Γεια σας και πάλι!!

Μαρία αφού είναι ευχαριστημένος και με την άλλη σχολή μια χαρά και μετά βλέπει όπως έκανε κι ή αδερφή μου από νομική πήγε ψυχολογία

Εμείς κάναμε το εμβόλιο μας!!! Ευτυχώς έγινε ανώδυνα και τώρα βλέπουμε για παρενέργειες, ευτυχώς μέχρι τώρα λίγο αδιαθεσία αλλά εντάξει, γίναμε 5,500 κιλά και 61 cm!!

yk1yp3.png

Όλο ξεχναω να πω για την κόρη σου Μαρία!!! Τι γλυκό πλασμα!!τι παιδί!!! Συγχαρητήρια!!!

Kirtiblue καλά να περάσεις και να ξεκουραστεις!!

Κορίτσια μην μιλάτε μόνο fb και ξεχσσετε το φόρουμ!!

Επίσης ξέχασα να πω ότι μας βρήκε μια διάφορα στα ισχία και μας έδωσε παραπεμπτικό για υπέρηχο, έχουμε 2% Πιθανοτητες να έχουμε θέμα το οποίο διορθώνεται με ένα σαμαρακι λέει ας το ελέγξουμε

Δεν αγχωθηκα καθόλου και γιατί το ποσοστό είναι μικρό αλλά είναι και κάτι που διορθώνεται οπότε ας κάνουμε τον υπέρηχο και βλέπουμε!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Όλο ξεχναω να πω για την κόρη σου Μαρία!!! Τι γλυκό πλασμα!!τι παιδί!!! Συγχαρητήρια!!!

Kirtiblue καλά να περάσεις και να ξεκουραστεις!!

Κορίτσια μην μιλάτε μόνο fb και ξεχσσετε το φόρουμ!!

Επίσης ξέχασα να πω ότι μας βρήκε μια διάφορα στα ισχία και μας έδωσε παραπεμπτικό για υπέρηχο, έχουμε 2% Πιθανοτητες να έχουμε θέμα το οποίο διορθώνεται με ένα σαμαρακι λέει ας το ελέγξουμε

Δεν αγχωθηκα καθόλου και γιατί το ποσοστό είναι μικρό αλλά είναι και κάτι που διορθώνεται οπότε ας κάνουμε τον υπέρηχο και βλέπουμε!!

Φιλάκια

Καλησπέρα mama έχει και η μικρή 2% διαφορά στα ισχια και έχουμε επανελεγχο μόλις κλείσει 3μηνο. .Συνήθως φτιάχνει μόνο του, αλλιώς βάζουν ένα ναρθηκακι για 4-6 εβδομάδες. Το χειρότερο που συμβαίνει αν δεν διορθωθεί είναι να εμφανιστούν αρθρίτιδα νέοι. ...Αυτά μας είπε ο ορθοπεδικος! Παλιά δεν ήταν καν πρόβλημα!

Καλησπερα κοριτσια.

Mama μου μην σγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.

Christab μου οκ το ειδα το αιτημα.

κοριτσια μας πηρε ο υπνος στον καναπε.πολυ σιδετο χθες.κ το βραδυ που ηταν τοσο ωραια η βραδυα πηραμε την μπουμπου κ κανε βολτες μπας κ κοιμηθει.αλλα εκεινη με την φασαρια απο τον κοσμο κ τα μαγαζια ξενηχτησα το ματι γαριδα.χαχαχα το ζουζουνακι μου.

καλο ξημερωμα να εχουμε κοριτσακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Εύη μου εσένα θυμήθηκαν που το λεγες για την δική σου μικρή, δεν αγχωθηκα καθόλου μας τα εξήγησε χωρίς ανυσηχια και πολύ αναλυτικά θα κάνουμε και την εξέτασή και ότι άλλο χρειάζεται

Και επίσης καταλήξαμε επιτέλους σε παιδίατρο!!! Μας άρεσε πολύ, με το εμβόλιο είχαμε λίγο αδιαθεσία αλλά και το βράδυ κύλησε καλά και γενικά όλα καλά ευτυχώς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

Άννα μου τα μοντέλα και μας μεγαλώνουν!!!

Τους γαμπρούς Ετοιμάστε!!! Χαχα

Αχ κορίτσια θα μ αναγκασετε να κάνω κι εγώ fb που δεν έκανα τόσα χρόνια....

Φιλάκια σε όλες και τα ζουμερα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια.

Σημερα πηγαμε πρωτη φορα λαικη.καλά η ζουζουνα μου εκει που λεω με την βολτα θα κοιμηθει εκεινη κοινωνικοτατη.το ματι γαριδα.μετα την εβαλα στο σουπερ κ εκει επειδη νυσταξε ψιλοεκλαψε.αλλα εχει κ πονακια η γλυκια μου.τωρα φαγαμενκ κοιμηθηκε .σημερα συνειδητοποιησα ογι καθημερινες με την δουλεια μεχρι να γυρισω να συμμαζευτουμε περναει η ωρα κ φτασαμε στον 4 μηνα κ δεν καναμε τα πιο απλα.οπως η λαικη.αφου λεω θα τρομαξει με την φασαρια.αλλα απονεδω κ μπρος λεω να ειμαι πιο χαλαρη.γιατι θα περναει ο καιρος κ δεν θα καταλαβω πως μεγαλωσε.κ αν μεινουν πισω οι δουλειες δεν χαθηκε ο κοσμος.

Πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.πρεπει να ετοιμασουμε 2 γυρο.επισκεψη στον αλλο παππου.

Mama αντε κανε να τα λεμε κ απο εκει.ειναι πιο προσωπικη η επικοινωνια κ πιο ζεστη.αυτο ελεγα ετην Μαρια.σας γνωρισα σε μια απο τις πιο ομορφες περιοδους της ζωης μου κ μοιραστηκα αγωνιες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.ε θα ηταν αλλιως να ξερω κ πως ειστε.

Λοιπον καλο μεσημερακι.

Φιλακια

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Αννουλα καλά έκανες και πηγατε στην λαϊκή!! Τώρα τα μικρά μας γνωρίζουν τον κόσμο που να κλείσουν μάτι!!! Χαχα

Πέρα από το fb θα ήθελα να γνωριστουμε κι από κοντά αφού μένουμε στην ίδια πόλη!!!

Να χαιρομαστε τα μωρά μας γιατί μεγαλώνουν γρήγορα και οι δουλειές δεν τελειώνουν!!!

yk1yp3.png

Mama μου θα γινει κ αυτο καποια στιγμη.

κοριτσια εχω μια απορια.οταν βρισκεστε συναντιεστε κατω στο κεντρο η εδω κοντα;

βασικα φοβαμαι να ειναι μονη της πισω.εχω συνηθισει νς πηγαινω τοσα χρονια με το αυτοκινητο αλλα δεν το εχει συνηθισει ακομα.

ισως σας φαινεται περιεργη η απορια.αλλα εχω ακουσει που τα μεταφερουν κ χωρις συνοδο πισω γιατι οι συνθηκες τους αναγκαζουν.μγπως ειναι κουλη η φοβια μου ;αλλα ειναι μικρη ακομα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...