Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! !!! Τι κάνετε; ;;;Τα μπεμπακια σας;;; Εμείς το παλεύουμε! Ξεκίνησα με μπιμπερό αφού το γάλα μου τελείωσε! !! Την ξεκίνησα frezylac και της αρέσει αλλά δεν πίνει μεγάλη ποσότητα, το πολύ 120 μια φορά τη μέρα, τις υπόλοιπες 70-100! Βάρος παίρνει αλλά όχι όπως στην αρχή! Τώρα είναι 4,200, γιατρό έχουμε αρχές του μήνα!Εσάς πως πάνε με το γαλατακι τους;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου.

Έχω μέρες να μπω γιατί μας συνέβει τη Δευτέρα κάτι που φρικάραμε. Μας έκλεψαν το ΙΧ κάτω απο το σπίτι μας.φρικαραμε..πήγε ο άντρας μου να το πάρει να πάει στη δουλειά κ ανέβηκε σπίτι κ μου λέει μας πήραν το αυτοκίνητο. Μου. Κόπηκε η ανάσα. Είχα να κάνω και το εμβόλιο του παιδιού τη Δευτέρα κ ο γιατρός ειναι σε άλλο προάστιο. Τέλος πάντων δανειστήκαμε ένα ΙΧ απο κάποιον κ ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου απο κάποιον άλλον κ πήγαμε στο γιατρό.

Δόξα το θεό το αγόρι μου ειναι μια χαρά σε ανάπτυξη, πήρε 4 πόντους κ 1 κιλό. Κάναμε κ το εμβόλιο κ όλα καλά. Είχε πολύ πλάκα όταν του έκανε το εμβόλιο ο γιατρός. Γούρι σε τα μάτια κ πάτησε μια τσιριδα. Μετα ηρέμησε. Απο παρενέργειες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο ότι ειναι πολύ νωχελικός κ δε τρώει πολύ...μου είπε ο γιατρός πέρα απο αυτά μπορεί να έχει γκρίνια κ πυρετό.

Μετα απο αυτή τη νιλα που πάθαμε, mama φεύγουμε σήμερα για Χανιά γιατί δε την παλεύουμε Αθήνα .. Χωρίς ΙΧ δε μπορείς να κάνει κ τίποτα .Νοιώθω πολύ μεγάλη ανασφάλεια χωρίς ΙΧ κ με το παιδί..τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε πως θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα αυτοκινητάκι...εγώ άνεργη, η τράπεζα δε δίνει δάνεια...μου έρχεστε πάλι να βάλω τα κλάματα...

Φεύγουμε λοιπόν σήμερα για Χανιά που ειναι εκεί τα πεθερικά μου, να ξεσκασουμε λίγο , έχουν κ ένα ΙΧ αυτοί να κάνουμε καμία βολτούλα...ευτυχώς ο παιδίατρος μας έδωσε το οκ.

Θεοχάρουλα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εμένα ο δικός μου τρώει 10.30 με 11 το βράδυ κ ξυπνάει ξανά στις 3 κ μετα στις 6.30 με 7. Θηλάζω αποκλειστικά.

Κατερίνα μου δε ξέρω κάποιον γιατρο στα Γιάννενα που να αναλαμβάνει. Μη στεναχωριέσαι που έφαγες Νυστέρι τσάμπα δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα....εμένα ο γιατρός μου ειναι μόνο υπέρ του φυσιολογικού κ καισαρική μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλ του. Αλλά ειναι Αθήνα. Στείλε μου πμ.

Άννα κ Δήμητρα πολύ δύσκολο έχετε δίκιο με τη δουλειά....υπομονή κ. Περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα ζουζούνια σας. Άννα 4 μηνών;; Πωπω πως πέρασε ε; Εμείς μπήκαμε στον 3 κ τον βλέπω να αλλάζει κάθε μέρα κ συγκινούμε...

Σπαγκρε πως είσαι τι κάνουν οι άντρες σου;;

Συγνώμη που μακρηγορήσω αλλά είμαι πολύ πικραμένη με αυτή την ιστορία ,..ειναι μεγάλη αδικία..κάνουμε τόσο οικονομία με τον άντρα μου για να μπορέσουμε να πάμε για ένα καφέ κ κοιτά να δεις...τέλος πάντων ..

Το επόμενο μην. Θα ειναι απο Χανιά!

Κρίμα βρε κορίτσι, σε καταλαβαίνω! !! Είναι πακέτο να μην έχεις αυτοκίνητο να κινηθείς! Η ασφάλεια δεν καλύπτει κλοπή; ;; Κάθε εμπόδιο για καλό όμως. ...Κάποια λύση θα βρεθεί. ..

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Kirtiblue τώρα θα σαι στα Χανιά!!! Να τ αφήσεις όλα πίσω (τα άγχη εννοοω) και να περασετε καλά!!!

Εύη μου κρίμα που το γαλατάκι σου τελείωσε αλλά μην σκας και το frezylac καλό είναι, τι να κάνουμε;;

Εμείς τα πάμε καλά, είμαστε ακόμα στους δικούς μου και φευγουμε αύριο το πρωί για θεσνικη και για το πρώτο εμβόλιο μας τ απόγευμα!!!

Ή μικρή σου καλά; Μια χαρά θα είναι και τα ποδαρακια της την επόμενη φορά που θα πάτε στον γιατρό!!!

Φιλία σε όλες και στα γλυκά μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαμά κ ΕΥΗ σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση..

Όχι δεν ηταν ασφαλισμένο για κλοπή δυστυχώς, ναι μαμά το δηλώσαμε στην αστυνομία μην τυχόν κ γίνει καμία κλοπή κιόλας με αυτό κ τρέχουμε κ δε φτάνουμε μετα.

Η ανάπτυξη του μπέμπη μου δόξα το θεό μια χαρά πήρε 4 πόντους κ περίπου 1 κιλό.

Μας είπε ο γιατρός τώρα πια που κλείσαμε τα 2 ειναι ώρα για γυμναστική κ έτσι να τον βάζουμε μπρούμυτα με τα χεράκια μπροστά για να προσπαθεί να σηκώσει το λαιμό του. Οι παρενέργειες σχεδόν φύγανε !

Τώρα που σας γράφω είμαι στα Χανιά! Αχ Παναγίτσα μου λίγο αλλαγή περιβάλλοντος. Θέλω πραγματικά να αδειάσει το κεφάλι μου κ να κάνω βόλτες στον μπεμπακια μου κ να ξεκουραστώ μιας κ όλα τα αλλά τα έχει αναλάβει η πεθερά μου.

Αυτά κορίτσια μου..μαμά καλή επιτυχία με το εμβόλιο αύριο.

ΕΥΗ μου μην ανησυχείς μια χαρά κ με το frezylac ειναι πολύ καλό έχω ακούσει.

Διαφημίσεις

Kirtiblue μια χαρά!!! Καλές βόλτες!!! Πως αντέδρασε ο μικρός με τ εμβόλιο;;; Ευχαριστουμε θα σας πω αύριο εμείς τι καναμε

Κι από ανάπτυξη μια χαρά ο μικρός!!! Πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!!

Εμένα ή μικρή άρχισε να γυρνάει μπρούμητα αλλά δεν μπορεί να ξαναγυρίσει και κλαιει!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες ... Τι ηταν αυτο που σας βρήκε Kitriblue μου ... Εχουν ξεφύγει εντελώς τα πράγματα ... Ευχομαι να μην σας βρει άλλο τέτοιο κακο ... Όσο για την ανάπτυξη του μπεμπη μπράβο σας , μεγαλώνει μια χαρα το αγοράκι σας ... Ευη δεν θηλαζες αποκλειστικά κ σου τελειωσε το γαλα ; Δεν πειράζει μια χαρα θα αρχίσει να παίρνει βαρος κ με την σκονη ... Εμεις θηλαζουμε αποκλειστικά κ εχω αρκετό ... Εχθές μάλιστα ταιζα το μωρο κ έρχεται η μεγαλη κ μου λέει μαμά μπορω να δω πως ειναι το γαλα του μωρου ; Της λέω αφου εχεις πιει δεν ξέρεις πως ειναι ; Μα θελω να δω απο το βυζι σου ... Με τρεμάμενη καρδια της λέω έλα να δοκιμασεις φοβήθηκα μην με δαγκώσει . Τελικα ήπιε μια ρουφια κ μου λέει μμμ ειναι πολυ νόστιμο τι κρίμα που εγω δρν τα ειχα καταφέρει να πιω οταν ημουν μωρο. Μέρα της λέω θες λιγο ακομα ; Κ μου λέει οχι αυτο ειναι του μωρου κ δεν πρεπει να του το τελειώσω εγω ειμαι μεγάλο κορίτσι κ πινω απο το ποτηράκι μου ... Με συγκίνησε το κοριτσάκι μου ... Επίσης ξέχασα να σας πω οτι ειναι 5 μερες τωρα που έκοψε μάλλον την πιπιλα γιατι την έχασε 1 βραδυ κ κοιμήθηκε χωρις αυτη , το πρωι την βρήκα εγω αλλα δεν της την έδωσα ουτε την ξαναζητησε... Μεγαλώνει το μωρο μου !!! Mama είχαμε χάσει τα χαρτια του αυτοκινητου μετα το σέρβις κ είχαμε φαει τον κοσμο να τα βρούμε κ εμεις κ ο μηχανικός κ μολις σκέφτηκα κ έταξα την φανουροπιτα μου ήρθε αναλαμπη κ σηκωνω το πατάκι του οδηγού κ ηταν απο κατω ... Εφτιαξα 2 πίτες την μια την πήγα στην εκκλησία κ την άλλη την μοίρασα στην γειτονια ... Κορίτσια εμενα ο ξαδερφος μου έχασε την ιατρική για 20 μόρια μονο κ πέρασε χημικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο . Στεναχωρέθηκε λιγο γιατι είχε ρίξει πολυ διάβασμα αλλα τωρα νομίζω πως ειναι εντάξει .

Καλημερα μανουλες.

Ουφ τοση ωρα εγραφα και εξαφανιστηκαν ολα .

Χθες καναμε το δευτερο εμβολιο και εριξε το κλαμμα.ευτυχως εγω δεν βλεπω την βελονα που μπαινει στο μπουτακι της γιατι την απασχολω αλλιως θα εκλαιγα μαζι της.αλλα ολα καλα μετα μονο υπνηλια που ειχε.

βαλαμε 1200 και 4 ποντους.ειμαστε 6200 και 59 ποντους.

dimitra2222 μου και mama82 μου μακαρι να μπορουσα αλλα το σαββατο που ειμαι ολη μερα σπιτι παμε συνηθως ολη μερα βολτα στον αλλο τον παππου.καποια στιγμη θα σας γνωρισω που θα παει.

Kitriblue μου αλλο κακο να μην σας βρει κοπελα μου .ειναι οντως δυσκολο ξαφνικα να μενεις χωρις αυτοκινητο.Ειδες πως μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας.σε κανα δυο μηνες θα τρωμε και στερεες.σαν χθες μου φαινεται που γεννηθηκε.

Εύη1985 μου σε καταλαβαινω πως νοιωθεις .εμεις πλεον ειμαστε με ξενο γαλα μονο δεν γινοταν αλλιως.ελπιζω στο επομενο μωρακι μου να μπορεσω να το θηλασω πιο πολυ και να το απολαυσω πιο πολυ χωρις να χρεαστει να γυρισω δουλεια.αλλα οταν ειναι δικη σου δυσκολα.σημασια εχει να ειναι γερα τα μωρακια μας και οσο μπορουμε να τα θηλασουμε.εμενα ακομα και τωρα με πειραζει τοσο πολυ οταν διαβαζω σε μια ομαδα που ειναι στο facebook για μητρικο θηλασμο ιστοριες θηλασμου.γιατι ειχα προετοιμαστει πολυ και ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε.

Maria1984 μου ειμαστε ευλογημενα οντα οι μανουλες .να ειναι γερα να τα απολαμβανουμε.αχ οσο περναει ο καιρος δεν θελω να την αφηνω.κανει καθε μερα ολο κ κατι διαφορετικο.χθες απο την χαρα μου την ζουληξα απο λαχταρα να την αγαπησω που αρχισε να κλαιει η καημενη:).

Κοριτσια εχετε facebook?

φιλακια πολλα ;)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα μανουλες.

Ουφ τοση ωρα εγραφα και εξαφανιστηκαν ολα .

Χθες καναμε το δευτερο εμβολιο και εριξε το κλαμμα.ευτυχως εγω δεν βλεπω την βελονα που μπαινει στο μπουτακι της γιατι την απασχολω αλλιως θα εκλαιγα μαζι της.αλλα ολα καλα μετα μονο υπνηλια που ειχε.

βαλαμε 1200 και 4 ποντους.ειμαστε 6200 και 59 ποντους.

dimitra2222 μου και mama82 μου μακαρι να μπορουσα αλλα το σαββατο που ειμαι ολη μερα σπιτι παμε συνηθως ολη μερα βολτα στον αλλο τον παππου.καποια στιγμη θα σας γνωρισω που θα παει.

Kitriblue μου αλλο κακο να μην σας βρει κοπελα μου .ειναι οντως δυσκολο ξαφνικα να μενεις χωρις αυτοκινητο.Ειδες πως μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας.σε κανα δυο μηνες θα τρωμε και στερεες.σαν χθες μου φαινεται που γεννηθηκε.

Εύη1985 μου σε καταλαβαινω πως νοιωθεις .εμεις πλεον ειμαστε με ξενο γαλα μονο δεν γινοταν αλλιως.ελπιζω στο επομενο μωρακι μου να μπορεσω να το θηλασω πιο πολυ και να το απολαυσω πιο πολυ χωρις να χρεαστει να γυρισω δουλεια.αλλα οταν ειναι δικη σου δυσκολα.σημασια εχει να ειναι γερα τα μωρακια μας και οσο μπορουμε να τα θηλασουμε.εμενα ακομα και τωρα με πειραζει τοσο πολυ οταν διαβαζω σε μια ομαδα που ειναι στο facebook για μητρικο θηλασμο ιστοριες θηλασμου.γιατι ειχα προετοιμαστει πολυ και ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε.

Maria1984 μου ειμαστε ευλογημενα οντα οι μανουλες .να ειναι γερα να τα απολαμβανουμε.αχ οσο περναει ο καιρος δεν θελω να την αφηνω.κανει καθε μερα ολο κ κατι διαφορετικο.χθες απο την χαρα μου την ζουληξα απο λαχταρα να την αγαπησω που αρχισε να κλαιει η καημενη:).

Κοριτσια εχετε facebook?

φιλακια πολλα ;)!!!

Μια χαρα είστε απο βαρος κ ύψος !!! Μεγαλώνουν τα μπεμπακια μας ... Εγω εχω Facebook Αννα.

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε;επιστρεψαμε και εμεις στο σπιτακι μας και προσπαθουμε να μπουμε ξανα σταδιακα στους ρυθμους μας!

Διαβαζω τα μπεμπακια σαςμεγαλωνουν μια χαρα!

Kitriblue πολυ στεναχωρο να σου κλεβουν κατι που με κοπο εχεις αποκτησει... Ελπιζω τωρα στις διακοπες να χαλαρωσετε και να περασετε καλα.

Κοριτσια και εγω εχω facebook.

Απο εδω και περα θα τα λεμε συχνοτερα κοριτσια. Εγω απο Σεπτεμβρη ξεκιναω και δουλεια σιγα σιγα..ελπιζω να πανε ολα καλα με το θηλασμο γιατι πραγματικα θελω να τον θηλασω τον μικρο μου οσο λερισσοτερο μπορω.

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Αλλαγή περιβάλλοντος κ Νοιώθω ήδη υπέροχα! Εχτές το βράδυ ο μικρός ξύπναγε Άνα μια ώρα μάλλον προσπαθούσε να συνηθίσει το καινούριο του κρεβατακι...ευτυχώς το πρωί ρίξαμε ένα 3ωρο ύπνου κ στανιαραμε.

Σας ευχαριστώ πολύ Άννα κ Μαρία για τη συμπαράσταση...τώρα προσπαθούμε να βρούμε ένα μεταχειρισμένο απλά σκέφτομαι πάλι ρε γαμωτοεξοδα απο το πουθενά κ απο μια αδικία.. Τέλος πάντων...

Μαρία τι καλό κοριτσάκι που έχεις. Τι συγκινητικό!!

Άννα μου δε πειράζει για το θηλασμό.4 μήνες τα κατάφερες!!

Σταματάς το θηλασμό γιατί αρχίζεις τη δουλειά; Δε μπορείς να κανεις τράπεζα ;;

Μαμά μια χαρά με το εμβόλιο, με το καλό και το κορίτσι σου!!

Εμένα όπως έγραψα κ σε άλλο μην. Είχε γέλιο γιατί γουρλώνει τα μάτια του κ πατήσε μια τσιρίδα!! Οι παρενέργειες που είχε ηταν νωχελικός κ δεν έτρωγε πολύ, αλλά τώρα του φύγανε. Ο γιατρός είπε ότι οι παρενέργειες θα κρατούσαν 3 μέρες. Αυτό που κοιμόταν να σου πω με βόλεψε στο αεροπλάνο. Είχε λιώσει στον ύπνο κ έτσι δεν είχα το άγχος για το πως θα ειναι στην πτήση.

Κ εμείς πήραμε 4 πόντους και μέσα στο μήνα περίπου 1 κιλό μόνο με το γαλατάκι της μανούλας. Είμαστε 59 πόντους και 4,5 κιλά. Όλα καλά δόξα το θεό !

Maria 1984 μου ετσι μεγαλωνουν κ δεν το καταλαβαινουμε.

Christab μου καλη επιστροφη.και καλη προσαρμογη στη δουλεια.εφτασ3 κ ο Σεπτεμβριος παει το καλοκαιρακι.

Kirtiblue μου να περασετε τελεια και να χαλαρωσεις.εχεθς δικιο σχετικα με το αυτοκινητο αλλα κ τι να κανεις.οσο για την τραπεζα εγω γυρισα σχεδον μετα τον μηνα κ με το θηλαστρο στην προσπαθεια νσ κανω τραπεζα πριν εδραιωθει η γαλουχια δεν ειχε αποτελεσμα..δεν εβγαινε σταγονα.ισως κ απο το αγχος μου.

κοριτσια παω να καθαρισω

Anna Polymatidoy ειμαι στο fb

Φιλακθα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπέρα κορίτσια!Ειμαι από τις μανούλες Μαΐου,σας διαβάζω καμ ια φορά.Να σας ζήσουν τα μωρα σας.Έχω Κ εγώ ενα αγοράκι 3 μηνών κ 10 ημερών.

Κατερίνα εγώ γέννησα Γιάννενα στο Πανεπιστήμιακο,ο γιατρός μου Έχει Κ εξω Ιατρείο αφού ειναι καθηγητής.Ειναι υπερ του φυσιολογικού,το προσπάθει πολύ,δε στο παίρνει εύκολα με καισαρικη,εμένα με άφησε 40 Κ 4 μέρες με έβαλε με δοκιμαστική πρόκληση τοκετού,δε πόνεσα καθόλου αλλά δυστυχώς ο μικρός μου έχανε παλμούς κ το πήρα με καισαρική,θα με άφηνε κ άλλο αλλά ριζά βεβαρυμένο ιστορικό με θρομβοφιλια,ενέσεις που τις ειχά κόψει πανω απο 1 Εβδομάδα κ μια παλινδρόμη στις 9 εβδομάδες.Ερχόταν απο διάφορα μέρη για έλεγχο,Β επιπέδου,Αυχενική,αμνιοπαρακεντηση κλπ.

Τον λένε Μακρυδημα,έχει Ιατρείο σχεδόν διπλά απο τα Ζαρα στα Ιωάννινα,κέντρο δηλ.Έχω κ τηλ.Ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις κ φυσικά να πας απο κει να το συζητήσεις.Με το καλο να γεννηθεί το μωράκι σου.

Μπράβο σου που το σκέφτεσαι για φυσιολογικό μετα απο καισαρική,προς το παρόν δε το σκέφτομαι,γιατι μου έτυχε να δω πως γεννούσε φυσιολογικά η διπλανή μου όταν μου ειχαν τους πόνους.

Καλησπερα σε ολες κοριτσια..

Miamia μου σ ευχαριστω ,τον ξερω αυτο τον γιατρο..ειχα κανει τη β επιπεδου σ αυτον...

Δε ξερω αν αναλαμβανει φυσιολογικο μετα απο καισαρικη..επειδη το χω παξει λιγο το θεμα εχω διαβασει οτι ο γιατρος πρεπει να εχει εκπαιδευτει πανω σε τετοιες περιπτωσεις κ αν δεν ειναι εκπαιδευμενος δεν αναλαμβανει...ο δικος μου για παραδειγμα δεν αναλαμβανει..σ ευχαριστω παντως θα το ρωτησω....βρικα κ εναν στην αθηνα,χανδακας λεγεται...τον ξερει καμια σας?αλλα απ την αλλη το σκεφτομαι...που να ξεκουβαλιομαστε απο εδω για αθηνα..ασε που τα εξοδα θα ειναι κ πολλα...αν εβρισκα καποιον εστω θεσσαλονικη ειναι διαφορετικα..σε δυο ωριτσες ειμαστε εκει...

Τελοσπαντων, ευχαριστω,

Καλο βραδυ σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...