Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες σας.

Κατ αρην να σας ζησουν τα παιδακια σας. Να ειναι γερα κ τυχερα!!!

Εγω εχω ενα κοριτσακι 2 χρονων περιπου κ τωρα περιμενουμε το δευτερο.

Το πρωτο το γεννησα με καισαρικη με επισκληριδιο στην 39 εβδομαδα χωρις να υπαρχει καποια επιπλοκη ή καποιο προβλημα.

Πιστευω οτι αδικα εφαγα το μαχαιρι(πλησιαζε κ το δεκαπενταυγουστο).

Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα.

Εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποιοι γιατροι που ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου μετα απο καισαρικη κ θα ηθελα να το τολμησω κ εγω.

Γνωριζει καποια απο εσας καποιον τετοιο γιατρο στα Ιωαννινα;

Περιμενω με αγωνια

Επεξεργάστηκαν by κατερινα2003
δεν ειχα ολοκληρωσει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά μα είναι το πρώτο μου και νιώθω ανασφάλεια μήπως δεν κάνω κάτι καλά. 10 με 11 που τρώει το τελευταίο γεύμα της ημέρας, εσένα τότε κοιμάται για βράδυ; Τότε κάνετε τη βραδινή ρουτίνα του μπάνιου;

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Είμαι στους δικούς μου και δεν εχω και πολύ χρόνο με τόσο κόσμο εδώ γύρω....

Αννουλα δυστυχώς όλα τ ωραία πράγματα τελειώνουν γρήγορα... Μην ζητάς συγνώμη εμείς χαιρομαστε που γραφείς!! Ειδικά αν είναι μπολικα!!! Χαχα

Κατερίνα δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον γιατρό για φυσιολογικό μετά από καισαρική!!! Πάντως αξίζει να το προσπαθήσει και μην φοβασι αν δει ο γιατρός σου ότι δεν γίνεται δεν θα το διακυνδυνευσει!!!

Θεοχαρουλα ή μικρή μου κοιμάται 11-12 και ξυπνάει 2 φορές μια στις 4 τρώει κοιμάται και μια στις 6:30 τρώει κοιμάται και κοιμάται και την ημέρα ανάλογα κιόλας αλλά αρκετά!!!ην συγκρίνει κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μην σκας μια χαρά τα πηγαίνεις σιγά σιγά θα στρώσει το πρόγραμμα του!!!

Φιλία σε οες και συγνώμη αν ξεχναω καμία!!!

Ζουληξτε τα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εδω δροσισε σημερα λιγο κ κάθομαι στο μπαλκόνι μου κ πινω καφεδάκι , η μπεμπα κοιμάται κ η μεγαλη παίζει με τα playmobil της δίπλα μου ... Θεοχαρουλα καλώς ηρθες στην παρέα μας ... Κ εμενα η μπεμπα μου τρώει το τελευταίο γεύμα της γυρω στις 11-11.30 κ ξυπνάει ξανα στις 7 με 7.30 το πρωι . Έφτιαξε μονη της το ωραριο αυτο μετα τις 40 ημέρες κ θηλαζουμε αποκλειστικά ... Το πρωτο εμβόλιο το κάναμε 2 μηνων κ μου είχε πει ο παιδιατρος οτι μπορει να κανει δεκατα η γκρίνια αλλα ευτυχώς τα γλιτώσαμε κ τα 2 ... Αννουλα κ εγω που εχω 2 παιδιά κ ειναι μικρά κοιτάζω την μπεμπα κ θελω κ τριτο παιδακι σε 2 με 2μιση χρονια παλι κ μακάρι να ειμαστε ολοι καλα κ τα οικονομικα μας το ίδιο για να κανω άλλο 1 . Βλέπω την Κατερίνα μου κ μεγαλώνει τόσο γρηγορα κ σκέφτομαι οτι κ το μωρο θα μεγαλώσει χωρις κάν να το καταλάβω ... Ολη μέρα τα εχω αγκαλια κ τα φιλάω κ παλι δεν τα χορταινω . Ειναι ωρες ωρες που κουράζομαι κ λέω άντε να κοιμηθούν λιγο να ξεκουραστώ κ εγω κ μολις κοιμηθούν μου λείπουν κ πάω δίπλα τους κ τα χαϊδεύω κ τα κοιτάζω ... Οι υπόλοιπες πως είστε ; Που χαθηκατε ;;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

Θεοχαρουλα καλως ηρθες στην παρεα μας.ολες οσες ειμαστε μανουλες για πρωτη φορα εχουμε τετοιες αποριες.εγω παντως βοηθηθηκα αρκετα με τα λεγομενα των κοριτσιων και ειδικα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

κατερινα2003 Και εγω θα ηθελα στο δευτερο με το καλο οταν ερθει παιδακι μας να τολμησω φυσιολογικο τοκετο.

Mama μου ετσι ακριβωε ειναι.καποια στιγμη θα ηθελα να βρεθουμε απο κοντα γιατι οταν βρεθηκατε με την Δημητρα εγω δεν μπορουσα.

Sagreluna ελπιζω να εισαι καλα οπως και τα παιδακια σου.πρεπει να εισαι πολυ ευτυχισμενη με τοσα παιδακια :).

Αυριο εχουμε παιδιατρο για το δευτερο εμβολιο και την μηνιαια επισκεψη οσο αναφορα την αναπτυξη της.η γλυκια μου ακομα δυσκολευεται να προσαρμοστει απο τις διακοπες:(.αλλα που θα παει .

απιστευτο που διανυουμε τον τεταρτο μηνα :)!!!!μεγαλωνουμε.

φιλακια πολλα στα υπολοιπα κοριτσια:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Maria1984 Μαρια μου γεροι να ειμαστε να μεγαλωνουμε τα παιδακια μας και να μας δινει παντα ο θεουλης να εχουμε πολλα παιδακια και να τα μεγαλωνουμε με αξιοπρεπεια :).

φιλια πολλα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κορίτσια! Εγώ ανήκω κανονικά στις μανούλες Ιανουαρίου, έχω ένα μπεμπάκι 7,5 μηνών.....Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου χρησιμοποιώ ένα καρεκλάκι της Chicco, το Polly Magic,το οποίο αγόρασα από κατάστημα Πρενατάλ, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά δυστυχώς δε με βόλεψε γιατί ήθελα τέσσερες ρόδες και αυτό έχει μόνο δύο....Μπορείτε να το δείτε σε αυτό το σύνδεσμο https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=26015, το έχω σε αυτό ακριβώς το χρώμα.

Αν κάποια από εσας ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει μήνυμα....Πολλά φιλιά σε όλες και να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας !!

SW8up3.png

Γεια σας κοριτσια...πολυ τρεξιμο κ δεν προλαβαινω να μπω...λιγο η μικρη λιγο οι δουλειες που παλευω να τελιωσω γιατι σπο δευτερα επιστρεφω δουλεια λιγο η προετοιμασια της βαφτισης τα παιξα.. anna & κατερινα η κουνιαδα μου θελει ν προσπαθησει φυσιολογικο τοκετο μετα απο καισαρικη κ η γιατρος της αναλαμβανει..τωρα δεν ξερω στα γιαννενα αλλα θεσσαλονικη υπαρχουν πολλοι...amna με την mama κ την demi ειπαμε να βρεθουμε το σαββατο το απογευμα για καφεδακι...αν μπορεις κι εσυ θα χαρουμε πολυ κ οποια αλλη κοπελα απο θεσσαλονικη! Maraki κι εγω οταν κοιμαται την κοιταω κ περιμενω ν ξυπνησει...λιωνω...εμενα παντως κοριτσια αν κ κοιμαται αρκετες ωρες τη μερα, τα βραδια ξυπναει ανα 3-4 ωρες ( θηλαζουμε αποκλειστικα)...τα φιλια μου σε ολες...αν ξερετε τιποτα απο νικη αντωνια πειτε μας...την σκεφτομαι συνεχεια! Μακαρι να ναι καλα η μικρη!

Καλημέρα μανουλες ... Τι κάνετε ;;; Εγω εφτιαξα 2 φανουροπιτες το πρωι να τις πάω το απόγευμα στην εκκλησία κ τωρα παλι καφεδάκι στο μπαλκόνι μου ... Εχω αγωνία σημερα για βγήκαν οι βασεις για τις πανελλήνιες κ θελω να δω που περναει ο αγαπημένος μου ξαδερφος που τον εχω σαν παιδακι μου μιας κ τον μεγάλωσα εγω , κ εχει φορτώσει η σελίδα κ δεν μπορουμε να μπούμε με τίποτα ... Δήμητρα μου καλη επιστροφή στην δουλεια , βάφτιση τόσο γρηγορα;;; Μπράβο σας , εμεις δεν έχουμε βρει κάν νονό ακομα ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, έχω και εγώ αγωνία για τις βάσεις αλλά δεν ανοίγει καμία σελίδα ακόμα μάλλον σε καμιά ώρα. Έχουμε και εμείς εκκλησία του Αγ Φανουρίου και σκεφτόμουν να πάρω τον μπέμπη με το καρότσι να πάμε το απόγευμα αλλά φυσάει πολύ και είναι ξωκκλήσι πάνω σε λόφο. Σήμερα ο μπέμπης κοιμήθηκε σερί έως 3:30 πρώτη φορά και εγώ από την αγωνία μου γιατί δεν ξυπνά και πότε θα ξυπνήσει δεν κοιμήθηκα! Ελπίζω να το επαναλάβει και απόψε!

Καλη επιτυχια με τις βασεις σε ολα τα παιδια π εδωσαν...σημερα ειναι του αγ.φανουριου κοριτσια? Κι αναρωτιωμουν ποτε ειναι..Μαρακι για αρχες οκτωβρη λεμε για βαφτιση...δεν θελω χειμωνα με τα κρυα κ μετα θα παραμεγαλωσει το καλοκαιρι...ασε που η νονα μας δεν κρατιεται...

Καλήμερα κορίτσια!! Τι κάνετε;;;

Σήμερα βγήκαν οι βάσεις ή αδερφη μου που ήθελε να αλλάξει σχολή έδωσε ξανά με το 10% και πέρασε και στην σχολή που ήθελε και στην πόλη που ήθελε!!! Είμαστε οικογενειακώς χαρούμενοι!!! Σε όσους περιμένουν καλή επιτυχία!!!

Δήμητρα καλή αρχή με την δουλειά!!!

Για τον ίδιο λόγο με την Δήμητρα αποφασίσανε κι εμεις να βαφτισουμε το κορίτσι μας ή αρχές οκτωμβρη ή Νοέμβρη θα δούμε.. .

Άννα αν μπορείς το Σάββατο σε περιμένουμε για καφεδακι!!!

Θεοχαρουλα μην ανυσηχεις κι απόλαυσε το και ξεκουρασου!! Τα μωρακια μας όσο μεγαλώνουν αλλάζουν και τώρα που θα χειμωνιασει πάλι άλλο πρόγραμμα θα κάνουν!!!

Kirtiblue πηγές διακοπές;;; Καλα να περασετε!! Με το εμβόλιο όλα καλά;;

Εμείς παρασκευή.... Ουφ αγχωνομαι λιγο....

Μαρία εταξες στον άγιο να σου φανερώσει κάτι;;

Φιλάκια σε όλες και να μου ζουληξτε τα μπουτακια τα γλυκά!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Έχω μέρες να μπω γιατί μας συνέβει τη Δευτέρα κάτι που φρικάραμε. Μας έκλεψαν το ΙΧ κάτω απο το σπίτι μας.φρικαραμε..πήγε ο άντρας μου να το πάρει να πάει στη δουλειά κ ανέβηκε σπίτι κ μου λέει μας πήραν το αυτοκίνητο. Μου. Κόπηκε η ανάσα. Είχα να κάνω και το εμβόλιο του παιδιού τη Δευτέρα κ ο γιατρός ειναι σε άλλο προάστιο. Τέλος πάντων δανειστήκαμε ένα ΙΧ απο κάποιον κ ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου απο κάποιον άλλον κ πήγαμε στο γιατρό.

Δόξα το θεό το αγόρι μου ειναι μια χαρά σε ανάπτυξη, πήρε 4 πόντους κ 1 κιλό. Κάναμε κ το εμβόλιο κ όλα καλά. Είχε πολύ πλάκα όταν του έκανε το εμβόλιο ο γιατρός. Γούρι σε τα μάτια κ πάτησε μια τσιριδα. Μετα ηρέμησε. Απο παρενέργειες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο ότι ειναι πολύ νωχελικός κ δε τρώει πολύ...μου είπε ο γιατρός πέρα απο αυτά μπορεί να έχει γκρίνια κ πυρετό.

Μετα απο αυτή τη νιλα που πάθαμε, mama φεύγουμε σήμερα για Χανιά γιατί δε την παλεύουμε Αθήνα .. Χωρίς ΙΧ δε μπορείς να κάνει κ τίποτα .Νοιώθω πολύ μεγάλη ανασφάλεια χωρίς ΙΧ κ με το παιδί..τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε πως θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα αυτοκινητάκι...εγώ άνεργη, η τράπεζα δε δίνει δάνεια...μου έρχεστε πάλι να βάλω τα κλάματα...

Φεύγουμε λοιπόν σήμερα για Χανιά που ειναι εκεί τα πεθερικά μου, να ξεσκασουμε λίγο , έχουν κ ένα ΙΧ αυτοί να κάνουμε καμία βολτούλα...ευτυχώς ο παιδίατρος μας έδωσε το οκ.

Θεοχάρουλα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εμένα ο δικός μου τρώει 10.30 με 11 το βράδυ κ ξυπνάει ξανά στις 3 κ μετα στις 6.30 με 7. Θηλάζω αποκλειστικά.

Κατερίνα μου δε ξέρω κάποιον γιατρο στα Γιάννενα που να αναλαμβάνει. Μη στεναχωριέσαι που έφαγες Νυστέρι τσάμπα δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα....εμένα ο γιατρός μου ειναι μόνο υπέρ του φυσιολογικού κ καισαρική μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλ του. Αλλά ειναι Αθήνα. Στείλε μου πμ.

Άννα κ Δήμητρα πολύ δύσκολο έχετε δίκιο με τη δουλειά....υπομονή κ. Περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα ζουζούνια σας. Άννα 4 μηνών;; Πωπω πως πέρασε ε; Εμείς μπήκαμε στον 3 κ τον βλέπω να αλλάζει κάθε μέρα κ συγκινούμε...

Σπαγκρε πως είσαι τι κάνουν οι άντρες σου;;

Συγνώμη που μακρηγορήσω αλλά είμαι πολύ πικραμένη με αυτή την ιστορία ,..ειναι μεγάλη αδικία..κάνουμε τόσο οικονομία με τον άντρα μου για να μπορέσουμε να πάμε για ένα καφέ κ κοιτά να δεις...τέλος πάντων ..

Το επόμενο μην. Θα ειναι απο Χανιά!

Κirtiblue τι κρίμα!!! Αμάν ρε παιδι μου....το δηλωσατε φαντάζομαι στην αστυνομία, μπορεί και να βρεθεί ποιος ξέρει;;

Προσπαθήστε να το ξεπεραστεί και να Πατε στα Χανιά να ξεκουραστειτε και να περασετε καλά!!!

Ωραία για το εμβόλιο,παει πέρασε κι αυτό...

Από ανάπτυξη μια χαρά το αγοράκι σου!!! Μπράβο!!

Με το καλό να μας γράψεις κι από τα Χανιά!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...