Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες! Επιστρέψαμε και εμείς στη βάση! !! Περάσαμε πολύ όμορφα! !! Ο μεγάλος ξεσαλωσε και η μικρή δόξα το θεό πολύ βολικό μωρό! !! Μένει ώρεςξξύπνια αλλά κάθεται ήσυχη και όλο κουβέντα θέλει και γελάει συνέχεια! !! Ξεκίνησα ξένο για συμπλήρωμα γιατί το δικό μου δεν φτάνει!Αυτά και από μένα , Καλημέρα σε όλες! !!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς σήμερα τρέξιμο λίγο σε λίγο ξεκινάμε να πάμε στους δικούς μου είναι 1,5-2 ώρες δρόμο από δω και από το πρωί ετοιμαζω την προίκα μας!!!

Kirtiblue ναι στο αγ σοφίας τα στέλνουν....έλεος...όσο το σκέφτομαι νευριαζω

Τι καλά για τα Χανιά πήγα μια φορά μόνο για μια μέρα αλλά απ ότι θυμάμαι ήταν πολύ ωραία και ή αδερφή μου που έζησε εκεί μερικά χρόνια λέει ότι είναι τέλεια!!! Έχετε κάποιον εκεί;;; Ή πάτε να δείτε και τι παίζει;;;

Εύη μου καλώς ηρθες!!! Χαίρομαι που περασετε καλά!!! Εμείς οι περισσότερες γυρισαμε πτώματα!! Χαχα

Πως πάει ή μικρή με τα ποδαρακια;;;

Μαρία μου χαράς το κουράγιο σου!!! Κι εγώ παλευω με 95 τμ κάθε μέρα αλλά ένα πάτωμα

Σας αφήνω γιατί ξεκινάμε

Φιλάκια σε όλες και τα μπεμπακια φυσικά!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς σήμερα τρέξιμο λίγο σε λίγο ξεκινάμε να πάμε στους δικούς μου είναι 1,5-2 ώρες δρόμο από δω και από το πρωί ετοιμαζω την προίκα μας!!!

Kirtiblue ναι στο αγ σοφίας τα στέλνουν....έλεος...όσο το σκέφτομαι νευριαζω

Τι καλά για τα Χανιά πήγα μια φορά μόνο για μια μέρα αλλά απ ότι θυμάμαι ήταν πολύ ωραία και ή αδερφή μου που έζησε εκεί μερικά χρόνια λέει ότι είναι τέλεια!!! Έχετε κάποιον εκεί;;; Ή πάτε να δείτε και τι παίζει;;;

Εύη μου καλώς ηρθες!!! Χαίρομαι που περασετε καλά!!! Εμείς οι περισσότερες γυρισαμε πτώματα!! Χαχα

Πως πάει ή μικρή με τα ποδαρακια;;;

Μαρία μου χαράς το κουράγιο σου!!! Κι εγώ παλευω με 95 τμ κάθε μέρα αλλά ένα πάτωμα

Σας αφήνω γιατί ξεκινάμε

Φιλάκια σε όλες και τα μπεμπακια φυσικά!!!

9

Ωραία τα Χανιά πολύ γραφικά από όσο θυμάμαι! !! Είχα και τη μαμά για βοήθεια στο χωριό και την περάσαμε ζάχαρη. Πήγαμε σε ορθοπεδικό και μας είπε πως δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μπορεί να φτιάξει από μόνο του! Έχουμε επανελεγχο αρχές του μήνα και θα δούμε. ..

Εχω ξεπατωθει με το σπίτι αλλα τι να κανω . Το είχαν φτιάξει οι δικοί μου κ μου το έδωσαν εμενα . Με εχουν φαει οι σκάλες . Έλεος mama ειναι απαράδεκτοι να σου ζητάνε τριτη φορα δείγμα ... Εγω μένω στα Μάλια Κρήτης , ειναι αρκετα μακρυά απο τα Χανιά αλλα τα Χανιά ειναι πραγματικά υπέροχο μέρος ...

Διαφημίσεις

Μαράκι δεν έχω Πάρει ποτέ στα Μάλια αλλά κάτι μου λέει πως θα πάω σύντομα !

όσο μπορείς πιο χαλαρά με τις δουλειές του σπιτιού γιατί καραδοκεί κ η μαστίτιδα ε;

Μαμά καλά να περάσετε!!

ΕΥΗ μπράβο με την εξέταση!! Όλα καλά !

Καλησπερα κοριτσια.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.σημερα επεστρεψα στην δουλεια και μου κακοφαινεται που δεν εχω την μπουμπουκα μου .2 βδομαδουλες ημασταν αυτοκολλητες.και μου λειπει φοβερα.αφου το πρωι την αγκαλιασα τοσο σφιχτα που αρχισε να κλαιει :).ψευτοκλαμμα βεβαια.αχ εχει πολυ πλακα ακομα κοιταει το σπιτι σαν να πηγε στο διαστημα.η αλλαγη μαλλον της φανηκε περιεργη.Βλεπω λετε για Χανια.ειναι υπεροχη πολη.Στο Γερανι μενουν οι κουμπαροι μας.εχω περασει απιστευτες διακοπες στα Χανια και τις 4 φορες που πηγα.μολις μεγαλωνει λιγο η μικρη θα κατεβουμε οικογενειακως.

τα μωρακια σας τι κανουν?

Μama τι παιδεμα βρε κοριτσι μου.

Αχ κοριτσια ποσο συγκινουμε οταν θυμαμαι την εγκυμοσυνη .τι στο καλο η λοχεια τωρα με πιανει.για να φαει η μικρη της ελεγα ιστοριες και της ελεγα για το πως ετοιμασαμε με τον μπαμπα της το δωματιο της οταν ημουν εγκυος και με πηραν τα ζουμια.και με κοιτουσε με τα ματακια της τα μικρα με απορρημενο υφος.παντως θελω συντομα και αλλο νινακι :).

σημερα ξαναπαω στην διατροφολογο μου και εχω βαλει σκοπο να χασω οτι περιττο κιλο εχω χωρις αγχος βεβαια σιγα σιγα.ετσι ωστε σε επομενη ενδοχομενη εγκυμοσυνη να μην εχω παλι το ιδιο αγχος.και γενικα και απο πλευρας υγειας.

τωρα θα μου πεις η εγκυμοσυνη προγραμματιζεται?

απλα λογω καισαρικης πρεπει να προσεχουμε.αλλα μολις περασει αυτος ο χρονος δεν μου την γλυτωνει ο ανδρας μου:).γιατι μολις του ειπα οτι οταν αντικρυζω την ζουζουνα μας μου ερχεται η επιθυμια και για αλλο παιδακι αλληθωρισε λιγακι.γιατι λεει τοσο γρηγορα?και εγω του ειπα ε οχι και αυριο αλλα και οχι και μετα απο εκατο χρονια :).δεν ειμαστε και παιδακια .36 τωρα.οπως και να εχει θελω και αλλο παιδακι.και οποτε μας το χαρισει ο θεουλης καλοδεχουμενο.

κοριτσια σορρυ για το σεντονι.

φιλακια πολλα

καλα να περασετε οσες ειστε εκτος;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας, να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Τον Ιούνιο αποκτήσαμε και εμείς τον μπέμπη μας και με ενδιαφέρον διαβάζω τις δημοσιεύσεις σας. Ήθελα να ρωτήσω τα δικά σας μωράκια κοιμούνται αρκετές ώρες τη νύχτα σερί; Έχει φτιάξει ο ύπνος τους;

Δηλαδή τρώει και ένα γεύμα τη νύχτα; Μόνο του έφτιαξε αυτό το πρόγραμμα ή το βοηθήσατε με κάποιο τρόπο; Ρωτάω γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να κόψει το βραδινό γεύμα, όμως στις 4 ώρες ξυπνάει, συνήθως ξανακοιμάται με την πιπίλα και τρώει περίπου μετά τις 3 και έπειτα το πρωί άλλοτε 6 άλλοτε στις 7.

Μετά το γεύμα στις 4 τα ξημερώματα δεν κοιμάται αλλά ξυπνάει ανά μισάωρο έως το πρωί!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατ αρχην θηλαζεις; οχι εμενα από σαραντα ημερων και τα δυο κοψαν το μεταμεσονυχτιο και κοιμουνται σερι 6 ωρες ξυπναει τρωει και ξανακοιμαται αλλες δυο. Αλλα παιζει μεγαλο ρολο αν θηλαζεις η δινεις μπιμπερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...