Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Περισυ ιουλιο γεννησε η κουνιαδα μ...ο παιδιατρος της ειπε το φθινοπωρο ν κανει αντιγριπικο εμβολιο αυτη ο αντρας της κ οσοι ερχονται σ καθημερι η επαφη μ τ παιδι πχ γιαγιαδες...τωρα π θ παμε θα ρωτησω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ώστε Μαρία υπάρχει κ αυτή η φάση ..ξύπνια μέχρι της 7-8 μάλιστα...γιατί την περνάμε κ εμείς τώρα..μόνο που εμένα το βράδυ δε κοιμάται σερί.

Αφήστε αυτό με τα πλυντήρια. Μια απο τα ίδια μου δώσανε ρούχα, φυσικά κ εγώ μαμά τα ξανά έπλυνα κ τώρα τα σιδερώνω με δόσεις...

Δήμητρα αλήθεια έτσι λένε να κάνουμε εμβόλιο; Θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη Δευτέρα.

Kitriblue ρωτα...κι εγω θ την ρωτησω 26 π εχουμε εμβολιο...maria λ

κι εμενα χθες κ σημερα κοιμαται 10 λεπτα...μολις την αφησω κατω ξυπναει...κ χθες κοιμηθηκε 6 το απογευμα κ σημερα το ιδιο...καινουριο κολπο κι αυτο...θα καταρρρρρευσω

Διαφημίσεις

Εγω έχω ραντεβού την παρασκευή, οι περισσότερες λένε ότι δεν έχει παρενέργειες αλλα μπορεί να προκάλεσει πυρετό, ας ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα!!

Kirtiblue που θα πάτε;;;; Τι ωραία καλά να περασετε

yk1yp3.png

Τι κάνετε κοριτσια ; Τωρα κάθομαι επιτέλους ... Απο τις 7 παρά το μωρο ξύπνιο κ στις 8 ξύπνησε κ η μεγάλη . Όλη μερα πάλι δουλειές σήμερα . Έπλυνα κ σιδέρωσα 2 πλυντήρια, έπλυνα τα μπαλκονι μου , καθάρισα 3 σκάλες κ έκανα γενική στον πρώτο όροφο . Η μπεμπα κοιμόταν μονο όσο έκανα το μπαλκονι κ μετα το μάτι γαρίδα αλλα ευτυχώς καθόταν ήσυχη στο ριλαξ της πρώτη φορά τόση ώρα ... Μου εχει βγει η μέση . Αύριο θα κάνω τον πάνω όροφο κ μετα για 2-3 μερες μονο ξεκούραση ... Το εμβόλιο της γρίπης το κάνω κ στην κόρη μου 2 χρονια τωρα κ φέτος θα το κάνουμε κ εμείς οι μεγάλοι κ ίσως κ το μωρο απο τον Ιανουάριο κ μετα θα δείξει ανάλογα τον καιρό κ της ιώσεις . Πάντως στην κόρη μου μάλλον βοηθάει γιατι μου εχει αρρωστήσει μονο φέτος 1 φορά κ αυτο σε ελαφριά μορφή απο όταν ξεκινήσαμε να το κάνουμε ... Το pentavac για όσες δεν το έχουν κάνει ακομα όπως κ ολα τα εμβόλια εκτός το mmr κάνουν μονο λίγα δέκατα η γκρίνια σαν παρενέργειες αλλα την μπεμπα δεν την έπιασε τιποτα απο ολα αυτά μονο λιγο πράσινα κακά έκανε εκείνες τις 2-3 μερες .

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;

Σας διαβαζω που κ που αλλα δε προλαβαινω να απαντησω με την μικρη.το σαββατο επιστρεφουμε απο χωριο στην βαση μας.να σας πω την αληθεια νοιωθω τοσο κουρασμενη.πολλες επισκεψεις ψησιματα με φιλους που ηρθαν να μας δουνε κ καποιες μερες τα ανηψια μου.τρελα.η κ

μικρη τρελαθηκε με τα δεντρα τα λουλουδια ολα θα τις φαινονται περιεργα.εχει αλλαξει τοσο.φωνουλες γελακια ακομα κ το κλαμα της ειναι διαφορετικο.την χορτασα αρκετα αν κ ποτε δεν ειναι αρκετα αφου απο δευτερα με την δουλεια θα μου λειπει Τρελα.την επιασαν καποιες μερες τρελοι κολικοι.θελω τοσο να γυρισουμε πισω.αλλα σκεφτομαι την δροσια που απολαμβανουμε.αλλα θελω παλι την ησυχια μου.κ να ξεκουραστω με την κσθημετινοτητα.ημασταν πολλα ατομα μαζεμενα.απο την μια μου αρεσε αλλα πτωμα.

σορρυ για το σεντονι.θελει να παρω τον παιδιατρο να κλεισω για την αλλη βδομαφα για εμβολιο.το δευτερο.

φιλια στα μωρακια σας

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα!!

Mama Χανιά θα πάμε! Για να δούμε κιόλας γιατί με τις εκλογές μπορεί να ανακληθούν οι άδειες κ να μην επιτρέψουν στον άντρα μου να φύγουμε...anna μου τι καλά που σννανεωθηκες..υπομονή με τη δουλειά τώρα..κ ρ γω αυτό σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια τώρα που θα φύγω διακοπές, τους συγγενείς κ τη κούραση. Mama αν δεν κάνω λάθος κ ΕΣΥ ανυπομονούσε να γυρίσεις πίσω.

Marakiμπράβο που έκανες τόσες δουλειές κ μπράβο στη ΜΠεμπουλα που καθόταν ήσυχη συο ρήλαξ της. Εμένα πάνω απο 10λεπτο δεν έχει κάτσει ποτέ!!

Τα μπαλκόνια μου βρομάνε. Κ μπορεί να μην τα ξανακάνω μέχρι να μετακομίσω. Προτιμώ να μαζέψω καμία κούτα.

Εμείς εχτές πάλι βολτούλα αλλά αργήσαμε πολύ να γυρίσουμε κ το μετάνοιωσαν γιατί είμαι άυπνη!!!

Καλημέρα σε όλες!!

Διαφημίσεις

Καλήμερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία καταλαβαίνω γιατί κι εμένα με πιάνει ή μανία να τα καθαρισω όλα αλλά ξεκουρασου και λίγο!!! Κι από ότι κατάλαβα έχετε και μεγάλο σπίτι!!!

Άννα ειδες πως αλλάζουν μεραμε την μέρα;; Τι καλά!! Πάντως κι εγώ Κουράστηκα πολύ στις διακοπές και ανυπομονουσα να γυρίσω!! Σαν το σπίτι σου πουθενά!!! Γυρνά μια μέρα νωρίτερα να συμμαζευτεις και να ξεκουραστεί λίγο πριν πας στην δουλειά!!!

Kirtiblue τι ωραία που θα πας Χανιά!!! Ελπίζω να μην αναβληθούν οι διακοπές σας και να περασετε καλά!!!

Εμέις μάλλον περνάμε άλμα γιατί είναι ανυσηχη και όλη την ώρα θέλει βυζι και αγκαλιά, κι εγώ δεν κοίμηθηκα καλά και είμαι πτώμα αλλά ή μικρή με θέλει Σούζα!!! Χαχα

Kirtiblue κι εσεις έχετε γιατρό την δεύτερα κι εμεις την παρασκευή, ελπίζω να μην εχουμε παρενέργειες!!!

Αύριο πάλι φευγουμε για μια εβδομάδα στους δικούς μου κι ο άντρας μου δουλεύει σε εξωτερικό γραφείο και βολεψε

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Βρε μαμά, διάβασα λίγο στο καφέ Μαΐου κ είδα ότι σου ξανά ζητάνε δείγμα για τις εξετάσεις του παιδιού;;; Μας είπες κάτι εδώ κ το έχασα;;μα δε ντρέπονται καθόλου;;;

Τι κάνετε κορίτσια ;;; mama τι εξετάσεις πρεπει να κανεις ; Στην μικρη ;;; Τωρα το διάβασα κ εγω . Εγω μανία με την καθαριότητα δεν εχω αλλα τωρα με το μωρο το κανω αναγκαστικά γιατι εχω 3οροφο σπίτι κ ειναι στον κεντρικό δρόμο κ μολις ανοίξω μπαίνει ολη η σκονη μεσα , εχω κ τον άντρα μου που δουλεύει στα χωράφια κ ολο κ χώματα κουβαλάει εχω κ την Κατερίνα που μου τα βάζει ολα στην μεση οποτε αν δεν γίνουν για 2-3 μερες οι δουλειές μας τρώει η βρωμια . Σημερα τελείωσα κ με τον δευτερο όροφο κ ελπίζω να ξεκουραστώ έστω το σαββατοκύριακο . Αχ κορίτσια θηλαζω την μικρη κ σταματαει μου γελάει κ συνεχίζει παλι , την βλέπω κ λιώνω !

Γεια σας κορίτσια!!!

Kirtiblue ναι μου ζητάνε πάλι δείγμα!!! Έλεος!!! Δεν θυμάμαι αν το γραψα γιατί το συζήτησαν τόσο πολύ που μπερδεύτηκα....

Μαρία είναι αυτές οι εξετάσεις για κουκιά και ναφθαλίνη γενικά για τις αλεργιες που παίρνουν δείγμα ολαπο την κλινική η το νοσοκομείο και το στέλνουν Αθήνα και καταγράφουν και τα αποτέλεσμα, όλο λένε ότι το δείγμα δεν είναι καλό και να τους το ξαναστείλουμε...αυτή θα ναι ή τρίτη φορά και ή τελευταία κι αν δεν ήταν ο άντρας μου δεν υπήρχε περιπτωση ούτε τώρα να στελνα..τέλος πάντων..

Μαρία σε ποια περιοχή μένεις;;

Kirtiblue εσεις μετακόμισετε;; Ποτέ και που θα πάτε;;

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Kirtiblue ναι μου ζητάνε πάλι δείγμα!!! Έλεος!!! Δεν θυμάμαι αν το γραψα γιατί το συζήτησαν τόσο πολύ που μπερδεύτηκα....

Μαρία είναι αυτές οι εξετάσεις για κουκιά και ναφθαλίνη γενικά για τις αλεργιες που παίρνουν δείγμα ολαπο την κλινική η το νοσοκομείο και το στέλνουν Αθήνα και καταγράφουν και τα αποτέλεσμα, όλο λένε ότι το δείγμα δεν είναι καλό και να τους το ξαναστείλουμε...αυτή θα ναι ή τρίτη φορά και ή τελευταία κι αν δεν ήταν ο άντρας μου δεν υπήρχε περιπτωση ούτε τώρα να στελνα..τέλος πάντων..

Μαρία σε ποια περιοχή μένεις;;

Kirtiblue εσεις μετακόμισετε;; Ποτέ και που θα πάτε;;

Καλημέρα!! Έλεος με τις εξετάσεις του παιδιού...τα στέλνουν στο παίδων αγ.σοφια μάλλον στην Αθήνα. Δεν ήξερα ότι όλα εκεί πάνε..κ εμάς εκεί πήγαν κ μας τα έστειλαν..

Όχι ακόμα δεν μετακομίσαμε , σε κανα δίμηνο . Στα Χανιά πάμε.

Άντε να δούμε ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...