Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από κακά τίποτα ακόμα.... Εγω έκανα Μπριάν σήμερα!!!

Όχι έχω ακούσει κοπέλες που θήλαζαν να έρθει ή περίοδος στο δίμηνο- τρίμηνο

Όχι δεν πήρα επιπλέον 800 πήρα μόνο επίδομα κυοφορίας και τοκετού, τι είναι αυτό;; Παίζει να υπάρχει κι άλλο επίδομα;;;

Εμενα ή μικρή θέλει κουβεντουλα και παιχνίδια, σε ποια εβδομάδα είστε;; Μήπως περνάτε άλμα ανάπτυξης;;; Συμβαίνει τώρα 8η-9η-10η

Καλημέρα μαμά εμένα η περίοδος μου ήρθε στους 4 μήνες αφότου γέννησα μετά μου ξαναήρθε στους 6 μήνες και τώρα πάλι στους 7 είναι λίγο ό,τι να'ναι σε μέρες τώρα θα δω πως θα εξελιχθεί πάντως ο πόνος δεν μου μειώθηκε η ροή μετριάστηκε κάπως και οι μέρες από 6-7 έγιναν 4-5 βέβαια μπορεί να αλλάξει πάλι στο μέλλον γιατί έχεις υπόνοιες ότι θα αδειαθετήσεις ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μόλις έγραψα στις μανουλες Φεβρουαρίου!!

Όχι δεν αδιαθετησα ούτε έχω σημάδια, το συζητούσαν με την kirtiblue γιατί είχε πάλι αίμα και λέγαμε ότι ίσως είναι περίοδος άσχετα με τον θηλασμό

Εσύ τι κανείς;;ς σου είχα στείλει πμ δεν ξέρω αν το πήρες γιατί δεν είμαι σίγουρη...

yk1yp3.png

Ναι μια φίλη μου ακουσε πως αν ασφαλίσει η μαμά το παιδί της στο ΙΚΑ μαζί με κοινή έχει επιπλέον επίδομα. Θα το ρωτήσει μου είπε γιατί δεν ήταν σίγουρη. Ναι βρε είμαστε στην 8 εβδομάδα . Όποτε σίγουρα είναι άλμα ανάπτυξης .

Συγνώμη προλάβαινεις να μαγειρέψεις; Προλαβαίνεις γενικά να κανείς δουλειές στο σπίτι; Πες μου σε παρακαλώ πως τα καταφέρνεις ; Έχεις βάλει κάποιο προγράμματος γιατί εγώ δεν την παλεύω, το σπίτι μου είναι μπάχαλο αν δεν έρθει η μαμά μου να κάνει κάτι. Τα μπαλκόνια βρομάνε , ο Ανδρέας μου βάζει σκούπα κ σφουγγάρισμα 1 φορά την εβδομάδα κ εγώ καμβά το μπάνιο Άννα 2 μέρες. Απο φαΐ παίζει πολύ ταπεράκι .. Το σιδέρωμα οποτε μπορώ αναμεςα Στους ύπνους του μικρού.Πες μου σε παρακαλώ το κανείς;

Ensignate σου ήρθε περίοδος στους 4 μήνες ε;

Kirtiblue εννοείται πως δεν προλάβαινω!!! Τρέχω σαν τον Βέγγο!!! Σιδερωνω ενδιάμεσα στους υπνους της μικρής και καμία φορά την παίρνω δίπλα μου με το ρηλαξ και της μιλάω μπας και κρατήσει αλλά αυτό για κανένα 10λεπτο το πολύ!!! Όταν έρχεται ο άντρας μου από την δουλειά τρέχω να σκουπισω να σφουγγαρισω και γενικά ποτέ δεν τελειωνω σε μια μέρα συνέχιζε την επόμενη και συνήθως μόλις τελειώσω πρέπει να ξνρχισω!!! Χαχα

Μαγείρεμα επίσης τρέξιμο, σήμερα γαι να μαγειρεψω εκαν α 4 στάσεις για θηλασμό και αγκαλιά....

Τι να κάνουμε;;

Αυτό που αφήνω πίσω και με καιεί είναι τον εαυτό μου, να κάνω αποτρίχωση κτλ κτλ αλά μπάνιο με το που ερχεται ο άντρας μου κάθε μέρα κάνω!!! Δεν αντεχω μ αυτήν τη ζέστη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους βρήκα Ίντερνετ.. Τι κάνετε μανούλες? εμείς περνάμε πολυ όμορφα! Ο μπεμπης εχει χαζέψει.. Παρατηρεί τα πάντα, γελάει, κοιμάται και εχει μπει σε απίστευτο προγράμμα.. Τρώει ανα τέσσερις ώρες.. Προσαρμόστηκε τέλεια και στο ταξίδι κοιμόταν πέντε ώρες... Εσείς πως τα πάτε?

Γεια σας κοριτσια κι απο εμενα...κι εμεις γυρισαμε κ παλευουμε ολοι να μπουμε σε προγραμμα...αυτη την εβδ περναμε αλμα και ειναι ολη μερα στο στηθος...κοιμαται αγκαλια κ με το που την αφηνω ξυπναει κλαει κ ξανα απο την αρχη...οσο για τις δουλειες κοριτσια αφηστε...πανικος...τρεχω κι εγω να προλαβω οσο κοιμαται αλλα κ παλι δεν φτανει...αφηστε που δεν αντεχω...το ματι κλεινει...το βραδινο ξυπνημα με σκοτωνει...κ το πρωι 7,30- 8 το ματι της γαριδα! Ποση ωρα θηλαζετε ανα γευμα? Demi τι κανατε με το χαλινο??

Steviv μπραβο που περνάτε καλά και που ο Μπέμπης τ απολαμβάνει!!! Εμένα κοιμάται στο καρεκλακι του αυτοκινήτου αλλά αν πεινασει θα ξυπνήσει και θα θέλει να φάει!!!

Δήμητρα καλώς ηρθες!!!

Σήμερα τα παιξα σιδερωσα ένα σωρό μαγειρεψα σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκονησα!!! Τώρα ταιζω ......αύριο θα ααχοληθω με το μπάνιο και με τον εαυτό μου άντε και με τον σκύλο μου!!

yk1yp3.png

Kirtiblue εννοείται πως δεν προλάβαινω!!! Τρέχω σαν τον Βέγγο!!! Σιδερωνω ενδιάμεσα στους υπνους της μικρής και καμία φορά την παίρνω δίπλα μου με το ρηλαξ και της μιλάω μπας και κρατήσει αλλά αυτό για κανένα 10λεπτο το πολύ!!! Όταν έρχεται ο άντρας μου από την δουλειά τρέχω να σκουπισω να σφουγγαρισω και γενικά ποτέ δεν τελειωνω σε μια μέρα συνέχιζε την επόμενη και συνήθως μόλις τελειώσω πρέπει να ξνρχισω!!! Χαχα

Μαγείρεμα επίσης τρέξιμο, σήμερα γαι να μαγειρεψω εκαν α 4 στάσεις για θηλασμό και αγκαλιά....

Τι να κάνουμε;;

Αυτό που αφήνω πίσω και με καιεί είναι τον εαυτό μου, να κάνω αποτρίχωση κτλ κτλ αλά μπάνιο με το που ερχεται ο άντρας μου κάθε μέρα κάνω!!! Δεν αντεχω μ αυτήν τη ζέστη!!!

Κατάλαβα..μια απο τα ίδια είμαι ακριβώς..σήμερα μετέφερα όλο τον εξοπλισμό απο ρήλαξ, μέχρι καλαθουνα στο υπνοδωμάτιο που έχω κλιματισμό για να κερδίσω 10 λεπτά σίδερο..ευτυχώς δεν είμαι μόνη γιατί θα με έπιανε απελπισία!!!

Α φίλη μου το μπάνιο επιβάλεται κάθε μέρα!! Καλά κανείς!! Είναι κ για την υγιεινή του μωρού!!! Κ εγώ κάθε μέρα κ λούσιμο.

άσε..σήμερα πήγα να κάνω αποτρίχωση...τζίφος...το μόνο που κατάφερα ήταν να ξέβαψε τα νύχια των ποδιών μου...ευτυχώς δεν είχα ξεκινήσει να ξεβάφω τα χέρια...θα έμεναν μισά...

Άντε καλή ξεκούραση κ αύριο εύχομαι να τελειώσεις την αποτρίχωση!!!!

Στέβιβ μπράβο βρε κορίτσι που περνάτε τέλεια!καλη συνέχεια!

Άντε κ εγώ ανυπομονώ να φύγουμε!

Δήμητρα μια απο τα ίδια..άλμα ανάπτυξης κ ο δικός μου κ Τσιτσιολίνα εγώ!! Χαχα

Διαφημίσεις

Kitriblue δεν θα με πειραζε σε αλλη περιπτωση απλα σε 2εβδ ξεκιναω δουλεια κ ηλπιζα να μπουνε σε ψιλοπριγραμμα για να υπολογιζω τα γευματα της ωστε να μην πεταμε γαλατακι μαμας που με κοπο βγαζω...anyway η ελπιδα πεθαινει τελευταια...καλα να περασετε!!! Steviv ξεκουρασου κ απολαυσε το...mama αυριο beaute...τι καλα!

Καλημέρα μανουλες , πως είστε ; Χάθηκα λίγες μερες αλλα δρν ειχα χρόνο ουτε να σας διαβάσω . Το μωρο εχει περάσει στην φάση που δεν κοιμάται ολη μέρα μεχρι τις 7-8 το απόγευμα κ έτσι ειμαστε ολη μέρα αγκαλια . Αν καταφέρω να την αφήσω κατω για λιγο προσπαθώ να κανω καμμια δουλεια κ να παίξω με την μεγαλη μου κόρη ... Ευτυχώς κοιμάται το μωρο ολο το βραδυ , συνήθως την ταΐζω στις 11 κ μπορει κ μεχρι τις 6 το πρωι να μην ξυπνήσει οποτε κοιμάμαι κ εγω σερί κ ξεκουραζομαι . Προχθές κατέβασα ολα τα ρουχα της μεγάλης που θα βάλει το μωρο φέτος κ μαζεύτηκαν 5 πλυντήρια κ έτσι απο τις 6 σιδέρωνα τωρα 2 μερες , σημερα τελείωσα κ τωρα εχω αλλα 2 δικα μας κ μετα θα εχω σεντόνια κ πετσέτες ... Εχω βαρεθεί με τα άπλυτα συνέχεια ... Η μικρη εχει μεγαλώσει για τα καλα κ αντιλαμβάνεται τα πάντα γυρω της , γνωρίζει άτομα κ φωνές κ ολη μέρα γελάει κ απλώνει τα χέρια της για αγκαλια , αλλα οταν την εχω αγκαλια πάντα θελει να μου κρατάει τα μαλλια η το κρεμαστο που εχω στον λαιμο μου γιατι μάλλον νιώθει περισσότερη ασφάλεια , θυμάμαι νου το έκανε κ η μεγαλη αυτο ... Για την μεγαλη κάναμε τα χαρτια για τους παιδικούς αλλα δεν νομίζω να την πάρουν . Δεν ηθελα να την πάω λόγω του μωρου αλλα αυτη θελει οπωσδήποτε να παει κ έτσι είπαμε ας τα κανουμε κ οτι γίνει . Για τις ιωσεις φοβάμαι κ εγω τωρα που θα ξεκινήσουν κ 1 παραπάνω αν παει στο σχολείο κ δεν ξερω τι να κανω .

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μωρακι μας ελειψες!!! Νομιζα ότι ήσουν διακοπές!!! Αυτό με τα ρούχα άσε χαμός!!! Εμένα μου δώσε η ξαδέρφη μου που γέννησε κι αυτή Ιούνιο ένα σωρό ρούχα τα οποία μπορεί να έχουν φορεθεί μια φορά μου είπε βέβαια ότι είναι πλυμένα αλλά εγώ τα ξαναπλυνα οπότε είχα να σιδερωσω αυτά και τα δικά μας!! Ανάμεσα στους υπνους τα έκανα και τελείωσαν χθες.....έκανα και το σπίτι και τώρα λέω σήμερα ηρεμία...

Αυτό με τις ιωσεις είναι θέμα, κυκλοφορεί ήδη μια με πυρετό κτλ και μια γαστρεντερίτιδας....

Με το σχολείο δυστυχώς ένα παραπάνω, Πρεπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί...

Αλλά κι από την άλλη θα χεις και λίγο χρόνο για τα υπόλοιπα όσο θα λείπει ή μεγάλη και θα της κάνει καλό θα γνωρίσει και άλλες παρέες και θα κάνει καινούργια πράγματα!!!

Οι υπόλοιπες πως τα πάτε;; Φιλάκια

yk1yp3.png

Ναι ρε κοριτσια αυτο με τις ιωσεις ειναι ενα θεμα αλλα κι εμεις οι ιδιοι φανταστειτε τι κουβαλαμε...βεβαια απο παιδι σε παιδι στο σχολειο ειναι πιο ευκολο ν κολλησουν...εγω στο φροντ με τοσα παιδια φανταστειτε τι θα κουβαλαω σπιτι...το μονο παρηγορητικο ειναι οτι ως το χειμωνα π θ ειναι οι πολλες ιωσεις θ χουν ξεπεταχτει λιγο...φανταστειτε να ηταν νεογεννητα...καλημερα σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...