Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα! Demi μου ηδη απο την κλινικη ο παιδιατρος μ ειπε οτι εχουμε βραχυ χαλινο κ πρεπει ν τ κοψουμε...οταν πηγα στον δικο μας παιδιατρο ειπε οτι ρ

ειναι νωρις κ θα το δουμε οταν γινει 2 ετων...θεματα που ν

μπιρουν ν προκυψουν ειναι ο μη σωστος θηλασμος ....προβληματα στην αρθρωση κ θεματα με τα δοντια...λιγο π διαβασα κ ρωτησα μ ειπαν οτι οσο μικροτερη ειναι οταν κανουμε την εκτομη τοσο καλυτερα...στην θεσσαλονικη ενας ορυλα κανει λειζερ ενω οι υπολοιποι το κοβουν με νυστερι νομιζω...πηγαμε στον 1ο κ σε δευτερολεπτα τελιωσε η επεμβαση ( ειχα κ χαλινο γλωσσα κ ανω χειλους 4ου βαθμου) αρχικα της εβαλε ξυλοκσινη κ μετα την επεμβαση τη θηλασα αμεσως...δεν ενοχληθηκε καθολου μονο την ωρα που την κρατουσαν μ ανοιχτο το στομσ εκνευριστηκε κι εκλαψε λιγο...μετα τιποτα..κ ηταν μονο 25 ημερων...υπαρχει ομαδα στο facebook απο την οποια πηρα αρκετες πληροφοριες...εαν εχεις οποια απορια γραψε μου...κι αν θες στειλε μου κ το τηλ σου να σε παρω να τα πουμε αναλυτικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα kirtiblue!!! Καλα κάνετε και βγαινετε Σκέψου σε λίγο καιρό θα κλειστού με μέσα λόγω χειμώνα, θα χει κρύο ιωσεις δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο κτλ κτλ οπότε απόλαυσε τις βόλτες σας!!! Κι εμεις βγαίνουνε μετά τις 8 και επιστρεφουμε 10:30-11 εμένα έχει πρόγραμμα το βράδυ την ημέρα εκτός από μια στάνταρ ώρα που κοιμάται πολύ την υπόλοιπη μέρα οπότε ζητήσει τρώει και οπότε νυσταξει κοιμάται!!! Αρχισα να γράφω ποτέ τρώει και ποτέ κοιμάται για να δω στο περίπου, κατά μέσο όρο τρώει ανά ώρα εκτός από εξαιρέσεις με παραπάνω ή λιγότερη ώρα και κοιμάται μισαωρα μέσα στην μέρα εκτός από το μεσημέρι και κάποια πρωινά που κοιμάται 2-2,5 ώρες!!! Το συμπέρασμα είναι ότι το στήθος το χει και για νανούρισμα και για παρηγοριά και για πιπιλα πολλές φορές, δεν με πειράζει γιατί κάνω την πιο γλυκιά "δουλειά" του κόσμου!!! Χαχα

Αυτά!!! Σας ζαλισα πάλι...

Καλεί στο σπίτι μου μένεις;;; Ακριβώς τα ίδια κάνει κ οδικός μου , εκτός του ότι εμένα κοιμάται 2 -2,5 ώρες μερικές φορές το μεσημέρι κ όχι το πρωί..

Να σε ρωτήσω όταν επιστρέφεις το βράδυ την κανεις κάθε φορά μπάνιο;; Γιατί εμένα μερικές φορές κοιμάται με αποτέλεσμα να μην τον κάνω μπάνιο κάθε μέρα..

Πάντα κάνουμε μπάνιο πολλές φορές την ξυπναω και έχει τύχει να την κάνω μπάνιο και να κοιμάται!!! Πολλές φορές την λυπάμαι να την ξυπναω αλλά το μπάνιο την ηρεμεί και κοιμάται πιο καλα την νύχτα οπότε δεν τ αναβαλλω

Ποτέ θα πάτε εσεις διακοπές;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Καλέ που είσαστε όλες σήμερα;;; Εμείς χθες αργησαμε να κοιμηθούμε, κοιμήθηκε στις 1 αλλά ξύπνησε στις 6!!! Και κοιμήθηκε μετά μέχρι τις 7:30!!!

Κατά τις 9:30 άρχισε πάλι να νυσταζει οπότε την πήρα αγκαλιά και πήγαμε μαζί για ύπνο και ξυπνησαμε στις 12!!!!

Σήμερα ούτε δουλειές ούτε τίποτα!!! Χθες έκανα το σπίτι και λίγο σίδερο!!! Μπορεί να πηγαίνω σαν την χελώνα αλλά τα κατάφερνω μια χαρά μόνη μου!!!

Εσεις τι κάνετε;;; Βολταρετε;;; Είναι και παρασκευή και οι περισσότεροι θα φύγουν!!! Θα βουλιάζουν τα πάντα αυτό το σκ!!!

Εγω Κουράστηκα μ αυτήν την ζέστη, ξέρω ότι τον χειμώνα δύσκολα θα βγαίνουνε με τα μωρακια μας αλλά τώρα με την ζέστη και την υγρασία δεν την παλευω καθόλου και επιπλέον πάλι δεν μπορούμε να βγαινουμε βόλτες ανετα! Τουλάχιστον μέχρι τον χειμώνα θα μεσολάβησει μια ενδιάμεση θερμοκρασία...

Δήμητρα να περασετε ωραία στην βάφτιση και πάρε ιδέες γιατί έρχεται και ή σειρά μας!!!

Φιλία σε όλες περιμένω τα νέα σας!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία μου χρόνια πολλά κι ότι επιθυμείς!!! Να σε χαίρονται όσοι αγαπάς και να τους χαίρεσαι κι εσύ!!!

Χρόνια πολλά και σε όλες μια που αυτή είναι γιορτή για όλες!!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Χρόνια πολλά κορίτσια! Με υγεία στις οικογένειες μας!

Μαμά μπράβο ..εγώ γυρνάω τέτοια ώρα κ δεν τον κάνω μπάνιο...θα το δοκιμάσω.

Εμείς φεύγουμε τέλη Αυγούστου αν μας δώσει το οκ ο παιδίατρος μετά το εμβόλιο.

Ανυπομονώ...σήμερα χει βόλτα απο το πρωί!!!φιλακια να περάσετε τέλεια!

Καλήμερα kirtiblue!!! Καλα να περασετε στην βολτιτσα σας!!! Και με εμβόλιο και χωρίς πιο πολύ πρόσεχε τα μικρά παιδιά κολλάνε πιο εύκολα και μεταφέρουν ιωσεις

yk1yp3.png

Καλήμερα kirtiblue!!! Καλα να περασετε στην βολτιτσα σας!!! Και με εμβόλιο και χωρίς πιο πολύ πρόσεχε τα μικρά παιδιά κολλάνε πιο εύκολα και μεταφέρουν ιωσεις

Καλημέρα τι κάνετε;; Πως περάσατε το ΣΚ;;

Εμείς εχτές είχαμε την απίστευτη γκρίνια!!

Μαμά έχεις δίκιο με τα μικρά παιδιά , αλλά υπάρχουν κ κάτι μεγάλοι τι να πω ρε παιδί μου..προχτές ήταν ένας που του έπιασε το χέρι να τον χαϊδέψει κ του λέω συγνώμη αν θες κοντό στο πόδι γιατί το χέρι το βάζει στο στόμα..κ το κάνουν πόλλοι!!! Τι να πω..

Κ τα μικρά όταν πάμε για καφέ έρχονται στο καρότσι τους βάζουν το κεφαλάκι τους απο πάνω του κ πανε να μου τον ξυπνήσουν..μανάδες λέω κάθε φορά δεν έχουν...κάθονται σε ένα παγκάκι κ ενώ με βλέπουν να προσπαθώ να τους λέω μη τον ακουμπάτε γιατί θα τον ξυπνήσετε δεν κάνουν τίποτα!!!!

Αλλά αυτό με τις ιώσεις πάλι σκέφτομαι εκείνες που έχουν δεύτερο παιδί, η Μαρία η η σαγρέ ας πούμε τι κάνουν ;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κοριτσια;;;

Εμείς καλά χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ....κοιμόταν το μωρό κι εγώ δεν μπορούσα!!!

Πάλι έχουμε να κάνουμε κακά 5 μερες με σήμερα,σφιγγεται και μακάρι να ξελαφρωσει....

Εγω υποφέρω ακόμη από τις αιμορροΐδες.... Οπότε πάω τουαλέτα ποναω για την υπόλοιπη μέρα.... Τι να κάνω δεν ξέρω

Kirtiblue ευτυχώς είναι καλοκαίρι και τα παιδιά δεν πάνε σχολείο να γίνει χαμός από ιωσεις.... Οι δεύτερο μανουλες και βάλε τι να κάνουν;;; Προσπαθούν φαντάζομαι αν τα μεγάλα είναι άρρωστα να τα περιορίσουν όσο γίνεται για να μην κολλήσουν τα μωρά

Άντε να κάνουμε τα εμβόλια να ηρεμήσουμε λίγο, εγώ δεν αφήνω τα παιδιά να την αγγίζουν και επειδή δεν μπορώ να τα διωχνω θα την Παρω αγκαλιά και θα κόβω βόλτες ή θα πω ότι θα κοιμηθεί ή ότι βλακεία θες, έχω και τον σκυο μου που μόλις τον δουν πέφτουν με τα μούτρα κι έτσι τους λέω πιασατε τον σκύλο τώρα δεν γίνεται....

yk1yp3.png

Σωστή μαμά με την αγκαλιά , θα το κάνω κ εγώ. Εγώ απλά λέω θα μου τον ξυπνήστε.

Εύχομαι να ξαλαφρώσει το κοριτσάκι σου σήμερα! ΕΣΥ ρε παιδί μου δε μπορείς να βάλεις καμία κρέμα κάτι για να νιώσεις καλύτερα;;

Εγώ πάλι μου ξαναξεκινησε το αίμα λες κ έχω περίοδο ...για δεύτερη φορά με σε 20 ημέρες. Πήρα το γιατρό κ μου είπε να πάρω τα μιτροταν τα χαπάκια. Μου είπε ότι αποκλείεται να είναι κάτι τύπου δεν εσείς καθαρίσεις καλά, ότι αποκλείεται ν είναι περίοδος λόγο ότι θηλάζω , άρα απλά λέει η μήτρα θέλει να καθαρίσει βγάζοντας κ αυτό το αίμα το οποίο λέει είναι καινούριο κ όχι παλιό. Θα πάρω τα χαπάκια αυτά για 2 μέρες κ βλέπουμε...το κακό είναι ότι όταν θα ανοίξει αυτός το ιατρείο του εγώ θα έχω φύγει διακοπές κ θα καθυστερήσω να με δει κ αυτό με αγχώνει λίγο αλλά οκ...ελπίζω να σταματήσει το αίμα...

Αυτά ..κατα τα αλλά κ εμείς κλείσαμε ραντεβού για το πρώτο εμβόλιο στον παιδίατρο στις 24. Για να δούμε..

Τώρα σκέφτομαι να κάνω ιδιωτική ασφάλιση στον μικρό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήταν κάτι το οποίο δεν είχα σκεφτεί καθόλου αλλά με κάτι μαμάδες που μιλούσα που έτυχε να πάνε τα παιδιά τους στα δημόσια νοσοκομείο είχαν φρίξει. Μου είπε μια μαμά ότι ασφάλισε το δικό της στην εθνική με Φούλ μέσα κ νοσοκομειακά με 250 ευρώ το χρόνο. Μια χαρά μου φάνηκε.. Κ λέω να το ψάξω .

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Kirtiblue ακόμα να κάνει κακά, σήμερα μακάρι να ναι ή μέρα μας!! Εγω βάζω και κρέμες και πλενομαι συνέχεια με κρύο νερό και πάλι τα ίδια, τρώω δαμάσκηνα κάι σύκα και αρχισα να μαγειρευω πράσινα και οσπρια και.λίγο καλυτερα....

Ρε μήπως είναι περίοδος; Σε μερικές συμβαίνει, τα μιτροταν τσεκαρες αν κάνει ν τα πάρεις με τον θηλασμό;;; Μπες στο e lactacia και δες

Αυτό με την ασφάλεια πολύ ενδιαφέρον γιατί εγώ έχω ΙΚΑ και μέχρι τον Φεβρουαρίο και ο άντρας μου τσμεδε(μηχανικών) αλλά για να πάρεις λεφτά πίσω πρέπει να κανείς κανένα τάμα...... Οπότε ή θα κολλησω ενσημα και θα συνεχισω την δικιά μου ασφάλεια ή θα κάνουμε ιδιωτική, την μικρή την ασφαλησα σε μενα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Kirtiblue ακόμα να κάνει κακά, σήμερα μακάρι να ναι ή μέρα μας!! Εγω βάζω και κρέμες και πλενομαι συνέχεια με κρύο νερό και πάλι τα ίδια, τρώω δαμάσκηνα κάι σύκα και αρχισα να μαγειρευω πράσινα και οσπρια και.λίγο καλυτερα....

Ρε μήπως είναι περίοδος; Σε μερικές συμβαίνει, τα μιτροταν τσεκαρες αν κάνει ν τα πάρεις με τον θηλασμό;;; Μπες στο e lactacia και δες

Αυτό με την ασφάλεια πολύ ενδιαφέρον γιατί εγώ έχω ΙΚΑ και μέχρι τον Φεβρουαρίο και ο άντρας μου τσμεδε(μηχανικών) αλλά για να πάρεις λεφτά πίσω πρέπει να κανείς κανένα τάμα...... Οπότε ή θα κολλησω ενσημα και θα συνεχισω την δικιά μου ασφάλεια ή θα κάνουμε ιδιωτική, την μικρή την ασφαλησα σε μενα

Άντε μακάρι να κάνει σήμερα το παιδί να ξαλαφρώσει. Κ ΕΣΥ τρώγε ότι πράσινο μπορείς!! Άσχετο εγώ ξεκίνησα κ την μπυρα χωρίς αλκοόλ , πολύ ωραία είναι!!!

Να Σου πω , ΕΣυ που ασφάλιςες το παιδί σε σένα πήρες επιπλέον 800 ευρώ πουδινειτο ΙΚΑ; Κάπου το άκουσα...για το μιτροταν δε μπήκα να σου πω γιατί ρώτησα το φαρμακοποιό κ μου είπε ότι είναι οκ.

Για το μήπως είναι περιοδιος ρώτησα το γιατρό κ μου είπε ότι είναι αφύσικο εφόσον θηλάζω...τι να πω.. Μήπως σε όσες έχει συμβεί δε θηλάζουν;

Ο μικρός έχει πολύ γκρίνια όταν είμαστε σπίτι κ δε με αφήνει να κάνω καμία δουλειά...όλη την ώρα τον έχω στο στήθος...

Από κακά τίποτα ακόμα.... Εγω έκανα Μπριάν σήμερα!!!

Όχι έχω ακούσει κοπέλες που θήλαζαν να έρθει ή περίοδος στο δίμηνο- τρίμηνο

Όχι δεν πήρα επιπλέον 800 πήρα μόνο επίδομα κυοφορίας και τοκετού, τι είναι αυτό;; Παίζει να υπάρχει κι άλλο επίδομα;;;

Εμενα ή μικρή θέλει κουβεντουλα και παιχνίδια, σε ποια εβδομάδα είστε;; Μήπως περνάτε άλμα ανάπτυξης;;; Συμβαίνει τώρα 8η-9η-10η

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...