Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;;

Kirtiblue καλά κάνετε και βολταρετε!!! Εγω με τέτοια ζέστη δεν πολυβγαινω!!! Καμία χαλαρή βόλτα μετά τις 8 αλλά γυρναμε σχετικά γρήγορα γιατί ακολουθεί μπάνιο και ύπνο!!! Το βράδυ έχουμε στάνταρ πρόγραμμα είναι σαν να χει καταπιεί ρολόι, κοιμάται 11,30-12 ξυπνάει 4 μετά 6,30 και μετά 7,30 μετά 9 και μετά είναι ακανόνιστα ύπνος και φαι αλλά θα στρωσουν κι την μέρα!!!

Γιατί του δωσες πιπιλα;; Δεν την παλευες;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Έδωσα πιπίλα..στην αρχή την έφτυνε, ένοιωσα από τη μια συγκίνηση που τον έβλεπα κ από την άλλη σαν να μου διέλυσε κάποιος τα σώθηκα γιατί νόμιζα ότι δε θα ξαναθελησει το στήθος μου..τον έβλεπα να ευχαριστιέται κ να γαληνευει με την πιπίλα κ μόλις του έφευγε απο το στόμα έκλαιγε κ τη ζήλεψα τόσο πολύ εκείνη την ώρα που την έβγαλα κ έδωσα το στήθος μου. Παναγία μου τη συναίσθημα...νόμιζα ότι θα τον χάσω κ δε θα με ξαναθέληςει πια.δεν ξέρω αν θα ξαναδωσω..

Γιατί στεναχωρήθηκες έτσι? εγώ του δίνω πιπίλα απο την αρχή... Όποτε δεν τη θέλει τη φτύνει.. Το στήθος μου όμως δεν το αλλάζει με τίποτα.. Εγώ σήμερα έπρεπε να βγω έξω και δεν κατάφερα να γυρίσω την ώρα που έπρεπε να φάει.. Τον τάισε η μαμά μου με το μπουκάλι αλλα μόλις τον πήρα αγκαλιά γύρισε το κεφάλι του και έφαγε το στήθος έξω απο τη μπλούζα... Το στήθος της μανούλας ειναι μοναδικό! :D

Steviv φυσικά και δεν θα πάθει κάτι το μωρό απλά αναλύουμε και το συναισθηματικό κομμάτι της υπόθεσης γιατί ο θηλασμός έχει πολλές πλευρές, βέβαια αν ή κάθε μανούλα ζόριζεται και δεν είναι καλά πρέπει να βρει το τροπο να είναι καλά και γι αυτήν και για το μωρό της!!!

Εσεις τώρα δεν πάτε διακοπές ή κάνω λάθος;; Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!!!!

yk1yp3.png

Γεια σας και απο μενα! Ειχσ πολυ καιρο να σας γραψω αλλα παρακολουθω τα νεα σας!! Κ εμείς ειμαστε στο ζορι με τα κακά μας αλλα ευτυχως κάνουμε αρκετα!!!! Δοκίμασα να του δωσω ξενο μηπως καμια φορα χρειαστει να λειψω κ δεν του φτάσει αυτο που εχω αντλήσει εγω..κ κοριτσια μου το εφτυσε κ οσο προσπαθουσα τοσο ξίνιζε ενω πεινουσε με το που του εδωσα δικο μου πάλι απο το μπιμπερό τρελαθηκε να ρουφαει!! Δοκίμασα κ πιπίλα ουτε αυτην την ήθελε.. την κρατουσε λιγο κ μολις καταλαβαινε οτι δεν έβγαζε γαλα την εφτυνε!!

Διαφημίσεις

Steviv φυσικά και δεν θα πάθει κάτι το μωρό απλά αναλύουμε και το συναισθηματικό κομμάτι της υπόθεσης γιατί ο θηλασμός έχει πολλές πλευρές, βέβαια αν ή κάθε μανούλα ζόριζεται και δεν είναι καλά πρέπει να βρει το τροπο να είναι καλά και γι αυτήν και για το μωρό της!!!

Εσεις τώρα δεν πάτε διακοπές ή κάνω λάθος;; Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!!!!

Αχ βρε mama πως τα λες.....εχεις μια τρυφεροτητα....τρομερη!

Ασχετο αλλα εμεις καναμε μικροκλισματακι....και μια χαρα η μικρη ηρεμησε.και τα υποθετακια βοηθανε.δεν ειναι τιποτσ αυτα μη φοβασαι ......μην το αφηνεις το μπεμπε να ταλαιπωρειται.φιλια

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σου βανιλιτσα!!! Ρώτησα τελικά τον γιατρό και μου είπε κατηγορηματικά όχι γιατί στον θηλασμό δεν θεωρειται ούτε καθυστέρηση ούτε δυσκοιλιότητα άσε που χθες έκανε 2 φορές από λίγα και έτσι λίγο μου φύγε το άγχος, αν χτυπιοταν κι έκλαιγε θα έκανα κάτι σίγουρα αλλά μόνο σφιγγεται και έχει αέρια

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....:oops:

Εσεις πως τα πάτε;; Κάπου κάπου μπαίνω στο θέμα σας και βλέπω τι κανετε

yk1yp3.png

Demi μου τι νομιζεις τα μωρά δεν καταλαβαίνουν;;; Ή πιπιλα δεν βγάζει γάλα και δεν μας χρειάζεται!!! Χαχα και το δικό σου γαλατάκι είναι γλυκό άσε που το στήθος σου έχει την μυρωδιά σου και την ζεστασιά σου!!!

Ή δικιά μου την ξερετε την φράση πολύ γουλσ είσαι;;; Ε πολύ γουλα!!! Λαιμαργία!! Αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!! Απολάμβανε αγκαλιες και βρίσκω ευκαιρίες για ζουληγματα!!! Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!πως ειστε?ειμαστε διακοπες και δεν προλαβαινω καθολου να μπω...τα αγορια μου ειναι μια χαρα ο μικρος μεγαλωνει ταχυτατα και ο μεγαλος ξεδινει ολη μερα θαλασσα κ βολτες!οταν γυρισουμε με το καλο θα μπαινω και εγω συχνοτερα!παω να διαβασω νεα σας!σας φιλω!

Γεια σου βανιλιτσα!!! Ρώτησα τελικά τον γιατρό και μου είπε κατηγορηματικά όχι γιατί στον θηλασμό δεν θεωρειται ούτε καθυστέρηση ούτε δυσκοιλιότητα άσε που χθες έκανε 2 φορές από λίγα και έτσι λίγο μου φύγε το άγχος, αν χτυπιοταν κι έκλαιγε θα έκανα κάτι σίγουρα αλλά μόνο σφιγγεται και έχει αέρια

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....:oops:

Εσεις πως τα πάτε;; Κάπου κάπου μπαίνω στο θέμα σας και βλέπω τι κανετε

Και εμένα η παιδίατρος μου είπε οτι με το μητρικό γαλα μπορεί να κανει κακά σε καθε γεύμα αλλα μπορεί να κανει και μια φορά την εβδομάδα.. Εμένα ο μπέμπης πρώτη μέρα που δεν εχει κανει καθόλου κακά...

Διαφημίσεις

Steviv θηλαζεις; Πάντως μην ανυσηχεις όπως και να χει μια μέρα είναι... Πάντως κορίτσια έκανε σήμερα μετά από 5 μέρες!! Δεν φανταζεστε τι αντίκρυσα!!! Τα έκανε για όλες αυτές τις 5 μερες!!! Ξελαφρωσε ευτυχώς και μαζί μ αυτήν κι εγώ!!! Χαχα

Cristab τι κάνετε; Μπράβο που περνάτε καλά!! Να ξεκουραστειτε και να γυρίσετε με γεματς μπαταρίες!!!

Που είστε οι υπόλοιπες;;; Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Steviv θηλαζεις; Πάντως μην ανυσηχεις όπως και να χει μια μέρα είναι... Πάντως κορίτσια έκανε σήμερα μετά από 5 μέρες!! Δεν φανταζεστε τι αντίκρυσα!!! Τα έκανε για όλες αυτές τις 5 μερες!!! Ξελαφρωσε ευτυχώς και μαζί μ αυτήν κι εγώ!!! Χαχα

!!

Θηλάζω και κάποιες μερες παίρνει ένα μπουκάλι συμπλήρωμα... Σπάνια όμως πλέον... Έκανε κακά στις τρεις τη νύχτα.. Όλη η πάνα γεμάτη απο μπροστά μεχρι την πλάτη.. Όταν τον έπλενα έκανε κατι γέλια... Ανακουφίστηκε ο καλός μου!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Γελάω που δεν υπήρχε κενό στην πάνα χαχαχα

Μπράβο steviv k mama ξαλαγρωσαν τα πουλάκια μου!!!

Christian καλές διακοπές! Άντε να περάσει ο καιρός να φύγω κ εγώ...

Κ εμείς το εμβόλιο θα το κάνουμε κάπου στις 24 . Περί,ενώ να γυρίσει ο παιδίατρος από διακοπές να συνεννοηθούμε.

Εμείς είμαστε κάθε βράδυ μετά τις 8 έξω κ γυρνάμε κατα τις 11.. Αφού εχτές λέω μήπως κάνουμε άσχημα που δε μένουνε σπίτι κ έτσι το παιδί δεν έχει προγράμματος ύπνου...κοιμάται πάντα έξω στο καρότσι...αλλά από την άλλη ρε κορίτσια στο σπίτι τον πιάνει γκρίνια...

Καλημέρα kirtiblue!!! Καλα κάνετε και βγαινετε Σκέψου σε λίγο καιρό θα κλειστού με μέσα λόγω χειμώνα, θα χει κρύο ιωσεις δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο κτλ κτλ οπότε απόλαυσε τις βόλτες σας!!! Κι εμεις βγαίνουνε μετά τις 8 και επιστρεφουμε 10:30-11 εμένα έχει πρόγραμμα το βράδυ την ημέρα εκτός από μια στάνταρ ώρα που κοιμάται πολύ την υπόλοιπη μέρα οπότε ζητήσει τρώει και οπότε νυσταξει κοιμάται!!! Αρχισα να γράφω ποτέ τρώει και ποτέ κοιμάται για να δω στο περίπου, κατά μέσο όρο τρώει ανά ώρα εκτός από εξαιρέσεις με παραπάνω ή λιγότερη ώρα και κοιμάται μισαωρα μέσα στην μέρα εκτός από το μεσημέρι και κάποια πρωινά που κοιμάται 2-2,5 ώρες!!! Το συμπέρασμα είναι ότι το στήθος το χει και για νανούρισμα και για παρηγοριά και για πιπιλα πολλές φορές, δεν με πειράζει γιατί κάνω την πιο γλυκιά "δουλειά" του κόσμου!!! Χαχα

Αυτά!!! Σας ζαλισα πάλι...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...