Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είστε κορίτσια μου σήμερα;;; kirtiblue;;; Που χάθηκες;;;

καλημερα! βρηκα ευκαιρια τωρα που θηλαζω να ερθω στον υπολογιστη.. δεν εχω προσβαση δυστυχως απο κινητο..

εμεις ειμαστε τις τελευταιες ημερες ολο εξω βολτες! ευτυχως γιατι αρχισα να σαλταρω μεσα ..

λοιπον mama μην ανησυχεις με τ κακα..εμενα ο παιδιατρος που ειναι κ πολυ υπερ του θηλασμου μου ειπε οτι οσα μωρα θηλαζουν μπορει να κανει να κανουν και 20 μερες!! βεβεαια αν φτασει τοσο πολυ παρε με ενα τηλ. και τπυ λεω εισαι καλα χριστιανε μου εγω θα σε εχω παρει τη δευτερη μερα!! κ μου λεει οτι ειναι φυσιολογικο. το υποθετο γιατι το πηρες? στο ειπε κανενας παιδιαυτρος?

ο δικος μου οταν ειναι να κανει κακα ποναει κ κλαιει.. γενικα δυσφορει μεχρι να τα κανει. κ σημερα εχει πολλα αερια. κανω κ εγω αυτο που κανει η Maria κ αμεσως μου κανει κακα.

τον βαζω κατψω απο τη βρυση με ζεστο νερο κ μασαζ στη κοιλια κ του αρεσει πολυ! δοκιμασε το αρκετες φορες την ημερα.

αυτο που ολοι εχουν αποψη maria με τρελαινει. εμενα με πρηξανε με την πιπιλα!!

μου πιοπιλισαν τοσο πολυ το μυαλο που εχω αρχισει κ το σκεφτομαι γιατι πολυ πιπιλα το στηθος...ακομα κ για να κοιμηθει..τι να κανω ρε κοριτσια???

Γεια σας κορίτσια!!

Kirtiblue εγώ γράφω από κινητό γι αυτό καμία φορά είναι κάποιες λέξεις ότι να ναι

Λοιπόν ο παιδίατρος μου είπε όχι υπόθετα γλυκερίνης ούτε λάδι με μπατονετα ούτε τίποτα είναι νωρίς να ανυσηχω και όλα καλα, εκλεισα ραντεβού για εμβόλιο στις 28!!!

Κι εμένα με πρηξαν με την πιπιλα αλλά δεν θα δώσω, τζάμπα Μπέλα στο κεφάλι μας επίσης kirtiblue εσύ που θέλεις να παίρνει βάρος το μωρό να ξέρεις ότι κάποια γεύματα θα τ αντικαταστήσει με την πιπιλα επίσης έχει ανάγκη την αγκαλιά και την μυρωδιά σου θέλει την μαμά του γιατί να του την στερήσεις;;;

Επίσης δεν μου φεύγει από το μυαλό αυτό που είπε ή Σαγκρε και έχει δίκιο γιατί να βάλουμε ένα πλαστικό πράγμα στο στόμα του παιδιού;;

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες! Ειμαι και εγώ μανούλα Ιουνίου.. Γέννησα στις 21/6 τον μπεμπακο μου 3.140γρ στις 4:40 με καισαρική..

Στην αρχή ειχα κάποια θεματάκια με το θηλασμό γιατί δεν έπιανε τη θηλή μου αλλα ξαφνικά στις 25 μερες τα καταφέραμε.. Γενικά ειναι ήσυχο μωρό.. Δεν εχουμε κολικούς προς το παρόν και κανει κακά σχεδόν μετά απο καθε θηλασμό.. Εχει πάρει δυο κιλά και εφτά πόντους μεχρι στιγμής... Στις 24 Αυγούστου θα κάνουμε και το εμβόλιο..

Όσο για τον όρο στη μύτη, εμάς μας είχε πει η γιατρός να του ρίχνουμε καθε μέρα μετά το μπάνιο όποτε το εχει συνιθησει και δεν κλαίει καθόλου.. Βέβαια τώρα ρίχνουμε δυο-τρεις φορές την ημέρα όταν εχει μυξουλες..

Βόλτες βγαίνουμε αλλα τον αφήνω και λίγο στη μαμά μου γιατί το Σεπτέμβρη αρχίζω δουλειά και θα πρέπει να τον αφήσω στη γιαγιά του..

Ευτυχώς όμως που σε τρεις μερες φεύγουμε για διακοπουλες στο χωριό μου και θα αλλάξουμε περιβάλλον..

Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας!

Steviv να σου ζήσει το μωρακι ... Mama κ εγω ξερω οτι σε αυτη την ηλικία δεν βάζουν υποθετο ... Ίσως σε κανενα μηνα σου επιτρέψει το μικροκλισμα που ειναι για μωρακια ... Προς το παρών κανε αυτο που σου είπα πολλες φορές την μέρα κ ακομα κ αέρια να βγάζει ανακουφίζεται ... Εμενα παλι δεν προλαβαίνει να φαει κ τα κανει αμεσως ... Η δικια μου εχει αρχίσει κ δεν κοιμάται καθόλου κατα την διάρκεια της μέρας . Θελει συνέχεια αγκαλια κ κλαιει . Εχει μάθει κ την βόλτα κ δεν με αφήνει να μείνω καθόλου στο σπίτι , ειδικα όλος την βαζω στην κρεβατοκάμαρα μας ουρλιαζει ενω στο σαλόνι ειναι πιο ήρεμη .

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!!

Καταρχήν να καλοσωρισω την steviv!!! Εννοείται πως σε θέλουμε στην παρεα μας!!! Να σου ζήσει το μπεμπακι σου!!!

Μαρία ακόμα δεν έκανε σήμερα είναι ή τέταρτη μέρα όμως τα αέρια τα βγαζει της έκανα μασζ στην κοιλιά και πιεσα λίγο τα ποδαρακια στην κοιλιά αλλά μόνο αέρια τι να κάνουμε θα περιμένουμε..... Ας ελπίζουμε αύριο το καλό είναι ότι δεν ποναει

Πήγαμε βολτιτσα και γυρισαμε πριν λίγο κάναμε μπανακι και τώρα είμαστε σε φάση να κοιμηθούμε!!!

Καληνύχτα κορίτσια και να χουμε ήρεμη νύχτα!!! Φιλάκια

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!steviv καλως ηρθες...να σου ζησει το μπεμπακι!!mama εμενα απο την αρχη τα κανει ανα 3-4 μερες...μην σκας ...αλλαξατε περιβαλλον ισως κι αυτο να φταιει κι επισης ειναι σε εβδομαδα αλματος αναπτυξης..μηπως επηρεαζει κι αυτο? Εγω εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι σε εδβ αλματος τρωει πιο πολυ κ ειναι πιο ανυσηχη...δεν μπορει ευκολα ν κοιμηθει...πατα στο google αλματα αναπτυξης να δεις σε ποιες εβδ τα συνανταμε για να εισαι υποψιασμενη...kitriblue κι εμενα πολλες φορες εχει το στηθος πιπιλα...κ για να κοιμηθει οταν δεν μπορει αν την βαλω αμεσως κοιμαται...1-2 φορες που δοκιμασα πιπιλα ξυνισε το μουτρακι της και δεν ξαναδοκιμασα ... το θεμα ειναι οτι κ με μπιμπερο που προσπαθησε ο αντρας μου ν της δωσει γαλα που ειχα αντλησει αρνιοταν να το πιει...κι ανησυχω γιατι αρχες σεπτεμβρη κι εγω γυρναω στη δουλεια κ 1-2 γευματα θα πρεπει να τα πινει σε μπουκαλι...εβαλα πιπιλα σιλικονης κ καουτσουκ αλλα καμια διαφορα ...ευτυχως mama μιλησα με το αφεντικο κ καταληξαμε σεπτεμβρη να πηγαινω 3ωρο και απο οκτωβρη ως μαιο 4ωρο...τουλαχιστον ν μην λειπω ατελιωτες ωρες...καπως ηρεμισα με αυτα τα δεδομενα αν κ παλι θα μου ειναι πολυ δυσκολο που την αφηνω...καλημερα σε ολες κοριτσια!!!sangre που χαθηκες ? Κ οι υπολοιπες??? Αντε να χειμωνιαζει να μαζευομαστε...ολες ξεπορτιζουμε κι εξαφανιστηκαμε...

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;;; Δημητρα δοκίμασε να πάρεις θηλή της medela που αντιγράφει την δικιά σου θηλή για να την δεχτεί και να μην ξενίζει, μπραβο για την δουλειά, 3 ώρες δεν είναι τίποτα θα περνάν γρήγορα και μην ανυσηχεις όλα καλά θα ναι!!!! Και τ αφεντικό σου μπραβο φέρεται πολύ ανθρωπίνα!!!

Κορίτσια σήμερα ή μικρή μετά από πολύ ζόρι έκανε πολύ λιγα, ελπίζω να ναι ή αρχή και να ξελαφρωσει!!!

Όντως όλες εξαφανισμένες λόγω καλοκαιριού!! Άντε να μπαίνουμε πιο συχνα ερήμωσε το καφέ

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Εμείς στις 28!!! Έχω κι εγώ λίγο άγχος στο πως θα αντιδράσουν !!!

Ή μπουμπουκα μου ξαναεκανε πολύ λιγα κακά σαν αλοιφή...ζοριστηκε πολύ χωρίς όμως κλάμα..

yk1yp3.png

Εγώ κορίτσια ξεπορτζω κάθε μέρα κ γυρνάω αργά. Δε τη παλεύω σπίτι. Κ το ίδιο κ ο ΜΠεμπης. Πολύ γκρίνια κ μόλις βγαίνουμε έξω μια χαρά, σαν κ τη μπεμπουλασου Μαρία.

Μπράβο μαμά άντε σιγά σιγά να χαλαρώνει κ να ανακουφίζεται η ΜΠεμπουλα σου . Κ εγώ αυτό που κάνει η Μαρία κάνω κ πιάνει. Πολύ ζεστό νερό κ μασάζ.

Steviv καλώς ήρθες Κίνα σου ζήσει ομοεμπακος σου!! Έχουν μια μέρα διαφορά με τονδικο μου!

Καλημέρα! Έδωσα πιπίλα..στην αρχή την έφτυνε, ένοιωσα από τη μια συγκίνηση που τον έβλεπα κ από την άλλη σαν να μου διέλυσε κάποιος τα σώθηκα γιατί νόμιζα ότι δε θα ξαναθελησει το στήθος μου..τον έβλεπα να ευχαριστιέται κ να γαληνευει με την πιπίλα κ μόλις του έφευγε απο το στόμα έκλαιγε κ τη ζήλεψα τόσο πολύ εκείνη την ώρα που την έβγαλα κ έδωσα το στήθος μου. Παναγία μου τη συναίσθημα...νόμιζα ότι θα τον χάσω κ δε θα με ξαναθέληςει πια.δεν ξέρω αν θα ξαναδωσω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...