Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε μανουλες ; Μια χαρα εμεις σημερα στο γιατρο . Κάναμε το εμβόλιο κ ηταν ολο γελακια κ χαρούλες . Μια στιγμη έκλαψε μονο στο τσίμπημα αλλα στο επόμενο δευτερόλεπτο το είχε ξεχάσει . Απο βαρος πήρε 800 γραμ σε 20 μερες κ 4 πόντους ... Ο γιατρός ειναι υπέρ ευχαριστημένος κ με ενθάρρυνε παλι ... Κ η μεγαλη μια χαρα κ αυτη με το εμβόλιο της . Αυτη την φοβήθηκα πιο πολυ γιατι ήξερε τι την περίμενε αλλα τελικα ηταν κυρία κ αυτη ... Kitriblue κ εγω εχω πολλες φορές σκεφτεί να δώσω πιπιλα επειδη κλαιει αλλα προς το παρών δεν θα το κανω μονο αν φτάσω στα όρια μου να μην την παλεύω . Δεν θελω να δώσω όμως γιατι την εχω πατήσει με την μεγαλη . Ακομα δεν μπορει να την κόψει ...

ρε κοριτσια εσεις τους βαζετε φυσιολογικο ορο στη μυτη? κ καθε ποτε? σπαραζει η καρδια μου οποτε το κανω..

Φυσιολογικο ορο της εχω βάλει μονο 2-3 φορές που εχω δει κακαδακια μεσα στην μυτη της κ δρν εχουν φύγει με το μπανιο ... Κ εμενα δεν τον θελει με τίποτα κ σπαράζει οταν της βαζω .

καλημερα!

μπραβο μαρια για το εμβόλιο!! μια χαρα η μικρή σου !! τεεελεια με το βαρος !!

και η μεγαλη κυρια το κοριτσι σου! ασε με το φυσιολογικο ορο μα απο τα ιδια..σπαραζει ο δικος μου μολις το βαζω , σπαραζω κ εγω που τον βλεπω..

ωστε ετσι με τη πιπιλα...κ εγω ετσι σκεφτομαι να δωσω οποτε δεν αντεχω αλλο.

απλα ρε παιδια πολυ πιπιλα το στηθος..υπαρχουν μερες που με ποναει η θηλη!!

κατα τα άλλα εμεις είμαστε όοολο βόλτες!! απολαμβανω τις ημερες αυτες!

Κοριτσια καλησπερα!!! Ειμαστε χαλκιδικη και σας εχω χασει...χαιρομαι που ολα τα μωρακια μας πανε καλα...κι εμεις πολυ πιπιλα το στηθος...μερικες φορες για να νανουριστει ειναι ο μονος τροπος...αυτο δεν με πειραζει αλλα με αγχωνει που ειμαστε τοσο αυτοκολλητες κ δεν ξερω τι θα γινει που αρχες σεπτεμβρη θ γυρισω για δουλεια...μονο σε μενα κ στον αντρα μου ηρεμει...ουφ δυσκολα πολυ...το σκεφτομαι κ μου ρχετε ν βαλω τα κλαμματα

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω jo sephine για τις ευχες! :D αυτα τα πατουσακια τα φιλαω καθε μερα! εχτες ολο το βραδυ κ σημερα ολη ημερα λεω ποσο ευτυχως που πηρα αυτο το λικνο ..και σε θυμηθηκα... τι να σας πω ρε κοριτσια πολυ θηλασμος εχτες και σημερα κ πολυ γκρινια επισης. το βραδυ ολο τη βγαλαμε με τα χερια μου να ειναι κολημενα πανω του συνεχεια.

κοιτα να δεις το next to me ειναι αρκετα μεγαλο κ αναλογως με την αναπτυξη του παιδιου μπορει κ να χωρανε μεχρι και τον 7. Απλα εγω τα φοβαμαι τα λικνα αυτους τους μηνες γιατι τοτε ειναι που αρχιζουν και στεκονται κ μπουσουλανε και σηκονονται και και και , κ τα λικνα δεν ενδυκνυται γι αυτο! ειναι πολυ χαμηλα γενικα κ δεν εχουν ασφαλεια αν σηκυωθει το παιδι...ενω η κουνια ειναι πιο ψηλη...

εμενα ο δικος μου το ρηλαξ δε θελει ουτε να το δει!!! δεν καθετε με τιποτα!!! τι να πω...

την ημερα τον βαζω στην καλαθουνα που ειχα παρει σετ με ολο το καροτσι (καροτσι, καλαθουνα , καθισμα ιχ)

στην καλαθουνα σιγουρα δε χωρανε περα απο 4 μηνων...ειναι πολυ μικρη...

εγω τωρα σκεφτομαι να οτυ παρω ενα γυμναστηριο να απασχολειται γιατι εχει αρχισει κ να βαριεται στην καλαθουνα οταν ξυπναει...

πολυ χαιρομαι που θα το παλεψεις με το θηλασμο!! κ γενικα μια και μονο συμβουλη θα σου δωσω ..μην ακουσεις ΚΑΝΕΝΑΝ!!! μονο συμβουλο θηλασμου αν θες ακου,...ουτε συγγενεις ουτε μαμαδες , ουτε φιλες, ακολουθα το ενστικτο σου..μου το ελεγαν κ δε το πιστευα οτι ολοι θα ειχαν να σου πουνε κ αο κατι...κ γυναικες που δεν εχουν θηλασει ποτε!!!

εχτες μια θεια μου μου λεει ..εγω θα ελεγα να του δωσεις λιγο συμπληρωμα το βραδυ για να κοιμηθεις κ λιγο...σημασια δεν εδωσα..

Κιτριμπλου, τώρα την είδα την απάντησή σου, έχεις δίκιο για το θηλασμό, ακούς διάφορα και όλες έχουν άποψη χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα ποτέ! Στη δουλειά που συζητάμε και λέω θα θηλάσω, μου λένε ναι, κάτσε να δεις αν θα 'χεις γάλα :shock: κι εκεί καταλαβαίνω πόσο άσχετος είναι ο κόσμος και πόσο κρίμα γι' αυτά τα μωράκια.

Για το λίκνο διάβασα κι εγώ αξιολογήσεις σε σάιτ βρετανικά και γερμανικά και όλοι λένε τα καλύτερα, εκτός από το ότι δεν μεταφέρεται τόσο εύκολα στα άλλα δωμάτια γιατί δεν είναι εύκολο στο να το ξεστερεώνεις απ' το κρεβάτι καθημερινά. Αλλά λένε ότι τους έβγαλε μέχρι 7 μηνών στα μωράκια τους. Οπότε και με ένα πορτ μπεμπέ αν πάρω πολυκαρότσι θα βολευτούμε και σε συνδυασμό με το λίκνο μαζί. Θα πάω να τα δω από κοντά σε κανένα μήνα περίπου.

Α, αυτό που με απασχολεί με το θηλασμό εμένα είναι να βρω παιδίατρο-σύμβουλο και δυστυχώς εδώ αθήνα όλοι οι παιδίατροι-σύμβουλοι είναι νότια, πολύ λίγοι είναι αυτοί προς τα βόρεια που να είναι και παιδίατροι και σύμβουλοι και θα 'θελα να είχα τέτοιο παιδίατρο για να μη δίνω μάχες για το θηλασμό και να με στηρίζει στα προβλήματα. Ελπίζω κάτι να βρω, έστω και σε παραδίπλα περιοχή!

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας! Καλή δύναμη με τα μπεμπουλάκια και τις αγωνίες τους, γλυκιές αγωνίες όμως, γι' αυτό σας ζηλεύω!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πεταχτηκαμε δύο μέρες στους δικούς μου και σήμερα επιστρεψαμε στα πεθερικά μου για το σκ και μετά επιστροφή στο σπιτάκι μας και στην καθημερινότητα μας!!!

Μαρία μπράβο για το εμβόλιο, έφυγε ένα βάρος!!! Και μεις κατά τις 20 του μήνα θα παμε,

Kirtiblue σ ευχαριστώ πολύ για το θέμα εμβόλιο, τελικά βρήκα στην δράμα που είναι πιο κοντά στην θεσνικη αλλά μου βρήκε και ή φίλη μου ή φαρμακοποιός στην θεσνικη οπότε θα το πάρω από κει!!!

Δήμητρα αυτό με την δουλειά είναι δύσκολο, τι να πω;;; Αναγκαίο κακό!!! Ξεκίνησες να κανείς τράπεζα γάλακτος;;; Ποιος θα την κοιτάει την μπουμπουκα σου όταν θα ξεκινήσεις;;;

Κορίτσια σήμερα έχουμε γκρίνια δεν ξέρω τι φτάνει...πολύ φοβάμαι σήμερα για κολικους.. .

Φιλία σε όλες!!!

yk1yp3.png

Γεια σου, μαμά μου! Όλα καλά με τη μπεμπούλα σου; Την παλεύετε με τη ζέστη; Ευτυχώς δρόσισε τώρα κι ελπίζω να σας είναι πιο εύκολο!

Νομίζω ότι οι δυο μας μείναμε εδώ μέσα αυγουστιάτικα, χαχαχα!

Πήγα σήμερα στα όρκεστρα και είδα τα δύο λίκνα, μου φάνηκαν αρκετά ευρύχωρα για τα μωράκια, δηλ. πολύ πιο άνετα από καλαθούνες και πορτ μπεμπέ. Είναι ίδια σε διαστάσεις φάρδους και μήκους, μόνο στο ύψος είναι διαφορετικά, που δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Το lullago μου φάνηκε και πιο σταθερό επειδή έχει τα σταυρωτά πόδια, το άλλο φαντάζομαι όταν στερεωθεί στο κρεβάτι θα γίνεται κι αυτό σταθερό. Πάντως ελαφριά και τα δυο! Γενικώς νομίζω θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα, αλλά σίγουρα ένα απ' τα δυο θα το πάρω!

Για την ώρα απορίες άλλες δεν έχω, αλλά θα προκύψουν στην πορεία, να 'σαι σίγουρη, και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που σας βρήκα! Γενικώς κι από το θηλασμό έχω τις σημειώσεις σου και θα πάω και στα μαθήματα και τότε θα έρθω να μου λύσεις ό,τι απορία μου προκύψει!

Βγαίνετε ήδη βολτίτσες με το καρότσι; Να χαλαρώνετε μαζί όσο μπορείτε και να την απολαμβάνεις, γιατί θα μεγαλώνει αστραπιαία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Εμάς μας εχει τρελανει ο καιρος . Απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι συννεφιά κ λίγη βροχή κ μετα τις 4 βγάζει καύσωνα . Εντωμεταξύ απο εχθές μου εχουν σπάσει τα νεύρα διάφοροι γνωστοί λες κ ειναι συνεννοημένοι . Εχω το μωρο στο καροτσι κ κοιμάται κ μου το ξυπνάνε . Η μου λέει η άλλη εχθές νερο του δίνεις ; Λέω οχι θηλαζω κ φρικαρε . Καλα μου λέει τέτοια ζέστη κ δεν του δίνεις κ αρχισε κ μου αναλυε ενα κατεβατο. Έγινα κακιά της λέω στο τελος δεν γουστάρω να δώσω νερο στο μωρο μου . Η έρχεται η άλλη κ μου λέει σημερα να του δίνεις χαμομηλι γιατι το βοηθαει καλύτερα να κάνει κακα του , κ της λέω κ ποιος σου είπε οτι δεν κανει ; Λέει ολα σε αυτη την ηλικία δεν κάνουν . Της λέω το δικο μου κανει , άντε που μου γίνατε γιατροί ολοι ξαφνικα κ ξέρετε το παιδι μου καλύτερα απο μένα . Τι άλλο θα ακούσω πια !!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;

Jo εδώ είμαστε ότι χρειαστείς με χαρά να βοηθήσουμε!!! Βγαίνουνε βολτθτσες αν και αυτή ή ζέστη μας ταλαιπωρεί και αποφεύγουμε τα πολλά πολλά!!!

Μαρία χεστους όλους!!! Ο καθένας λέει ότι του κατέβει εγώ να δεις πόσες μπούρδες άκουσα, τουλάχιστον ξέρουμε τι μας γίνεται και δεν μας επηρεάζουν όλα αυτά!!! Πάντως είναι φοβερό το ποσό εύκολα οι άλλοι ανακατεύονται και επιμένουν σε κάποια πράγματα...τέλος πάντων

Εμείς έχουμε δύο μέρες να κάνουμε κακά, αγχωθηκα λίγο αλλά ξέρω ότι στον θηλασμό δεν υπάρχει θέμα όμως την βλέπω που σφιγγεται και ανυσηχω μήπως πρέπει να την βοηθήσω;; Βγάζει κάπου κάπου αέρια και μυρίζουν κιόλας....πρωί πρωί πάλι την σκατοκουβεντα μου την έκανα!!!

Που είστε οι υπόλοιπες;;; Ευχομαι να ναι όλα καλά, ανυπόμονω να μαθαίνω νέα σας!!! Μην χανεστε!!

Διάβασα σε ένα άλλο θέμα ότι ή μικρή της Νικηαντωνιας έκανε την επέμβαση και πήγε καλά, ότι είναι σταθερή!!! Μακάρι να είναι όλα καλά και να πάνε στο σπιτάκι τους γρήγορα!!! Να τελειώσει εδώ ή περιπέτεια τους!

Φιλία σε όλες!!! Μην ξεχνάτε τα μπουτακια να ζουληξετε!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα mama ... Ευχομαι να πανε ολα καλα για την μικρούλα της Νίκης Αντωνίας κ να μην ταλαιπορηθει άλλο . Όσο για το μωρο σου που δεν κανει κακα εχω διαβάσει κ εγω οτι ειναι φυσιολογικο οταν θηλαζουν να μην κάνουν καλα τους 7-10μερες αλλα δρν μου εχει τύχει κατι τέτοιο . Εγω μολις δω οτι εχει παει 8-9 το βραδυ κ δεν εχει κανει τίποτα την βαζω στο μπανακι της με χλιαρό νερο κ της κανω μασαζ στην κοιλια κ στα ποδαρακια κ μετα της πιέζω λιγο την κοιλια με τα ίδια της τα πόδια κ μολις την βγάλω το κανω παλι απαλά απαλά λίγες φορές κ τα κανει αμεσως .

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όπως καταλαβατε θηλάζω...χαχα

Μαρία δοκιμασία αυτό στο μπάνιο αλλά τιποτ α μόνο κάτι αέρια...σήμερα θα πάρω τον γιατρό

Χθες τα παιξα πολύ καλαμπαλικι έχουμε ρε παιδί μου τα διόρθωσαν και μετά μπάνιο την μικρή και ύπνο...

Καλή σας μέρα!!! Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Κοριτσακια καλημερα! Κι εμεις γυρισαμε απο χαλκιδικη κ ετοιμαζομαστε ν ξαναφυγουμε στο χωριο για τη βαφτιση της ανηψιας...mama ασε τα χω παιξει να ετοιμαζω κ να αδειαζω βαλιτσες....επιτελους ας τελιωσει αυτο...με τα κακακια της μην αγχωνεσαι...εμενα κανει καθε μερες...maraki αυτα για το τσαι κ το νερο κ εμενα μου τα λενε...κι επισης οτι εχω το μωρο αταιστο επειδη μονο θηλαζω κι αποκλειεται να χορταινει...τωρα αταιστο με + 1 κιλο τον 1ο μηνα και αλλα 500 gr τις επομενες 15 μερες πως γινεται εσυ πες μου...κλεισε αυτια κ κανε αυτο που ξερεις!αχ κοριτσια μακαρι η νικηαντωνια κ το μικρουλι να ναι καλα..την εχω στο νου μου...τι ταλαιπωρια περασαν...να φυγουν ολα μακρια τους κ να ναι γερα κ ευτυχισμενα τα μπουμπουκια της...jo αρχικα σκεφτομουν να παρω 3πλο καροτσι κ να χρησιμοποιω το πορτ μπεμπε για αρχη...τελικα δανειστηκα μια καλαθουνα κ πηρα 2πλο καροτσι..ευτυχως γιατι το μωρο μου που γεννηθηκε μεγαλο (3730) δεν θα χωρουσε ουτε για 15 μερες εκει...χρησιμοποιοησα την καλαθουνα 25 μερες που ηταν πολυ μεγαλυτερη απο οορτ μπεμπε κ μετα λογω ζεστης κ χωρου την εβαλα στο κρεββατακι της...η αδερφη μου το πορτ μπεμπε που ηταν χειμωνας την εβαζε 40 μερες κ μετα κρεββατακι..οποτε αν το θες μονο για να το χεις πχ στο σαλονι κ οχι για τον υπνο παρε κατι αλλο πχ ρηλαξ π θ το χρησιμοποιησεις πιο πολυ...με το καλο το μωρακι σου...φιλια σε ολα τα κοριτσια

Ξανά καλημέρα!!! Ρε κορίτσια αγχωνομαι για τα κακά γιατί την βλέπω και ζοριζεται επίσης μου φαίνεται περίεργο που ενώ τα κακά της δεν μυρίζουν και τώρα που έχει να κάνει 3 μέρες τα αέρια μυρίζουν όπως μεγάλου ανθρώπου... Δεν ξέρω...Πηρα βρεφικα υπόθετα γλυκερίνης αλλά φοβάμαι και να τα βάλω και σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει....

Θα πάρω έναν γιατρό καινούργιο που θα πάω για το εμβόλιο και θα ρωτησω

Δήμητρα εσύ το βρηκες το εμβόλιο;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...