Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα jo!!! Ευχαριστώ να σαι καλά και σε με το καλό το μωρακι σου!!!!

Εγω είχα κούνια από την μικρή μου αδερφή αλλά επειδή το υπνοδωμάτιο μας είναι μικρό δεν χωρούσε οπότε πήραμε λίκνο!!! Στην αρχή ήθελα το next to me αλλά κι αυτό ήταν μεγάλο για τ δεδομένα του δωματίου μας(φαντασου....) και πήραμε το lullago το οποίο με έχει βολεψει απίστευτα και τι βράδυ να την έχω δίπλα μου να την βλέπω από τα πλαγιά που έχει αυτές τις σιτες αλλά και να το μετακινώντας κάθε μέρα στο σαλόνι για να μην κοιμάται σε ρηλαξ κτλ και για να την βλέπω και φυσικά να μην απομονώνονται στο δωμάτιο όλη μέρα αλλά και τώρα που είμαστε στην πεθερά μου το πήραμε μαζί μας σπάει πολύ εύκολα και φτιάχνεται το ίδιο εύκολα σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Από την άλλη μπορείς να πάρεις το next to me αν θέλεις να ναι σταθερό στο κρεβάτι σου και αυτό που μου ήρθε τώρα δες αν μπορείς όταν θηλαζεις ξαπλωμένη να το χεις στο λίκνο και εσύ στο δικό σου κρεβάτι αυτό θα βόλευε πολύ αλά δεν ξέρω αν γίνεται!!! Εγω όταν είμαι πολύ κουρασμένη την παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι την ταιζω και οταν κοιμηθεί καλά σηκωνομαι και την βάζω στο λίκνο αν μπορείς να αποφύγει κι αυτή την διαδικασία ακόμη καλύτερα!!!

Επίσης δες αν μπορείς να βρεις μια καλή πολυθρόνα θηλασμού να χει μπράτσα να στηρίζει τα χέρια σου και να ξαπλώνει λίγο για την πλάτη σου και όταν δεν την παλευεις να μπορείς να κλεισει τα μάτια σου για λίγο!!

Σε ζαλισω.....ελπίζω να βοήθησα....ότι άλλο χρειαστεις μου λες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι, μαμά μου, δεν με ζάλισες καθόλου!!! Αντίθετα, με βοηθάς πολύ που έχω πελαγώσει με τόσα είδη από κρεβατάκια και κάθεσαι με μικρή μπεμπούλα και μου τα γράφεις!!!

Πολύ ωραίο το λίκνο σου και πραγματικά τέλειο το να μπορείς να το μετακινείς και στα άλλα δωμάτια! Έχει κι αυτό πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, γιατί κι εμένα για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι το ρηλάξ δεν είναι καλό για την πλάτη τους για να κοιμούνται στις αρχές; Απ' την άλλη, το νεξτ το με δεν μεταφέρεται εύκολα, ε; Νομίζω πάντως ότι ούτε και στο νεξτ το με θα μπορώ να θηλάζω κατευθείαν στο λίκνο, ίσως και να γίνεται, αλλά με το άλλο στήθος θα 'ναι πιο δύσκολο και πάλι θα πρέπει να τον σηκώνω να τον βάζω στο λίκνο μετά.

Εσύ το lullago μπορείς και το σηκώνεις μόνη σου και το πας στα άλλα δωμάτια το πρωί; Είναι τόσο ελαφρύ;

Για την πολυθρόνα θηλασμού, έχω αυτή την καρέκλα του ικέα, την κλασική που της κάνουν τα τεστ αντοχής, και στηρίζει τα χέρια και η πλάτη είναι προς τα πίσω και λέω με ένα μαξιλάρι θηλασμού μήπως βολευτώ σ' αυτή για αρχή. Αν δω ότι είναι δύσκολο, θα δω και κάτι πιο ειδικό, αλλά για την ώρα τη βρίσκω πολύ άνετη στη μέση, θα δω πώς θα πάει.

Αυτό με τα λίκνα τελικά είναι ένα θέμα, γιατί λίκνο + κάτι άλλο για ημερήσιο ύπνο χρειάζομαι (αν καταλήξω στο next to me), αλλιώς το lullago και να ελπίζω να μην ξυπνάει όταν τον σηκώνω να τον ακουμπήσω μέσα. Α, και να ελπίζω να μείνει ως τον 6ο μήνα, γιατί κι εμάς κούνια μάλλον δεν θα χωράει στο υπνοδωμάτιο και θα ήθελα να τον κρατήσω και λίγο παραπάνω, ίσως ως τα 1,5 χρόνια ή ως τον 8ο μήνα. Εσύ σκέφτεσαι να την πας στο δωμάτιό της και πότε περίπου;

Εσείς βλέπω ότι τα πάτε τέλεια με τον θηλασμό, να ξέρεις θα ζητάω τη βοήθειά σου τότε, ελπίζω να μπαίνεις σταθερά! Γλυκά φιλάκια στη μπεμπούλα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo αργησα να μπω...λοιπόν αυτό που λες με το άλλο στήθος έχεις δίκιο ή χαζή δεν το σκέφτηκα τέλος πάντων αν θες κάτι που να το μετακινεί δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά παραπάνω για το next to me γιατί μια χαρά το βλέπεις και στο άλλο το μωρο

Όσο για το βάρος εγώ το μετακινώντας κανονικά και τώρα που είναι καλοκαίρι και δεν έχουμε χαλιά το σερνω κιόλας καμία φορά!!! Μπορείς να τσεκαρεις το βάρος του και σε ένα μαγαζί που το έχουν στημένο

Ότι θες να Ρώτας!!! Με μεγάλη χαρά να βοηθήσω!!!

yk1yp3.png

Σ' ευχαριστώ, mama μου! Θα κάνω και τη βόλτα μου στα μαγαζιά κάποια στιγμή και θα επανέλθω! Πάντως ναι, αν είναι απλώς για να το βλέπουμε, τελικά και να το μετακινούμε ίσως να μη θέλω αυτό το νεξτ το με που είναι σταθερό στο κρεβάτι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!

εχω πεθανει στη ζεστη!!

mama προσπαθησε να απολαυσεις τη ξεκουραη κ μη σκεφτεσαι τις επισκεωεις...

επισης λογικο μου φαινεται να εχει χασει η μικρη το προγραμμα της .. εδω εμενα στυο σπθιτι που ερχονται οι παππουδες κ τα χανει..

εμεις θα φυγουμε τελη αυγουστου...

φιλακια στη μεμπουλα

sangre πως εισαι?

zzouzou μπραβο για το βιβλιαριο!!!

Όχι, μαμά μου, δεν με ζάλισες καθόλου!!! Αντίθετα, με βοηθάς πολύ που έχω πελαγώσει με τόσα είδη από κρεβατάκια και κάθεσαι με μικρή μπεμπούλα και μου τα γράφεις!!!

Πολύ ωραίο το λίκνο σου και πραγματικά τέλειο το να μπορείς να το μετακινείς και στα άλλα δωμάτια! Έχει κι αυτό πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, γιατί κι εμένα για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι το ρηλάξ δεν είναι καλό για την πλάτη τους για να κοιμούνται στις αρχές; Απ' την άλλη, το νεξτ το με δεν μεταφέρεται εύκολα, ε; Νομίζω πάντως ότι ούτε και στο νεξτ το με θα μπορώ να θηλάζω κατευθείαν στο λίκνο, ίσως και να γίνεται, αλλά με το άλλο στήθος θα 'ναι πιο δύσκολο και πάλι θα πρέπει να τον σηκώνω να τον βάζω στο λίκνο μετά.

Εσύ το lullago μπορείς και το σηκώνεις μόνη σου και το πας στα άλλα δωμάτια το πρωί; Είναι τόσο ελαφρύ;

Για την πολυθρόνα θηλασμού, έχω αυτή την καρέκλα του ικέα, την κλασική που της κάνουν τα τεστ αντοχής, και στηρίζει τα χέρια και η πλάτη είναι προς τα πίσω και λέω με ένα μαξιλάρι θηλασμού μήπως βολευτώ σ' αυτή για αρχή. Αν δω ότι είναι δύσκολο, θα δω και κάτι πιο ειδικό, αλλά για την ώρα τη βρίσκω πολύ άνετη στη μέση, θα δω πώς θα πάει.

Αυτό με τα λίκνα τελικά είναι ένα θέμα, γιατί λίκνο + κάτι άλλο για ημερήσιο ύπνο χρειάζομαι (αν καταλήξω στο next to me), αλλιώς το lullago και να ελπίζω να μην ξυπνάει όταν τον σηκώνω να τον ακουμπήσω μέσα. Α, και να ελπίζω να μείνει ως τον 6ο μήνα, γιατί κι εμάς κούνια μάλλον δεν θα χωράει στο υπνοδωμάτιο και θα ήθελα να τον κρατήσω και λίγο παραπάνω, ίσως ως τα 1,5 χρόνια ή ως τον 8ο μήνα. Εσύ σκέφτεσαι να την πας στο δωμάτιό της και πότε περίπου;

Εσείς βλέπω ότι τα πάτε τέλεια με τον θηλασμό, να ξέρεις θα ζητάω τη βοήθειά σου τότε, ελπίζω να μπαίνεις σταθερά! Γλυκά φιλάκια στη μπεμπούλα!

jo εγω εχω το next to me. ημουν μεταξυ αυτου κ του lulago . τελικα κατεληξα στο next to me γιατι ειναι πιο μεγαλο ( πιστευω οτι στο lullago δε θα χωραει πανω απο 5 μηνων, εξαρταται κ απο την αναπτυξη τπου καθε παιδιου ) κ επειδη εχει καλυτερο στρωμα. να σου πω την αληθεια το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δε μετακινειται τοσο ευκολα μεσα στο σπιτι οπως το lullago . κατα τα αλλα με εχει βολεψει παααααρα πολυ στο θηλασμο! ξυπναω κ δε σηκωνομαι απο το κρεβατι! επισης τον βλεπω τον μικρο καθυε στιγμη.

μπορεις να το παρεις κ αυτο μαζι σιου σε ταξιδι μεσα στο βαλιτσακι του. ειναι αρκετα ελαφρυ. εμεις ετσι θα κανουμε.

συγνω,η που τα γραφω ετσι, απλα θηλαζω κ γραφω με το ενα χερι. ελπιζω να σε βοηθησα

Επίσης ξέχασα να σου πω ότι πιστεύω μέχρι εξάμηνο ή οχταμηνο να το χεις στο λίκνο για πιο μετά νομίζω δύσκολα ....θα δουμε

μακαρι να παει τοσο , πιστευω πως θα τα βγαλουμε νωριτερα απο το λικνο για ενα κ μονο λογο...θα αρχισουν να σηκωνονται κ θα ειναι επικυνδυνο. θα ειναι πιο σταθερη η κουνια.

jo εγω εχω το next to me. ημουν μεταξυ αυτου κ του lulago . τελικα κατεληξα στο next to me γιατι ειναι πιο μεγαλο ( πιστευω οτι στο lullago δε θα χωραει πανω απο 5 μηνων, εξαρταται κ απο την αναπτυξη τπου καθε παιδιου ) κ επειδη εχει καλυτερο στρωμα. να σου πω την αληθεια το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δε μετακινειται τοσο ευκολα μεσα στο σπιτι οπως το lullago . κατα τα αλλα με εχει βολεψει παααααρα πολυ στο θηλασμο! ξυπναω κ δε σηκωνομαι απο το κρεβατι! επισης τον βλεπω τον μικρο καθυε στιγμη.

μπορεις να το παρεις κ αυτο μαζι σιου σε ταξιδι μεσα στο βαλιτσακι του. ειναι αρκετα ελαφρυ. εμεις ετσι θα κανουμε.

συγνω,η που τα γραφω ετσι, απλα θηλαζω κ γραφω με το ενα χερι. ελπιζω να σε βοηθησα

Kitriblue μου, σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πολύ με βοηθάτε, ρε κορίτσια, που το έχετε και που θηλάζετε τόσο καλά, πιο πολύ αυτό με νοιάζει, να διευκολυνθεί ο θηλασμός και αφού το 'χω πάρει απόφαση ότι είναι κούραση και θα ξενυχτάω τρελά και θέλω να το κάνω για τον μπέμπη μου, τουλάχιστον ας έχω μια μικρή άνεση με κάτι κολλητό στο κρεβάτι μου. Θα πάω να τα δω από κοντά, αλλά αν πράγματι χωρούσε ο μπέμπης μέσα στο next to me μέχρι 7ο-8ο θα ήμουν υπερευχαριστημένη από το λίκνο!

Εσύ, Κιτριμπλού, την ημέρα πού τον έχεις; Σε ρηλάξ ή πορτ μπεμπέ ή κάπου αλλού; Με τι να το συνδύαζα άραγε; Τι σας έχει βολέψει;

Να τον χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου και να του φιλήσεις τα πατουσίνια του!

Μου γράφουν και για καλαθούνα -σε συνδυασμό με κούνια που να κολλάει στο κρεβάτι για πιο μετά- αλλά η καλαθούνα πιστεύω θα μας βγάλει για πολύ λιγότερους μήνες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Kirtiblue δεν σκέφτηκα πέρα από το μέγεθος ότι θα ζωηρεψουν τα μπεμπακια μας!!! Εχεις δίκιο!!! Τώρα μ αυτά τα δεδομένα ποσό θα μείνουν στο λίκνο θα δούμε.....

Δεν ήξερα ότι το next to me ήταν μεγαλύτερο!!! Jo καλύτερα να τα δεις από κοντά και να καταλάβεις ποιο θα σε βολεψει

Που χαθηκατε οι υπόλοιπες;;; Διακοπές;;; Καλα να περνάτε!!! Εγω μέτρα αντίστροφα γιατί βαρεθηκα....κάνω υπομονή για τον άντρα μου

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε μανουλες ;;; Μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας αλλα τωρα με την ζέστη η μπεμπα εχει γίνει πιο απαιτητική κ δεν προλαβαινω να κανω τίποτα ... Περιμένω πως κ πως να κοιμηθεί ισα ίσα για να βάλω κανενα πλυντήριο κ να σκουπίσω λιγο το σπίτι ... Εχει ζωηρεψει για τα καλα κ θελει συνέχεια αγκαλιές κ βόλτες ... Εχω κ την μεγαλη που θελει παιχνιδι κ η μεση μου κοντεύει να ανοιξει ... Αυριο έχουμε παιδιατρο κ θα κανουμε το πρωτο εμβόλιο . Μας το βρήκε τελικα ο φαρμακοποιός . Σας σκέφτομαι !!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εμείς σήμερα πετάχτηκαν στους δικούς μου που είναι ένα μισαωρο απόσταση από τα πεθερικά θα μείνουμε ως την παρασκευή και μετά πάλι πίσω!!!

Μαρία ευχομαι το εμβόλιο να γίνει εντελώς ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες, εμείς ακόμα το ψάχνουμε....

Να μπεις να μας πεις τα νέα από το γιατρό!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;; Πως είναι τα μωρακια σας;;; Φιλάκια πολλα

yk1yp3.png

Kitriblue μου, σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πολύ με βοηθάτε, ρε κορίτσια, που το έχετε και που θηλάζετε τόσο καλά, πιο πολύ αυτό με νοιάζει, να διευκολυνθεί ο θηλασμός και αφού το 'χω πάρει απόφαση ότι είναι κούραση και θα ξενυχτάω τρελά και θέλω να το κάνω για τον μπέμπη μου, τουλάχιστον ας έχω μια μικρή άνεση με κάτι κολλητό στο κρεβάτι μου. Θα πάω να τα δω από κοντά, αλλά αν πράγματι χωρούσε ο μπέμπης μέσα στο next to me μέχρι 7ο-8ο θα ήμουν υπερευχαριστημένη από το λίκνο!

Εσύ, Κιτριμπλού, την ημέρα πού τον έχεις; Σε ρηλάξ ή πορτ μπεμπέ ή κάπου αλλού; Με τι να το συνδύαζα άραγε; Τι σας έχει βολέψει;

Να τον χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου και να του φιλήσεις τα πατουσίνια του!

Μου γράφουν και για καλαθούνα -σε συνδυασμό με κούνια που να κολλάει στο κρεβάτι για πιο μετά- αλλά η καλαθούνα πιστεύω θα μας βγάλει για πολύ λιγότερους μήνες.

σε ευχαριστω jo sephine για τις ευχες! :D αυτα τα πατουσακια τα φιλαω καθε μερα! εχτες ολο το βραδυ κ σημερα ολη ημερα λεω ποσο ευτυχως που πηρα αυτο το λικνο ..και σε θυμηθηκα... τι να σας πω ρε κοριτσια πολυ θηλασμος εχτες και σημερα κ πολυ γκρινια επισης. το βραδυ ολο τη βγαλαμε με τα χερια μου να ειναι κολημενα πανω του συνεχεια.

κοιτα να δεις το next to me ειναι αρκετα μεγαλο κ αναλογως με την αναπτυξη του παιδιου μπορει κ να χωρανε μεχρι και τον 7. Απλα εγω τα φοβαμαι τα λικνα αυτους τους μηνες γιατι τοτε ειναι που αρχιζουν και στεκονται κ μπουσουλανε και σηκονονται και και και , κ τα λικνα δεν ενδυκνυται γι αυτο! ειναι πολυ χαμηλα γενικα κ δεν εχουν ασφαλεια αν σηκυωθει το παιδι...ενω η κουνια ειναι πιο ψηλη...

εμενα ο δικος μου το ρηλαξ δε θελει ουτε να το δει!!! δεν καθετε με τιποτα!!! τι να πω...

την ημερα τον βαζω στην καλαθουνα που ειχα παρει σετ με ολο το καροτσι (καροτσι, καλαθουνα , καθισμα ιχ)

στην καλαθουνα σιγουρα δε χωρανε περα απο 4 μηνων...ειναι πολυ μικρη...

εγω τωρα σκεφτομαι να οτυ παρω ενα γυμναστηριο να απασχολειται γιατι εχει αρχισει κ να βαριεται στην καλαθουνα οταν ξυπναει...

πολυ χαιρομαι που θα το παλεψεις με το θηλασμο!! κ γενικα μια και μονο συμβουλη θα σου δωσω ..μην ακουσεις ΚΑΝΕΝΑΝ!!! μονο συμβουλο θηλασμου αν θες ακου,...ουτε συγγενεις ουτε μαμαδες , ουτε φιλες, ακολουθα το ενστικτο σου..μου το ελεγαν κ δε το πιστευα οτι ολοι θα ειχαν να σου πουνε κ αο κατι...κ γυναικες που δεν εχουν θηλασει ποτε!!!

εχτες μια θεια μου μου λεει ..εγω θα ελεγα να του δωσεις λιγο συμπληρωμα το βραδυ για να κοιμηθεις κ λιγο...σημασια δεν εδωσα..

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εμείς σήμερα πετάχτηκαν στους δικούς μου που είναι ένα μισαωρο απόσταση από τα πεθερικά θα μείνουμε ως την παρασκευή και μετά πάλι πίσω!!!

Μαρία ευχομαι το εμβόλιο να γίνει εντελώς ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες, εμείς ακόμα το ψάχνουμε....

Να μπεις να μας πεις τα νέα από το γιατρό!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;; Πως είναι τα μωρακια σας;;; Φιλάκια πολλα

mama το εμβολιο το εχω βρει εγω σε ενα φαρμακειο στην Αθηνα ομως...αν τα βρεις σκουρα πες μου να πω να στο κρατησουν κ να στο στειλουν καπως...μονο που θελει ωυγειο ακομα κ στη μεταφορα..τελος παντων ενημερωσε με

αχ Maria ακριβως ετσι ειναι κ ο δικος μου!! εχει ζωηρεψει πολυ! ολο γελακια ειναι! κ θελει αγκαλιες κ περπατημα! δε κοιμαται πολυ την ημερα τις τελευταιες ημερες ενω νυσταζει!! λες κ ειναι τοσο περιεργος μη χασει κανενα επεισοδιο !! με τα ματια γουρλωμενα ειναι !! χαχχαχα

εγω τα εχω παιξει ! εντρωμεταξυ απο χτες θηλαζω μονο!! δεν κανω τιποτε αλλο ! τι να πω και αλλο σταδιο αναπτυξης...

ρε κοριτσια εχετε δωσει πιπιλα εσεις? κ αν οχι σκεφτεστε να δωσετε κ απο ποσο μηνων ειναι το σωστοτερο...

το λεω γιατι πολλες φορες αναζηταει το στηθιος μου μονο για παρηγορια. το κανει πολλες φορες και λεω θα περασει αυτο το σταδιο? ειναι σωστο που γινεται τοσαο συχνα?αν κ ξερω την απαντηση απλα θελω να επιβεβαιωσω.

mama γιατι παιδι μου κανεις υπομονη? σε διακοπες εισαι? κουραστηκες με τις πολλες επισκεψεις? μπανιο εκανες? ναι δε το βλεπω να μενουν πολυ στα λικνα , θα αρχισουν τα επικυνδυνα ακροβατικα τους χαχαχαχα

εμεις κοριτσια απολαμβανουμε τον Αυγουστο στην Αθηνα !! ανυπομωνω να φυγω τελη Αυγουστου.

Κανενα νεο απο τη Νικηαντωνια έχουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...