Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα! Δε προλαβαίνω να μπαίνω αυτές τις ημέρες!!!

Μπράβο βρε μαμά κ σαγκρε φτου φτου τα Μπέμπακια σας μεγαλώνουν!!! Κρίμα για το γιατρό ...ελπίζω να βρεις κάποιον σύντομα, η πατσουρου δεν είναι διαθέσιμη ε; Ο παπαβεντζης; Για δες τον...

Μπράβο κ για όλες που πήγατε γυναικολόγο !!! Άντε καλά μπάνια κ καλό σεξ!! Χαχαχα

Μαμά κ σαγκρε σαραντισατε! Υγεία στα ζουζούνια σας!!

Εμείς κορίτσια είμαστε λίγο πίσω από εσάς! Πήγαμε στο γιατρό τη Δευτέρα όλα καλά! 4 πόντους συν κ 550 γραμμάρια. Μας έδωσε κ σιρόπι για την παλινδρομηση. Ωχ κλαίει το καμάρι μου , θα επανέλθω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ Εμείς κορίτσια είμαστε με γκρίνια πολύ τις τελευταίες 3 ημέρες, όποτε μην ανησυχείτε όλα τα μωράκια έτσι είναι, γιατί διάβασα ότι το γράψατε πολλές.. Μάλλον ζεσταίνονται τα κακομοίρα.

Να περάσετε παρά πολύ όμορφα εύχομαι σε όσες αναχωρούν για διακοπές!!

Εγώ γυναικολόγο δεν πήγα τελικά γιατί εκεί που μου είχε σταματήσει το αίμα για 5 ημέρες μου ξαναηρθε κανονικό! Λες κ έχω περίοδο ένα πράγμα , πήρα το γιατρό μου είπε πως δεν μπορεί να με εξετάσει κ ότι είναι φυσιολογικό λόγο θηλασμού να καθαρίζει η μήτρα τελείως..τέλος πάντων...

Zzouzou πήγαινε για το βιβλιάριο του παιδιού κατευθείαν στο γνα!!! Πήγε ο άντρας μου κα το πήρε αμέσως! Αλλιώς θα κάνει ξανά δίμηνο. Επίσης μας ζητήσανε κ μια βεβαίωση από εμένα ότι δεν θα σκαλίσω το παιδί σε άλλο ταμείο ! Ελπίζω να το έχεις κάνει γιατί αυτό το τελευταίο μας το είπαν εκεί στο γνα όταν πήγαμε κ αναγκαστικάμε να φύγουμε άπραγοι και να ξαναπάμε με τη βεβαίωση !!

Κορίτσια τι κάνετε ;;; Βλέπω όλες ετοιμάζεστε για διακοπουλες ... Μονο εμεις δεν θα πάμε πουθενα ... Εμεις θα τις κανουμε τον χειμώνα λόγω της δουλειάς του συζύγου που δεν μπορει να φύγει . Αλλα εντάξει παράπονο δεν εχω γιατι ζούμε σε παραθαλάσσιο μέρος κ κανει το κοριτσάκι μου τα μπανακια του καθε μέρα , εγω απο του χρόνου θάλασσα ... Αυτη την βδομαδα έχουμε τρελαθεί απο την ζέστη ... Να περάσετε όλες τέλεια στις διακοπες σας .

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Τι κανετε;;; Εμείς μια χαρά, εδώ που ειμαστε πολύ καλύτερα από άποψη θερμοκρασίας και γενικά ξεκουραζομαστε, αλλά Μαρία χίλιες φορές καλύτερα να χαμε χειμωνιάτικες διακοπές γιατί αυτή ή ζέστη είναι μαρτύριο;;;

Που χαθηκατε οι υπόλοιπες;; Ετοιμαζεστε πυρετωδώς;;; Καλα να περασετε!!! Φιλάκια πολλα

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Πωπω διακόπτετε όλες βλέπω!! Να περάσετε όμορφα σε όλες!! Μαράκι μια χαρά κ οι χειμερινές διακοπές!!

μαμα μπράβο !! Άντε καλές διακοπές!!

Έχω λιώσει στη ζέστη!!! Για να βγάλω το μικρό βόλτα περιμένω να πάει εφτά μισή η ώρα κ μετά!

Φούλ αιρ-κοντίσιον!!!

Καλημερα μανουλες.

Τι κανετε;τα μωρακια σας καλα ειναι;

Πολυ ζεστη αν κ σημερα ξημερωματα εκανε αρκετη δροσουλα.

εμεις στις 5 σηκωθηκαμε φαγαμε καναμε αγκαλιτσες κ φιλακια κσι μετα

μαγειρεψα εκανα πρωινο να απολαυσω τον ανδρα μου γιατι εχουμε κ τα παραπονα μας κλασικα.

τωρα θα μου πεις πρωι πρωι φαγητο;

Σημερα εχει 2 ωριτσες μανικιουρ πεντικιουρ στην φιλη μου κ θα ερθρι η μανουλα μου να την προσεξει.κ για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι θα τους κανω το τραπεζι μετα για να την καλοπιασω γιατι συνηθως το σαββατο ρεπαρει.χαχαχα

Και που λετε χθες βλεπω απογευμα συννεφια κ την κανω την μπουμπου μπανακι να δροσιστει με σκοπο να παμε βολτα με το καροτσι κ μετα στο παρκακι διπλα που μεχρι χθες δεν την ειχα ξαναπαει.και ρε κοριτσια εκει που ειναι μεσα στην καλη χαρα που ακουσε παιδικες φωνες παταει μια καταιγιδα χαμος.ευτυχως την βαλαμε στο υποστεγο κ δεν βραχηκε.αλλα τρομαξε απο τις φωνες οχι τις βροντες.

Λοιπον σας ζαλισα.καλο σβκ και φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλήμερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς ακόμα εδώ, ευτυχώς αυτές τις μέρες έπεσε λίγο ή θερμοκρασία και κοιμομαστε τουλάχιστον λίγο ευχάριστα!!! Εσεις τι κάνετε;;; Άννα μια χαρά δροσισε λίγο και στην θεσνικη, ήταν να φύγω εγώ γι αυτό!!! Χαχα

Σε ζηλεύω για το μανικιουρ- πεντικιουρ θέλω τόσο πολύ να κάνω αλλά ή κοπέλα που πάω μένει μακριά κι δεν βολευει να πάω με το μωρό...που θα πάει όμως...;;;

Καλή Κυριακή και καλές διακοπές σε όσες πήγαν ή θα πάνε κάπου!!! Φιλάκια στα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Zzouzou πήγαινε για το βιβλιάριο του παιδιού κατευθείαν στο γνα!!! Πήγε ο άντρας μου κα το πήρε αμέσως! Αλλιώς θα κάνει ξανά δίμηνο. Επίσης μας ζητήσανε κ μια βεβαίωση από εμένα ότι δεν θα σκαλίσω το παιδί σε άλλο ταμείο ! Ελπίζω να το έχεις κάνει γιατί αυτό το τελευταίο μας το είπαν εκεί στο γνα όταν πήγαμε κ αναγκαστικάμε να φύγουμε άπραγοι και να ξαναπάμε με τη βεβαίωση !!

Καλημερα!!!!!!!!! Το πηρα το βιβλιαριο το εχω εδω και καμια βδομαδα, ευτυχως!!!!!!!Τωρα να δουμε ποτε θα μας βαλουν τα χρηματα για τον τοκετο που δικαιουμαστε!Καλες διακοπες σε οσες πατε κοριτσια. Εγω πηγα γυναικολογο, ευτυχως ολα καλα!Το μονο που εχω ωορηξια και σε καμια 20 ημερες μου ειπε θα εχω περιοδο και πρεπει και να προσεχω μην μεινω εγκυος στα καπακια :rolleyes:! Εμεις διακοπες φετος οχι...θα παμε μαλλον στο χωριο του αντρα μου για λιγες μερες τον 15 αυγουστο. Κοιταζουμε μηπως βρουμε και σπιτι να μετακομισουμε. φιλια σε ολες!

BXYXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Ζουζου κι εσεις καλά να πέράσετε και ας είναι για λίγο δεν πειράζει!!! Τόσο νωρίς περίοδο ε;; Κι εμένα μου είπε να προσέχω για εγκυμοσύνη αν και δεν έχω περίοδο και με τον θηλασμό δεν ξέρουμε ποτέ θα χω αλλά όπως και να έχει υπάρχουν πάλι πιθανότητες για εγκυμοσύνη.....

Ζουζου θα μετακόμισετε;;;

Κορίτσια ωραίες οι διακοπές αλλά το μωρό έχει χάσει τελείως το πρόγραμμα του και είναι ανυσηχη και μαζί μ αυτήν κι εγώ που προσπαθώ με τις ώρες κάποιες φορές να την κοιμησω και να την υσηχασω....νιώθω πιο πτώμα από τις αρχές που γέννησα....όλο σκέφτομαι το σπίτι μου, το κρεβάτι μου, την ηρεμία γιατί εδώ έχουμε και επισκέψεις.....κτλ κτλ....

Κάνω υπομονή να περάσει κι αυτή ή εβδομάδα....

Το καλό βέβαια είναι ότι δεν σκέφτομαι δουλειές μαγειρέματος κτλ αλλά και πάλι...

Φιλάκια σε όλες και τσίμπηστε τα ζουμερα μπουτακια!!!!

yk1yp3.png

Γεια σας, μανούλες Ιουνίου, να χαίρεστε τα μπεμπούλια σας και να απολαμβάνετε τις μοναδικές στιγμές μαζί τους!!!

Μαμά, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου! Δεν θυμάμαι αν σ' το έχω ξαναπεί! Να 'ναι γερή και καλότυχη! Να σε ρωτήσω, επειδή πέτυχα το θέμα με το λίκνο next to me που είχε βάλει η Άννα74 και είδα ότι κι εσύ το έψαχνες και τώρα το σκέφτομαι κι εγώ, ήθελα να σε ρωτήσω αν σας έχει βολέψει αν τελικά το πήρατε και αν όχι πού βολεύει να κοιμάται η μπέμπα τώρα τους πρώτους μήνες; Τη νύχτα και κατά τη διάρκεια της μέρας;

Έχω πελαγώσει λίγο με τα είδη κρεβατιών και αναζητάω γνώμες από μανούλες που θηλάζουν, για να δω τι βολεύει τη νύχτα και πώς μπορώ να έχω τον μπέμπη στο δωμάτιό μου, χωρίς να πάρω τίποτα περιττά κρεβατάκια που δεν θα βολέψουν. Το λίκνο μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν ξέρω και για πόσους μήνες περίπου θα μας βγάλει. Εσύ τι προτείνεις; Και οι άλλες κοπέλες εννοείται! Όλα ευπρόσδεκτα και σας ευχαριστώ πολύ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

τζο μου ειχα μιλησει με την ντιντι παλιοτερα για το θεμα των αγορων στο καφε μας λοιπον εγω δεν εχω λικνο το θεωρησα περιττο εχω μια κουνια με ροδακια και καγκελακια γυρω γυρω να βλεπει από παντου την ειχε ο μεγαλος μεχρι 20 μηνων και τωρα το μικρουλι μου ειναι μες στο δωματιο και μια χαρα μ εχει βολεψει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...