Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα mama...μια χαρα προγραμμα η μπουμπουκα...κ εμενα επιτελους αρχισε ν τρωει ανα 3ωρο4ωρο...χθες εφαγε 11.30 -4 και 6 (αυτο το 6 δεν το γλιτωνω ο κοσμος ν χαλασει) ειναι σαν χρονοπρογραμματισμενη...οτι ωρα κ να χει φαει 6 ξαναξυπναει για γαλα...τον προηγουμενο καιρο ηθελε παιχνιδια ευτυχως τωρα ξανακοιμαται κ το πρωινο ξυπνημα για τραγουδι κ χορο πηγε 8.30...για καμια ωρα παιχνιδι κ μετα παλι υπνο...τι ζεστη ρε κοριτσια...φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες... Mama μια χαρα στο βαρος κ στο ύψος η μπουμπου σου , πανύψηλο θα βγει αυτο το κορίτσι ... Όσο για τον παιδιατρο κρίμα που ουτε αυτος σε κάλυψε , πιστεύω να βρείτε κάποιον καλο γρηγορα ... Κ εμενα η μικρη κανει καλο ύπνο το βραδυ . Τρώει κατα τις 12 κοιμησμενη κ μετα ξανα στις 6 κ καταφέρνω να κοιμηθω 1 εξάωρο σερί κ να ξεκουραστώ ... Εντωμεταξύ εγω τις θελω μαζι μου στο κρεβατι , θελω να τις εχω στην αγκαλια μου κ να τις νιώθω δίπλα μου ... Κάποια βραδια επειδη κανει ζέστη τις βάζουμε στα κρεβάτια τους κ ξυπναω συνέχεια κ περιμένω πως κ πως να παει 5μιση να σηκωθεί ο άντρας μου για να τις φέρω στο κρεβατι ...

Αχ Μαρακι ποσο σε καταλαβαινω...ενω υπαρχουν ωρες που λεω κοιμησου αγαπη να κλεισει κ η μαμα λιγο το ματι...μετα ανυπομονω να ξυπνησει να την παρω αγκαλιτσαααα!!! Δεν τη χορταινω! Κοριτσια παντως εγω ακομη δεν μπορω να κατανοησω αυτο το θαυμα που συμβαινει μεσα μας...το σκεφτομαι κ παθαινω σοκ...

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πως τα πάτε;; Εμείς πολύ τρέξιμο χθες και σήμερα, προσπαθώ να καθαρισω το σπίτι και βάζω και πλυντήρια για να πάρω περισσότερα ρούχα μαζί μου μήπως και χρειαστούν γιατί την πέμπτη φεύγουν θάλασσα στα πεθερικά μου και τρέχω σαν τον Βέγγο να τα σιδερωσω, ευτυχώς τα κατάφερα αύριο λίγο το σπίτι και ετοιμαζω και τα πράγματα κι είμαι έτοιμη...ουφ!!! Είμαι όμως πτώμα!!!

Εσεις τι κάνετε;;

yk1yp3.png

Mama καλημερα! Κι εμεις μια απο τα ιδια...τρεχω κ δεν φτανω...πλυντηρια φουλ κ σιδερο... εχω κ γυναικολογο στις 11.30 κ λεω ν ριξω μια ματια για ενα ρουχο για τη βαφτιση της ανηψιας αν τα καταφερω με τη μπουμπου. .κοριτσια χθες περαδαμε ενα μαρτυριο...απο το απογευμα εκλαιγε την εβαζα στο στηθος κ δεν εβγαινε σταγονα...εκνευριζοταν κ τσιριζε...ημασταν ετσι για 2.5 ωρες...αγκαλια να την ηρεμισω κ ξανα απο την αρχη...εβαζε ολο το χερι στο στομα απο την πεινα η καημενουλα οσπου δεν αντεξα ξεπαγωσα γαλα που ειχα αντλησει κ της το εδωσε ο αντρας μου κ ηρεμισε...το βραδυ κ σημερα το πρωι τρωει κανονικα απο το στηθος...δεν ξερω γιατι ετδι χθες...παντως το πατουσα κ δεν εβγαινε τιποτα...κ το θεμα ειναι οτιωδεν ειχε πετρωσει...ηταν αδειο...κ μαλακο...συνεβη σε καμια? Κοντεψα να τρελλαθω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εμείς εχθες και προχθες είχαμε κολικους εκεί που λέγαμε όλα καλά....πάντως κι ο γιατρός μου είπε ότι επειδή είναι λαιμαργη καταπίνει πολύ αέρα κι μάλλον αυτό την τσακίζει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Προσπαθώ να παίρνει όσο θηλαία άλω γίνεται για να τ αποφύγουμε

Δήμητρα έτσι είναι όταν εδραιώνεται ο θηλασμός, το στήθος είναι Μαλάκο και έχει μια μικρή ποσότητα γάλακτος μέσα και καθώς ρουφάει το μωρό παράγεται!!! Το πιθανότερο είναι ή μικρή να περνούσε πολύ και από τον εκνευρισμό της δεν είχε υπομονή και τσιριζε, αποκλείεται να σταμάτησε το γαλα!!

Κάτι θα βρεις για την βάφτιση!!! Ποτέ είναι;; αυτό το σκ;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

mama φεύγετε για διακοπούλες?καλά να περάσετε!φαντάζομαι τι πράγματα έχετε να κουβαλήσετε!το μισό σπίτι τουλάχιστον!χαχαχαχαχαχα φεύγω και εγώ με τα παιδιά την επόμενη εβδομάδα(ο σύζυγος λόγω δουλειάς θα έρθει αργότερα) και ετοιμάζω λίστες μην τυχόν και ξεχάσω τίποτα βασικό!

dimitra και το δικό μου στήθος έτσι είναι και μόλις βάζω το μωρό νιώθω το γάλα να κατεβαίνει.πρήζεται μόνο στην περίπτωση που αργήσω για κάποιο λόγο να θηλάσω.τι σκέφτεσαι να αγοράσεις για το γαμό?

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Γεια σου cristab!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Άσε τι εχουμε να κουβαλησουμε!!! Κι εγώ λίστες κάνω....καταρχήν βαλαμε χθες μπαγαζιερα!!! Γιατί μόνο το καρότσι πιάνει όλο σχεδόν το πορτ μπαγκαζ και δεν θέλω να έχω πράγματα στην καμπίνα εδώ φρένο να πατήσεις δεν ξέρεις τι θα σου ρθει στο κεφάλι

Κι εσεις καλά να πέράσετε!!!! Θα χεις βοήθεια με δύο μωρά;ς;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια :)

Mama ,dimitra και christab βλεπω ετοιμαζεστε για διακοπουλες.να περασετε τελεια και να απολαυσετε τα μπεμπακια σας.εμεις το αλλο Σαββατο φευγουμε για το χωριο για 2 βδομαδουλες πρωτα ο θεος.

Αχ πως και πως το περιμενω.

Αυτο σκεφτομαι οταν λιωνουμε τα βραδυα απο την ζεστη.

ο ανεμιστηρας δεν κανει τιποτα.φοβαμαι να ανοιξω την αρκουδα γιατι εχει ενα μπουκωμα που την πιανει πιο εντονα το πρωι και παιδευεται μερες και φοβαμαι μην κρυωσει.το μπουκωμα ο γιατρος μου ειπε ισως ειναι και απο την ζεστη υγρασια .εγω το βλεπω και απο μενα που με πιανει κατι σαν αλλεργια μπουκωμενη καθε πρωι .τελος παντων.οπως και να εχει στο χωριο καθαρος αερας οση ζεστη και να εχει εκει ειναι αλλιως.

φιλια σε ολες και καλα να περασετε.

πολυ ζεστηηηηη;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

λοιπον κοριτσακια χτες πηγαμε ντοκ πηραμε 10 ποντους και εναμιση κιλο από τη γεννηση ειμαστε πλεον 61 εκατοστα και 4800. δεν εχω προλαβει να σας διαβασω φιλια σε όλες!

Αχ κοριτσια τι ωραια που ολες καπου θα φυγουμε...ακομη δεν εχω προλαβει να καμω πραγματα...το πρωι πηγα γυναικολογο κ μετα ταισμα συνεχειααααα! Ελπιζω ν προλανω ν σιδερωσω...αν κ ειμαι κομματια! 16 αυγουστου ειναι mama η βαφτιση...βρηκα ενα παντελονι κ ψαχνω κατι για απο πανω...με τα φορεματα ημουν χαλια!!! Sangre μπραβο στο μικρο μαγκακι...anna cristab mama καλα να περασετε...

Καλημέρα Καλημέρα! Σχεδόν όλες ετοιμαζομαστε για διακοπουλες βλέπω:D:D:D Κ εμείς Κυριακή φεύγουμε για χωριό, Αμφιλοχία! !!! Εμένα το ένα στήθος είναι σχεδόν πάντα μαλακό αλλά βγάζει φουλ γάλα, ενώ το άλλο μάλλον κάνει υπερπαραγωγή και σκληραίνει ..Εχτές κάναμε τον υπέρηχο στα ισχια και τελικά έχει θεματακι, ξεκινήσαμε διπλές πάνες...Μου είπε ότι θα είναι μια χαρά σε ένα με δύο μήνες και να μην ανησυχούμε , σήμερα θα την δει και η παιδίατρος και ένας φίλος ορθοπεδικος! Διπλή πανα μέσα στη ζέστη, αλλά το παλεύει το κορίτσι μου! Πήγα και γυναικολόγο όλα τέλεια.! Συζητήσαμε μήπως βάλω σπιράλ και το σκέφτομαι!Καμιά εμπειρία στο θέμα; ;; Δεν ρώτησα το κόστος το ξέχασα! !!! Μου έκανε και παπ και θα έχω αποτέλεσματα την Πέμπτη. Αυτά και από εμέν!!!Πάω για μαγείρεμα! Καλή μέρα σε όλες! !!

Καλημέρα κορίτσια!!! Μαζεψαμε την προίκα μας και μόλις ξεκινήσαμε!!! Σας ευχαριστώ όλες και να περασετε καλά!!! Δημητρα με το καλό ή βάφτιση και είμαι σίγουρη ότι θα σαι μια κούκλα!!! Πάρε ιδέες!!! Ποτέ θα φύγετε εσεις;;; Τι είπε ο γυναικολόγος;;; Όλα καλά;;;

Σαγκρε μπράβο στο μαγκακι σου και σε σένα φυσικά!!!!

Εύη μην σκας για τα Ίσχια θα γίνει ευτυχώς!!! Ίσως λίγο ταλαιπωρία αλλά τι να κάνουμε;;; Καλα να περάσεις κι εσύ!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...