Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Εμείς σήμερα κοιμομαστε και ξυπνάμε μόνο για γαλατάκι, με αγχωνει όταν κοιμάται πολύ, φοβάμαι μην συμβαίνει τιποτα...το ξέρω ότι είναι το άγχος μου...

Λοιπόν εμείς σήμερα σαραντισαμε!! Πήγαμε το πρωί πήραμε ευχή και μετά πήγαμε για καφεδακι!!!

Σαγκρε και εσεις καλό σαραντισμο!!!

Ήρθε και ή μαμά μου από χθες γιατί δεν κρατιέται να μην βλέπει την μικρή!!!! Είχε να την δει 2 βδομάδες

Αυριο με το καλό παιδίατρο και μετά γυναικολόγο και την πέμπτη φεύγουν για το εξοχικό στην θάλασσα στα πεθερικά μου μιας και ο άντρας μου έχει άδεια, ας κάνει κανένα μπάνιο τουλάχιστον αυτός!!!

Επίσης πήρα μια πολυθρόνα θηλασμού από μια κοπέλα από το φόρουμ και έχει και υποπόδιο και είναι τέλεια!!! Πολύ σναπαυτικη κουνιεμαι αν θέλεις έχει σκάλες στην πλάτη ποσό ψηλά την θέλεις και έχει στα μπράτσα μαξιλάρια με θήκες για να βάζεις τα πράγματα σου και να μην ψαχνεις που να τ ακουμπήσεις!!! Ή καλύτερη αγορά γιατί ή πλάτη ο αυχένας και τα χέρια μου τα παιξα!!!

Kirtiblue καλή ξεκούραση κι εμεις δεν κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ αλλά θα κοιμηθώ μια κι έξω το βράδυ!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια;; Φιλάκια σε σας και τα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εμεις σημερα στο πόδι απο τις 7 μιση κ το ματι γαρίδα δεν εχει ιδέα για ύπνο ... Mama κ εμενα το κανει αυτο με τον ύπνο συχνα , προχθές ας πούμε κοιμόταν ολη μέρα κ νύχτα κ ξυπνουσε μονο για γαλα κ φοβόμουν κ εγω παρόλο που ξερω οτι έτσι κάνουν αλλα εχθές δεν κοιμήθηκε καθόλου κ σημερα το ίδιο φαίνεται ... Εντωμεταξύ τωρα 3 μερες που εχει καύσωνα με εχει ξεζουμισει μάλλον πως ζεσταίνεται κ διψάει συνέχεια ...

Mama η καρέκλα ειναι τέλεια αγορα . Κ εγω ηθελα να πάρω αλλα μετα σκέφτηκα οτι η κόρη μου σίγουρα θα σκαρφαλώσει πάνω κ σίγουρα θα πέσει κ έτσι δεν πήρα ... Ακομα κ το μωρο να μην θηλαζεις χαλαρωσεις άνετα εκει ... Εγω θα την πάρω οταν μεγαλώσουν τα μωρα ...

Καλημέρα και από εμάς! Τι κάνετε; Δεν πιστεύω να ζεστενεστε; Ρε κορίτσια πολύ γκρίνια 2 μέρες τώρα και όλο στο στήθος! Το έχετε και εσείς εεε; Ή ζέστη είναι και σκάνε; Εν το μεταξύ και αγκαλιά που είναι πάλι κλαίει και φαίνεται πως δεν πονάει κάπου! Τι να πω; Πάντως το βράδυ έπεσε ξερή 00:00-05:30!!!! Εντάξει καταπληκτικό εεεε; Παρατήρησα πως από το ένα της αυτί είχε τρέξει κεράκι και είχε ξεραθεί! Σας έχει τύχει;

Καλημερα κοριτσακια ;).

Καλη εβδομαδα να εχουμε με οσο γινεται αν και δεν το κοβω λιγωτερη ζεστη.

θελω να παω θαλασσα τοσο πολυ .

Ευη μιας και το ανεφερες εμενα ριχε συμβει το ιδιο με την ζουζουνα μου και με τις μερες εφυγε.απλα εξωτερικα της εβαζα λιγη ακουαθενολ η οποια ειναι πολυ καλη γιατι και σε κατι σπυρακια που ειχε βγαλει ηταν πολυ δραστικη.

Και ετσι το αυτακι μεσα σε λιγες μερες ενυδατωθηκε .

Πω πω αυτα τα βραδυα ειναι απιστευτα με την ζεστη.ευτυχως η μικρη κοιμαται κανονικα.

αν και απο συνηθεια ειμαι ξυπνια αλλα και απο την ζεστη

Λοιπον καλη συνεχεια στη μερα σας κοριτσια

φιλια.:o:o:o:o

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Εμείς σήμερα πήγαμε παιδίατρο... Ούτε αυτός μ άρεσε...είναι ο τρίτος που πήγαμε... Απογοητεύτηκα...έχω άλλη μια στο μυαλό μου και βλέπουμε. .το ευχάριστο είναι ότι γίναμε 4630 και 60 πόντους!!! Δηλαδη από την γέννηση πήραμε 1650 γρ και 8 πόντους!!! Cristab κάτι έκανα κι εγώ χαχα!!!

yk1yp3.png

Έγινε μια ζημιά εδώ κι έφυγα απότομα.. .συνέχιζω...

Μετά τον παιδίατρο πήγαμε και ψωνισαμε για την μικρή μερικά φανελάκι και φορμακι για βόλτα μιας που μεγάλωσαμε και κάποια δεν μας έκαναν!!!

Εύη και σε μενα έτυχε αυτό με το αυτί, δεν είναι τίποτα

Μαρία ή πολυθρόνα είναι τέλεια!!!

Πωπω είναι πτώμα κι αυτή ή ζέστη με ξεκανε!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Κοριτσακια μου τι κσνετε??? Εχω προβλημα με ιντερνετ και οσο μπορω παρακολουθω. Λοιπον εμεις μεγαλωνουμε, τρωμε σαν να μην εψουμε ξανα φαει. Το σαββατο ηρθε η μαμα μου ηια να κανονισει παπα...κσι χτεςπηγαμε σαραντησαμε και επιτελους δεν θα ακουω μαλακιεε!!!την πεπτη εχω γυμαικολογο.,,ηθελα να ρωτησω οσες πηγατε...σας κανανε μονο υπερηχο η σας κοιταξε απο κατω. Κοριτσια εχει αδιαθετηση καμια/?? Τα λοχεια μου σταματησαν γυρω δτις 20 ημερες κσι σημερα ξαφνικα ειδα λιγο καφε...τι στο καλο τοσο γρηγορα περιοδο?

BXYXp3.png

Ζουζου γεια σου!!! Μπραβο σας πο τρώτε και μεγαλωνετε!!! Το καφέ δεν πρέπει να ναι περίοδος είναι πάλι λοχία νομίζω όταν θα σε δει ο γυναικολόγος σου θα σου πει με βεβαιότητα

Έχω έχω σήμερα ραντεβού θα σου πω πως με εξέτασε ακρίβως

yk1yp3.png

Ζουζου γεια σου!!! Μπραβο σας πο τρώτε και μεγαλωνετε!!! Το καφέ δεν πρέπει να ναι περίοδος είναι πάλι λοχία νομίζω όταν θα σε δει ο γυναικολόγος σου θα σου πει με βεβαιότητα

Έχω έχω σήμερα ραντεβού θα σου πω πως με εξέτασε ακρίβως

τωρα εχω αγνο αιμα...θα παω την πεμπτη και θα δουμε...ελπιζω μην ειναι τιποτα αλλο

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια μου!πως είστε?

mama σούπερ! το γαλατάκι της μανούλας είναι το καλύτερο τελικά!!!

ZZOUZOU έτσι κάπως ήμουν και εγώ. σταμάταγε και ξεκινούσε και πάλι το αίμα, σταδιακά μειωνόταν ώσπου σταμάτησε εντελώς.

κορίτσια πολύ ζέστη, δεν αντέχεται. Ανυπομονώ για κανένα μπανάκι στη θάλασσα...

Γεια σας κοριτσια!!! Γυρισαμε κι αππ τον γυναικολογο ολα μια χαρα!!! Μπορω να μπω και θαλασσα και επαφεςωκαι γενικα ολα οπως πριν!! Ζουζου καθισα στην καρεκλα ειδε τον τραχηλο εκανε φακτυλικη εξεταση καινμετα ειδαμε με τον κολπικο υπερηχο μητρα και ωοθηκες!!! Τεστ παπ μου ειπε σε ενα εξαμηνο για να μην βγουν λαθος αποτελεσματα γιατι ειπε ειναι νωρις!!! Αυτα!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια γειααααα!!! Βλεπω ολες στο τρεξιμο...cristab κι εγω μια βουτια την θελω...την επομενη εβδ θα παμε λιγες μερες χαλκιδικη στο εξοχικο της θειας μ οποτε ελπιζω οτι ισως ριξω καμια αν βρω μαγιω να με χωραει..zouzou κι εγω τεταρτη παω γυναικολογο αιμα δεν εχω αλλα κατι απαισια υγρα π δεν λεν ν σταματησουν...καλα mama super η μπουμπου...τι τρως κ δεν μας λες??? Mama κριμα με τον γιατρο..μακαρι να βολευτειτε ρε παιδι μου...ευη κι εμεις με τις ωρες μας ειμαστε με το θηλασμο...ριχνουμε κατι μαραθωνιους ωρες ωρες...παντως κοριτσια εχετε στο νου σας οτι ειναι κ τα αλματα αναπτυξης που επηρεαζουν τα μικρα μας...εμεις σαββατο σαραντιζουμε κ θα παμε μια βολτα στο χωριο μου...εχω πηξει στις επισκεψεις εδω ..κουραστηκα...φιλια σε ολες κ καλη δυναμη!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εγω εχθες δίνουν τόσο πτώμα...κάναμε την μικρή μπάνιο και πεσαμε οικογενειακώς για ύπνο αφού ούτε καληνύχτα προλάβα να πω στον άντρα μου!!!! Ή μικρή εχθες κοιμήθηκε στις 11 και το πρώτο ξύπνημα ήταν 5 παρά φαγαμε και ξανά ύπνο!!! Σταμάτησα να ανυσηχια αν κοιμάται πολύ και δεν την ξυπναω αφού είναι καλό το βάρος!!!

Καλημέρα και φιλάκια σε όλες και στα μικρακια σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...