Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες πως είστε ;;; Χαίρομαι που τα μωράκια μας μεγαλώνουν μια χαρά . Κ εμείς στις 40 μερες είχαμε πάρει 1μιση κιλό απο το βάρος εξόδου κ 5 πόντους κ με ενθάρρυνε πολυ κ ο γιατρος για τον θηλασμό . 2 μερες εμένα τωρα το μωρο τρώει κ κοιμάται κ ειναι πολυ ήρεμο ... Μάλλον την προηγούμενη εβδομάδα περνούσε άλμα κ ήταν κάπως ανήσυχο . Αύριο το μεσημέρι θα παω κ εγω τελικά στην γιατρό μου για τεστ παπ. Το εμβόλιο κ εγω το ψάχνω ήδη μια βδομάδα κ πιστεύω να το βρω μεχρι να παει 2 μηνών η Μπέμπα , έχουμε κ εμείς κολλητό φαρμακοποιό κ θα μας το βρει . Καθε μερα σκέφτομαι κ εγω την μικρούλα της Νίκης Αντωνίας κ εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να το ξεπεράσουν σύντομα ...εντωμεταξύ έχουμε πεθάνει απο την ζέστη σήμερα ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσια!! τι κανετε?

dimitra σουπερ η μικρη σου!! μπραβο το κοριτσι!!

συγνωμη 2700 θερμιδες σε θηλαζουσα???? πωπω τοσες παιρνουμε??? παντως κοριτσια εγω τρωω σας το εχω ξαναπεί πιο πολύ απ όταν ήμουν εγκυος!! εχω χάσει 8 κιλά από τη γεννα κ πριν κανα 2βδόμαδο ζυγίσηκα κ έχω βάλει 2 κιλα!!!

christab εχω πεθάνει στο γέλιο με το "γιατί κλαίει μήπως δε σου φτάνει το γάλα σου!" χαχχαχα μπράβο κορίτσι μου που ολα πηγαν καλά με το γιατρό !

+ 2 κιλά! φτου φτου φτου! μπράο κ που ξεπερασες τη μαστίτιδα!!

maria με το καλο αυρίο ο γιατρος!

κ εγω κοριστια σκέφτομαι τη νικη αντωνια..ελπιζω όλα καλα.

mama αντε να δούμε τι ομορφα λογακια θα μας πει ο γιατρος τη δευτερα! ανυπομονω! εγω παντως κοριτσια τον βλεπω πιο ψηλο το μπεμπάκο μου! για παζος εμεις δεν παιρνουμε τοσο πολυ αλλά για να δούμε...δεν εχω μπει στον πειρασμο ακόμα να το ζυγισω...την κυριακή έχει ζυγισμα !

σημερα το πουλακι μου ηαν παλι πολύ καλα..τρωει κ κοιμάται...

μας εχει βοηθήσει το σιροπακι..

τελικά αυτό είναι το εμβόλιο που κάνουν όλα τα μπεμπάκια? να αρχίσω να το ψάχνω και εγώ??

καλησπέρα κοριτσια!! τι κανετε?

dimitra σουπερ η μικρη σου!! μπραβο το κοριτσι!!

συγνωμη 2700 θερμιδες σε θηλαζουσα???? πωπω τοσες παιρνουμε??? παντως κοριτσια εγω τρωω σας το εχω ξαναπεί πιο πολύ απ όταν ήμουν εγκυος!! εχω χάσει 8 κιλά από τη γεννα κ πριν κανα 2βδόμαδο ζυγίσηκα κ έχω βάλει 2 κιλα!!!

christab εχω πεθάνει στο γέλιο με το "γιατί κλαίει μήπως δε σου φτάνει το γάλα σου!" χαχχαχα μπράβο κορίτσι μου που ολα πηγαν καλά με το γιατρό !

+ 2 κιλά! φτου φτου φτου! μπράο κ που ξεπερασες τη μαστίτιδα!!

maria με το καλο αυρίο ο γιατρος!

κ εγω κοριστια σκέφτομαι τη νικη αντωνια..ελπιζω όλα καλα.

mama αντε να δούμε τι ομορφα λογακια θα μας πει ο γιατρος τη δευτερα! ανυπομονω! εγω παντως κοριτσια τον βλεπω πιο ψηλο το μπεμπάκο μου! για παζος εμεις δεν παιρνουμε τοσο πολυ αλλά για να δούμε...δεν εχω μπει στον πειρασμο ακόμα να το ζυγισω...την κυριακή έχει ζυγισμα !

σημερα το πουλακι μου ηαν παλι πολύ καλα..τρωει κ κοιμάται...

μας εχει βοηθήσει το σιροπακι..

τελικά αυτό είναι το εμβόλιο που κάνουν όλα τα μπεμπάκια? να αρχίσω να το ψάχνω και εγώ??

Μπράβο σας που παει καλύτερα το μωρο σας . Ολα θα στρώσουν σιγα σιγα κ θα πάρετε κ βαρος ... Ρωτά τον παιδιατρο σας για το εμβόλιο κ σν σου πει οτι ειναι αυτο καλύτερα να το ψάξεις κ εσυ σπο τωρα γιατι δεν υπάρχει εναλλακτικό ...

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Τι ζέστη πάλι και σήμερα;;; Ευτυχώς έχει ένα ελαφρύ αεράκι και έτσι δεν αναψα κλιματιστικό ακόμα γιατί κι αυτό δεν το μπορώ ...

Ή μικρή μου μια χαρά αλλά ρε γμτ ζοριζεται πολύ μ αυτά τα αέρια, δεν κλαίει αλλά τυρρανιεται και κάπου κάπου χάνει την υπομονή της και πατάει μια τσιριδα και τέλος....εσεις το χετε αυτό;;; Μήπως φταιει που είναι ανώριμο το εντερακι ακόμα... Επίσης δεν κάνουμε κακά με τους ίδιους ρυθμούς....τώρα κάνουμε μια δύο φορές καμία φορά και 3 δεν ανυσηχω για την συχνότητα απλά καταλαβαίνω που σιγά σιγά αλλάζει, όπως και στον θηλασμό δεν τρώει με τις ώρες τελειώνει πιο γρήγορα και μετά καθόμαστε και μιλάμε λέμε Τραγουδάκια κτλ με τόσο πρήξιμο αυτό το παιδί θα μιλήσει από το εξάμηνο!!! Χαχα

Που είστε χαμένες σήμερα;;; Φιλάκια σε σας και στα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια , τωρα κατάφερα να μπω . Πήγα σημερα στην γιατρο κ ολα καλα, μου έκανε υπέρηχο κ ολα εχουν επανέλθει όπως πριν την εγκυμοσυνη ... Έκανα κ τεστ παπ αλλα πόνεσα παρα πολυ κ σε 8 εργάσιμες μερες θα εχω τα αποτελεσματα ... Μου επέτρεψε κ μπανιο στην θάλασσα άσχετο που εγω δεν θελω να πάω κ επαφές με τον σύζυγο ... Τελικα τα πονακια που ένιωθα ηταν συσπασεις απο το μωρο που θηλάζει αλλα που να το ήξερα εγω αφου δεν ειχα θηλασει το πρωτο μου παιδακι . Η περιοδος μου είπε οτι αργεί πολυ ακομα ... Εντωμεταξύ ξετρελαθηκε με την μπεμπα κ με το ποσο ζωηρή κ χαμογελαστή ειναι ... Mama κ εμενα απο αέρια άλλο τίποτα ολη μέρα κ μερικα εχουν κ μεγαλη διάρκεια , όσο για τα κακα της τα κανει ολη μέρα μετα απο λιγο που πινει το γαλα της .

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κορίτσια! Εμείς σήμερα έχουμε πολύ να παρά πολύ γκρίνια...δε ξέρω, πονάει , ζεσταίνεται , πεινάει , όλα τα έχει ο κακομοίρης! Ευτυχώς σκέφτομαι ότι είναι Παρασκευή κ θα με βοηθήσει κ ο άντρας μου το ΣΚ...εχτές το βράδυ τι να σας λέω...τον ταΐζω , τον ρεύω, κοιμάται πάνω μου , τον βάζω στο λίκνο ξυπνάει...ξανά μάνα τον πηγαίνω βόλτα, δεν κάνει τίποτα , τον βάζω στο στήθος να πιπιλίζει, ξανατον παίρνει ο ύπνος , τον βάζω στο λίκνο ξανά ξυπνάει !! Κ όλα αυτά είχαν διάρκεια 2 ώρες,..κομμάτια εγώ δεν. Πορεία κορίτσια να τον ξανασηκώσει από το λίκνο κ λέω στον άντρα μου πατρόν εσυ..αλλά ευτυχώς δεν έκλαιγε κ κοιμήθηκε μόνος του μετά από λίγη ώρα!!! Εντυπωσιάστηκα!!

Mama κ εμένα τα ίδια ακριβώς κάνει, δεν τρώει πια πολύ ώρα, σε ένα δεκάλεπτο έχει φάει, ζορίζεται παρά πολύ με τα κακά κ τα αέρια, ψιλό κλαίει, μόλις τα κάνει του περνάνε όλα, κ επίσης κ εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχουν μειωθεί τα κακά. Αλλάζουν έχεις δίκιο σιγά σιγά...

Maria μου μπράβο που όλα καλά με το γιατρό!! Άντε τώρα πια αρχίζουν τα γλέντια!! Χαρά

Ρε κορίτσια αντιμετωπίζω άλλο θέμα πάλι σήμερα. Δεν δέχεται να φάει από το αριστερό στήθος, κ όταν τελικά το πιάνει ψιλό γκρινιάζει!! Άλλο τούτο πάλι...

Βρωμάω σήμερα όλη μέρα, πολύ ζέστη, ούτε μπάνιο δεν έχω προλάβει να κάνω, εγώ με το αιρ-κοντίσιον είμαι λίγο επιφυλακτική κ δεν το ανάβω πολύ...

Γεια σας κορίτσια!!! Όλη μέρα σας περίμενα!!!

Μαρία τι καλά ,τι ανακούφιση που όλα πάνε καλά!!! Μπράβο!!! Ναι ρε συ έχεις δίκιο συσπάται ή μήτρα εξού και τα πονακια!!! Εγω το ένιωθα αυτό τις πρώτες μέρες!!! Ο έλεγχος γίνεται με κολπικό υπέρηχο;;; Κι εγώ θα κάνω τεστ από...

Kirtiblue εντάξει λίγο υπομονή μωρέ έχουν και αυτά τα ζόρια τους τα καημενα!!! Πάντως για να κοιμηθεί βαθιά θέλει ένα 20λεπτο αγκαλιά και μετά δεν ξυπνάει όταν θα επιχειρήσεις να τον βάλεις στο λίκνο, το χω μελετήσει...

Ρε κορίτσια αν κόψω τα γαλακτοκομικά λέτε να στρώσει αυτή ή κατάσταση με τα αέρια;;; Αν μπορώ να την βοηθήσω τα κόβω όλα, δεν με νοιαζει...

Πάντως αυτό που θέλει μόνο από ένα στήθος το χω ξανακουσει ρωτά την σύμβουλο θηλασμού να δούμε τι θα σου πει μήπως και έχει καμία ιδέα και βοηθήσει!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Όλη μέρα σας περίμενα!!!

Μαρία τι καλά ,τι ανακούφιση που όλα πάνε καλά!!! Μπράβο!!! Ναι ρε συ έχεις δίκιο συσπάται ή μήτρα εξού και τα πονακια!!! Εγω το ένιωθα αυτό τις πρώτες μέρες!!! Ο έλεγχος γίνεται με κολπικό υπέρηχο;;; Κι εγώ θα κάνω τεστ από...

Kirtiblue εντάξει λίγο υπομονή μωρέ έχουν και αυτά τα ζόρια τους τα καημενα!!! Πάντως για να κοιμηθεί βαθιά θέλει ένα 20λεπτο αγκαλιά και μετά δεν ξυπνάει όταν θα επιχειρήσεις να τον βάλεις στο λίκνο, το χω μελετήσει...

Ρε κορίτσια αν κόψω τα γαλακτοκομικά λέτε να στρώσει αυτή ή κατάσταση με τα αέρια;;; Αν μπορώ να την βοηθήσω τα κόβω όλα, δεν με νοιαζει...

Πάντως αυτό που θέλει μόνο από ένα στήθος το χω ξανακουσει ρωτά την σύμβουλο θηλασμού να δούμε τι θα σου πει μήπως και έχει καμία ιδέα και βοηθήσει!!!

Ναι κ εγώ το Νοιώθω ακόμα αυτό με τις συσπάσεις, καλά τις 3 πρώτες ημέρες ήταν πολύ έντονο, πονούσα πολύ την ώρα που θήλαζα. Εννοείτε κ κάνω υπομονή, αλλά με αυτή τη ζέστη η συνεχόμενη αγκαλιά δε πάλευεται. Σήμερα πραγματικά έσταζαν,α πο το βρακι , το σορτσάκι κ το φανελάκι. Έσταζαν στην κυριολεξία κ να φανταστείτε από το πρωί δεν είχα προλάβει να αλλάξω κ να κάνω ένα ντους..τώρα τα κατάφερα στις 11 το βράδυ ! Ούτε τα μούτρα μου δεν έπλυνα το πρωί που ξύπνησα...το έχω ακούσει κ εγώ για το20 λεπτό κ συνήθως μου πιάνει κ μένα , αλλά σήμερα ήταν εξαίρεση....νομίζω ότι υποφέρουν κ από τη ζέστη τα καημένα, αφού τώρα το βράδυ τον θήλασαν από το ένα στήθος , κ μάλλον διψούσε τόσο πολύ που έκλαιγε κ τον έβαλα κ από το άλλο στήθος κ το άδειασε κ αυτό!!! Μίλησα με σύμβουλο θηλασμού κ μου είπε ότι ίσως το έχω παραμελήσει αυτό το στήθος κ να τον βάζω πιο συχνά από εκεί κ να του αλλάζω στάσεις...πάντως νομίζω ότι ήταν προσωρινό γιατί από το απόγευμα έστρωσε η κατάσταση...

Τι να σου πω mama εγώ τα έχω κόψει όλα τα γαλακτοκομικά...παρόλο που λιώνω για τι γάλα με κορν φλεικς έχω να τα βάλω στο στόμα μου ένα μήνα κοντά...περιορίζομαι μόνο σε κανένα γιαουρτάκι κ αυτό μόλις έχω θηλάσει,έτσι ώστε να μην τον επηρεάσω όσο μπορώ..κ αυτό όχι κάθε μέρα. Πίνω κ ένα γλυκάνισο την ημέρα κ να σου πω την αλήθεια δεν έχει τόσους πόνους. Πονάει μόνο όταν είναι να κάνει κακά κ αέριο. Εκεί ζορίζεται...κ η καλύτερη στάση για να τον βοηθήσω είναι η ξάπλα ανάσκελα η να τον έχω αγκαλιά όρθιο .

Για κόψε για μερικές ημέρες τα γαλακτοκομικά μπορεί να καλυτέρευση. Επίσης εγώ δεν τρώω ούτε όσπρια.

Αχ άντε να έχουμε ένα όμορφο βράδυ με πολύ ύπνο κορίτσια μου !!!

Φιλιαααααα

Κσλημερα μανουλες.

ελπιζω κ εσεις κ τα μωρακια σας να ειστε μια χαρα.

Αυτη η ζεστην παλευεται.

φαγαμε αφου ξυπνησαμε μετα απο κανενσ εξαωρο.

η μπεμπουλα μου με αφησε να κοιμηθω αφου η καημενουλα δυσκολευτηκε να κοιμηθει το βραδυ.

κ το πρωι κοιμηθηκε ενω ετρωγε.

εκανα δουλιτσες συμμαζεμα δηλαδη γιατι καθε παρασκευη καθεται παραπανω η μανουλα μου οταν σχολαω κ κανω γενικη.

πριν εκανσ κ ντουζακι αφου αφησα το μεγαλο μωρο κ το μικρο κ

απολαμβανω δροσια στο μπαλκονακι μου πριν ζεστανει.

καλο σβκ να εχουμε κοριτσια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα σας ... Τι κάνετε ;;; Εγω βλέπω παιδικά με την κόρη μου κ το μωρο κοιμάται ακομα ... Mama κολπικο υπέρηχο μου έκανε εμενα αυτη τη φορα, γιατι την πρωτη που ειχα παει μου είχε κανει απέξω ... Όσο για τα γαλακτοκομικά μπορείς να τα κοψεις δοκιμαστικά για να δεις αν ήρεμη . Εγω τον πρωτο μηνα έτρωγα συγκεκριμένα φαγητα αλλα να σου πω χειρότερα ηταν . Δεν έτρωγα ουτε πράσινα ουτε όσπρια μονο κρέας πατατες κ ρύζι αλλα είχε πονακια . Τωρα τρώω απ ολα πινω κ 1 κούπα γλυκανισο κ πέρα απο τα αέρια πέρασαν οι πονοι .

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες! Χάθηκα! Μπαίνω διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Σας βλέπω όλες να είστε καλά αν εξαιρέσουμε την ζέστη! Εμείς φουλ βόλτες! Τελικά δεν σταμάτησα το θηλασμό,παλεύω τη ψωρίαση με τοπική θεραπεία! Είπα καλύτερα να ζοριστω εγώ λίγο παραπάνω το κοριτσάκι μου! Και πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα! Εχτές κάναμε και το πρώτο shopping therapy με την μπουμπού! Έτσι να μαθαίνει, γυναίκα είναι. ..Χαχαχαχ! Σήμερα οι άντρες μου θα πάνε για μπανακι είπαν! Πολλές αγκαλιές με την μικρή, αφού την λέω το τσαντάκι μου, τόσες ώρες που περνάμε αγκαλιά! :D Την Τετάρτη πάμε για υπερυχο και θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου να με δει! Βρε κορίτσια εμείς δεν κρατηθηκαμε με τον άντρα μου και τα βγάλαμε τα ματάκια μας::oops::oops::oops::oops:Λέτε να έκανα βλακεια; Ε λέω πως πέρασαν 35 μέρες! So wha;;;Αυτά! Πολλά είπα πάλι! Καλό ΣΚ σε όλες! !!

Χαίρομαι Ευη που δεν σταματήσατε το θηλασμο κ το καταφέρνεις κ εισαι καλύτερα με την κρεμα ... Κ εμεις πακετακι με το μωρο παντου , μεχρι κ στην γιατρο την ειχα μαζι μου εχθές ... Εάν νιώθεις καλα κ δεν πονας ουτε εχεις αιμα δεν νομίζω να μην μπορείς να εχεις επαφές , εμενα μάλιστα με ρώτησε η γιατρός εάν πόνεσα η ειχα αιμα μετα απο επαφή κ της φάνηκε παράξενο οταν της είπα οτι δεν εχω κανει τίποτα ακομα . Μονο αν κανονισεις να κανεις τεστ Παπ δεν πρεπει να εχεις επαφές 2-3 μερες .

Γεια σας κορίτσια μου!! Τι κάνετε;; Εμείς σήμερα λίγο γκρίνια ζούμε αλλά μια χαρά το κορίτσι μου!!!

Εύη μπράβο που το παλευεις με τον θηλασμό και την ψωρίαση, τουλάχιστον μέχρι το εξάμηνο!!! Όσο για το σεξ δεν νομίζω να έγινε κάτι που να σε έβλαψε, εμάς ο γυναικολόγος μας είπε όχι μέχρι τα 40 και κάναμε υπομονή μέχρι τώρα, την δεύτερα θα πάω οποτε μετά α χαρά

Kirtiblue εγώ αν κόψω τα γαλακτοκομικά πρέπει νομίζω να κόψουμε κι όλα τα προϊόντα αγελάδας δηλ γιαούρτι βούτυρο κρέας και γενικά κανονικά και όλα τα κρέατα που τα μπουκωνουν με ορμόνες κοτόπουλο χοιρινό κτλ δηλ δεν θα πρέπει να τρώμε τίποτα και νομίζω πρέπει να περάσουν δύο βδομάδες μέχρι να δούμε αποτέλεσμα.....

yk1yp3.png

Κοριτσια καλημερα!!! Τι ωραια νεα που εχετε ολες...πανω κατω κ εμεις τα ιδια θεματα εχουμε.. καλα κανουν τα μωρα σας κακακια 3φ τη μερα κ αγχωνεστε? Εμενα η καημενουλα 1 φορα στις 3 μερες...kitri κ εμενα εδω κ 3 μερες οταν τη βαζω στο αριστερο στηθος αντιδρα...το βραδυ στον υπνο της μονο πινει απο εκεινο κανονικα...τις υπολοιπες ωρες μ τα χιλια ζορια...mama μ δεν προλαβα ν σ απαντησω το απογευνα...με γεια το νεο αποκτημα...ν τη λιωσεις σου ευχομαι!!! Εμεις πηγαμε το απογευμα βολτα στο εμπορικο...ψαχνω κατι για τη βαφτιση της ανηψιας μου κ απογοητευτηκα...μετα φορεματα ειμαι σαν θειτσα ( οσα με χωραν) βρηκα ςνα ωραιο εμπριμε παντελονι σωληνα ( μιας κ τα ποδια μου ειναι το πιο αδυνατο σημειο επανω μου πια) κι ελπιζω ν βρω κ κατι ωραιο γ απο πανω...φιλια σε ολες πεφτω γ υπνο ν προλαβω ...

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς έχουμε πολύ γκρίνια σήμερα, κ τρώμε όλη μέρα επίσης!! Νυστάζω δε σας βλέπω μπροστά μου, μόλις τελειώσω το μην.εφτω για ένα γρήγορο υπνάκο. Τον Κανακάρη μου τον έχω αφήσει να μιλάει με τον πατέρα του. Μόλις τον τάισα αλλά όλη μέρα σήμερα δε λέει να κλείσει μάτι μέσα σε όλα τα αλλά.

Εχτές όμως ο καλός μου ήταν σούπερ !! Πήγαμε την πρώτη μας βόλτα στα μαγαζιά κ γενικά ήταν η πρώτη φορά που είμασταν πολύ ώρα έξω. Εχτές συνοδηγό ποίηση ποσό μεγάλη ευκολία είναι ο θηλασμός. Είμαστε μέσα στα Πρεναταλ κ ξαφνικά πεινάει, τον βουτάω λέω στην πωλήτρια μπορώ κάπου να κάτσω , κάθομαι σε μια καρέκλα κ τον ταΐζω μια χαρά!! Αν δε θήλαζα τι θα γινόταν; Σκέφτομαι ποσά σύμπρακαλα θα ΕΜΠ ρεπε να κουβαλάμε!!

Άσχετο κορίτσια πηγαίνετε στα Πρεναταλ!! Έχουν βάλει απίστευτες εκπτώσεις κ μπορείς να αγοράσει μπλουζάκια με 2 ευρώ κ παντελονάκια με 7 φουστανάκια με 5. ..επενδύστε για αργότερα!!!

ΕΥΗ πολύ χαίρομαι που θα το παλέψεις με το θηλασμό, μπράβο σου!!

Μαρία ξεκίνησες τις αγκαλίτσες ε;; Εύγε!! Εμείς όχι ακόμα περιμένω τι θα πει ο γυναικολόγος!

Μαμά κ εμένα γκρίνια έχει... Ελπίζω να περάσει γρήγορα..

Δήμητρα κακακια 1 στις 3 ημέρες;; Πονάει μωρό το μικρούλα πολύ ε;

Άντε κορίτσια γεια σας προς το παρόν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...