Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σου Μαρία!!! Από τώρα περίοδο;;; Υποτίθεται ότι καθυστερεί και με τον θηλασμό έτσι δεν είναι;;;

Αύριο ευχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα με τον υπέρηχο!!

Αν θες ξεματιασμα πες και σε μένα!!! Χαχα

Μην δίνεις σημασία στους ηλιθιους έξω...να μην πω τίποτα άλλο....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαρία!!! Από τώρα περίοδο;;; Υποτίθεται ότι καθυστερεί και με τον θηλασμό έτσι δεν είναι;;;

Αύριο ευχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα με τον υπέρηχο!!

Αν θες ξεματιασμα πες και σε μένα!!! Χαχα

Μην δίνεις σημασία στους ηλιθιους έξω...να μην πω τίποτα άλλο....

Συνηθως ο θηλασμος καθυστερει την πρωτη περιοδο αλλα θυμαμαι κοπελα στις μανουλες ιανουαριου που ημασταν που ενω θηλαζε αποκλειστικα στις 40 μερες της ηρθε κανονικα.Εμενα παλι πρωτη φορα στον τριτο που εξι μηνες δεν ειχε φαει τιποτα μονο γαλα μου ηρθε πεντε μερες πριν χρονισει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια.

πολυ ζεστη βρε παιδι μου.λιωνουμε αυτες τις μερες.

σημερσ η μπουμπου μου λες κ ηξερε οτι θα παμε στον παιδιατρο κ σηκωθηκε νωρις.φαγαμε ντυθηκαμε κ ημασταν στην ωρα μας.ηταν τοσο χαρουμενη με γελακια μεχρι που τσιμπηθηκε.το καλο ειναι οτι κρατησε ελαχιστα.

Κ μεχρι τωρα ολα καλα.

ειμαστε 4950 κ 55 cm.

Βαλαμε 3 ποντους κ 1350 γρμ.κ γενικα ολα καλα.

ειμαι πολυ χαρουμενη που μεγαλωνουμε γερες

μονο λιγο μπουκωμα αλλα βαζουμε ορο.

καλο απογευμα φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπέρα σας ... Κάναμε σημερα τον υπέρηχο ισχύων κ ηταν μια χαρα κανενα πρόβλημα η μικρη στα ποδαρακια . Mama κ εγω αυτο ξερω για την περίοδο οτι καθυστερεί αλλα εχω ακούσει κ περιπτώσεις που τους ήρθε σχεδόν μολις καθάρισαν απο τα λοχεια γι αυτο δεν ξερω , ειχα κ σημερα ελαφριά ποναλακια. Θα δείξει τι ειναι , αν δεν μου ερθει μεχρι να πάω στην γιατρο θα μου κανει υπέρηχο κ θα φανεί αν ερθει η οχι ... Αννα κ εμεις έχουμε το πενταβακ τον άλλο μηνα κ το ψάχνω απο τωρα γιατι ειναι σε έλλειψη εδω τουλαχιστον , εσείς το βρήκατε εύκολα ;;;

Διαφημίσεις

γεια σου μαρουσκακι μου ομορφο και κοριτσια λοιπόν εμενα στο πρωτο μου ρθε στους 8 μηνες μετα σταματησε ηρθε στους 12 ξανα και μετα δε ξαναρθε γιατι εμεινα εγκυος... δηλ αν περιμεναν απο μενα οι εταιριες με τις σερβιετες θα χαναν βαλει λουκετο χιχιχιχι!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Αννουλα μπράβο στην μπουμπουκα σας!!! Μεγαλώνει μια χαρά!! Τζάμπα στεναχωριοσουν, για όλα υπάρχει λύση!!! Κι εμεις θα παμε στον γιατρό την δεύτερα να δούμε ποσο μεγαλωσαμε αν και σήμερα ο άντρας μου πήγε να πάρει την βρεφική ζυγαριά να την ζυγιζουμε και μόνοι μας!!!

Μαρία μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!! Όσο για το εμβόλιο έχω να πω ότι έχω δύο φίλες φαρμακοποιούς σε διαφορετικές πόλεις και αυτές με την σειρά τους έχουν άλλους φίλους φαρμακοποιούς και επιπλέον έβαλα την μαμά μου να ρωτήσει και στην πόλη που μένει και θα το ψαξω κι εγώ στα φαρμακεία του κέντρου έχει σοβαρη ελλειψη και επιπλέον οι εταιρείας κλείνουν όλο τον Αύγουστο και δεν ξέρω αν θα στείλουν ή θα τα αφήσουν από Σεπτέμβριο.... Ψάξε κι εσύ από τώρα..

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια!

σημερα εχω κεφια γιατι ο μοκρος μου εινα πολυ καλυτερα! εφαε μια χαρα κ κοιμηθηκαμε κ 2 ωρες μεσα στο μεσημερι. ευτυχως ξεκουραστηκα!

maria & anna μπραβο στα μπουμπουκια σας!!!

maria μη δινεις σημασια στους εξω για το θηλασμο ... ι να πω ρε παιδι μου θα επρεπε να ντρεπονται! κ αυτονων οι μαναδες τι νομιζουν οτι εκαναν??

mama εχω κ εγω παιδιατρο τη δευτερα!για να δουμε...

να ρωτησω αυτο ειναι το πρωτο εμβολιο που κανουν ολα τα μωρα στανταρ? να το ψαξω κ εγω?

περιοδος απο τωρα? κ εγω νομιζω πως θα αργησει..

Καλησπέρα σας ... Κάναμε σημερα τον υπέρηχο ισχύων κ ηταν μια χαρα κανενα πρόβλημα η μικρη στα ποδαρακια . Mama κ εγω αυτο ξερω για την περίοδο οτι καθυστερεί αλλα εχω ακούσει κ περιπτώσεις που τους ήρθε σχεδόν μολις καθάρισαν απο τα λοχεια γι αυτο δεν ξερω , ειχα κ σημερα ελαφριά ποναλακια. Θα δείξει τι ειναι , αν δεν μου ερθει μεχρι να πάω στην γιατρο θα μου κανει υπέρηχο κ θα φανεί αν ερθει η οχι ... Αννα κ εμεις έχουμε το πενταβακ τον άλλο μηνα κ το ψάχνω απο τωρα γιατι ειναι σε έλλειψη εδω τουλαχιστον , εσείς το βρήκατε εύκολα ;;;

Καλησπερα Μαρια.

το εμβολιο το ειχε ο παιδιατρος κ θα μας το γραψει να το παμε τον αλλο μηνα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Αννουλα μπράβο στην μπουμπουκα σας!!! Μεγαλώνει μια χαρά!! Τζάμπα στεναχωριοσουν, για όλα υπάρχει λύση!!! Κι εμεις θα παμε στον γιατρό την δεύτερα να δούμε ποσο μεγαλωσαμε αν και σήμερα ο άντρας μου πήγε να πάρει την βρεφική ζυγαριά να την ζυγιζουμε και μόνοι μας!!!

Μαρία μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!! Όσο για το εμβόλιο έχω να πω ότι έχω δύο φίλες φαρμακοποιούς σε διαφορετικές πόλεις και αυτές με την σειρά τους έχουν άλλους φίλους φαρμακοποιούς και επιπλέον έβαλα την μαμά μου να ρωτήσει και στην πόλη που μένει και θα το ψαξω κι εγώ στα φαρμακεία του κέντρου έχει σοβαρη ελλειψη και επιπλέον οι εταιρείας κλείνουν όλο τον Αύγουστο και δεν ξέρω αν θα στείλουν ή θα τα αφήσουν από Σεπτέμβριο.... Ψάξε κι εσύ από τώρα..

Mama μου μεγαλη ανακουφιση που ειναι ολα καλα.με το καλο να κανετε ολες το εμβολιο.και να ειναι γερα τα μπουμπουκακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

κορίτσια μου καλησπέρα χαιρομαι που ολες τα πατε καλα με τα μωρακια!! Μονο για τη Νικη αντωνια ρε κορίτσια την εχω στο νου μου...μακαρι να παν όλα καλα με τη μικρουλα!! Αχ ευχαριστω για τις συμβουλες..απλα αγχωνομαι μην κανω κατι λαθος...οσο για τις αγκαλιες αυτοκόλλητες ειμαστε ολη μερα κ το απολαμβανουμε απίστευτα..απλα αγχωνομουν για την ωρα του υπνου για να μην της δημιουργησω συνήθειες που θα την ζορισω να τις κοψει μετα...η παιδίατρος σημερα ειπε γνωμη της να μην δωσω πιπιλα..και αυτο θα προσπαθήσω να κανω...σημερα που πηγαμε (κλεισαμε ένα μηνα!!!!) μας μετρησε...από τη γεννηση βαλαμε 1 κιλο (από 3730 φτασαμε 4740) και 2 ποντους (από 52-54)...γενικα μας ειδε μια χαρα! Πηγα σημερα σε μια διαιτολογο (να με κατευθυνει λιγο για συνδυασμούς...είναι οδηγια λεει να μην δινουν διαιτολογιο κατω των 2700 θερμιδων σε θηλάζουσες...αν φαω όλα οσα γραφει σιγουρα θα παχυνω...) και μπαινει μια μαμα με μωρακι κ λεει αχ εσεις ποσο ειστε 3 μηνων??? όχι λεμε 30 ημερων ααα λεει εμεις 25 και το μωρακι ηταν το 1/3 από το δικο μας....ωχ μαλλον την παραταιζω...:o:o

γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε? είχα γράψει ένα κατεβατό τις προάλλες και δυστυχώς σβήστηκε όλο...

χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!

εμείς είμαστε καλά,συνήλθα εντελώς από την μαστίτιδα. Αντιβίωση δεν χρειάστηκε να πάρω τα συμπτώματα είχαν αρχίσει να υποχωρούν μετά το ρπ΄/ωτο 24ωρο. Την αντιμετώπισα με απλά αντιπυρετικά-αναλγητικά,κομπρέσες ζεστές πριν το θηλασμό,κρύες μετά τον θηλασμό,συχνούς θηλασμούς και το σαγονάκι του μωρού στην φλεγμονή κατά την διάρκεια του θηλασμού. Κορίτσια μιλάμε για πολύ πόνο! Εύχομαι σε καμία να μην τύχει. Δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου από τον πόνο. Μάλλον την έπαθα από την κούραση και την αυπνία εκείνων των ημερών μιας που είχα και άρρωστο τον μεγαλό και ξενυχτούσα φουλ. ίσως και από την υπερπαραγωγή-δεν ξέρω...

Εμείς πήγαμε γιατρό όταν κλείσαμε τον μήνα και ήμασταν +2 κιλά από το βάρος γέννησης +7 πόντους(!!!) από το ύψος γέννησης..Και όλο αυτό μόνο με το γαλατάκι της μαμάς κορίτσια!

Κατά τα άλλα έχουμε πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες και έχω και τον μεγάλο μαμά το ένα μαμά το άλλο αλλά κάνω υπομονή και προσπάθώ να είμαι ήρεμη... Βολτούλες βγάινουμε πολύ συχνά πλέον και θηλάζω παντού πια. Μέχρι στιγμής κανένας δεν με έχει στραβοκοιτάξει ή οτιδήποτε άλλο αλλά να πω και την αλήθεια δεν δίνω και σημασία τι γίνεται γύρω μου όταν θηλάζω. αυτά τα δικά μας νέα!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Δήμητρα ολόκληρα κορίτσια γινατε!!! Ζουμερα ζουμερα!!!!

Cristab ευτυχώς είσαι καλά τώρα, φαντάζομαι τον πόνο και τι τράβηξε και με δύο μωρά!!! Να ξεκουράζεται όσο μπορείς γιατί πάνω απ όλα πρέπει εσύ να σαι καλά για να φροντίζεις και τα μωρά σου και όλα τα υπόλοιπα!!!! Καλα ο μικρός έγινε μέσα σε ένα μήνα θρεφταρακι ε;; Φτου φτου!!! Τι τρως και περνάει στο γάλα σου;;; Χαχα

Μπράβο σας!!! Τέλεια τα πάτε!!!

Εμείς θα δούμε ακριβώς την δεύτερα στον παιδίατρο, πάντως το 4κιλο το χουμε σίγουρο!!! Άντε να δούμε

Kirtiblue τι καλά που τ αγόρι σου άρχισε να καλυτερεύει!!! Υσηχασε ο αγαπουλης!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως τα πάτε;;;

yk1yp3.png

Προσπαθώ να ξεκουράζομαι τώρα περισσότερο mama γιατί είναι όπως ακριβώς τα λες... αν δεν είμαι εγώ καλά δεν θα μπορώ να φροντίζω τα παιδιά μου!

τι τρώω???χαχαχαχαχαχαχχα έλα ντε! τουλάχιστον έχω μια καλή απάντηση στην ερώτηση..μα γιατί κλαίει μήπως δεν χορταίνει με το γάλα σου??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...