Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

μαρουσκακι μου καλο τι επαθες κοπελια περαστικα σου! τα μαγκακια μου καλα αν εξερεσεις τη ζεστη αλλα θελουν και τα δυο αποκλειστικα και μονο μαμα να δω πως θα κλονοποιηθω το μικρουλι νταξει σταματησε τους μαραθωνιους και κοιμαται παραπανω και περνω κι εγω μια ανασα. Με το θηλασμο το θεμα μου ειναι πως αν φαει παραπανω το μεγαλο ζηλευει πολυ κι αρχιζει σκανταλιες αλλα μονο τοτε ολη την αλλη ωρα το θελει αγκαλιτσα το χαιδευει και του φερνει τα παιχνιδια του και με βοηθαει παρα πολυ το γλυκο μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρουσκακι μου καλο τι επαθες κοπελια περαστικα σου! τα μαγκακια μου καλα αν εξερεσεις τη ζεστη αλλα θελουν και τα δυο αποκλειστικα και μονο μαμα να δω πως θα κλονοποιηθω το μικρουλι νταξει σταματησε τους μαραθωνιους και κοιμαται παραπανω και περνω κι εγω μια ανασα. Με το θηλασμο το θεμα μου ειναι πως αν φαει παραπανω το μεγαλο ζηλευει πολυ κι αρχιζει σκανταλιες αλλα μονο τοτε ολη την αλλη ωρα το θελει αγκαλιτσα το χαιδευει και του φερνει τα παιχνιδια του και με βοηθαει παρα πολυ το γλυκο μου.

Καλημέρα κοριτσάκι!Ευχαριστώ!Ρε φυσιολογικό να ζηλεύει, άμα είναι κιόλας μόνο στο θηλασμό, μια χαρά φαντάσου να ήταν συνέχεια!!Και καλύτερα που το εκδηλώνει παρά να το κρατούσε μέσα του, εκεί να δεις....:rolleyes: :rolleyes::rolleyes: Αφού άρχισε κι ο μικρός μάγκας να στρώνει λίγο με τη μάσα του, όλα βαίνουν καλώς....Αχ αυτές οι μάνες, μακάρι να βγαίνανε αντίγραφά μας για δυο τρεις μήνες χαχα, που θα κοιτάνε τα άλλα παιδιά, θα κάνουν δουλειές κλπ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Σαγκρε μια χαρά σας βρίσκω, και το μεγάλο μαγκακι μπράβο που βοηθάει και εντάξει αν δεν ζήλευε θα ταν το προβλημα!!!!

Μαρουσκακι άντε να ξεφορτωθεις τα ράμματα και γενικά να τελειώνει αυτή ή ιστορία γιατί εκτός ότι σε περιμένει λαός να φροντίσεις μιας που είσαι ή μάνα του λόχου αλλά γενικά είσαι δραστήριος άνθρωπος και θα σκασεις....

Βασικά ας μην ειμασταν εμείς και οι κλώνοι μας ας είχαμε κάνα δύο ζευγάρια χέρια ακόμα κι όλα θα τα προλάβαιναμε καλύτερα, γιατί τρέξιμο ρε παιδί μου....χαχα

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια! Mama τι κριμα που δεν συντονιστηκαμε να βρεθουμε!!! Mην αγχωνεσαι κι εμενα στο μισο χρονο τρωει ποα κ τα διαστηματα που γραφεις τοσο κοιμαται ..ετσι θα μεγαλωσουν με υπνο!!kitriblue μακαρι να τα πατε καλυτερα κ να μην ταλαιπωρηθει αλλο το μωρακι...εμενα η δικια μου εδω κ 2-3 μερες μου βγαζει γαλα...δεν ειναι εμετος αλλς γαλα...αναρωτιεμαι μηπως ειναι γαλα π εχει μεινει στο στομα κ δεν το χει καταπιει..θα ρωτησω αυριο την παιδιατρο κ για πιπιλα γιατι κοιμαται μονο με νανουρισμα στην αγκαλια κ φοβαμαι οτι θα μας μεινει συνηθεια...sangre μπραβο με τα μαγκακια τα χεις σε προγραμμα!! Ρε κοριτσια η νικη αντωνια τι κανει? Εχει καμια νεα της? Ολα καλα με τη μικρη?

εια σας και πάλι!!! Μόλις ξυπνησαμε από έναν πρωινό ύπνο αφού η μικρή μου από τις 5:30 κοιμηθηκαμε στις 9 και κάτι, περιττό να σας πω ότι ξυπνησαμε μουσκεμα....

Δήμητρα σε είδα στο όνειρο, ήρθα λέει επίσκεψη να σας δω ή μπουμπου σου ήταν μεγάλο μωρό σε σχέση με το δικό μου και είχε κάτι καταπράσινα μάτια!!!! Ή νικη Αντωνία είδα ότι έγραψε στις δίδυμο μανουλες και ταλαιπωρείται ακόμα, ή μικρή εκανε μια επέμβαση αλλά ακόμα πρέπει να κάνει κι άλλες αλλά όλο κολλάει λοιμώξεις και καθυστερούν να γίνει πρώτα καλά και να δυναμώσει....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.διαβασα πολυ λιγο απο τα ποσταρισματα σας.

ολα να γινονται και τα μπεμπακια μας να ειναι μια χαρα.

πολυ ζεστη βρε κοριτσια.πω πω πω θελω επειγοντως θαλασσα η εστω δροσια.περιμενω πως και πως να παμε στο χωριονα δροσιστουμε.

εμεις αυριο εχουμε παιδιατρο και το πρωτο μας εμβολιο.αχ το κοριτσακι μου αραγε πως θα ειναι?κλεινουμε 2 μηνες .μας τρελαινει καθε μερα και νυχτα με τα γελακια της και τις αντιδρασεις της.τις τελευταιες μερες τα βραδια ζοριζεται αρκετα και τα γευματα της γινονται μισα και αλλες νυχτες κανει μαραθωνιους υπνους.θελω να ρωτησω τον παιδιατρο αν πρεπει να την ξυπνω.γιατι μια νυχτα που την ξυπνησα ηταν ανησυχει και με το ζορι εφαγε και εκλαιγε συνεχεια.μα και αυτη η ζεστη και τ απονακια τους ειναι οτι χειροτερο δεν ξερω τι να την κανω στεναχωριεμαι.προχθες ειδικα ημασταν ενα 6ωρο με κλαμα και δεν ηξερα τι να την κανω.και βγηκαμε βραδυ με το καροτσι μπας κ νανουριστει.το σαββατο βγηκαμε την πρωτη μεγαλη μας βολτα.βολτα στα μαγαζια και καφες για κανενα τριωρο.σουπερ κυρια η μικρη μου;).

λοιπον καλη συνεχεια στη μερα σας.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αννουλα μια χαρά σας βρίσκω!!! Γινατε και 2 μηνών ε;; Πως περνάει ο καιρός!!! Ποιο είναι το εμβόλιο που θα κάνετε;;; Κι εμεις αποφασίσαμε τελικά να πάμε σε έναν ακόμη παιδίατρο που είναι κέντρο και μου τον σύστησαν πολλοί, ή πατσουρου μας πέφτει λίγο μακριά και θέλω οτιδήποτε συμβει και χρειάζομαι να ρωτησω και ον γιατρό να τον βρίσκω, και ή πατσουρου δεν είναι διαθέσιμη δυστυχώς...

Σήμερα θα κλείσω και γυναικολόγο

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου !

αχ σημερα ειμαστε πολυ καλυτερα! τρωει με λιγοτερο κλαμα ! αχ παναγιτσα μ9υ να περασει γρηγορα..εχτες δε το βραδυ ειχε κ τρελα κεφια κ ειχε το ματι γαριδια το αγορι μου μεχρι τις 3 τα χαραματα κ επαιζε με το μπαμπα του!εγω επεσα ξερη...χωρις τυψεις κοριτσια, συγνωμη αλλα τα χα παιξει..

mama το ειδα στο βιβλιο για το ΓΟΠ και λεει ότι τα παιδιά που θηλάζουν σπανιως εχουν ΓΟΠ και οισοφαγιτιδα γιαιτ το μητρικο ειναι πολυ ευπεπτο .. θα τρελαθω!! τελος παντων μακαρι να ειμαστε στις σπανιες περιπτωσεις κ να μην ειναι τιποτε αλλο .

αχ σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τι ςευχες!

marouskaki αντε να βγαλεις τα ραμματα βρε κοριτσι μου.. αντε με το καλο..

sangre μπραβο σου με τους αντρες σου !!

dimitra κρατησε την περισσοτερη ωρα ορθια μετα το φαγητο κ οταν τρωει βγαζε την απο το στηθος 1 φορα κ βαλτην να ρευτει κ μετα ξαναβαλτην. κ παρε το γιατρο γιατι αν γυριζει απο το στομαχακι θα την καψει την καημενουλα..οποτε παρε αμεσα το γιατρο να σου δωσει οδηγιες, εμεις τον εχουμε βαλει λιγο πιο ψηλα το κεφαλι στο κρεβατι του.

αννα μ,ου οντως πολυ ζεστη, εχουμε λιωσει! 2 μηνων! μπραβο σας να τα εκατοστησετε!! αντε με το καλο το εμβολιο ποιο θα κανεις?

και εγω την σκεφτομουν τη νικη αντωνια , ελπιζω ολα καλα να πανε στο κοριτσακι .

Kirtiblue μπράβο που είστε καλύτερα!!! Σας σκεφτόμουν.... Είστε από τις σπάνιες περιπτώσεις ε; Ε τι να πω;;; Ήτανε να γίνει...να μην σκέφτεσαι τίποτα και αγχωνεσαι από δω και πέρα όλα καλά θα πάνε!!!

Εμείς την κυριακη σαραντισουμε!!!! Επιτέλους!!!

Πάντως έχω δει διάφορα με τον θηλασμό έχει πάρει την Ρεγούλα που λένε τωρα το μόνο που θελω να δω είναι το βάτος και είμαστε εντάξει!!!

Οι υπόλοιπες που είναι;;; Ή Μαρία εξαφανίστηκε ε;;;

Σήμερα έχει κάψα!!! Αναψα κλιματιστικό από τις 12!!!

yk1yp3.png

ετσι μαρουσκακι οπως τα λες να βγαιναν οι κλωνοι μας για λιγο

μαμα τα δυο ζευγαρια χερια μετα το δευτερο παιδι δεν κανουν τιποτα χρειαζεσαι ολοκληρη επι δυο τρεις φορες ευχομαι ωστοσο να το ζησεις εχει τη μαγεια του ποσο μαλλον τα τρια και τα 4 ε μαρουσκακι;

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μη το ξανασκεφτεις αυτο ποτε το παιδι τον πρωτο χρονο θελει πολη αγκαλια και νανουρισμα και τραγουδια και κουβεντες δεν του μενει συνηθεια η αγκαλια αν ηταν ετσι το δικο μου δε θα ξεκολουσε δε πρεπει να χει παρει παιδακι περισσοτερη αγκαλια και νανουρισμα. Η πιπιλα μονο κακο θα σου κανει θα σου δημιουργησει προβληματα με το θηλασμο αλλα και παλι σκεψου μωρε σε αυτο το γλυκο στοματακι από το πλασματακι σου να χωνεις ενα κομματι πλαστικο και να το παρατας χωρις αγκαλιτσα... εσενα θα σ αρεσε το πρωτο χρονο το πιτσιρικι σου σε θεωρει σωμα του συνεχεια του εαυτου του οταν του αρνησε την αγκαλια νοιωθει παρατημενο και αναπηρο. το μαγκακι μου το πρωτο αλλα και το δευτερο προς το παρον δε πηραν ποτε πιπιλα ουτε μπιμπερο απλα δε χρειαζεται και ναι να μαθει σε αγκαλιες τι θες να γινει αναισθητο; κανε λιγη υπομονη και σε λιγο καιρο δε θα θελει αυτο αγκαλιτσες κι εσυ θα το παρακαλας γι αυτο απολαυσε τες τωρα και ασε το να μη μαθει...

Διαφημίσεις

μαμα οταν γραφεις ειναι σαν να γραφω εγω ακριβως τα ιδια ειναι τα ζουζουνια μας κι εμεις την κυριακη σαραντιζουμε λοιπόν και δε ξερω που να το παω;

τι κανετε μανουλες ομορφες?

Στα πεταχτα μπαινω και σας διαβαζω οσο μπορω, χανω πολλα το ξερω!!!!!

Εμεις ολα καλα, συνεχιζουμε θηλασμο φουλ...παιδια τρωει παρα πολυ νομιζω οτι σκασει απο το πολυ το γαλα!!!Εχουμε βγει για καφεδακι μια φορα και θηλασα δημοσια και χτες γιορταζε ο αντρας μου και εκλεισε και ο μπεμπακος μου ενα μηνα και βγηκαμε να το γιορτασουμε και ολα πηγαν καλα!!!!Εμεις σαραντιζουμε την αλλη Πεμπτη...αλλα θα παρω ευχη μαλλον αυτο το σκ...θα πρεπει να σας γραψω διαλογο με την μανα μου καποια στιγμη για αυτο το θεμα!Τεσπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και λεω και εγω να παρω τον γιατρο μου σημερα αυριο να κλεισουμε ραντεβου απο βδομαδα! Σας στελνω πολλα φιλακια και στα ομορφα μωρακια σας, Πιστευω να βρουμε εναν ρυθμο συντομα και να μπαινω πιο συχνα!

BXYXp3.png

Σαγκρε Συμφωνώ κι εγώ για την πιπιλα και τις αγκαλιες!!! Και μένα με πρηζουν ότι θα την κακομαθω και θα θέλει αγκαλιες κτλ κτλ αλλά τους λέω δεν με νοιαζει ας μάθει όπως θέλει, εγώ είμαι εδώ γι αυτήν όσο με θέλει γιατί εγώ θα θέλω πάντα και συνέχεια!!!!

Ζουζου καλό σαραντισμο κι εσεις!!! Μπράβο για τον θηλασμό και για το φαγανο αγόρι σου!!! Καλα για την ευχή και το πρήξιμο της μάνας μου άσε!!! Μια από τα ίδια

Την κυριακη πάμε για ευχή και δεύτερα γυναικολόγο, λείπει σε διακοπές διαφορετικά θα πήγαιναν αυτήν την εβδομάδα... Δεν πείραζει...

Άντε να βρουμε και εμείς τους ρυθμούς μας με τον άντρα μου!!! Χαχα

Και επιτέλους να μπούμε σε ρυθμούς και στο καφέ μας για να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω!!! Χαχα

yk1yp3.png

συμφωνω απόλυτα με τη sangre και εγώ!! αγκαλια φουλ! δημητρα δεν ειχα δει αυτο που είχες γραψει!! απολαυσε τώρα το μωρακι σου !! κ μενα οι γιαγιαδες λενε μη και μετα δε θα ξεκολαει κ θα σου μαθει ετσι και μετα πως θα το κοψεις και και και... κ απανταω οπως η μαμα ! θα κανω οτ θελω κ το παιδί μου ας κανει ότι θελει! εγω θα ειμαι εδώ για εκείνον οποτε με θελει!! παρτε τα τωρα αγκαλιες πολλές!! μας χρειαζονται!! κ μην ξεχνατε ότι ακόμα τα μωράκια μας διανύουν το τέταρτο τρίμηνο της εγκυμοσηνης!!

mama σαραντίζετε! αντε με το καλο!

zzouzou σαραντιζουμε μαζι αλλά εσυ θα πας πιο νωρίς ε? χαχα φνταζομαι το διαλογο με τη μαμα σου!!!

εμεις κορίτσια παλι το μεσημερι είχαμε μαχη για να φαμε ! ελπίζω να περασει γρήγορα αυτό

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Σας διαβάζω συνέχεια κ σας σκέφτομαι αλλα κάποιες μερες δεν προλαβαινω να γραψω ... Το μωρο θελει συνέχεια αγκαλιές , η Κατερίνα μου θελει κ αυτη αγκαλιές κ ειμαστε κ οι 3 ολη μέρα αυτοκόλλητες ... Οι δουλειές του σπιτιού δεν σταματούν ποτε κ ξυπναω πριν τα μωρα για να προλάβω να τις κανω ... Αφήστε που εχουν πλακωσει κ κάποιες επισκέψεις τωρα που σαραντησαμε κ εγω δεν εχω όρεξη , βιάζομαι να τις ξεπεταξω κ να βγούμε απο το σπίτι γιατι κοντεύω να σκάσω εδω μεσα ... Ειχα ραντεβου εχθές με την γυναικολογο μου κ μου το ακύρωσε γιατι της έτυχε τοκετος , τωρα άντε να δούμε ποτε θα με βάλει , εντωμεταξύ εγω μερικές μερες ειχα πονακια περιοδου αλλα δεν ήρθε ακομα , εχθές κ σημερα σταμάτησαν κ αυτα κ πιστεύω να μην μου ερθει απο τωρα γιατι θα τρελαθω με τις σερβιέτες καλοκαιριάτικα ... Αυριο το πρωι θα κανουμε κ τον υπέρηχο υσχιων στο μωρο ... Εμεις με τον θηλασμο έχουμε μερες κ μερες. Κάποιες μερες κανει μαραθώνιους θηλασμους κυρίως το πρωι κ το βραδάκι κ κάποιες αλλες απλα πινει για 10 λεπτα καθε 1-2 ωρες ... Θηλασα κ εγω δημόσια εξω απο το Ζάρα κ ηταν ένας μ@λ@κ@σ που είχε καταστημα απέναντι κ με κοιτούσε κ είχε στραβώσει τα μούτρα του μεχρι που το είπα του άντρα μου κ αυτος το κατάλαβε κ γύρισε αλλου ... Προχθές μου ματιασανε το μωρο κ πέρασα 1 απόγευμα χαλια κ ημουν κ μονη μου ... Κλάματα κ κακο κ να μην κοιμάται με τίποτα , 3 άτομα μου την ξεματιασαν κ τελικα κοιμήθηκε στις 11 το βραδυ κ δεν ξυπνησε παρα μονο στις 6 κ μιση το πρωι που ένιωσε μεγαλη πείνα ... Τωρα για κάποια δεν θυμάμαι πια το είπε αν πρεπει να ξυπνάμε το μωρο το βραδυ για φαγητο ο γιατρός μου λέει οταν περάσει τα 4 κιλα δεν το ξυπνάμε κ άλλοι γιατροί λενε οταν ανακτήσει το βαρος γέννησης συν 300 γραμ τότε δεν το ξυπνάμε . Εγω μονο την πρωτη βδομαδα την ξυπνούσα γιατι ηταν πολυ μικρούλα κ μετα στο 3ωρο ξυπνουσε μονη της ... Επίσης για την πιπιλα έδωσα στην πρωτη μου κόρη κ δεν θα κανω το λάθος να δώσω στο μωρο . Πολλες φορές εχω σκεφτεί κ εγω τι καλα που θα ηταν να φαει για λιγο για να ησυχάσει αλλα μετα σκέφτομαι ποσο κακο της κανει κ μου φευγει αυτη η επιθυμία . Η πιπιλα ειναι απλα ενα πλαστικό πράγμα που ξεγελάει το μωρο κ συνήθως καλυβει τις επιθυμίες του . Μπορει να πειναει κ απλα να μην κλαψει για φαγητο επειδη ξεγελιεται με την πιπιλα . Επίσης δεν κόβεται καθόλου εύκολα οταν ερθει η ωρα της . Η κόρη μου ειναι 32 μηνων κ δρν κοιμάται χωρις αυτη ... Έγραψα παλι ενα σωρό κ μπερδεμενα αλλα βιάζομαι γιατι θα ξυπνήσει η μπεμπα κ πρεπει να την ταισω κ να την πάω βόλτα κ επίσης με περιμένει 1 πλυντήριο για άπλωμα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...