Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα!!

πωπω christab περαστικα σε ολουσ! η μαστιτριδα ειναι απο την κουραση απο οτι μας ειπαν στα σεμιναρια, προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις...τι σου λεω τώρα.. με τη μετακομιση τι εχεις κανει?

χιλια περαστικα κοριτσι μου.

mama πολυ ζεστη !! θελω θάλασσα λίγο κρασί κ τον αντρα μου μαζι με τον μπεμπακο !!

εγω κοριτσια δεν ειμαι κ πολυ καλα τις τελευταιες ημερες, ο μικρος οπως σας ειπα αρνιοταν το στηθος, κ οταν τελικα καταφερνε να το πιασει κ να ξεκινησει να τρωει εκλαιγε γοερα, μεχρι να φαει περναει κανα 2ωρο γιατι αφηνει κ πιανει στηθος, τρωει λιγο , ξαναπιανει, ξαναφηνει , κλαει , ξαναπιανει, αυτο συνεχεια...

πηρα τον παιδιατρο σημερα κ μαλλον εχει οισοφαγιτιδα που προκαλειται απο την παλινδρομηση...γουλιες δ εβγαζει αλλα μαλλον του γυρναει το γαλα πανω κ τον καιει.. κ γι αυτο κλαει κ αρνηται να φαι.. ευτυχως ομως πεισμωνω εγω κ το παλευω κ ετσι πηραμε αυτη την εβδομαδα 15 γρ.

τωρα θα ξεκινησουμε να του δινουμε σιροπι , ελπιζω να φτιαξουν τα πραματα γιατι πραγματικα στεναχωριεμαι κ εγω...ποσες φορες παω να βαλω τα κλαματα την ωρα που κλαει αυτος γιατι τοον λυπαμαι ετσι οπως κανει(φανταστειτε να πεινας πολυ κ να αρνησαι το φαγητο γιατι ξερεις οτι πονας φφφφφφφ) αλλα μετα λεω συγκεντρωσου παρε δυναμη μην πτοεισαι γιατι πρεπει να τον ταισεις να μην αφυγατωυει ...πολυ δυσκολα κοριτσια, ελπιζω να φτιαξει. θελω τοσο πολυ να παω μια βολτα γιατι η ψυχολογια ου ειναι χαλια, αφου λεω στον αντρα μου το παλευω γιατι νοιωθω οτι θα παθω καταθλιψη...ττο βραδυ τα πραγματα ειναι χαλια, κλαιει σπαρακτικα το παιδακι μου, οι μονες στασεις οπου μας κανουν γιαθηλασμο ειναι να ειμαι ορθια εγω οριθιος αυτος, η καθιστη εγω , ορθιος αυτος..φφφφφ ευχομαι κανενα μπεμπακι αυτο το πραγμα να μην το παθει.. πραγματικα ειναι σπαρακτικο να το βλεπεις. κ με κοιταει ρε κοριτσια με τα ματια του σαν να μου λεει μαμα πειναω αλλα δε μπορω γιατι ποναω βοηθησε με .φφφ μου ερχεται να βαλω τα κλαματα παλι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!! Cristab τι τράβηξε κι εσύ!!! Ευτυχώς πέρασε και ή μαστίτιδα και ή ιωση...

Γιατί επαθες μαστίτιδα;;; Από τι δηλαδή, που το αποδίδεις;;; Πήρες αντιβιωση;;;

Kirtiblue πωπω κρίμα το αγοράκι σας!!! Ευχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθειτε άλλο....περαστικά!!! Ο γιατρός τι προτείνει για να ανακουφιστεί λίγο το μωρό και να τρώει πιο εύκολα;;; Εννοώ εκτός το σιρόπι....

Εμείς πήγαμε βόλτα χθες το πρωί και γυρισαμε απόγευμα, πήγαμε σε σπίτι για το μεσημέρι αλλά και πάλι ειμασταν πολύ ώρα έξω το αποτέλεσμα είναι ότι το μωρό ζεσταθηκε πολύ και είχαμε γκρίνια μέχρι τις 11 και μόνο αγκαλιά και στο στήθος λίγο ηρεμουσε, την κάναμε μπανακι κι λίγο χαλάρωσε....άρα δεν είναι και αυτή ή εποχή κατάλληλη να γεννήσεις...τον χειμώνα έχεις ιωσεις και αρρώστιες και το καλοκαίρι κάψα.....

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανουλες τι κάνετε ;;; Καλα η θερμοκρασία παλι σημερα εχει χτυπήσει κόκκινο εδω ... Κανει που κανει τόση ζέστη εχω κ το μωρο κολλημένο πάνω μου κ κοντεύω να σκάσω ... Cristab ευτυχώς που είσαστε τωρα καλα κ οι δυο σας κ παλι καλα που δεν κόλλησε το μωρο να έχετε κ αλλα . Γιατι επαθες μαστίτιδα ; Απο την κούραση λες ; Kitriblue στεναχωριέμαι πολυ για τον μπεμπουλη σου , ευχομαι να πιει το σιροπακι του κ να του περάσει ο πονος , δρν υπάρχει χειρότερο απο το να πονάει το παιδι σου κ να μην μπορείς να κανεις τίποτα ... Εμεις νέα δεν έχουμε , ολα ειναι όπως τα ξέρετε .

Καλημέρα!!

πωπω christab περαστικα σε ολουσ! η μαστιτριδα ειναι απο την κουραση απο οτι μας ειπαν στα σεμιναρια, προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις...τι σου λεω τώρα.. με τη μετακομιση τι εχεις κανει?

χιλια περαστικα κοριτσι μου.

mama πολυ ζεστη !! θελω θάλασσα λίγο κρασί κ τον αντρα μου μαζι με τον μπεμπακο !!

εγω κοριτσια δεν ειμαι κ πολυ καλα τις τελευταιες ημερες, ο μικρος οπως σας ειπα αρνιοταν το στηθος, κ οταν τελικα καταφερνε να το πιασει κ να ξεκινησει να τρωει εκλαιγε γοερα, μεχρι να φαει περναει κανα 2ωρο γιατι αφηνει κ πιανει στηθος, τρωει λιγο , ξαναπιανει, ξαναφηνει , κλαει , ξαναπιανει, αυτο συνεχεια...

πηρα τον παιδιατρο σημερα κ μαλλον εχει οισοφαγιτιδα που προκαλειται απο την παλινδρομηση...γουλιες δ εβγαζει αλλα μαλλον του γυρναει το γαλα πανω κ τον καιει.. κ γι αυτο κλαει κ αρνηται να φαι.. ευτυχως ομως πεισμωνω εγω κ το παλευω κ ετσι πηραμε αυτη την εβδομαδα 15 γρ.

τωρα θα ξεκινησουμε να του δινουμε σιροπι , ελπιζω να φτιαξουν τα πραματα γιατι πραγματικα στεναχωριεμαι κ εγω...ποσες φορες παω να βαλω τα κλαματα την ωρα που κλαει αυτος γιατι τοον λυπαμαι ετσι οπως κανει(φανταστειτε να πεινας πολυ κ να αρνησαι το φαγητο γιατι ξερεις οτι πονας φφφφφφφ) αλλα μετα λεω συγκεντρωσου παρε δυναμη μην πτοεισαι γιατι πρεπει να τον ταισεις να μην αφυγατωυει ...πολυ δυσκολα κοριτσια, ελπιζω να φτιαξει. θελω τοσο πολυ να παω μια βολτα γιατι η ψυχολογια ου ειναι χαλια, αφου λεω στον αντρα μου το παλευω γιατι νοιωθω οτι θα παθω καταθλιψη...ττο βραδυ τα πραγματα ειναι χαλια, κλαιει σπαρακτικα το παιδακι μου, οι μονες στασεις οπου μας κανουν γιαθηλασμο ειναι να ειμαι ορθια εγω οριθιος αυτος, η καθιστη εγω , ορθιος αυτος..φφφφφ ευχομαι κανενα μπεμπακι αυτο το πραγμα να μην το παθει.. πραγματικα ειναι σπαρακτικο να το βλεπεις. κ με κοιταει ρε κοριτσια με τα ματια του σαν να μου λεει μαμα πειναω αλλα δε μπορω γιατι ποναω βοηθησε με .φφφ μου ερχεται να βαλω τα κλαματα παλι.

Ο παιδίατρος τον είδε ή στο είπε από το τηλ?Δοκίμασες να κόψεις τελείως τα γαλακτοκομικά?Εμένα είχε ΓΟΠ κι η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ όταν τα έκοψα, όμως εμένα έβγαζε ρουκέτες δεν είχε τα δικά σας συμπτώματα....Πήρες καμιά σύμβουλο να ρωτήσεις?Περαστικά εύχομαι, κρίμα να τυραννιέται το ψυχουλάκι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι τι κανείς;;; Πως πάει το πόδι;;; Ψιλοπαρακολουθω το καφέ σας αλλά όχι πολύ αναλυτικά, είδα ότι έχετε και γεννητουρια!!! Να ζήσουν τα νέα μωρά και με το καλό να ρθουν τα υπόλοιπα!!!!

Με την ζέστη την παλευεις;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Πως ειστε? Εγω κομματια σημερα νυσταχω πολυ κ η μικρη μου εχει ορεξη κ δεν λεει ν κοιμηθει...τωρα την πηρε ο υπνος...απο τη 1.30 παλευω...μακαρι ν κοιμηθει λιγακι να κοιμηθω... kitriblue περαστικα στο ζουζουνακι σου...ειναι απιστευτα δυσκολο ν το βλεπεις να σπαραζει κ να μην μπορεις να κανεις κατι .. ctistab περαστικα κοριτσι μου . ..απο κουραση ειναι η μαστιτιδα χαλαρωσε οσο μπορεις...ξερουμε ολες ποσο δυσκολο ειναι αλλα πρεπει...κι εγω σημερα εχω ενα σπιτι βομβαρδισμενο αλλα ειπα δεν κανω τιποτα...mama κι εμεις εχουμε πεθανει απο τη ζεστη κ εχω ανοιχτο κλιματισμο απο μεσημερι ως απογευματακι..

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εμείς πάλι έχει 4 βραδιά που κοιμάται καλά και την ημέρα αρκετές ώρες, βέβαια προσπαθώ να την ταισω γιατί φοβάμαι ότι δεν τρώει πολύ μέτρα πάνες για να μην ανυσηχω !!!

Δήμητρα με κάθε ευκαιρία κοιμησου να ξεκουραστεις!!!

Kirtiblue πως είναι το αγόρι σου;;; Πήρε το σιροπακι και μπόρεσε να φάει;;;

Τελικά ζυγιστηκα σε μια ζυγαριά φαρμακείου έχασα 11 κιλά έχω λίγα ακόμη αλλά δεν βιαζομαι κιόλας, θα φύγουν σιγά σιγά

Cristab εσεις πως είστε;;;

Τ υπόλοιπα κορίτσια και μπεμπακια τι κάνουν;;;

yk1yp3.png

Μαρουσκακι τι κανείς;;; Πως πάει το πόδι;;; Ψιλοπαρακολουθω το καφέ σας αλλά όχι πολύ αναλυτικά, είδα ότι έχετε και γεννητουρια!!! Να ζήσουν τα νέα μωρά και με το καλό να ρθουν τα υπόλοιπα!!!!

Με την ζέστη την παλευεις;;;

Η ζέστη αντέχεται με ντουζάκι, τι να κάνω, το πόδι δεν αντέχεται, γιατί δεν μπορώ να το πατήσω καλά, γιατί δεν πρέπει να το βρέξω (μπάνιο κάνω καθισμένη σε καρέκλα και με το πόδι απ' έξω, μια ομορφιά μπάνιο δηλαδή!), γιατί τα ράμματα τραβάνε, γιατί έχω νεύρα που ενώ έπρεπε να περπατάω για να γεννήσω εύκολα είμαι εγκλωβισμένη 11 μέρες τώρα μες στο σπίτι...άστα να πάνε!Πιο πολύ θα ελευθερωθώ άμα βγούνε τα ράμματα και σταματήσω να πονάω παρά άμα γεννήσω!!!:lol::lol::lol::lol: Με την Κίτρι τι έγινε και το μικρούλι της ρε κορίτσια?Δεν ξανάγραψε....:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω!!! Μαρουσκακι δύσκολα αλλά τι να κανείς;; Υπομονη....ποτέ θα τα βγαλεις τα ράμματα;;; Για να τραβανε πάει να πει ότι κλείνει ή πληγή και γίνεται καλά

Ή kirtiblue δεν μας έγραψε ακόμα ελπιζω να ναι καλύτερα τα πράγματα σήμερα και κάθε μέρα καλυτεροτερα

yk1yp3.png

Μαρουσκακι περαστηκα..παντως εγω οταν ακουγα το καλη λευτερια σε εγγυο δεν καταλαβαινα γιατι το λεγανε...στον 9 ο μηνα το εμπεδωσα...με το καλο κοριτσακι...mama μια χαρα η μπουμπου φτου φτου...εμεις χθες πηγαμε κ στο πανηγυρι στην πυλαια

Διαφημίσεις

Δήμητρα κι εμεις χθες πήγαμε στην πυλαία για καφέ κατά τις 8 σε ένα μαγαζί που λέγεται λόφος και είναι δέντρα γύρω γύρω, δεν ήξερα ότι έχει πανηγύρι ούτε είδα κάτι....αν το ξεράμε ίσως βρισκόμαστε έστω και λίγο....δεν πειράζει

Ρε κορίτσια ή μπουμπουκα μου κοιμάται πολύ νομίζω, σήμερα κοιμήθηκε μεχρι τις 8 αλλά ξυπνησαμε 2:30, 4,6:30,8 μετά κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι από τις 9:30 μέχρι 11 και μετά 12:30 μετά 3 με 4:30 μετά 5:30 μέχρι τώρα με ένα μικρό διαλειμα για φαγητό αλλά πολύ λίγο γιατί αποκοιμιεται στο βυζι...νομίζω δεν τρωει καλά εκτός κι αν συνηθίσα να την έχω στο στήθος πιο πολύ και απλά το παιδί μεγαλώνει κι αλλάζει.... Μετά σκέφτηκα μήπως ναρκωθηκε με την δροσιά του κλιματιστικου ...δεν ξέρω έχω λίγο άγχος βέβαια μέτρα πάνες και εντάξει από πάνες πάμε καλά....

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια,

ειμαι κομματια κ περισσποτερο ψυχολογικα , αλλα παιρνω ταπανω μου οταν βλεπω το μπεμπη μου να χαμογελαει στον υπνο του. σημερα κλεισαμε μηνα.

συνεχιζουμε να σπαραζουμε στο κλαμα με λιγο καλυτερευση το βραδυ , το σιροπι του το δινω απο εχτες κ ευχομαι να δω καλυτερευση. οταν πιανει το στηθος κ καταφερνει να φαει μετα δε το αφηνει, θελει να μεινει εκει για παρηγορια μεχρι που κοιμαται...ηρθε η μαμα μου σημερα κ δεν αντεχε να τον βλεπει να σπαραζει φφφφ α κ το χειροτερο νομιζω οτι παιρναει τωρα τη φαση ταχειας ανατυξεις γιατι πειναει συνεχεια!! τωρα ρε γαμ*το που εχει το προβλημα... τελος παντων θα ειμαι ικανοποιημενη αν βαλει οπως κ την προηγουμενη εβδομαδα αλλα 150 γρ. εστω...

να σκασω ειμαι , αλλα θα περασειπου θα παει..

μαρουσκακι μου δεν τρωω ουτως η αλλως γαλακτομικα απο την αρχη του θηλασμου γιατι το ηξερα οτι μπορει να συμβει... δεν ειναι απο αυτο.. κ ο δικος μου δεν εχει ρουκετες..πολλες φορες δε τα βγαζει καν, απλα του ανεβαινουν μεχρι πανω κ ξανα μετα κατω, κ οταν το βλεπω παιδια εχει μια εκφραση τελειως ξυνιλας, ασε που στον υπνο του ξυπναω με το που ακουσω το παραμικρο γιατι φοβαμαι μη μου πνιγει..πηρα κ τη συμβουλο θηλαμσου στην αρχη που συνεβαινε κ μου ειπε οτι εχω υπερπαραγωγη γι ατυτο κ πνιγεται κ ετσι αλλαξα θεση κ οντως πηγαιναμε πολυ καλυτερα ,ο ομως τελικα απ οτι φαινεται ειναι ΓΟΠ με οισοφαγιτιδα.

θα περασει , θα περασει, αυτο λεω.

σημερα λεγαμε να παμε μια βολτα αλλα τελικα δε τα καταφεραμε.

μαρουσκακι πολυ στεναχωριεμαι για σενα, ευχομαι ρε παιδι μου πολλα περαστικα κ γρηγορα!! τι πραμα κ αυτο...γρηγορα ευχομαι να κοψεις τα ραμματα κ να περπατησεις .

mama μια χαρα μου φαινεται η μπουμπυ σου . καλα κοιμαται , καλες ωρες κατα μεσο ωρα ανα δυομισαωρο. Διαβασα στο βιβλιο της πατσουρου οτι καποια στιγμη τα μωρα τρωνε πιο γρηγορα γιατι πια εχουν μαθει το θηλασμο κ τρωνε στο μισο χρονο απο πριν. μην ανησυχεις, ολα καλα.

επισης ναι αυτο με τη ζεστη θελει πολυ προσοχη, εγω να σας πω την αληθεια απογφευγω τον κλιματισμο.

christab πως εισαι? ελπιζω καλυτερα.

διαβασα επισης στο βιβλιο της πατσουρου κ συγκινηθηκα οτι αφηστε το μωρο οση ωρα θελει στο στηθος σας γιατι δεν θα ξαναεχετε ποτε ξανα την ευκαιρια να εισαστε τοσο κοντα. μετα τις 40 ημερες το παιδι απο μονο του αρχιζει κα πομακρυνεται..πολυ συγκινηση , πολυ..

Αχ kirtiblue ευχομαι να το ξεπεραστεί γρήγορα!!! Το γλυκουλι να μην μπορεί να χορτάσει και να ηρεμήσει στην αγκαλιά της μανουλας του....

Στο βιβλίο γράφει και για γοπ, διάβασε μήπως κι έχει καμία ιδέα για καλύτερα

Περαστικά σας!!!

Όντως τώρα θα χορτασουμε τις περισσότερες αγκαλιες

yk1yp3.png

Χαιρομαι να σας διαβαζω γιατι οι περισσοτερες το πηρατε πολυ ζεστα το θεμα του θηλασμου κι αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα....αγκαλιτσες μην ανησυχειτε κι ως το δημοτικο θα ζησετε απειρες χαχα μετα ντρεπονται τους συμμσθητες και τις κοβουν χαχα!!!!!Κιτρι και γοπ και φαση ταχειας αναπτυξης;;;μια τρελα....κουραγιο κι υπομονη τι αλλο....Μαμα τα ραμματα την Παρασκευη γτ εκσνε φλεγμονη και θα κρατηθουν παραπανω....Δημητρα ειδες που εχει νοημα το καλη λευτερια;;;χαχα....οποιος δεν το περασε δεν ξερει...φιλια σε ολα τα μωρουλινια σας...το σαγκρουλι που ειναι;;;ολα καλα με τα μαγκακια;;;;αρχισες τις συναυλιες καλε;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...