Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Did κι εγω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι θηλαζω αποκλειστικα, βεβαια να σου πω την αληθεις αυτο με το βαρος που σου ειπαν ειναι λιγο μυθος γιατι ολα τα μωρα χανουν το 10% του βαρους τους τις πρωτες μερες λογω κατακαρατησης και θα παιρνε τα πανω του ουτως η αλλως με το δικο σου γαλα μονο, αν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα μπορεις να προσπαθησεις ακομα ειναι νωρις, θα σε γλιτωσει απο πολλα πραγματα απο την καλυτερη τροφη για το μωρο σου απο δυσκοιλιοτητες κολικους ισως μεχρι και τον κοπο που τρεχεις καθε φορα να ετοιμασεις γαλα και το οικονομικο

αυτα φιλικα με πολυ αγαπη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια ... Πως είστε ;;; Τι κάνουν τα μπεμπακια ; Εγω πήγα στο νοσοκ κ έκανα εξετάσεις αιματος κ την Δευτερα εχω γιατρο... Μετα ήρθαμε σπίτι κ ευτυχώς το μωρο κοιμήθηκε κ βρήκα την ευκαιρία να μαζεύω παλι λιγο το σαλόνι απο τον χαμό που εχει κανει η κόρη μου ... Εχω κ 2 πλυντήρια σίδερο αλλα θα τα κανω αργότερα γιατι θελω να κοιμηθω το μεσημέρι ... Έκλεισα ραντεβου την Τεταρτη να κανω στο μωρο τον υπέρηχο των ισχύων ...

Γεια σου Μαρία!!! Χρειάζεται να κάνουμε εξετάσεις αιματος;;; Για την εξέτασή ισχίων την πρότεινε ο παιδίατρος ή την κανείς προληπτικά; Κι εγώ απο βδομάδα θα κλείσω ραντεβού στον γυναικολόγο

Εχθες την γλιτωσαμε με τους κολικους αλλά ζοριζεται να βγάλει αέρια και να κάνει κακά κι είναι ανυσηχη δεν κλαίει αλλά ζοριζεται ή καημένη

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια ... Πως είστε ;;; Τι κάνουν τα μπεμπακια ; Εγω πήγα στο νοσοκ κ έκανα εξετάσεις αιματος κ την Δευτερα εχω γιατρο... Μετα ήρθαμε σπίτι κ ευτυχώς το μωρο κοιμήθηκε κ βρήκα την ευκαιρία να μαζεύω παλι λιγο το σαλόνι απο τον χαμό που εχει κανει η κόρη μου ... Εχω κ 2 πλυντήρια σίδερο αλλα θα τα κανω αργότερα γιατι θελω να κοιμηθω το μεσημέρι ... Έκλεισα ραντεβου την Τεταρτη να κανω στο μωρο τον υπέρηχο των ισχύων ...

Και στη μικρή θα κάνω 29/7 υπέρηχο ισχιων. .. Τι σας είπε ο παιδίατρος;

Τι κάνετε όμορφες; Εμείς όλα υπό έλεγχο. ..Έχει κάτι πονακια η μικρή και θέλει συνέχεια στήθος, τρώει τρώει και μετά το βγάζει γιατί σφίγγεται...ζεσταίνονται τα μικρακια κιόλας! Ο μεγάλος ξεκίνησε λίγες ζήλιες, αλλά προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν άλλαξε κάτι ανάμεσα μας! !! Αυτό με τα κακά που κάθε φορά τα επεξεργαζομαι και προσπαθώ να εντοπίσω κάτι αν υπάρχει πρέπει να σταματήσει. ...πολύ άγχος. . .

Διαφημίσεις

Mama δεν ξερω αν χρειάζονται οι εξετάσεις εγω τις έκανα γιατι μου έπεσε το σίδηρο στην γεννα κ θελουμε να το ελέγξουμε . Όσο για τον υπέρηχο ισχύων ο παιδιατρος μου τον πρότεινε προληπτικά κ θα τον κανω για να ειμαι κ εγω σίγουρη οτι ολα ειναι καλα .

Γεια σας κοριτσια! Κι εμεις χθες ειχαμε ηρεμο απογευμα-βραδυ χωρις κολικους αλλα καθε φορα που παω να το πανηγυρισω την επομενη μερα μας πιανει οποτε συγκρατημενη αισιοδοξια για σημερα...ευτυχως επανηλθαμε κ κανουμε κακακια (ειχε 3 μερες ν κανει)...χθες ηταν λιγο πιο υγρα απ οτι συνηθως...εχετε υπ οψην κατι? Αχ κοριτσια κι εγω λατρεψα το γιατρο μου μετα απο τη γεννα κ γενικα οποιον υπηρξε στη ζωη μου εκεινη τη μερα κ οηθησε γ αυτο το θαυματακι πουκρατω στην αγκαλια μου...αν μου λεγαν ν γυρισω πισω το χρονο κ να ζησω ξανα 1 μερα σιγουρα θα ηταν αυτη χωρις υπερβολη...ουφ παλι με πηραν τα ζουμια! Ασχετο αλλα σκεφτομουν μηπως εβλεπα μια διατολογο για καμια συμβουλη στη διατροφη...εδω κ 10 μερες εχει κολλησει η ζυγαρια...

Μαρία καλά θα κανείς, να είσαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά!!! Δήμητρα τα κακά φυσιολογικά μην ανυσηχεις όσο για τα κιλά είναι νωρίς Κομ περίμενε λίγο, άσε που πρέπει να τρως καλά γιατί θηλαζεις και θα σε βοηθήσει κι ο ίκτερος να τα χάσεις πιο γρήγορα, μην ξεχνάς κάθε μέρα που θηλαζουμε χάνουμε 500 θερμίδες λίπους!!! Μέχρι 6 μξνο θα φύγουν από μόνα τους χωρίς κόπο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου !!!

τι ζεστη ειναι αυτη??

δε μπήκα καθόλου εχτες γιατί ειχα γενεθλια !σε ευχαριστώ πολύ mama για τις ευχες ! ηταν μοναδικά γενέθλια , οι λογοι ειναι ευνόητοι..:D

επίσης ηταν κ μια ημέρα ταλαιπωρίας γενικά γιατί τον μικρό τον πιάνουν κολικοί, και επιπλέον αντιμετωπίζω και αλλο προβλημα. καθε φορά που πάω να ον βάλω στο στήθος ενώ πεινάει , κλαιει ασταματητα και διώχνει τη θηλή!! κ κάθε φορα που την πιανει τελικά κλαίει κ καμιά φορά που κατεβαζει γάλα , πολλές φορές πνίγεται. και κάθε φορά που πνίγεται εγώ χεζο*μαι τον βγαζω απο το στηθος και παώ να τον ξαναβάλω κ γίνεται όλο αυτό.. πηρα τηλ. τη σύμβουλο θηλασμόυ και μου είπε οτι μαλλον κάνω υπερπαραγωγη κ το παιδί δε μπορεί να διαχειριστεί την ποσότητα γαλατος..οποτε μου λεει δοκιμασε τη σαση ανασκελα εσύ κ μπρούμητα αυτος..κ ψιλοδουλεψε...βεβαια διάβασα στο ιντερνετ στο συνδεσμο μητρικού θηλασμού ελλαδος οτι αυτό ειναι κ σύμπτωμα γασττρικης παλιδρόμησης...αύριο θα πάρω τον παιδίατρο...η παλινδρομηση γενικά λεει πονάει κ επειδή το μωρό "την εχει πατήσει" δεν θελει να φαει για να μην ξαναπονέσει..ευτυχως το ξεπερνάμε μετά από πολύ ωρα προσπαθειων βέβαια κ τρώει!!

ευη μου αυτο με τα κακα το κανω κ εγω !! χαχαχχα κ όπως λεει κ η mama τωρα πια θα ανησυχουμε!!οσο για τον μεγάλο συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις! δώσε οσο περισσότερη προσοχή μπορείς!

mama σε ευχαριστώ πολύ για τι ς πληροφορίες με τα κακα , είναι ανακουφιστικο !

dimitra και εγω ετσι αισθάνομαι ι αυτην την ημερα! σκεφτομαι τη στιγμη που τον είδα...κα μου τον ακυμπησαν στο στήθος..πωπω..

500 θερμιδες καθε ημερα?? τι λες τώρα?? συνεχιζω ακαθεκτη!!! αλλα κ εγω τρώω συνέχεια ρε κοριτσια...

Γεια σας κορίτσια!! Που είστε όλες σήμερα;;; Εμείς από το πρωί Βολταρουμε,πήγαμε στην αγορά μετά καφεδακι και μετά πήγαμε στην αδερφή του άντρα μου για φαγητό και γυρισαμε πριν καμία ώρα, ωραία ή βόλτα αλλά με την ζέστη αυτή τι ταλαιπωρία ,λυπήθηκαν το μωρό

Kirtiblue όχι απλά 500 θερμίδες αλλά 500 θερμίδες ΛΙΠΟΥΣ!!

Αχ αυτοί οι κολικοι κάθε απόγευμα που την έχει πιασει 2-3 φορές τρεμω μην την ξαναπιασει...

yk1yp3.png

κορίτσια καλημέρα! τι κάνετε? διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που όλες είστε καλά και τα μπεμπάκια σας ακόμα καλύτερα!

Χάθηκα κορίτσια μου αλλά είχα τον μεγάλο άρρωστο με ίωση (το μωρό δεν κόλλησε τίποτα κορίτσια παρόλο που κοιμόμαστε όλοι μαζί) και αφού συνήλθε αυτός έπαθα μαστίτιδα εγώ με 39 πυρετό και πολύ πολύ πόνο...ούτε το χέρι δεν μπορούσα να σηκώσω... τώρα ευτυχώς είμαι καλά και ελπίζω να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας γιατί μια μικρή μείωση της παραγωγής την έπαθα με την μαστίτιδα και ο μικρός είναι αυτές τις μέρες κολλημένος στο στήθος.

εσείς πως τα πάτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...