Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Δημητρα Ευχαριστουμε εύχομαι να μην μας ξαναπιασει....ρωτά τον γιατρό για τα κακά αλλά έχε υπόψιν σου ότι με τον θηλασμό είναι διαφορετικά, ρωτά την σύμβουλο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Εγω εχω ξυπνήσει απο τις 6 παλι , τι ειναι αυτο το πράγμα να κοιμούνται τα παιδιά μου κ αντί να κοιμηθω κ εγω γαρίδα το ματι καθε πρωι ... Εχθές σαραντησαμε κ την πήγα στην εκκλησία κ μετα πήγαμε στον παιδιατρο ... Σούπερ μου είπε οτι παει το μωρο , έβαλε 5 πόντους κ 1,200 κιλα σε 1 μηνα ... Επίσης στηρίζει το κεφάλι της πλέον μονη της ... Τωρα σε 20 μερες ξανα για εμβόλιο αν το βρούμε γιατι εχουν έλλειψη κ το ψάχνει απο τωρα ο φαρμακοποιός μας ... Σημερα παραμονή της Αγ. Μαρίνας κ μιας κ το μωρο θα παρει το ονομα της θα πάμε το απόγευμα στην εκκλησία που εχουν κ πανηγύρι ... Vanilitsa εμενα στις θηλες με έσωσαν τα κοχυλια θηλασμου για πληγωμενες θηλες ... Εβαζα την λανολινη , η την κεραλοιφη μετα εβαζα το κοχυλι κ απο πάνω το σουτιεν κ δεν ειχα ουτε πόνο ουτε τίποτα κ το γαλα που έτρεχε έπεφτε μεσα στο κοχυλι κ δεν λερωνομουν... Εγω εχω παρει κοχυλια της nuk τα οποία ειναι για πληγωμενες θηλες κ εχουν πάνω τις τρυπουλες που χρειάζεται για να περναει αέρας κ εχουν κ ενα δευτερο ζευγάρι μεσα χωρις τρυπουλες που ειναι αποκλειστικά για να μαζεύεις το γαλα ... Υπαρχουν κ απο αλλες εταιρίες όπως της μεντελα που ειναι πιο ακριβά αλλα εχει μονο ενα σετ μεσα , πχ μονο για πληγωμενες θηλες η μονο για συλλογή του γάλακτος ... Εμενα πάντως τρέχει ακομα παρόλο που εχει εδραιωθεί ο θηλασμος κ έτσι μαζεύω το γαλα το οποίο παρεπιμπτοντως το πινει η μεγαλη μου κόρη πριν προλάβω να το φυλαξω...

γεια σας κοριτσια!!! σημερα αργησανα μπω αλλα βρηκα ευκαιρια για καθαρισμα μια που η μικρη κοιμαται λιγο παραπανω σημερα

χθες παλι ειχαμε μια ωρα κολικους....ουφ!!! μας πιανει μεταξυ 7 με 9 και καθε μερα σκεφτομαι μην πονεσει παλι....πολυ κακο πραγμα να μην μπορεις να βηθησεις.....

σημερα εκανα και αποτριχωση!!! επιτελους!!! απο αρκουδα εγινα ανθρωπος!!! χαχα

Δημητρα με γεια το τικερακι!! ξεχασα να στο πω

Μαρια εκμεταλευσου τον υπνο των παιδιων και ξεκουρασου!! τι ωραια που σαραντισατε, εμεις σημερα κλεινουμε μηνα!!! δεν καταλαβα ποτε περασε

οι υπολοιπες τι κανετε;;

yk1yp3.png

γεια σας μανουλες...ελπιζω ολες να εισαστε καλα κ να κοιμαστε κ λιγακι! :D

ειναι καμια αλλη εδω που συνδυαζει θηλασμο μαζι με ξενο? εγω απο την αρχη μου ειπε ο παιδιατρος να δωσω και ξενο επειδη δεν ειχε περιθωριο αλλο να χασει το μωρο...τωρα δινω ξενο, αλλά την βαζω οποτε ειναι ξυπνια και στο στηθος και βγαζω με το θηλαστρο λιγο λιγο και της το δινω και αυτο... πηρε τα πανω της , θα δουμε την αλλη εβδομαδα ποσο πηρε και τι θα κανω με τον θηλασμο για να αυξηθει κ αλλο το γαλα κ σιγα σιγα να αντικαθιστω το ξενο , ελπιζω!!!!

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Προσπαθώ να γράψω κι όλο κάτι γίνεται και χάνεται....

Ζουζου γιατί σε μελαγχολεί τόσο;; Σκέψου το πιο απλά κι διαφορετικά και θα το ξεπερασεις σιγά σιγά, εγώ το σκέφτομαι με πολύ αγάπη αφού είναι ή πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου!!!

Εύη τι ωραία εικόνα!!! Με την ψωρίαση δεν μπορείς να καθυστερήσεις την θεραπεία τουλάχιστον να την θηλαζε ς μέχρι το 6μηνο...;;;;

Εμείς μάλλον Μαρία θα την πούμε από την μαμά μου

δεν το σκεφτομαι με στεναχωρια...ισα ισα...απλα συγκηνουμε μολις το σκεφτω....θετικα παντα!!!!!Παρε να δεις αυριο....χιχιχιχι δεν ξερω με πιανει...καλα ημουν που ημουν ευσυγκινητη τωρα παρα εγινα μου φαινετε!Ηταν μια εμπειρια που θελω πολυ να την ξανα ζησω!!!!!!!

BXYXp3.png

Καλησπέρα κριτσια!

εκει που πηγα να σας γραψω το μεσημέρι με φωναξε ο γιόκας για φαι!

κ ευτυχως κοιμηθηκαμε κ 2 ωρες γιατι αληθεια κοριτσια τις 2 τελευταοες ημερες δε μου κοιμαται καθόλου την ημέρα!

ευτυχως σημερα εχω κ τη μανούλά μου κ μου έχει φτιαξει όλο το σπίτι.. αχ αυτες οι μανούλες!! ποσο σας ευχαριστούμε!!

λοιπόν αυτό με τα κακα...πως είναι αυτά τα σποράκια ρε κοριτσια δε καταλαβαίνω...εμενα τα χει ? δε τα χει? δε το ΄'εχω καταλαβει..

εμεις zzouzou με το βιβλιαριο πηγαμε ρωτησαμε κ μαλλον θα παει ο αντρας μου κατευθειαν στο γνα ..δε ξερω τι θα κανουμε αν ειναι να τα πληρωσουμε απο την τσεπη μας.. οσον αφορα τα ψυχολογικα.. κ εγω σκεφτομαι την ημερα εκεινη... ρε συ zzouzou γεννησαμε την ιδια ημερά , εγω μπήκα παρασκευη 19/06 κ γεννησα σαββατο χαραματα ! εσυ τι ώρα? κ που γεννησες? λες νας ειμασταν στο ίδιο ? θα τρελαθω!! Anna απ οτι ξερω τα γραφει ο παιδίατρος τα εμβολια κ πηγαινεις εσυ μετα σε ενα φαρμακειο τα παίρνεις κ πας στον παιδ΄λιατρο κ στα κάνω. απλά με το ικα που ε΄΄ιναι ηλεκτρονικά συνταγογραφημένα ειναι πιο ευκολο απ οτι για εμας..τι ομορφα που κανονισσατε διακοπες!!!

mama , δίκιο έχεις με το φαρμακειο... θα το ψάξω κ ετσι , δε το ειχα σκεφτει...

Εύη μου ευχομαι ολα καλα με τη νοσο , αλλα οπως ειπε κ η dimitra προεχει η υγεια της μαμας για να εχουμε καλα κ τα παιδακια μας!!

κ εγω θέλω ζουζουνιες!!!! τα λόχεια βεβαια ακόμα μου κρατανε !!

Μπηκα ξημερωματα σαββατου στις 4 στις 20/06 και γεννησα στις 13.20 στο ρεα...πες μου οτι ησουν εκει να τρελαθω

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

δεν το σκεφτομαι με στεναχωρια...ισα ισα...απλα συγκηνουμε μολις το σκεφτω....θετικα παντα!!!!!Παρε να δεις αυριο....χιχιχιχι δεν ξερω με πιανει...καλα ημουν που ημουν ευσυγκινητη τωρα παρα εγινα μου φαινετε!Ηταν μια εμπειρια που θελω πολυ να την ξανα ζησω!!!!!!!

Καλησπέρα κοπέλα μου εγώ κάθε φορά που βλέπω το βίντεο που μου φέρνουν την μικρούλα μου λίγα λεπτά αφού γέννησα σπαράζω είναι φυσιολογικό να κλαίμε κι εμένα έχουν περάσει 6 μήνες όχι μερικές εβδομάδες :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μπηκα ξημερωματα σαββατου στις 4 στις 20/06 και γεννησα στις 13.20 στο ρεα...πες μου οτι ησουν εκει να τρελαθω

:D

μπηκα μεσανυχτα Παρασκευης κ γεννησα 6 ωρα το πρωι του σαββατου!στο γαια.

ειμαστε 7 ωρες μεγαλυτεροι!! χαχαχ κ περιπου 30 χλμ. αποσταση διαφορα!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

συμπεθερα ευχαριστω την χαιρομαι την μικρουλα μου και δεν την χορταινω!! και εσυ σε λιγες μερες!!! δεν καταλαβα οτι συγκινησε, πιο πολυ οτι μελαγχολεις και δεν εισαι καλα μου φανηκε απο το μηνυμα!!! κι εγω τον θυμαμαι τον τοκετο με μεγαλη χαρα και αγαπη!!! επισης λατρεψα πολυ τον γιατρο μου και νιωθω ακομα πιο σιγουρη για την επιλογη γυναικολογου, γιατι εψαχνα και δεν εβρισκα καποιον να μου εμπνεει εμπιστοσυνη!!! ποιος το φανταζοταν!! γιατι λιγο πολυ ολες ειχαμε το αγχος και την αγωνια μας και τωρα ολες ανυπομονουμε να το ξαναζησουμε!!!

ανυπομονω να παω για τεστ παπ και ελεγχο, ο αντρας μου πηρε αδεια απο 25/7 μεχρι 9/8!!!βεβαια δεν θα παμε μακρια και επισης δεν θα κανω μπανιο αλλα τι φταει και αυτος να κατσει να σκασει;;; οποτε θα παμε στο εξοχικο στην πεθερα μου......μπορει βεβαια να παω και καποιες μερες στους δικους μου!!! θα δουμε

οι υπολοιπες τι κανετε;;

Ποπακι;; costandan; φανταζομαι εχεις φουριες με παιδια και μετακομιση...κουραγιο

Νικηαντωνια πως τα πατε με την μικρη;;; εχει βελτιωση η κατασταση της;;; ο μικρος σας τι κανει;;;,

kidenio;; cristab;; Αννα;; Μαρινα;; Ευη;; Μαρια;; Δημητρα;;kirtiblue;;

αχ κοριτσια συγνωμη αν ξεχναω καμια;;;

μου λειπουν οι συζητησεις αλλα καταλαβαινω οτι τρεχετε και δεν πολυπρολαβαινετε!!

yk1yp3.png

αχ καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις περασαμε 2 ημερες πολυ δυσκολες με πονους , αυτο που λες μαμα ειναι...πολυ δυσκολο να μην μπορεις να κανεις κατι για να ηρεμησεις το ζουζουνι σου..

δεν εχω καταφερει να σας γραψω ενα μην. ολοκληρο γιατι με καλει το κλαμα καθε φορα...

αυπνια 2 ημερες γι αυτο μαρια εκμεταλευσου τον υπνο των παιδιων!! μπραβο που σαραντησατε !! με το καλο τωρα πια!

μαμα κ σανγκρε κλεισατε μηνα!! να ζησουν τα μπεμπακια!!

d_i_d δεν γνωριζω εγω να απαντησω στο θεμα σου..

κ εγω συγκινουμε παρα πολυ οταν θυμαμαι την ημερα εκεινη....

ρε κοριτσια ο δικος μου εχει συνεχομενα εδω κ 3 ημερες λαδι κακα απο εκει που ηταν μουσταρδι... τι ειναι παλι αυτο ..

kirtiblue μην σκας!!! φυσιολογικο, και εμας ετσι ειναι καποιες φορες και αναρρωτιομουν αν ειναι κακο, διαβασα στο βιβλιο της πατσουρου και λεει μην ανυσηχειτε μπορει να ψιλοκρυωσε αλλα μπορει να ναι επειδη τρωει πολυ συχνα και απο τα δυο στηξθη....παντως το καλυτερο ειναι οτι οταν πηγα στο ιατρειο της ηταν κι αυτο μια ερωτηση, αλλα η μικρη μου τα κανε την ωρα της εξετασης και τα ειδε κιολας, μου ειπε απολυτως φυσιολογικο το χρωμα, απο κιτρινο μουσταρδι μεχρι κιτρινοκαφε και πρασινο λαδι...ολα καλα λοιπον

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...