Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αααα μαλιστα...σημερα πηγε ο αντρας μου..καταλαβα ..κατσε να δω οταν εςρθει τι θα μου πει...

συγνωμη κ τα εμβολια των παιδιων τι θα γινει?? απο τη τσεπη μασς??

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Kitriblue δυστυχως απο την τσεπη μας :-(!!!!!!!! Το ωραιο πιο ειναι καταθεσαμε τα χαρτια για να παρουμε καποια χρηματα πισω απο τα εξοδα της γεννας (μας ειπαν 760 ευρω θα παρουμε) αλλα μας ειπαν οτι τωρα εχουν παγωσει ολα δεν ξερουν αν θα τα δωσουν και ποτε! :mad: ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Και τα δικα μας τα κακα ετσι ειναι μην ανχωνεστε!

Κοριτσια δεν σας κρυβω οτι εμενα καθε παρασκευη με πιανουν τα ψυχολογικα μου, ειδικα μολις παει 10 το βραδυ που ξεκινησαν οι πονοι τα θυμαμαι ολα και με πιανει ενα κλαμα αστα να πανε, αφου ο αντρας μου δεν μπορει να με κανει καλα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.

zzouzou ελπιζω αυτο να διορθωθει.προσπαθησε απλα να το αποβαλεις.ειναι φυσιολογικη οποιαδηποτε ψυχολογικη μεταπτωση που πολλες φορες την αντιλαμβανομαστε και αλλες οχι.ολα περαστικα να ειναι.για τα μπεμπακια μας.

κοριτσια βλεπω λετε για τα εμβολια.πως ειναι η διαδικασια ιδεα δεν εχω.τα αγοραζουμε απο το φαρμακειο και μετα μας τα γραφει ο παιδιατρος και παιρνουμε πισω τα λεφτα απο το φαρμακειο?οπως με τα φαρμακα?η παμε σε ικα?

πωπω ζεστη...στο πρωινο ξυπνημα για μαμ ημασταν μουσκεμα μαμα και κορη ;).αφου την αλλαξα εβαλα ενα φανελακι και εγω και ξανακοιμηθηκα.αχ να ριχναμε καμμια βουτια στην θαλασσα....

χθες ειχαμε καμμια 10 ατομα για επισκεψη για το μωρο και ειμαι πτωμα σημερα.ευτυχως ηρθε η μανουλα μου και κρατουσε την μικρη.αλλα η καημενη με την φασαρια εχασε ενα υπνο και μετα ηταν μεσα στα νευρα.αλλα την εκανα μπανακι και χαλαρωσε εφαγε και νανι.

τις τελευταιες μερες δεν ξυπναει στο τριωρο αλλα εχει φτασει στο 5ωρο για μαμ.μια μερα την ξυπνησα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα και κοιμηθηκε με πολυ γκρινια η γλυκια μου.

φιλια πολλα σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Κατι κανω λαθος με το τικερακι mama...θα το φτιαξω συντομα...σκ δεν πηγαμε πουθενα..γενικα κι εγω παρατηρησα τις μερες που εχουμε κοσμο κ βγαινει απο το προγραμμα της ειναι λιγο γκρινιαρα το βραδυ..zouzou κι εγω σκεφτομαι τη γεννα και συγκινουμαι...ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μου...οι ορμονες μας ειναι στην τσιτα..δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου...anna για τα εμβολια ξερω οτι μας τα γραφει ο παιδιατρος τα παιρνουμε απο το φαρμακειο κ παμε κ μας τα κανει...εμας το βιβλιαριο της μικρης ( οπαδ) μας το δωσαν την ιδια μερα...αφηστε με τη ζεστη δεν παλευεται...τα μεσημερθα ανοιγω κλιματιστικο κ η μικρη εχει μυξουλες..μηπως ν παρω υγραντηρα? Εσας εχουν? Εμενα δεν φευγουν με τον ορο κ πηρα αυτο το καλαμακι που τις ρουφας

Γειά σας και από εμένα! !! Πω πω τη ζέστη είναι αυτή σήμερα! !!Η μπουμπού μου το ξημέρωμα 4-6 είχε όρεξη για γελάκια και κουβεντούλα. .. Στο τέλος και εμείς αγκαλιά κοιμηθηκαμε! Τι ωραία και το πρωί ήρθε και ο γιόκας μου και η ευτυχία δεν περιγράφεται! :D Αχ κορίτσια έκανε την επανεμφάνιση της η ψωριαση μου....την είχα ξεχάσει μια τετραετία. ...Αύριο έχω ραντεβού με την γιατρό μου να δούμε τι θα κάνω! Αν χρειαστεί να πάρω τα φάρμακα που έπαιρνα τότε θα πρέπει να δώσω ξένο στη μικρή. ..Δυστυχώς η κατάσταση της νόσου δεν είναι καθόλου καλή. ..Κατά τα άλλα θέλω κι εγώ τον αντρουλη μου μου έχει λείψει. ...Εμείς αποφασίσαμε να την βάπτισουμε Αθηνά την κοντεσα μας!!! Εσεις;

Ευη μου περαστικα..μακαρι να μη χρειαστει να διακοψετε το θηλασμο αλλα κι αν πρεπει τι να κανεις..προεχει η υγεια σου για να μπορεις να φροντιζεις τα παιδακια σου...εμεις μαλλον Αντωνια ( του πατερα μου) με μια μικρη επιφυλαξη ... λεμε για αρχες Οκτωβρη που ακομη θα ναι καλος ο καιρος..κι εγω κοριτσια θελω να παω γιατρο να μας δωσει το οκ για ζουζουνιες αν κ τωρα θα πρεπει να προσεχουμε..διοτι λογω καισαρικης δεν υπαρχουν περιθωρια για εγκυμοσυνη στο καπακι..και λογω δυναμεων βασικα οχι μονο καισαρικης...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κριτσια!

εκει που πηγα να σας γραψω το μεσημέρι με φωναξε ο γιόκας για φαι!

κ ευτυχως κοιμηθηκαμε κ 2 ωρες γιατι αληθεια κοριτσια τις 2 τελευταοες ημερες δε μου κοιμαται καθόλου την ημέρα!

ευτυχως σημερα εχω κ τη μανούλά μου κ μου έχει φτιαξει όλο το σπίτι.. αχ αυτες οι μανούλες!! ποσο σας ευχαριστούμε!!

λοιπόν αυτό με τα κακα...πως είναι αυτά τα σποράκια ρε κοριτσια δε καταλαβαίνω...εμενα τα χει ? δε τα χει? δε το ΄'εχω καταλαβει..

εμεις zzouzou με το βιβλιαριο πηγαμε ρωτησαμε κ μαλλον θα παει ο αντρας μου κατευθειαν στο γνα ..δε ξερω τι θα κανουμε αν ειναι να τα πληρωσουμε απο την τσεπη μας.. οσον αφορα τα ψυχολογικα.. κ εγω σκεφτομαι την ημερα εκεινη... ρε συ zzouzou γεννησαμε την ιδια ημερά , εγω μπήκα παρασκευη 19/06 κ γεννησα σαββατο χαραματα ! εσυ τι ώρα? κ που γεννησες? λες νας ειμασταν στο ίδιο ? θα τρελαθω!! Anna απ οτι ξερω τα γραφει ο παιδίατρος τα εμβολια κ πηγαινεις εσυ μετα σε ενα φαρμακειο τα παίρνεις κ πας στον παιδ΄λιατρο κ στα κάνω. απλά με το ικα που ε΄΄ιναι ηλεκτρονικά συνταγογραφημένα ειναι πιο ευκολο απ οτι για εμας..τι ομορφα που κανονισσατε διακοπες!!!

mama , δίκιο έχεις με το φαρμακειο... θα το ψάξω κ ετσι , δε το ειχα σκεφτει...

Εύη μου ευχομαι ολα καλα με τη νοσο , αλλα οπως ειπε κ η dimitra προεχει η υγεια της μαμας για να εχουμε καλα κ τα παιδακια μας!!

κ εγω θέλω ζουζουνιες!!!! τα λόχεια βεβαια ακόμα μου κρατανε !!

Γεια σας κορίτσια!!! Προσπαθώ να γράψω κι όλο κάτι γίνεται και χάνεται....

Ζουζου γιατί σε μελαγχολεί τόσο;; Σκέψου το πιο απλά κι διαφορετικά και θα το ξεπερασεις σιγά σιγά, εγώ το σκέφτομαι με πολύ αγάπη αφού είναι ή πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου!!!

Εύη τι ωραία εικόνα!!! Με την ψωρίαση δεν μπορείς να καθυστερήσεις την θεραπεία τουλάχιστον να την θηλαζε ς μέχρι το 6μηνο...;;;;

Εμείς μάλλον Μαρία θα την πούμε από την μαμά μου

yk1yp3.png

Kirtiblue τα σπορακια είναι σαν να χουν κόκκους ας πούμε...αλλά μην σκας τα χεις ή δεν τα χεις δεν ενοχλούν πουθενά, οπότε μην σε ανυσηχεις

Εγω στο φαρμακείο που Δούλευα τα διναμε δανεικά και μετά μας έφερναν την συνταγή, αν δεν έχετε φαρμακοποιό γνωστό και δεν συμφωνήσει να σας δώσει δανεικό και να του πάτε την συνταγή μετά τότε Πληρώστε το εμβόλιο και συνεννοηθείτε μαζί του με το που φερετε την συνταγή να σας επιστρέψει τα χρηματα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Προσπαθώ να γράψω κι όλο κάτι γίνεται και χάνεται....

Ζουζου γιατί σε μελαγχολεί τόσο;; Σκέψου το πιο απλά κι διαφορετικά και θα το ξεπερασεις σιγά σιγά, εγώ το σκέφτομαι με πολύ αγάπη αφού είναι ή πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου!!!

Εύη τι ωραία εικόνα!!! Με την ψωρίαση δεν μπορείς να καθυστερήσεις την θεραπεία τουλάχιστον να την θηλαζε ς μέχρι το 6μηνο...;;;;

Εμείς μάλλον Μαρία θα την πούμε από την μαμά μου

Δυστυχώς είναι τόσο έντονο το πρόβλημα που σε λίγο αν συνεχίσει δεν θα μπορώ ούτε αγκαλιά να πάρω τα παιδιά. ...Μακάρι κάποιο φάρμακο να είναι συμβατό. ..Αυτό που έπαιρνα τότε δεν είναι. ..Είναι στα χέρια το πρόβλημα. ..Το αντιμετώπισα και στο γιο μου αλλά πρόλαβα να θηλασω μέχρι τον 5 μήνα. Θα δούμε. ..

Κορίτσια τι κάνετε ; Εχω γράψει απο εχθές 2 φορές κ ολο χάνεται κ δεν ξερω γιατι , ας ελπίσω οτι τωρα θα σταλεί . Εμεις εχθές πήγαμε κ εφτιαξα επιτέλους το βιβλιάριο υγείας της μικρής κ μετα έκανα κ μερικα ψωνια για να ανανεωθω ... Επιτέλους μπήκα κ στα παλιά μου ρουχα μιας κ μου έμεινε 1 ακομα κιλό . Αυριο σαραντιζουμε κ θα την πάω μάλλον το πρωι στην εκκλησία κ το μεσημέρι παιδιατρο για να δούμε τα κιλα της ... Λοιπόν κορίτσια εγω ειναι 3 μερες που ξεκίνησα να πινω μια κούπα γλυκανισο κ δεν ξερω αν ειναι τυχαίο πάντως κ οι κολικοι σταμάτησαν κ τα κακακια της έφτιαξαν , δεν ειναι πια νερουλα όπως πριν κ δεν εχουν βλεννα ... Τι να πω ίσως κ να βοήθησε , ίσως κ να έτυχε ... Ευη μου ευχομαι να αντιμετωπίζεται το πρόβλημα σου με συμβατά φαρμακα κ να μην χρειαστει να σταματήσεις τον θηλασμο αλλα κ να σταματήσεις δεν πειράζει αρκεί να μην σε παρει απο κατω ... Να θυμάσαι ευτυχισμένη μαμά , ευτυχισμένα μωρα αυτο εχει σημασία πάνω απ ολα ... Κάποια έγραψε για τις μυξουλες κ το ρουφηχτηρι , κ εμενα εχει μυξες κ της βαζω ορο η της βγαίνουν μόνες τους στο μπανακι , το ρουφηχτηρι καλύτερα να χρησιμοποιείται μετα τους 2 μήνες ... Μου το είχε πει ο παιδιατρος στην πρωτη μου κόρη ... Καλύτερα να βαζεται περισσότερο ορο μεσα στην μέρα ... Εμεις κατα τα αλλα ολα καλα , συνεχίζεται ωραία ο νυχτερινός ύπνος εκτός προχθές που κοιμόταν ολη μέρα κ μου έκανε 1 ξενυχτι 1μιση με 4 αλλα ειχα κ εγω κοιμηθεί το μεσημέρι κ εκείνο το βραδυ κοιμήθηκα απο τις 11 κ έτσι το ξενυχτησαμε παρεουλα με γελακια κ τραγουδακια μεχρι που ξυπνησε ο άντρας μου κ η μεγαλη μου κατα τις 3 κ είμασταν στο πόδι οικογενειακός ...

κορίτσια καλημερα!

πως είστε με τα μπεμπόνια σας???

Γέννησα και γω πριν μια βδομάδα...όλα καλά δοξα τον Θεό ...και ναι θηλάζω αποκλειστικά κατι που δεν είχε γίνει δυστυχώς στο πρώτο μου παιδάκι!!!

Ήθελα την βοήθεια σας μιας και που αρκετές θηλάζετε και άλλες από τι κατάλαβα έχετε παρακολουθήσει σεμινάρια περί θηλασμου!!

Είμαι στην φάση που η μικρή τρώει όποτε θέλει ...αλλες φορές τιρούμε το 3ωρο και άλλες πάλι όχι..ειδικά το βράδυ θέλει καθε 1 ώρα γάλα!!

το πρωι την πιάνει και κοιμάτε και το βραδυ όχι??

και το αλλο μου θέμα είναι πως τώρα αρχιζουν και πληγώνονται οι θηλές ....βάζω κηραλοιφή κάνει δουλειά δε λέω...κανένα άλλο μυστικό να σκληρύνουν??

εντωμεταξυ το γάλα τρέχει σα ποτάμι και δε μπορω να φορέσω ουτε μπλούζα ούτε τίποτα γιατι πονάνε οι θηλές!!ετσι θα τρέχει όσο θηλάζουμε....αχου ασχετη τελείως αλλα σας είπα την πρώτη φορά ....δεν ασχολήθηκα!!!!! ευχαριστώ και συγγνώμη για την σφήνα .....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εμείς χθες ειχαμε μια δυωρη κρίση κολικους...δυστυχώς...το μωρό σπαραξε στο κλάμα την καταλυπηθηκα....ελπίζω όσο γίνεται να μην ξανασυμβεί...

Βανιλιτσα να σου ζήσει το κορίτσι σου!!! Γερή και καλότυχη!! Σου γραψα και στις μανουλες Ιουλίου!!! Λοιπόν για τον θηλασμό: για τις πληγωμένες θηλές φρόντιζε να πιάνει όσο περισσότερο γίνεται από την θηλαία άλω, ή πουρελαν της μεντελα κάνει καλή δουλειά και δεν πειράζει αν φάει το μωρό ότι απέμεινε πάνω στην θηλή, όσο μπορείς μην φοράς σουτιεν και επιθέματα, και αν είσαι και τόπλες ακόμα καλύτερα, επίσης επειδή λες ότι τρέχει το στήθος σου κοψε βαμβακερά υφάσματα και κάνε δικά σου επιθέματα ώστε από το ύφασμα να αναπνέουν... Δεν θα τρέχει πάντα, θα εδραιωθεί ο θηλασμός, είναι ακόμα νωρίς αλλά θα στρώσει σιγά σιγά, όσο για το ωράριο δεν μπορει ς να το αλλάξει είναι πολύ μικρή ακόμα αλλά για να μην κουράζεται μπορείς να την θηλασεις ξαπλωμένη για να κοιμάσαι κι εσύ λίγο, δες βιντεακια της πατσουρου στο youtube και στάσεις θηλασμού, θα σε βοηθήσει πολύ, επίσης και το βιβλίο της πατσουρου είναι πολύ καλό και θα σε βοηθήσει και σε άλλες απορίες που θα χεις σίγουρα αργότερα

Ευχομαι καλή συνέχεια, να βρείτε πιο γρήγορα ρυθμούς και να στε καλά ,ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι άλλο χρειαστείς!!!

yk1yp3.png

vanilitsa να σου ζησει το μπεμπακι σου...να ναι γερο! κι εγω ειχα θεμα με τις θηλες...θηλαζε η μικρη και πεταγομουν ..νομιζα δεν θα στρωσουν ποτε...όπως λεει και η mama εβαζα purelan σπαθολαδο και μια κρεμα της Frezyderm για θηλες...αυτά τα 3 δοκιμασα...προσπαθησε να μη φορας τιποτα...εμενα το στηθος ακομη τρεχει ...θηλαζω από το ένα κι από το άλλο ποταμι το γαλα...παντως κανε υπομονη 2-3 μερες και οι θηλες θα στρωσουν...οσο για το ωραριο εμεις ακομη το παλευουμε..είναι μικρούλια μωρε θελουν χρονο για να κανουμε πρόγραμμα...υπομονη...εμενα κορίτσια χθες βραδυ ετρωγε ανα μια ωρα...μαλλον κουράζεται και ζεσταίνεται και δεν τρωει πολύ ωρα (10 λεπτα) οποτε μου ξυπναει και πιο τακτικα..αλλα αυτό συνεβη μονο το βραδυ..τη μερα χτυπάει 2ωρα-3ωρα υπνου...μηπως μπερδεψε νυχτα-μερα? ε[ισης εχουμε να κανουμε κακακια από την Κυριακη κι εχω αγχωθεί..θα παρω τηλ τον παιδιατρο..μου ειχε πει ακομη και 3 μερες χωρις να κανει δεν είναι ανησυχητικο...mama περαστικα σας κοριτσι μου..στη δικη μας περιπτωση όταν την επιασε το Σαββατο το βραδυ δουλεψε ο αποροφητηρας...σε δευτερόλεπτα ηρεμουσε και κοιμοταν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...