Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kirtiblue εμάς ο παιδίατρος που ήρθε στο σπίτι την ζύγισε γυμνή και ή πατσουρου επίσης, ο γιατρός που ήρθε σπίτι είχε φέρει δική του ζυγαριά κι ή πατσουρου είχε στο ιατρείο, ενώ ή σύμβουλος θηλασμού μας είπε να ελέγχουμε γενικά το βάρος επειδή θηλάζει ή πατσουρου είδε ότι παίρνει καλά βάρος και μας είπε όταν θα πάμε στο δίμηνο με το πρώτο εμβόλιο τότε να ξαναπάνε σε παιδίατρο και γενικά ζυγισμα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω είμαι μόνη μου από την αρχή, μια χαρά θα τα πάτε, ούτως ή άλλως τα περισσότερα εμείς οι μανάδες τα κάνουμε

Σήμερα ο άντρας μου λείπει σε έναν γάμο και σκέφτομαι να την κάνω μόνη μου μπανιο

yk1yp3.png

Εγω είμαι μόνη μου από την αρχή, μια χαρά θα τα πάτε, ούτως ή άλλως τα περισσότερα εμείς οι μανάδες τα κάνουμε

Σήμερα ο άντρας μου λείπει σε έναν γάμο και σκέφτομαι να την κάνω μόνη μου μπανιο

αχ αυτο το μπάνιο το λατρευω!! κ το λατρευει κ ο !! αυτο το πραγμα που το απολαμβανουν τοσο πολυ με τρελαίνει!!

η πατσορου ανετη λοιπον...ναι πολ ανχοσ με αυτο το ζυγισμα κ δεν πρεπι τελικα..

Ναι μια χαρά για το βάρος ή πατσουρου, κι εσύ μην αγχωνεσαι ή αρχή είναι ότι είναι αφού πήραν φορά μια χαρά θα παίρνουν τα πάνω τους από δω κι πέρα

Ή θεία του άντρα μου είχε ζυγαριά κι ο αντρα ς μου ήθελε να την πάρουμε όμως εγώ δεν ήθελα γιατί είναι άγχος, άσε που φαίνεται ότι πάνε τα πράγματα μια χαρά κι όχι μόνο από την όψη αλλά και από τις κατουρημενες και χεσμενες πάνες,

Σήμερα θα την κάνω μόνη μου μπάνιο άντε να δούμε..το απολαμβάνουν γιατί τους είναι οικείο, τόσους μήνες μέσα στην κοιλιά σε υγρό ητανε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

τι εχεις κανει με το βιβλιαριο του παιδιου? το εβγαλες?

Eκανε τα χαρτια ο αντρας μου και μας ειπαν σε 2 μηνες θα ειναι ετοιμα :(, μεχρι τοτε αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!! Εσυ εκανες τιποτα?

BXYXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πως πήγε το βραδυ;; Πωπω πολύ ζέστη...και σήμερα προβλέπεται κάψα.....

καλημεεερα!! το βραδυ καλα πηγε ανα 2 ωρες ξυπναγαμε, ειτε για φαι ειτε απο πονου;ς... ο δικος μου δεν κοιμαται πρωι!!! τι θα κανω?? γαριδα το ματι κ πονουςε συνεχεια ! τον βαζω συνεχεια στηθος με αποτελεσμα να φαει τοσο που εβγαλε μεγαλες γουλειες!! κοιμαται μιση ωρα κ ξυπναει....

να σας πω? τα κακα τπυς πως ειναι? ειναι νερουλα καπως σαν διαρροια με ελαχιστα κομματακια μεσα? γιατι του δικου μου ετσι ειναι...

πως πηγε το μπανιο εχτες?

Eκανε τα χαρτια ο αντρας μου και μας ειπαν σε 2 μηνες θα ειναι ετοιμα :(, μεχρι τοτε αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!! Εσυ εκανες τιποτα?

αααα μαλιστα...σημερα πηγε ο αντρας μου..καταλαβα ..κατσε να δω οταν εςρθει τι θα μου πει...

συγνωμη κ τα εμβολια των παιδιων τι θα γινει?? απο τη τσεπη μασς??

Καλήμερα!!! Το μπάνιο χθες πήγε τέλεια!! Ούτε γκρίνια είχαμε ούτε τίποτα, χθες το βράδυ κάθε 3 και λίγο κακά και αλλαγή Πανάς, μόλις την έπαιρνε ο ύπνος έπρεπε να την αλλάξω οπότε πάλι από την αρχή...το πρωί την πήρα πήγαμε στο κρεβάτι και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα!!!

Τα κακά είναι από κιτρινο-μουσταρδι καφέ μέχρι λάδι και είναι ή σαν διάρροια με σπορακια (τα σπορακια είναι λίπος από το γάλα) και μπορεί να είναι σαν κρέμα, όλα φυσιολογικά μην ανυσηχεις!!!

Τα εμβόλια δεν έχεις ένα φαρμακείο γνωστό, αν χρειαστεί να τα δανειστεις και όταν τα καταφέρετε με την ασφάλεια σας τα γράφει ο γιατρός και τα ξεχρεωνετε...αλλιώς τα πληρωνετε κι όταν τα γράψεις παίρνεις πίσω τα χρήματα πάντα σε συνενόηση με τον φαρμακοποιό!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια.

πως ειστε?πολυ ζεστη βρε παιδι μου.

εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε και οπως ολα τα μωρα ειμαστε με τις μερες μας.

ειδικα τωρα που εχει ζεστη.αλλα τωρα την ζουζουνα την αρεσει να κοιμαται πολυ στο κρεβατι με την μαμα αλλα και εμενα μου αρεσει πολυ και αφου ειναι πολλες φορες ο τροπος να κοιμηθει το κανουμε και μετα στην κουνια της.

βλεπω λετε για εμβολια και εμεις πλησιαζει η μερα να τ ακανουμε.

αχ κοριτσια μετα απο μηνες ανανεωθηκα.την παρασκευη εβαψα μαλλακι μετα απο πολλους μηνες μιας και ειχα επιλεξει να μην τα βαψω καθολου στην εγκυμοσυνη και το σαββατο μανικιουρ πεντικιουρ μετα απο επισης πολλους μηνες.αλλο πραμα.χρειαζεται η ανανεωση γιατι καποιες στιγμες επιασα τον εαυτο μου να πεφτει ψυχολογικα.και λεω καλα δεν το παθαμε στην λοχεια τωρα θα το παθουμε.αλλα οταν βλεπω αυτα τα ματακια τα ξεχναω ολα.ειναι ο ερωτας μου.αν και ο μεγαλος ερωτας αρχισε τα παραπονα περι κρεβατιου αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.δεν ειμαι ακομα ετοιμη την στιγμη που η μικρη ειδικα το βραδυ ξυπνα συνεχεια.και το σεξ ειναι να το απολαυσειος μετα απο τοσο καιρο.οχι σαν αγκαρεια.θα βρουμε τους ρυθμους μας.

σημερα κανονισα να παρω και 2 βδομαδες αδεια τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ θα παμε στο χωριο στην βορεια Χαλκιδικη.οποτε εκει θα μας απολαυσω οικογενειακως.και την μπουμπου και τον ανδρα μου.

φιλακια πολλα σε ολες να ειστε καλα και να χαιρομαστε καθε στιγμη με τα ζουζουνια μας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Αννουλα ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!!!

Καλα έκανες κι ανανεώθηκε χρειάζεται!!! Με γεια και το μαλλί, εγώ είμαι μονίμως με ένα βυζι απ έξω κι θηλάζω, κι έτσι δεν προλαβαινω να πάω πουθενά, προσπαθώ να κάνω αποτρίχωση αυτές τις μέρες αλλά δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα χαχα!!!

Καλα έκανες και για την άδεια, να περασετε καλά και να απολαύσετε ο ένας τον αλλον, κι εγώ με την μπουμπουκα μου έχω πάθει ερωτα,....

yk1yp3.png

Κοριτσια μου καλημερα! Τις ευχες μου στις εορταζουσες!!! Εμεις σαββατο βραδυ το ξενυχτισαμε ..τσιριδα κλαμα κ μολις ηρεμουσε κ κοιμοταν κ πηγαινα ν την αφησω ξαναξυπνουσε...ως τις 4 ετσι τη βγαλαμε...κυριακη κ δευτερα ευτυχως καλυτερα...οταν ξεκιναει το πολυ κλαμα την βαζω δευτερολεπτα διπλα στον αποροφητηρα κ κοιμαται αμεσως...τα κακακια ειναι οπως περιγραφει η mama ...εχει πολλα αερια κι ενω τις πρωτες μερες τα κανε περισσοτερες απο μια φορα τη μερα τωρα τα κανει 1 φορα κ χθες καθολου...σιδηρο ουτε εγω παιρνω κοριτσια...

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Δήμητρα σ ευχαριστω!!!!

Εμείς εχθες ειμασταν ανυσηχες μάλλον λόγω ζέστης...μουσκεμα γίνομαι, πριν ζεσταινομασταν με την εγκυμοσύνη τώρα με τον θηλασμό

Δήμητρα πηγατε βόλτα το σκ;;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Που είστε;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...