Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Εύη δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό, πάρε και δεύτερη γνώμη, ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!

Εγω την πλένω σε κάθε αλλαγή στην αρχή εβαζα και το αφρολουτρο της και την σαπουνιζα αλλά μας είπε η σύμβουλος θηλασμού να την πλένουμε με νερό σκέτο, αν έχει κατουρησε μόνο καμία φορά δεν την πλένω απλά της βζω κρέμα ή την σκουπίζω με απαλό χαρτί

Κι εγώ νομίζω ότι την γλιτωσαμε με τους κολικους να μην μας ματιαξω!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Εμεις χαλαρά παλι σημερα ύπνο , γαλακι κ ξανα ύπνο ... Πιπιλα μην δώσετε καλύτερα στα μωρα σας ειδικα τωρα που ειναι τόσο μικρά δρν την εχουν ανάγκη ... Τα μωρα οταν κλαίνε σημαινει οτι κατι θελουν κ με το να δώσουμε πιπιλα μπορει να χάσουν ακομα κ γεύματα ... Ειναι επικυνδυνο να πάθουν κ σύγχυση θηλων κ να μην πιάνουν μετα εύκολα . Στην μεγαλη μου κόρη έκανα το λάθος κ έδωσα κ τωρα ειναι 32 μηνων κ δεν μπορουμε να της την κόψουμε με τίποτα ... Καλύτερα να κάνουν πιπιλα το στηθος ... Μωρομαντηλο χρησιμοποιώ εγω μονο την νύχτα που λερωνεται γιατι αν την πλύνω ξεξύπναει κ μετα δεν κοιμάται με τίποτα ... Για τον υπέρηχο ισχύων θα κανουμε κ εμεις μολις το μωρο σαραντισει , συνήθως οι περισσότεροι παιδιατροι των συστήνουν , δεν ειναι τίποτα το τραγικό κ αν εχει κάποιο πρόβλημα το μωρο το βλέπουν κ μπορει να διορθωθεί εύκολα όσο ειναι μικρο κ δεν εχουν δέσει τα κόκκαλα του ... Τις σταγόνες για τους κολικους εμάς ο γιατρός μας είπε να μην της πάρουμε γιατι δεν ειναι τόσο έντονοι κ ίσως απλα να ειναι ποναλακια του εντέρου αλλα ξερω πολλα μωρακια κ συνήθως αγόρια που είχαν δυνατούς κολικους κ είδαν μεγαλη βελτίωση με αυτο . Mama εγω την θηλαζω ξαπλωμενη συνήθως κατα τις 5 το πρωι που νιώθω οτι δεν εχω αντοχές να σηκωθω να την κρατάω απλα δεν ειμαι εντελώς ξαπλωμενη γιατι εχω παρατηρήσει οτι έτσι πινει μονο για λιγο κ μετα κανει το στηθος μου μαξιλάρι κ κοιμάται , ανασηκωνομαι λιγο ισα να βάλω 1 μαξιλάρι κατω απο την πλατη κ βαζω το στηθος μου πάνω απο το στόμα της κ έτσι πινει κανονικα ...

Μαρία εγώ την νιώθω που ρουφάει αλλά δεν ξέρω για ποσό γιατί με παίρνει ο ύπνος κι εμένα και χάνω τον έλεγχο επίσης πέφτει σε βαθύ ύπνο και νομίζω ότι χάνει τα γεύματα, αυτά που έκανε πριν τουλάχιστον δεν ξέρω τι να πω, απλά είναι στην ανάπτυξη τώρα και δεν θέλω να γίνει κάτι λάθος

Από που καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχουμε θέμα ισχίων;;; Μόνο με υπέρηχο ή ακτίνες;;;

Κι εμείς σήμερα πολύ ύπνο άντε να δούμε πως θα ναι το βράδυ μας!!!

Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θέλω να την ζουληξω !!! Κάναμε και προγουλι και μαγουλακια και είναι να την φας!!! Χαχα

yk1yp3.png

Μαρία εγώ την νιώθω που ρουφάει αλλά δεν ξέρω για ποσό γιατί με παίρνει ο ύπνος κι εμένα και χάνω τον έλεγχο επίσης πέφτει σε βαθύ ύπνο και νομίζω ότι χάνει τα γεύματα, αυτά που έκανε πριν τουλάχιστον δεν ξέρω τι να πω, απλά είναι στην ανάπτυξη τώρα και δεν θέλω να γίνει κάτι λάθος

Από που καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχουμε θέμα ισχίων;;; Μόνο με υπέρηχο ή ακτίνες;;;

Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θέλω να την ζουληξω !!! Κάναμε και προγουλι και μαγουλακια και είναι να την φας!!! Χαχα

Όταν έρχεται ο παιδίατρος πρώτη φορά, κάνει κάποιες κινήσεις και βλέπει αν είναι χαλαρά. Της μικρής μου κάνανε στην κυκλική κίνηση κλακ κλακ μου είπε και ότι πρέπει να το δούμε, αλλά ότι μπορεί να φτιάξει μέχρι να σαραντισει από μόνο του. ..

Μονο απο τον υπέρηχο νομίζω φαίνεται γιατι μετράει ακριβώς τα κοκαλακια τους ... Πάντως δεν ειναι τίποτα 5-10 λεπτών εξεταση ειναι κ δρν πονάει , ουτε το καταλαβαίνουν ... Εδω οι περισσότεροι πάντως γιατροί το συστήνουν προληπτικά .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Σήμερα έρχονται οι δικοί μου να μας δουν, θα ρθει κι ή γιαγιά και ο παππούς μου να δουν το δισέγγονο!!!

Σήμερα έχω γενέθλια!!! Χρόνια μου πολλά!!! Χαχα

yk1yp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια ... Χρονια σου πολλα mama να τα εκατοστησεις κ να εισαι πάντα ευτυχισμένη με την όμορφη οικογένεια σου ... Καρκινακι κ εσυ λοιπόν, κ εγω τα ειχα πριν μερικές μερες ...

γεια σας κοριτσια!!!

μαρια κ μαμα χροοοονια πολλα !! να χαιρεστε την οικογενεια ! Να είστε γερες κ δυνατες να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας! πωπω πολλα καρκινάκια μαζευτήκαμε! κ εγώ έχω γενέθλα σε 5 ημέρες!λοιπον δημητρα οχι πιπιλα!! η συβμουλος θηλασμού αλλά και ο παιδίατρος μου είπαν όχι αφού θηλάζω . οπως είπε κ η Μαρία θα πάθει σύγχηση θηλών αλλά κ μπορεί να χάσει γεύματα!

επίσης αυτό με τα ισχία το κάναμε κ εμείς προληπτικά μεσα στο μαιευτήριο.

σήμερα κάναμε την πρ΄τη μας βόλτα!! επιτελους! τωρα ειναι ξερος...αντε να δουμε το βραδυ τι θα γίνει...?

να σας ρωτησω βαζετε κρέμες για ραγαδες η για κυτταριτιδα? θεώ να βαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχει parabens μεσα.. λόγο θηλασμού το λέω..

Γεια σας κορίτσια!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες!!! Μαρία χρόνια πολλά κι σε σένα!! Ότι επιθυμείς!!! Μόλις φυγαν κι οι δικοί μου!!! Το κεφάλι μου λίγο πόνεσε κι ή μικρή μια ο ένας και μια ο άλλος δεν κοιμήθηκε..kirtiblue αυτές οι κρέμες είναι λίγο μύθος νομίζω...δεν νομίζω να πειράζει τόσο πολύ, πόση ποσότητα paraben να χει μέσα;;

Μόλις Μίλησα με την φίλη μου με τα δίδυμα και δυστυχώς μάλλον κόλλησαν κοκυτη και είναι νοσοκομείο... Προσέξτε τα μωρά, μακριά από πολλά πολλά κι ειδικά σε άνθρωπο που βήχει...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κοριτσια, να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!!!!!!!!!

Ξερω χανομαι αλλα που και που μπαινω να δω πως ειστε!

Αυριο ξεκιναει παλι δουλεια ο μπαμπας μας και εχω ενα ανχος που θα ειμαστε τα δυο μας για καποιες ωρες...αλλα τι να κανουμε!Επερνα σιδηρο, μου ειχε πει ο γιατρος αλλα το μπεμπακι σαν να εμφανησε δυσκοιλιοτητα και το σταματησα...ελπιζω να μη μου πεσουν ολα τα μαλλια!

Απο σημερα κοριτσια σαν να σταματανε τα λοχια...εχω πολυ ελαχιστο!Εσεις εχετε ακομη? Βρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω...εχετε επαφες με τους συζυγους????Στον γυναικολογο ποτε θα πατε?????πριν τις 40 ή μετα τις 40????Θελω να περασουν οι μερες να παω γυναικολογο, να δω τι γινετε με τα ραμματα...δεν την παλευω αλλο!!!!Συγνωμη αλλα θελω να κανω ζουζουνιες με τον αντρουλη μου :oops:

BXYXp3.png

Συμπεθέρα ευχαριστώ για τις ευχές!!

Τα λοχία εμένα μου τελείωσαν στις 20 μέρες και δεν είχα πολύ αίμα...εγώ παλευω με τις αιμορροΐδες οι οποίες με το παραμικρό πετάγονται γιατί δεν ηρέμησαν από την γέννα, τα ράμματα πέσαν ως δια μαγείας μέσα σε μια μέρα νομίζω την 13η μέρα, εμένα μου είπε ο γυναικολόγος κι ο παιδίατρος που ήρθε στο σπίτι για σίδηρο λόγω θηλασμού αλλά την ψυλιαστηκα για δυσκοιλιότητα στο μωρό και δεν πήρα, μια χαρά νιώθω ρυθμίζεται και με την διατροφή, οπότε μην παίρνεις και φάε τροφές πλούσιες σε σίδηρο και κάνε καμία αιματολογικές να το τσεκαρεις πως πάει

Ο γυναικολόγος μας απαγόρευσε επαφές μέχρι τα 40 που θα πάω να με δει, λογικά αφού εξετάσει κι.όλα είναι καλά θα μας δώσει το οκ γιατί κι εγώ θέλω να κάνω ζουζουνιες και γενικά να βρούμε ένα ρυθμό με τον άντρα μου

yk1yp3.png

Χρονια πολλα κοριτσια, να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!!!!!!!!!

Ξερω χανομαι αλλα που και που μπαινω να δω πως ειστε!

Αυριο ξεκιναει παλι δουλεια ο μπαμπας μας και εχω ενα ανχος που θα ειμαστε τα δυο μας για καποιες ωρες...αλλα τι να κανουμε!Επερνα σιδηρο, μου ειχε πει ο γιατρος αλλα το μπεμπακι σαν να εμφανησε δυσκοιλιοτητα και το σταματησα...ελπιζω να μη μου πεσουν ολα τα μαλλια!

Απο σημερα κοριτσια σαν να σταματανε τα λοχια...εχω πολυ ελαχιστο!Εσεις εχετε ακομη? Βρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω...εχετε επαφες με τους συζυγους????Στον γυναικολογο ποτε θα πατε?????πριν τις 40 ή μετα τις 40????Θελω να περασουν οι μερες να παω γυναικολογο, να δω τι γινετε με τα ραμματα...δεν την παλευω αλλο!!!!Συγνωμη αλλα θελω να κανω ζουζουνιες με τον αντρουλη μου :oops:

Εμείς επαφές δεν έχουμε ακομα , θελω πρώτα να πάω στη γιατρο μου να κανω το τεστ Παπ κ μετα. Σε μια βδομαδα πάντως ειναι το ραντεβου μου ...

πωπω τωρα τον εβγαλα απο το στηθος μετα απο ωρες κ τον εβαλα να ρευτει!κοριτσια πολογισαμε οτι πηραμε 270 γρ. μεσα σε 10 μερες δηλαδη αυτην την εβδομαδα 160 γραμ. καλα ειναι ειπε ο παιδιατρος . συνεχιζουμε ακαθεκτοι!ρε κοριτσια πως ζυγιζετε τα μπεμπακια σας? εμεις ειχαμε ξεκινησει ο ζυγιισμα με πανα λερωμενη γιατι ετσι τον ειχε ζυγιζει ο παιδιατρος κ ετσι θελαμε να εχουμε δια μετρα κ ιδια σταθμα , αλλα εχουμε μπερδευτει ετσι κ σημερα αποφασισαμε να τον ζυγιζουμε τσιτσιδο!!

δμημητρα εγω εκλεισα ραντεβου σις 40 μερες στο γυναικολογο, κ εγω θελω ζουζουνιες , εγω ειμαι 22 ημρες κ ακομα εχω..

zzouzou κ εγω αυριο θα ειναι η πρώτη ημερα μονη μου με το γιο μου! για να δουμε...

κ εγω σιδερο δεν παιρνω , μονο ασβεστιο κ φυλικο οξυ...

.........δεν την παλευω αλλο!!!!Συγνωμη αλλα θελω να κανω ζουζουνιες με τον αντρουλη μου :oops:

τι εχεις κανει με το βιβλιαριο του παιδιου? το εβγαλες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...