Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kirtiblue μια χαρά θα πάει και το ζύγισμα, μην σκας αφού το.μωρό χορταινει γι αυτό δεν ζητάει άλλο!!! Να πάτε και τις βόλτες σας!! Τώρα δεν έχουμε να φοβόμαστε μην κρυώσει αλλά μην παρά ζεσταθεί!!! Προσοχή στον ήλιο!!!

Περιμενω τον άντρα μου να ρθει να κάνω ένα ντουζακι κι όσο αργεί νευριαζω....

Το μωρό κοιμάται αλλά δεν τ αφήνω να μπω στο μπάνιο φοβάμαι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως ζοριζεται αλλά δεν ποναει να κλάψει ή να τσιριζει από τον πόνο απλά ζοριζεται και αποσπάται από τον ύπνο του, κολικους ή γιατρός μας είπε ότι μάλλον την πηδηξαμε!!! Μακαρι

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια ...εμεις παλι τα ιδια..κ χθες πριν κοιμηθει στις 10 κ τωρα το πρωι στις 7 εκει π τρωωει κλαμα τεντωμα κ ηρεμει μοβο αν αεριστει.. τι να πω...κρυωσε ...την πειραζει κατι που τρωω? Θα τρελλαθω...θα δοκιμασω κανενα χαμομηλι κ εγω μπας και γινει τιποτα... kitriblue οντως μην σκας τοσο...κι εμενα μειωσε το χρονο φαγητου...mama εγω χθες την ειχα στο καροτσι κ την πηγαινα μαζι μου...εξω απο την κουζινα γ ν μαγειρεψω διπλα στην μπαλκονοπορτα ν πλυνω μπαλκονια εξω απο τ μπανιο ν κανω ντουζ...πακετο πηγαιναμε..

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;; Εμείς χθες ειχαμε όρεξη για παιχνίδι και αγκαλιά Μάμας και έτσι από τις 4 και μετά κοίμηθηκα λίγο όρθια!! Κατά τις 7 άρχισαν να κλεινουν τα μάτια μου την Πήρα λοιπόν και θηλασαμε ξαπλωμενες και κοιμηθηκαμε κι οι δύο αγκαλιτσα!! Το χαρηκα πολύ!!

Δήμητρα αυτό με το καρότσι καλή ιδέα έτσι θα κάνω κι εγώ!!!

Όταν την πιάνουν τα πονακια κλαιει πολύ ώρα;; Δεν νομίζω να φταει κάτι που τρως

yk1yp3.png

καλημερα κοιριτσια!!

κ εμενα εχει πονους.. εκει που καθεται σπαραζει το αγορι μου..

γλυκανισο κ χαμονηλι φουλ πινω.. εχω παρατηρησει οταν δεν πινω εχει πιο πολλους!

ναι μαμα θα βγουμε βολτα το αποφασισα την κυριακη!

οσο για το μπανιο κ τις δουλειες κ εδω δημητρα με το καροτσι ειμαι, οπου παω τον εχω μαζχι μου..σκεφτομουνα να βαλω κ το μαι ται αλλα ρε παιδι μου πολυ ζεστο μου φαινεται...

δημητρα μου κολικους εχει δεν κρυωσε κ μενα ειναι συνεχεια με αερια..πιστολακι η αποροφητηρας αν ειοναι πολυ εντονοι οι κολικοι κ δεν ηρεμει με τιποτα!

αααα εμεις μαμα σχεδον καθε βραδυ ετσι θηλαζουμε , αγκαλια ξαπλωτοι κ μετα υπνο μαζι !! υπεροχο!!

Διαφημίσεις

Τόσο καιρό τ απέφευγαν να την θηλάζω ξαπλωμένη φοβόμουν μην την πλακωσω μέσα στον ύπνο μου , βέβαια και ή πατσουρου με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί και ή αλήθεια είναι ότι δεν κουνιεμαι και με το παραμικρό ξυπναω και την κοιταω

yk1yp3.png

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Βλέπω απο κολικους κ πονακια καλα πάμε όλες ... Την δικια μου παλι την έπιασαν σημερα στις 7 το πρωι στάνταρ ωρα έχουμε . Γλυκανισο δεν βρήκα ουτε στο σούπερ μάρκετ ουτε στο φαρμακείο αλλα θα πάω το απόγευμα σε 1 μαγαζι που εχει βιολογικά μηπως βρω εκει . Λοιπόν εγω ρώτησα εχθές στην ομάδα θηλασμου κ μου είπαν να της κανω μασαζ με χαμομηλολαδο κ το δοκιμασα σημερα το πρωι κ κάπως ηρεμησε , οχι εντελώς αλλα δεν είχε κ τόσους δυνατούς πόνους ... Εμεις πλέον την βόλτα μας την έχουμε στάνταρ 2 φορές την μέρα κ πρωι κ απόγευμα . Την βαζω μεσα στο μει ται γιατι στο καροτσι δεν με βολεύει με 2 παιδιά κ βγαίνουμε εξω για 2 ωρες περιπου , το μωρο μένει ξύπνιο κ μάλιστα εχει ορθάνοιχτα τα ματια της κ κοιτάζει τα πάντα ... Την Τεταρτη θα σαραντισει κ θα την πάω το πρωι στην εκκλησία κ το μεσημέρι στο γιατρο για να δούμε το βαρος της κ τα σχετικά ... Εντωμεταξύ τωρα που την βγάζω κ εγω βόλτα την θηλαζω εξω πάντα , εχει βολευτει βέβαια μεσα στο μει ται κ δρν χρειάζεται να γδυνομαι .

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;; Εμείς εφάρμοσαν το ξαπλωτο θηλασμό και κοιμηθηκαμε με μικρά διαλείμματα και ξυπνησαμε 9 παρά νιώθω όμως ότι δεν έφαγε σωστά και δεν θα το ξανακανω θα το κάνω τα μεσημέρια για ξεκούραση...

Εσεις πως τα πάτε;;;;

Που είστε οι υπόλοιπες;;; Δεν προλάβαινετε ε;;;

Νικηαντωνια τι κάνετε;;; Ή μικρή πως τα πάει;;;

yk1yp3.png

καλημερα, εμεις ειχαμε εφιαλτικο βραδυ.

εχτες επειχηρησαμε να τον παμε βολτα , ολη μερα βεβαια αγρυπνος , τον βαζουμε 8 η ωρα στο πορτ μπεμπε μπαινουμε στο ιχ κ κλαιει σπαρακτικα , αποφασισα να γυρισουμε πισω, φευγει οαντρας μου να παεοι σε μια δουλεια, μενουμε οι 2 μας στο σπιτι κ να μου κανει αναφηλιτα κ κλαματα , τον βαζω στο στηθος κ μου πνιγεται 2 φορες.

χεστηκα πανω μου .με πηρανε τα κλαματα. μη σας τα πολυλογω απο κεινη την ωρα πεφτει ξερος για ενα 4ωρο. ολο το βραδυ ξυπναγε ανα μια ωρα για να φαει..

το προβλημα μου ειναι το εξης μου βγαζει μεγαλες γουλειες απο προχτες. εχτες το βραδυ σε ενα γευμα μου εβγαλε 3 φορες. κ μου το κανει ειτε εχει ρεφτει είτε οχι ! κ μιλαμε για μεγαλες γουλεις οχι αστεια.. κ 2 φορες μου εχει βηξει κιολας...χεστηκα κ εκει..

τι ειναι αυτο ρε κοριτσια? εσας σας βγαζουν? μηπως εχω φαει κατι που να μην του κανει? αλλα τρωω τα ιδια πανω κατω με τις προηγουμενες εβδομαδες..

δεν χω κλεισει ματι..ο μπεμπακος τωρα κοιμαται κ απο την υπερενταση εγω δεν μπορω...

irtiblue καλημέρα!!! Μην φοβάσαι, κι εμένα μου πνίγεται καμία φορά, είτε επειδή τρώει λαιμαργα είτε επειδή την πιάνει ο ύπνος και δεν καταπίνει....όταν πνίγεται βήχει κάνα δύο φορές, γουλιες βγάζουμε κι εμείς όχι πολλές αλλά βγάζουμε πιο μεγάλες γουλιες βγάζουμε όταν μας πιάνει λόξυγκας. .αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι τρώει απότομα και δεν προλάβαινει, ή αν τον βάζεις και από τα δύο στήθη ανά γεύμα Παίρνει το πιο νερουλό γάλα,το πρώτο που το ξεδιψάσει κι έτσι έχετε αναγωγές...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...kitriblue όπως λεει και η mama σε ολες μας συμβαινει...κι εμεις μια από τα ιδια...ξεκιναει να φαει λαιμαργα πνίγεται παθαινω σοκ εγω...βηχει και μετα τσιριζει από τσατιλα...ενώ την βαζω να ρευτεί και ρευεται την βαζω να ξαναφαει γιατι ψαχνει το στηθος αρχιζει να τεντωνει ποδια και να τσιριζει και την ξανασηκωνω και ξαναρευεται...αν ενδιάμεσα δεν ρευτεί την πιανει λοξυγγας κι εκει μπορει και να μου βγαλει λιγο...μην αγχωνεσαι αν δεν είναι ρουκετα ο εμετος..και μια απορια ρε κορίτσια...ο γιατρος μου ειπε σε κάθε λλαγμα πανας πλυσιμο και όχι μωρομαντηλα...το βραδυ που ξυπναει για γαλα δεν κρατιεται να την αλλαξω πριν φαει...μετα το φαγητο την παιρνει ο υπνος και με το που την βαζω κατω από τη βρυση ξυπναει και φτου κι από την αρχη...εσεις τι κανετε? ανα ποσες ωρες αλλαζετε πανα περιπου? και οι κολικοι ποσες μερς κραταν? να προετοιμαστω για το τι με περιμενει...

αχ βρε κοριτσια πολυ τρομαρα..πηρατον παιδιατρο το πρωι κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι συνηθως περναει οταν το παιδι παει 1 ετους. μας ανησυχει μονο οταν δε βαζει βαρος αρχικα... τι να πω.. πολυ τρομαρα...

δημητρα μου κ εμας ο πιδιατρος μας ειπε οχι μωρομαντηλα επ ουδενι! το ιδιο κ οι μαιεσ. μονο σε ωρα αναγκης , αν ειμαστε εξω δηλα;δη..το βραδυ οσο κ να τσιριζει τον αλλαζω πρωτα κ τον κανω μπανακι κατω απο το νηπτηρα δηλαδη κ μετα τρωει...συνηθως τον προλαβαινω πρωτου εκνευριστει πολυ, τον σηκωνω με το πρωτο κιχ που θα ακουσω...επισης αν εχει μονο βραχει δεν τον αλλαζω αμεσως . τον αλλαζω μονο αν εχει κανει κακακια. οταν εχει κανερι τσισα συνηθως αφηνω να περασει ενας θηλασμος για να τον αλλαξω.

η αδελφη μου γεννησε τον Μαρτιο και το πρωι που μιλουσα με την μαμα μου η οποια ηταν μαζι τους 40 μερες μου ειπε ότι οπαιδιατρος της εδωσε κατι σταγονες για τους κολικους και ειδε μεγαλη διαφορα...θα την ρωτησω τι σταγονες ηταν και θα σας γραψω αν θελετε να ρωτήσετε παιδιατρο μηπως και βοηθησει κορίτσια..επισης κορίτσια για πιπιλα σας ειπε τιποτα ο παιδίατρος? εμενα οχι

Εμένα ο πρώτος παιδίατρος μας έδωσε σταγόνες που βοηθούν στους κολικους το biogaia στην ουσία είναι προβιοτικα και βοηθούν εμένα ή πατσουρου μου είπε εφόσον δεν κάνει κολικους να μην το δώσω επίσης ή πιπιλα τα μπερδεύει με τον θηλασμό και μετά δεν θέλουν το στήθος άσε που είναι νωρίς ακόμα κι επιπλέον ότι γλιτώσουμε καλό είναι

Κορίτσια οι κολικοι είναι έντονοι πόνοι το παιδί χτυπιέται και τσιριζει επίσης συνήθως αρχίζουν απόγευμα βράδυ και κρατάν έως και 4 ώρες, τέτοιο έχετε; Μπορεί να ναι απλώς πονακια εντέρου

Άντε να δούμε ποτέ θα στρωσουν αυτά και να τα χαρούμενη 100%

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Κολικούς η μικρή μου δεν περνά ή μάλλον είναι πολύ ξοφαλτσα. Πολύ λίγα πονακια. .. Όσο για το πνίξιμο συνέχεια! Και παθαίνω πανικό! Λαιμαργία και επειδή τα παίρνει ο ύπνος! Εγώ μωρο μαντηλάκια χρησιμοποιώ αν είναι λίγο λερωμενη...Γιατί το βράδυ αν την κάνω μπάνιο ξαγρυπναει και δεν βγαίνουμε πέρα. Ρε κορίτσια μου είπε η παιδίατρος να κάνουμε υπέρηχο ισχιων γιατί λέει είναι μαλακά, σαν να μην έχουν κουμπώσει σωστά στη λεκάνη . Έχετε ακούσει κάτι σχετικό; Αν είναι όντως μου είπε θα βάλουμε σεντόνι με συγκεκριμένο δέσιμο για να φτιάξει. ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...