Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα πει θα προσπαθήσω να μην κάνω αλλά χωρίς να τ αποκλειστικά, στην φάση αυτή που σφαδαζα από τον πόνο εννοείται πως έκανα!!!

Έχω να πω ότι γενικά ή γέννα είναι μια ευχάριστη στιγμή στην ζωή μου αλλά πάντα θυμάμαι την φάση αυτή που πονουσα πολύ και μου κάναν και την εξέτασή με το χέρι και ακόμα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα....

yk1yp3.png

Τι κάνετε μανουλες ,;; Εγω σημερα ολη μέρα δουλειές . Η μπεμπα κοιμάται , ξυπνάει καθε 3 ωρες για γαλα κ ξανα ύπνο κ έτσι βρήκα την ευκαιρία να καθαρισω το σπίτι . Το σίδερο μου έμεινε ακομα αλλα ίσως σηκωθω αυριο το πρωι να το κανω ... Εμενα τα λοχεια σταμάτησαν στις 10 μερες απλα καμμια φορα εχω λιγο αιμα στο χαρτί . Στις 20 του μηνα εχω ραντεβου στη γιατρο μου για τεστ Παπ . Εγω πάντως θάλασσα δρν θα πάω φέτος γιατι πρώτον δεν εχω που να αφήσω το μωρο κ μαζι μου δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρω κ επίσης φοβάμαι για καμμια μόλυνση κ αυτο επειδη έτυχε στην μαμά μου οταν με γέννησε κ πηγε θάλασσα στις 40 μερες κ κόλλησε μικρόβιο κ κόντεψε να πεθάνει , 5 % της έδιναν πιθανότητες να ζήσει κ έτσι το εχω παρει απο φόβο κ εγω .

Γεια σου Μαρία!!! Εμείς σήμερα λιωσαμε από την ζέστη, θηλάζω και σταζουμε κι εγώ κι ή μικρή, φωναξα να κάνουν συντήρηση το κλιματιστικό κι έτσι από αύριο θα το αναβω το μεσημέρι ίσα ίσα να σπάει αυτή ή κάψα!!

Για θάλασσα κι εγώ δεν νομίζω και να την αφήσω αν πεινασει;; Άσε που δεν τρελλαινομαι κιόλας για την θάλασσα...για χάρη του άντρα μου θα πάμε στο εξοχικό που θα ναι και τα πεθερικά μου σν πάρει άδεια και κανένα σκ

Σκέφτομαι με τέτοια ζέστη πως την παλεύουν οι εγκυουλες;;; Αχ υπομονη

yk1yp3.png

τι κανετε κοριτσια?

εγω εκλεισα ραντεβου με το γυναικολογο στις 30 Ιουλιου. μας κανει κ τεστ παπα τοτε ε?

αυτο που ειπες Μαρία με προβλημάτισε. δε θα μπω θαλασσα! δε πειραζει για ενα καλοκαιρι δε θα παθουμε τιποτα!

να σας ρωτησω αν ο παιδιατρος σας πει να βαλετε το μπεμπε στη θαλασσα , θα το βαλετε?

Μπραβο ρε Μαρακι με τις δουλεις, εμενα φευγει η πεθερα μου αυριο κ λεω απο χθες τι προγραμμα θα βαλω. εμενα ο μπεμπης δεν εχει ακομα σταθερο ωραριο...

ρε κοριτσια τον βλεπω να μεγαλωνει καθε μερα...εχει φυγει απο τη φαση νεογνο κ ειναι στη φαση βρεφος...κ συγκινουμαι.. ολοι μου λενε να τοπ χαρεις τωρα γιατι μεγαλωνει γρηγορα..

ατο μαμα κ εγω μια απο τα ιδια! πολυ ζεστη θηλαζω ασταματητα χωρις ελεος απο το πρωι κ σταζουμε κ οι 2!!! κλιματιστικο εχω μονο στο υπνοδωματιο κ δεν το αναβω πολυ να σου πω την αληθεια φοβαμαι... τον μπεμπη τον εχω γυμνο ολη μερα !! μονο με την πανα..

ρε κοριτσαι κανα νεο απο τη νικηαντωνια εχουμε??

η κιντενιο που ειναι τι κανει?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ... Kitriblue δύσκολο να βάλεις ενα προγραμμα με τόσο μικρο μωρο . Εμενα εχθές έτυχε κ κοιμόταν ολη μέρα κ έκανα τις δουλειές μου . Σημερα έλεγα οτι θα ξυπνήσω πρωι να σιδερωσω κ κατι ρουχα πυ εχω κ τελικα η κυρία ειναι ξύπνια απο τις 6 κ τέταρτο κ ειναι ολο γελακια κ μουρμούρα ... Όσο για τον αν κανει να μπει το μωρο στην θάλασσα δεν νομίζω κανένας γιατρός να λέει ναι απο τόσο μικρο . Εχω ακούσει κάποιες μαμάδες που λενε οτι τους το επέτρεψε απο 3 μηνων αλλα εμάς ο δικός μας λέει μέρα τους 5η 6 μήνες δεν θυμάμαι καλα γιατι ειχα ρωτήσει στην πρωτη μου κόρη . Όντως τα μωρα μας μεγαλώνουν πολυ γρηγορα κ φαίνεται καθε μέρα η διαφορα .

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εμεις την τελευταια εβδοπμαδα εχουμε αλλο ζορι...κοιμαται κανονικα το βραδυ μεχρι τις 3:30 μετα αφου τρωει και ισως χρειαζεται αλλαγμα αποκοιμιεται πανω μου, οταν την βαζω στο κρεβατι αρχιζει να ζοριζεται λες και εχει αερια και θελει να κανει κακα, τσατιζεται ξυπναει και θελει παλι να φαει και παει λεγωντας μπορει μεχρι το πρωι....

σημερα ειμαστε 24 ημερων ποτε περασε;; χαμπαρι δεν πηρα!! οσο περναει ο καιρος θελω πιο πολυ να την ζουληξω..κανω υπομονη γιατι αν αρχισω θα την φαω!!!! χαχα

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εμεις την τελευταια εβδοπμαδα εχουμε αλλο ζορι...κοιμαται κανονικα το βραδυ μεχρι τις 3:30 μετα αφου τρωει και ισως χρειαζεται αλλαγμα αποκοιμιεται πανω μου, οταν την βαζω στο κρεβατι αρχιζει να ζοριζεται λες και εχει αερια και θελει να κανει κακα, τσατιζεται ξυπναει και θελει παλι να φαει και παει λεγωντας μπορει μεχρι το πρωι....

σημερα ειμαστε 24 ημερων ποτε περασε;; χαμπαρι δεν πηρα!! οσο περναει ο καιρος θελω πιο πολυ να την ζουληξω..κανω υπομονη γιατι αν αρχισω θα την φαω!!!! χαχα

καλημερα!!!

το ιδιο ακριβως εχει ο δικος μου τις 2 τελευταιες ημερες. εχουν πονακια μωρε..

ζουληξε την μαμα τη μπεμπα σου!!αχ μωρουδιλα!! τι ωραια! εμενα εχει αρχισει κ κανει διπλες κ τρελαινομαι!!!!!

24 ημερων ε?? την εχεις βγαλει εξω?

εμει ειμαστε 19!!!πωπω..

kirtiblue καλημερα!!! πως ειστε;; μια χαρα σας ακουω!!(διαβαζω)

κι εμενα εχει κανει μαγουλακια και προγουλακι χαχα

ολοι περιμενουν να ξεπεταχτει και να την ζουληξουν...αχ τι εχει να τραβηξει το μωρο μου!!!

βγηκαμε βολτουλα, περα απο τους γιατρους, πηγαμε και για καφε!!! βεβαια αυτη απο το αμαξι κοιμηθηκε και ετσι την ειχαμε στο καροτσι!!!

προχθες που την πηγαμε στην πατσουρου παρολο που ηταν στο καρεκλακι της και κοιμοταν πεινασε και ξυπνησε κι αρχισε να κλαιει...εκανα υπομονη γιατι δεν μπορουσα να την βγαλω μην γινει τιποτα στο δρομο και εχουμε αλλα .....με το που φτασαμε την πηρα αγκαλια και ετσι οπως ημουν στον δρομο την εβαλα στο στηθος αι περπατουσα στον δρομο!!! δεν ενιωσα την παραμικρη ντροπη και αισθανομουν τοσο ωραια και δεν με ενοιαζε αν θα με πουν τρελλη η οτιδηποτε αλλο, σε εκεινη την φαση ημουν εγω και το μωρο μου στον κοσμο!!!

yk1yp3.png

παντως ζοριζεται αλλα δεν κλαιει απλα τσατιζεται και της φευγει ο υπνος και μονο στην αγκαλια μου υσηχαζει!!!

εσεις βγηκατε βολτα;;;

εγω δεν εκλεισα ραντεβου στον γυναικολογο αλλα πως και πως περιμενω να σαραντισω και να παω και να τελειωσει κι αυτο, να ξαναβρουμε και τους ρυθμους μας σαν ζευγαρι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλες.

πως ειστε?τα μωρακια σας καλα?

αχ και εμενα εχει 2 βραδια που χτυπιεται στον υπνο της.

και εχει και πολυ ζεστη και απο αυτο ενοχλειται πιστευω.

εγω χθες πηγα στην γυναικολογο μου ολα τελεια.

η μητρα επανειλθε στο μεγιστο και η τομη ειναι μια χαρα.

πηρε και δειγμα για τεστ παπ.

απλα μου ξεκαθαρισε οτι απαγορευεται σε λιγοτερο απο 9 μηνες με 1 χρονο να ερθει δευτερη εγκυμοσυνη.

εχω και ενα προβληματισμο για τον παιδιατρο.μου τον συστησε ο ξαδερφος μου ο οποιος σημειωτεον ειχε μεγαλο θεμα με τα παιδια του με αλεργιες και ασμα και τον εκθειασε.αλλα η νυφη μου απο την αλλη ακουσε διαφορα και εκει προβληματιζομαι.εμενα μεχρι στιγμης οκ μου φαινεται.αλλα με βαζει και σε σκεψεις.εχω μαθει να μην ακουω αλλες γνωμες αλλα να κρινω απ-ο προσωπικη εμπειρια.αλλα προκειται για τα ζουζουνια μας.και σαν πρωταρα μανουλα με φοβιζει η ιδεα και μονο να κανω λαθος στο κομματι του γιατρου.το οποιο θεμα ειναι πιστευω κατα ποσο καλος ειναι ενας γιατρος και απο την προσωπικη σου εμπειρια.μπορει για μενα να ειναι θεος και για σενα που σου ετυχαν καποια θεματα ο χειροτερος.

λοιπον σαν ζαλισα.

καλο μεσημερι σε ολες.

φιλια

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Η δικιά μου ειναι 33 ημερών κ ακομα εχει αυτα τα πονακια που δεν εχω καταλάβει ακομα αν ειναι κολικοι . Πάντως εγω σημερα θα πάω να πάρω ρόφημα γλυκανισο νς πινω 1 κούπα το βραδυ γιατι λενε οτι βοηθαει ... Mama μια χαρα σε βρίσκω που θες να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας σαν ζευγάρι με τον άντρα σου ... Εγω δεν εχω τέτοιες αντοχές ακομα , κοιτάζω πως κ πως να κοιμηθούν τα παιδιά το βραδυ κ να κοιμηθω κ εγω αμεσως για μα εχω αντοχές την νύχτα που θα ξυπνήσει το μωρο .

Μανούλα γεια σου!!! Μπραβο που όλα είναι μια χαρά!!! Εγω από σήμερα πριν λίγο αναψα κλιματιστικό στους 28 βαθμούς κι έχω και το παράθυρο σε ανάκληση ισα ίσα δλδ να σπάσει αυτή ή ζέστη και να μην σταζουμε όσο θηλαζουμε!!! Δεν μας ζαλιζεις μην το ξαναπεις!!!

Μαρία εφόσον έχεις γάλα μην παίρνεις τον γλυκάνισο θα αυξηθεί ή παραγωγή και μην παθεις καμία μαστίτιδα!! Πρόσεχε και συμβουλείου την ομάδα θηλασμού στο fb εγώ Ρώτησα την σύμβουλο θηλασμού και μου το απαγόρευσε γιατί έχω πολύ γάλα

Όσο για τον άντρα μου δεν θέλω να τον παραμελω και γενικά κοιταω να του δίνω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ και να τον φροντίζω με ένα καλό φαγητό ρούχα κτλ κτλ

Γιατί φυσικά ασχολουμε με το μωρό κυρίως!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Χθες πηγαμε στον ορυλα κ καναμε εκτομη χαλινου γλωσσας κ ανω χειλους...ευτυχως εγινε γρηγορα κ ανωδυνα...κ τωρα βγαζουμε γλωσσα!!! Κι ενενα η μπουμπου 2-3 φορες εκει που ετρωγε σταματαει τεντωνει ποδια κ αρχιζει ν τσιριζει για κανενα 5λεπτο ασταματητα..μετα την ακουω ν κανει κακακια κ ηρεμει..τι ν πω? Ν ειναι κολικοι αυτο? Μου μοιαζει ζορι με τα κακα της...κι εμεις ανοιξαμε κλιματισμο διοτι δεν παλευεται κοριτσια...anna ο παιδιατρος ειναι υποκειμενικο ζητημα...κι εγω πηγα σ εναν που παει η κουνιαδα μου αλκα δεν τρελλαθηκα...mama κ εμεις χθες π πηγαμε γιατρο με το που κατεβαινουμε στην εισοδο της οικοδομης τ γιατρου ξεκιναει κλαμα πεινας...βγαζω στηθος κ ταιζω επιτοπου...δεν με απασχολει καθολου που ειμαι...επισης ο παιδιατρος μας ειπε οτι απο τον 3ο μηνα μπορει το μωρο ν μπει θαλασσα...γουρλωσαμε ματια κ οι 2 με τον αντρα μου...του λεμε δεν παιζει ν τη βαλουμε...

Μπραβο βρε mama μου αρεσει η διαθεση που εχεις για να συσφιγκτουν οι σχεσεις με το συζυγο! κ εγω το ιδιο θελω να παω γυναικολογο να μου δωσει το οκ κ να ξαναγινουμε - ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ & οσο δε νυσταζω- χαχαχαα όπως πριν, γιατι η Μαρία έχει δικιο....μπορεί να ειμαστε σε κοματωδη κ να θελουμε μονο ύπνο!!!

Εμείς οχι δεν εχουμε βγει ακομα εξω παρα μονο για γιατρο...το σκεφτομαι...ισως τον βγαλω το σκ κ παμε τιποτα καμια βολτουλα..το φοβαμαι μωρε ακομα..αλλα κ εγω εχω φρικαρει!!! πηγα σουπερ μαρκετ προχτες κ αισθανθηκα οτι πηγα 4ωρο shopping! χαχαχα

Αννα μου μπραβο με το γυναικολογο! ε δε3 φανταζομαι να θες να ξαναμεινεις εγκυος τόσο συντομα???:D οσον αφορα τον παιδιατρο ειναι οντως υποκειμενικο. εγω παντως μεχρι στιγμης προλαβα ηδη κ τον αλλαξα!!! ο πρωτος επειδη ο μικρος ειχε ικτερο μου ειπε να κοψω το μητρικο θηάσμο για κανα 2ημερο!!! ε οχι ρε φιλε!! τωρα ειμαι σε εναν που ειναι υπερ πολυ κ μεχρι στιγμης τον εχω παρει αρκετες φορες τηλ να τον ενημερωνω για θεματα που μου εχει πει κ μου φαινεται πολυ καλος συν οτι απανταει στο τηλ. αμεσως!!!

εγω γλυκανισο κοριτσια πινω παντως! εχω δει διαφορα στα ποναλακια του μπεμπη μου. γιατι μου κανει ακριβως τα ιδια που σου κανει η μπεμπα σου mama και ακριβως τα ιδια που κανει και στη δημητρα η δικια της..

επισης πινω κ χαμομηλι!

Δημητρα μπραβο που το πηρατε χαμπαρι νωρις και κανατε την εκτομη! τωρα θα τρωει και πιο καλα κ πιο πολυ!

αααα οσο για το θηλάσμο κ εγω πηγαινοντας στο μαιευτηριο να κανουμε την επαναληπτικη ικτερο στο δρομο μεσα στο ιχ ξεκιναει κλαμα πεινας! οπως κ εσυ mama δεν τον εβγαλα απο το πορτ μπεμπε για λογους ασφλαεια ..μνολις φτασαμε τον παιρνω αγκαλια βγαζω βυζι στο δρομο κ ουτε που υπολογισα κανεναν!

εντωμεταξυ ρε κοριτσια αυτο που τωρα πια μπορω κ τον θηλαζω περπατωντας μου κανει τρελη εντυπωση ! τις πρωτες ημερες επαιρνα συγκεκριμενες στασεις, κ δωστου μαξιλαρια απο εδω μαξιλαρια απο εκει να βολευτουμε κ οι 2. και τωρα εχουμε κ οι 2 εξελιχθει!!!

εμενα παντως με προβληματιζει ακομα το γεγονος οτι μου τρωει πια στο 10λεπτο μαξιμουμ κ μετα δε θελει αλλο .. απο εκει που ειμασταν στο 20λεπτο...

εχουμε ζυγισμα την κυριακη αντε να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...