Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Θηλαστρο εχω το μίνι ηλεκτρικ της μεντελα αλλα δεν μπορω να βγάλω καθόλου αυτη τη φορα . Στην πρωτη γεννα έβγαζα γυρω στα 70 ml καθε 2-3 ωρες αλλα τωρα τίποτα 20 με το ζόρι κ προσπαθούσα πάνω απο 20 λεπτα . Ίσως φταίει η χοανη μπορει να χρειάζομαι μεγαλύτερο νουμερο . Με το χέρι το έβγαλα σε 5 λεπτα . Ηταν τόσο πρησμενη που φοβήθηκα μην παθω καμμια μαστίτιδα αφου γεμίζει τόσο γρηγορα . Κ τωρα ολη μέρα φοραω τα κοχύλια κ τα αδειάζω συνέχεια αλλα το πετάω γιατι δεν προλαβαινω κ βαριεμαι κιόλας να τα αποστειρώνω συνέχεια . Το μει ται μου ειναι κ εμενα χοντρό κ την βαζω μεσα μονο με το μπλουζάκι κ το παμπερς αλλα δεν ιδρώνει . Πάντως κ εξω την βγάζω με αυτο κ την ντύνω κανονικα κ δειχνει οτι της αρέσει . Όση γκρίνια κ να εχει μολις την βάλω μεσα ηρεμει κ κοιμάται κάποιες φορές .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Προσοχή με τα θηλαστρα μην αρχιζετε και βγαζετε και μετά θηλαζετε κιόλας και από την πολύ παραγωγή παθετε τίποτα....

Kirtiblue μην σκας για το βάρος, Σκέψου εμείς πήραμε 439γρ σε 14 μέρε ς περίπου, αν υπολογισεις τα 80γρ που παίρνετε εσεις ανά 3 μέρες είμαστε στα ίδια σχεδόν!!!

Εμείς κάναμε τα χαρτιά για το επίδομα και μάλιστα έπρεπε να μπει χθες τώρα έτσι όπως είναι ή κατάσταση θα δούμε τι θα προλάβουμε να βγάλουμε....επίσης βγσλαμε αμκα και την ασφαλισαμε κιολας!!!

Εμένα χθες το βράδυ το στήθος πρηστηκε επειδή κοιμήθηκε ή μικρή καλά και έτρωγε με μανία αφού το βρήκε μπόλικο και πονανε οι θηλές μου ειδικά από το δεξί στήθος...

yk1yp3.png

Λοιπόν ή πατσουρου ήταν παρά πολύ καλή, μας έλυσε όλες τις απορίες,μου έδειξε πως να θηλάζω ξαπλωμένη αν και τον τρόπο τον ήξερα απλά νιώθω ανασφάλεια μην την πλακωσω, βέβαια μου λέει δεν πρόκειται εκτός και αν παίρνεις ναρκωτικά...

Ζουζου μπράβο για το βάρος!!! Ειδες μια χαρά τα κατάφερε, τζάμπα το άγχος!!!!

Όσο για το φαγητό και τις δουλειές σιγά σιγά μην σκατε και για το φαγητό μαγειρεψτε πολλά φαγητά βαλτε τα στην κατάψυξη και κάθε εβδομάδα ανανεωστε

yk1yp3.png

μαρια κ δημητρα κ εγω πηγα να βγαλω με το θηλαστρο κ μολιςς που καταφερα 10μλ απο το ενα στηθος. τα παρατησα. δε βρηκα το λογο...αν θελει κ αλλο θα του δινω το αλλο στηθιοςε...ασε που δε δουλευω κιολας...

μαμα μπραβο για την πατσουρου!!πολυ σημαντικο ο καλοςς παιδιατρος!!

αφηστε με πηγα κ το ζυγισα απο περιεργεια τωρα κ δεν εχει βαλει καθολου! ουτε ενα γρ. μεσα σε 2 ημερες! αποογοητευτικα...αλλα επιβεβαιωθηκα γιατι εχω καταλαβει οτι δε τρωει κ πολυ καλα αυτες τιες ημερες..ασε που νοιωθω τυψεις γιατι το βραδυ ρε κοριτια τον αφηνω μονο του να φαει οσο θελει , ξαπλα ειμαδτε κ οι δυο κ πολλες φορες μας παιρνει ο υπνος.. δεν τον πιεζω...νομιζω οτι σημερα θα ξεκινησω να τον ξυπναω παλι...

Kirtiblue μην το ζυγίζει συνέχεια και αγχωνεσαι!!! Σου είπα ότι το βάρος που πήρε ανά 3 μέρες αναλογικά είσαι στα ίδια με μας!!! Κι εγώ δεν πιεζω όσο θέλει τρώει οπότε θέλει!! Κι ειδικά το βράδυ δεν την ξυπναω αλλά εντάξει τα γεύματα μας τα κανουμε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Kirtiblue μην το ζυγίζει συνέχεια και αγχωνεσαι!!! Σου είπα ότι το βάρος που πήρε ανά 3 μέρες αναλογικά είσαι στα ίδια με μας!!! Κι εγώ δεν πιεζω όσο θέλει τρώει οπότε θέλει!! Κι ειδικά το βράδυ δεν την ξυπναω αλλά εντάξει τα γεύματα μας τα κανουμε

εχεις δικιο!

τωρα πηρα τη συμβουλο θηλασμου κ της ειπα οτι πια μου τρωει μονο 10 λεπτα αλλα μιλαμε οτι τρωει... κ μου ειπε οτι πια το παιδι μαθαινει να τρωει γρηγορα , δηλαδη εχει προχωρησει ο θηλάσμος. επισης μου ειπε οτι πολλες φορες μενουν στα;σιμα για μερες κ ξαφνικα κανουν αλμα!!!

μου ειπε τη μερα τον ξυπναω το πολυ ανα 3ωρο κ το βραδυ δεν τον ξυπναω καθολου!! ετσι μαθαινει κ τη διαφορα ημερας - νυχτας.

καλημερα κοριτσια !

κουτουλαω!

τρελη νυχτα εχτες σαν αυτη της sangre προχτες.ο μικρος ειχε συνεχως πονακια κ δεν μπορουσε να κλεισει ματι! τωρα βεβαια ειναι ξερος αλλα εγω εχω υπερένταση για να κοιμηθω...εσεις τι κανετε?

αα προλαβα κ εβαψα νυχια κ εκανα αποτριχωση!!!!! ενταξει ! γινομαι παλι ο εαυτος μου σιγα σιγα!!!

Καλήμερα!!! Τι κάνετε τσουπρες;;; Εμάς το βράδυ σχετικά καλό

Kirtiblue ρίξε ύπνο μαζί με τον μπέμπη γιατί θα τα παίξεις!!! Μπραβο που κατάφερε να κανείς αποτρίχωση και νύχια εγώ δεν προλάβαινει....με μια κοτσίδα Κυκλοφορώ και πυτζαμες... Λίγο να στρώσει ο θηλασμός και θα γίνω άνθρωπος ,λέω να επιστρατευσω δύο φίλες μου για αποτρίχωση και νύχια

Α!!! Σταμάτησε και το αίμα κάτω!!! Επιτέλους εσκασα με τις σερβιετες!!! Εσεις πως τα πάτε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama καλησπέρα.....επειδή σας παρακολουθώ τις μανούλες Ιουνίου ....και κυρίως εσένα με τα ωραία του θηλασμου και την sangre ..θυμάμαι που μπήκες με πρόκληση....αν δεν κανω λάθος....και γω μάλλον το ίδιο από βδομάδα....ήθελα να σε ρωτήσω....πόνεσες πολύ???το μωρό το παρακολουθούν με καρδιοτοκογράφο καθ'όλη την διάρκεια....???το ρωτάω αυτό γιατι λένε με πρόκληση κρατάει πολλές ώρες ο τοκετός!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιτσα ή πρόκληση από ότι άκουσα πονανε πιο πολυ οι πόνοι από ότι πονανε αν έρθουν φυσιολογικά.... Βέβαια ήταν ή πρώτη μου γέννα και δεν ξέρω να σου πω πως θα ήταν διαφορετικά

Από την άλλη ο καθένας είναι διαφορετικός στον πόνο εγώ μπορεί να πονεσω με πιο απλούς πόνους κι εσύ με πιο δυνατούς...βέβαια πονεσα πολύ, είχα συσπάσεις δυνατές ανά 2 λεπτά αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν ή εξέταση με το χέρι και ειδικά την ώρα της σύσπασης...

Κι εγώ έχω ακούσει ότι τοκετός με πρόκληση καθυστερεί αλλά εγώ ήμουν τυχερή και για πρώτη γέννα κράτησε μόλις 8 ώρες!!!

Καρδιοτοκογραφο έχεις από την αρχή μέχρι λίγο πριν τις εξωθήσει και πάντα ελέγχουν οι μαίες , εμένα με παρακολουθούσαν και από τα γραφεία τους, έβλεπαν τις συσπάσεις

Ευχομαι να πάνε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται!!! Με έναν πόνο και με το καλό!!! Και μην ξεχνάς υπάρχει και ή επισκληριδιος!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...