Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπέρα βρε μανουλες! Τι κάνετε; Χάθηκα, νοιώθω πως δεν με φτάνει η μέρα! !!! Από ότι μπόρεσα να διαβάσω όλα τα μικρακια είναι καλά; με τα κλασικά πονακια τους...Εμείς μια Χαρούλα με τον θηλασμό,παίρνει περίπου 120-140 γρ. στις 3 μέρες! Απλά κάτι λιπαρό έφαγα και την πείραξε με αποτέλεσμα να τα κάνει συνεχώς. ..Έχω βαρεθεί να αλλάζω πάνες! Καλό απόγευμα σε όλες. .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!! Καλή επιστροφή σε Δήμητρα και Εύη και με το καλό να ρθουν και οι υπόλοιπες στην παρέα μας!!!

Εύη όλες έχουμε ξεσκιστει να αλλάζουμε πάνες, έτσι είναι τον πρώτο καιρο δεν φταίει ή διατροφή σου, επίσης πολύ καλό το βάρος που παίρνετε!!

Μαρία μπράβο για τα κιλά σίγουρα ο θηλασμός παίζει ρόλο!! Εγω δεν έχω ζυγαριά και δεν ξέρω τι έχει μείνει και τι εφυγε

yk1yp3.png

Έχει λίγη ώρα που γυρισαμε!! Όλα τέλεια!!! Ή γιατρός πολύ ευχαριστημένη και όλα τέλεια και με τον θηλασμό!!! Πήραμε 430 γρ και βαλαμε Και έναν πόντο ακόμη!!! Είμαστε 3730 γρ και 54 πόντους!! Από την κλινική που φύγαμε 3 κιλά μεχ ι σημερα σε 19 μέρες βαλαμε 730 είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

yk1yp3.png

Maraki μια χαρα με τα κιλα σου...κι εγω κοριτσια τρωω αρκετα απλα προσεχω λιγο τι τρωω..οχι υπερβολες...στην εγκυμοσυνη εβαλα 35 κιλα...ναι καλα διαβασατε απο 68 εφτασα 103...μπορει κ λιγο παραπανω γιατι 2-3 τελευταιες μερες δεν ζυγιστηκα...οταν γυρισα απο κλινικη απογοητευτηκα...ειχαν φυγει μονο 5 κιλα..πιστευα θ εφευγαν περισσοτερα...σημερα 2 εβδ μετα τον τοκετο ειμαι 89 δλδ 14 κιλα κατω..χωρις προσπαθεια αλλα με πολυ θηλασμο...η μπουμπου μου εφυγε απο μαιευτηριο 3500 κ σε 1 εβδ ο παιδιατρος μας ζυγισε 3910...410 γρ επανω...μηπως την παραταιζω???mama τελεια νεα απο την παιδιατρο μπραβο...θα παω κ εγω μια επισκεψη... ευη εμενα μεχρι κ στο δρομο για το μπανιο τ εξανε π πηγα ν την πλυνω...μην αγχωνεσαι ..αυτη ειναι η δουλεια μας τωρα θηλασμος αλλαγμα μπανιο υπνος κ παιχνιδι...δεν την χορταινω...κι απο τη ζεστη ζοριζονται τ μικρουλια μας...υπομονη..

κοριτσια μου τι κανετε?????????

Εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα και ειμαστε συν 500 γραμ. μονο με θηλασμο!!!Μπορω να πω οτι νιωθω περιφανη!!!Εγω ειμαι μειον 9 κιλα....απο 56 ειχα φτασει τα 70, μπορω να πω οτι δεν πειναω.. τρωω οπως ετρωγα πριν μεινω εγκυος!

Χτες το βραδυ το μπεμπακι μου σαν να μην μπορουσε να κανει κακα και εκλαιγε..το ειπα στην παιδιατρο και μου ειπε ισως κανουμε κολικους, θα δουμε!

Μια χαρα σας διαβαζω ολες!Κοριτσια αυτο με τις πανες αλλο πραμα...δυο φορες εχει τυχει την ωρα που αλλαζω πανα κανει τσισα και κακα...ολα γινοντε μεσα στο σκατο!:D

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

διαβαζω τα γραμμαρια που εχουν βαλει τα μπεμπακια σας κ φρικαρω λιγο ... εμεις ρε κοριτσια με το ζοριθ βαζουμε τα 80 γραμ. σε 3 ημερες , αρα τα 160 γρ. τηυν εβδονμαδα...κανω κατι λαθος ???

επισης ρε κοριτσια αντιμετωπιζω κ το αλλο πθεμα.. 2 για την ακριβεια.. τον εχω συνεχεια στο στηθος μου κ αλλοτε τρωει κ αλλοτε πιπιλαει. οταν παω να τον βγαλω κ να το ακουμπησω στην κουνια, στο ρελαξ η οπου αλλου γινεται χαμος!! κλαιει συνεχειοα κ μολις τον ξαναβαλω στο στηθος ηρεμει, εοισης κοιμαται στο στηθος κ μολις τον βγαλω κ παλι χαμος... το αντιμετωπιζεται εσεις ?

κ το αλλο θεμα ειναι οτι οταν τον βαζω για υπνο στο λικνο του παρολο που ειναι εφαπτομενο με το κρεβατι μας κλαιει κ οδειρεται κ μολις τον βαλω διπλα μου στο κρεβατι , κοιμομαστε μαζι μια χαρα!!φοβαμαι μηπως το συνηθησει...

τωρα σας γ5ραφω κ κλαιει στην αγκαλια μου ο κακομοιρης γιατι εχει πονακια... κ ζεστενεται μαλλον..τον εχω εδω κ μερες μονο με την πανα...

λοιπον κιτριμπλου πιστευω πως καθε παιδι παιρνει βαρος με τους ρυθμους του εμενα αν το μετραμε σωστα εχει παρει μισο κιλο σε 20 μερες εφτασε τα 4 το σκατουλι αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο ο μεγαλος μου πηρε λιγοτερα αλλα γεννηθηκε πολυ πιο βαρυς

για τη ζεστη θα σου λεγα να του βαλεις ενα φανελακι για κραταει τον ιδρωτα και να του κανεις συχνα μπανακια να δροσιζεται. οσο για το πιπιλισμα θα λεγα οταν βλεπεις πως πιπιλαει να τον βγαζεις και να τον παιρνεις αγκαλια μη σου πληγωσει καμια θηλη.

Καλημερα μανουλες.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα οπως επισης και τα ζουζουνια σας.

Προλαβα μονο τα τελευταια μηνυματα να διαβασω γιατι ειμαι στην δουλεια.

Χαιρομαι που τα πατε καλα με το θηλασμο και θηλαζετε αποκλειστικα.

εμεις δεν γινοταν αλλιως οποτε ειμαστε μισο θηλασμο και μισο ξενο.

Και τωρα το μωρακι μου εχει παρει τα πανω της.παιδιατρο εχουμε στις 22 ποου θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο.ελπιζω να μην εχουμε πολλα κλαμματακια.εμεις με τα κακα υπαρχουν μερες που ζοριζεται και το καταλαβαινω οποτε της κανω πολυ ζεστο γαλα και καθως το πεινει το εντερακι κανει κατι θορυβους και κανει παντα κακα ενω τρωει.αλλα εχει πλακα κυρια σταματαει και αν δεν την αλλαξω επιτοπου δεν συνεχιζει γαλατακι.

τι ζεστη στο δευτερο ξυπνημα μας για γαλατακι το βραδυ ηταν τοσο ανησυχη.εκλαιγε δεν ετρωγε ενω πεινουσε και μετα απο μιαμιση ωρα κοιμηθηκε οταν ηρθε η μαμα μου για να φυγω για δουλεια.αχ ποσο μου λειπει οταν ειμαι μακρια της.

αλλα κοριτσια εχει πλακα.οταν θελει να φαει εχει συνθηματικο την γλωσσα.την βγαζει σαν σαυρα.στην αρχη δεν το πιστευα .αλλα γουρλωνει τα ματακια της και βγαζει την γλωσσα.και μαλιστα οταν ξυπναει την ακουω που κανει πλατσα πλουτσ την γλωσιτσα.

και αυτα τα χαμογελα με φωνουλα με τρελαινουν :).

αχ αυτα.

συγνωμη για το κατεβατο.

καλη συνεχεια και υπομονη με την ζεστη.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

εχεις δικιο βρε σανγκρε...θα σταματησω να ανχωνομαι..

εντωμεταξυ ρε κοριτσια παρατηρησα απο χτες οτι πια δεν το χουμε το 20λεπτο εωεργου θηλασμου, αλλα κατεβηκαμε στο 10λεπτο. κ τρωμε τοσο λαιμαργα που κοντεουμε να πνιγουμε καποιες φορες!! εσεις ειστε στη ποση ωρα??

αχ αννα μουσε καταλαβαινω ποσο μπορει να σου λεςιπει η μικρη...υπομονη κοριτσακι..αλλα γιατι επρεπε να γυρισεις τοσο συντομα στη δουλεια?? κλεινετε τους 2 μηνες βρε θηρια??? μπρααααβο!!!

μαμα και μαρια μπρααααβο για τα κιλα!!εννοειτε κ μαμα νοιωθεις υπερηφανη!!μα δεν ειναι υπεροχο το συναισθημα οταν βλεπεις οτι εχει παρει το μπεμπακι σου γρ. κ αυτο οφειλεται σε σενα??? τι εγινε με την πατσουρου μαμα?? για πες?

δημητρα πως την παλεψες με τις επισκεψεις? εγω δεν ειχα κανεναν , το απαγορευσα.

κ αυριο φευγει κ η πεθερα μου, κ ετσι θα μπουμε κ εμεις σε δικουςμας ρυθμους?

κοριτσια [πυ δεν ειχατε βοηθεια απο μαμα κ πεθερα τι κανετε με το μαγειρεμα κ το πλυσιμο?? με εχει προβήματισει πολυ πως θα τα κανω που πρεπει να τον εχω στο βυζι συνεχεια....

Καλησπερα κοριτσια!!! Πως ειστε? Εμεις χθες για πρωτη φορα το βραδυ κοιμηθηκανε 11.30-4... τις προηγουμενες μερες γυρω στις 1.30-2 ξυπνουσε...χθες ομως οχι...μιλαμε πεταω σημερα με τοσο υπνο..anna οντως αυτο το γελιο με φωνη ειναι απιστευτο...πεθαινω..kitriblue οπως λεει κ η sangre μην σκας το καθε μωρο εχει δικο του ρυθμο αναπτυξης...αυτο π κες με το κλαμα το ειχαμε κ εμεις οταν ηρθαμε απο κλινικη κ αλλο ενα βραδυ...με το που την αφηνα τσιριζε..την εβαχα στηθος κοιμοταν κ παλι απο την αρχη..οποτε κ κοιμηθηκαμε μαζι...η μυρωδια τους ηρεμει..νιωθουν ασφαλεια..το εντερακι ακομη δεν προσαρμοστηκε οποτε ειναι λογικο ν χουν ενοχλησεις...υπομονη κ καντε πολλες αγκαλιτσες τωρα που μπορειτε...δεν θα ναι για παντα μωρα!!!zouzou μπραβο...κι οι 2 σας μια χαρα με τα κιλα...mama απουσια????:P

Διαφημίσεις

Kitriblue κι εμεις κατεβηκαμε στο 10 λεπτο ανα στηθος...πιστευω οτι το γαλα κατεβαινει πια μ μεγαλυτερη ευκολια..η ιδια εχει περισσοτερη δυναμη αρα ρουφαει κ πιο πολυ κι ετσι χρειαζεται λιγοτερο χρονο στο στηθος...ολα αυτα δικες μ υποθεσεις! Επισης κι εμεις τρωμε λαιμαργα κ 3-4 φορες κοντεψε ν πνιγει κ εγω ν παθω εγκεφαλικο...Με τις επισκεψεις φρικαρα ημουν ετοιμη να τσιριξω τσακιστειτε ολοιιιιιιι...το σπιτι μας ειναι μικρο ( 1 υπνοδωματιο) ηταν η μαμα εδω κ η πεθερα απο απεναντι σουρτα φερτα κ τα παιξα...εστειλα τη μαμα σπιτι της..σκοπευω ν κανω κ ενα καυγα μ την πεθερα γιατι μου την εσπασε απιστευτα σημερα κ ο καθενας απο κει που ρθε...οσο για το σπιτι θα τον βρεις το ρυθμο σου..μην τρελαινεσαι...μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα π λεει κ η παροιμια..

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Άργησα να μπω σημερα γιατι είχαμε πρόβλημα με το ιντερνετ αλλα τωρα ολα καλα . Εμενα κορίτσια ειναι φορές που τρώει στο 5λεπτο κ μετα απλα πιπιλιζει κ ειναι κ αλλες τις περισσότερες δηλαδη που την εχω 1-2 ωρες στο στηθος κ την σταματαω μονο για να ρευτει κ συνεχίζει . Εντωμεταξύ εχθές κοιμήθηκε στις 11 κ την ξύπνησα στις 3 για γαλα γιατι είχε γίνει το στηθος τούμπανο . Ήπιε κανενα 20λεπτο κ μετα μεσα σε 5 λεπτα τα άδειασα κ τα 2 κ έβγαλα 220 ml γαλα. Στις 7 παλι το ίδιο έβγαλα αλλα 190 ml κ τωρα το μεσημέρι αλλα 240ml. Το παρακολούθησα κ μολις έτρωγε το μωρο μετα απο μιση ωρα γέμιζε ... Αυτο το γαλα τωρα το έβαλα στην κατάψυξη κ ίσως της το δώσω αργότερα αν χρειαστει . Πάντως αν συνεχίσει έτσι θα μαζεύω αρκετό γαλα κ δρν θα ξερω τι να το κανω . Κ εμενα το μωρο πνίγεται κάποιες φορές σπο την πίεση που ρουφαει κ την ροή του γάλακτος ... Με τις επισκέψεις τωρα εγω δέχτηκα κάποιες όσο ημουν στην κλινικη μονο 2-3 στο σπίτι κ τις υπόλοιπες μετα που θα σαραντισει το μωρο . Επειδη ειμαι μονη ολη μέρα με 2 παιδιά στο σπίτι πολλες φορές ειναι άνω κατω κ δεν προλαβαινω να μαζεύω για να δεκτή κ κοσμο , επίσης δεν θελω να θηλαζω κ να με βλέπει ο καθένας . Όσο για τις δουλειές που κάποια ρώτησε μονο στο μαγείρεμα εχω βοήθεια απο την γιαγια μου το μεσημέρι κ τον μπαμπα μου το βραδυ . Δουλειές τις κανω μονη οταν κοιμούνται κ οτι προλάβω αλλα κ αν μείνουν για παραπισω δεν χάλασε ο κόσμος . Εχω παρει 1 μει ται κ βαζω το μωρο μεσα κ έτσι σκουπίζω το σπίτι η απλώνω τα ρουχα που το κανω καθημερινά .

δημητρα ποσο δικιο εχεις με τις αγκαλιες!! εγω τον φιλαω συνεχεια κ παντου!! χαχαχα

εντωμεταξυ οταν κοιμαται στο κρενβατι μας οταν παω να ξεμιτυσω λιγο τσουπ ξυπναει κ κλαιει κ σκεφτομαι ποσο ανασφλαεια νοιθουν ταμπεμπεκια μας κ τι περασανε τις ημερες στο μαιευτηριο που τα επαιρναν αγκαλια οι μαιες οι γιατρι εξετασεις κ τα ταλαιπωρουσαν....για αυτο ολο αγκαλια να του περασει κ του λεω πως δεν προκειται να παω πουθενα συνεχεια!!!

εμεις ειμαστε ακομα μολις 15 ημερων οποτε εχουμε μπορστα μας μερες μεχρι να κανουμε γελακια με φωνουλες..ανυπομονω..

αστο με το πνιξιμοκ εγω εγκεφαλικο κοντεψα να παθω!!!

οσο για τις επισκεψεις πως την παλεψες ρε συ?? εγω εδω κ δεν προλαβαινω τιποτα , αν ειχα κ επισκεεις θα ειχα φρικαρει...

ναι με τις δουλεις αποφασισα πως οτι προλαβω ! τελος!

μην κανεις καυγα .. σιπλωματικα ενηργησε..μπορει να τη χρειαστεις μετα που ξερεις !!

τι εκανες με τα χαρτια του παιδιου?? του εβγαλες βιβλιαριο αεροποριας?

Ληθεια κοριτσια εσεις τι κανατε? εμεις τωρα του βγαλαμε αμκα...με βιβλιαριο βγαλατε?

πηγατε στο ικα να φτιαξετε τα χαρτια γαι το επιδομα λοχειας? εγω λεω να το κανω αυτη την εβδομαδα..

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Άργησα να μπω σημερα γιατι είχαμε πρόβλημα με το ιντερνετ αλλα τωρα ολα καλα . Εμενα κορίτσια ειναι φορές που τρώει στο 5λεπτο κ μετα απλα πιπιλιζει κ ειναι κ αλλες τις περισσότερες δηλαδη που την εχω 1-2 ωρες στο στηθος κ την σταματαω μονο για να ρευτει κ συνεχίζει . Εντωμεταξύ εχθές κοιμήθηκε στις 11 κ την ξύπνησα στις 3 για γαλα γιατι είχε γίνει το στηθος τούμπανο . Ήπιε κανενα 20λεπτο κ μετα μεσα σε 5 λεπτα τα άδειασα κ τα 2 κ έβγαλα 220 ml γαλα. Στις 7 παλι το ίδιο έβγαλα αλλα 190 ml κ τωρα το μεσημέρι αλλα 240ml. Το παρακολούθησα κ μολις έτρωγε το μωρο μετα απο μιση ωρα γέμιζε ... Αυτο το γαλα τωρα το έβαλα στην κατάψυξη κ ίσως της το δώσω αργότερα αν χρειαστει . Πάντως αν συνεχίσει έτσι θα μαζεύω αρκετό γαλα κ δρν θα ξερω τι να το κανω . Κ εμενα το μωρο πνίγεται κάποιες φορές σπο την πίεση που ρουφαει κ την ροή του γάλακτος ... Με τις επισκέψεις τωρα εγω δέχτηκα κάποιες όσο ημουν στην κλινικη μονο 2-3 στο σπίτι κ τις υπόλοιπες μετα που θα σαραντισει το μωρο . Επειδη ειμαι μονη ολη μέρα με 2 παιδιά στο σπίτι πολλες φορές ειναι άνω κατω κ δεν προλαβαινω να μαζεύω για να δεκτή κ κοσμο , επίσης δεν θελω να θηλαζω κ να με βλέπει ο καθένας . Όσο για τις δουλειές που κάποια ρώτησε μονο στο μαγείρεμα εχω βοήθεια απο την γιαγια μου το μεσημέρι κ τον μπαμπα μου το βραδυ . Δουλειές τις κανω μονη οταν κοιμούνται κ οτι προλάβω αλλα κ αν μείνουν για παραπισω δεν χάλασε ο κόσμος . Εχω παρει 1 μει ται κ βαζω το μωρο μεσα κ έτσι σκουπίζω το σπίτι η απλώνω τα ρουχα που το κανω καθημερινά .

α βγαζεις με το θηλαστρο?? το κανεις επειδη πονας?? εμενα δεν προλαβαινει να πρηστει , παρα μονο ενα βραδυ που δεν ξυπναγε με τιποτα!! λες να το κανω κ εγω? αλλα ο δικος μου ειναι συνεχεια στο στηθος..ποτε τρωει κ ποτε πιπιλαει..

ρε συ μαρτια κ εγω εχω ενα μαι ται αλλα φοβαμαι οτι ειναι πολυ ζεστο , κ οτι θα σκασει το παιδι με τετοια ζεστη εκει. φαντασου οτι τωρα τον εχω μονο με τη πανα κ ζεσταινεται... απο τι υφασμα ειναι το δικο σου? εμενα ειναι απο 100% βαμβακι χοντρο ομως μου φαινεται....

Κοριτσια σχετικα μ το θηλαστρο εβγαλα την προηγουμενη εβδομαδα π θα πηγαινα γυναικολογο για τα ραμματα μηπως κ χρειαζοταν...εκανα μιση ωρα κ εβγαλα με το ζορι 30ml κι απο τα 2...με πληγωσε ομως...προχθες δεν ξυπνουσε η μικρη και πρηστηκα..κι εβγαλα απο το ενα 50 ml...και παλι απο αυτο που εβγαλα πονουσε η θηλη...το θηλαστρο μου το δωσε η κουμπαρα μου...ειναι της medela ηλεκτρικο...λεω μηπως πρεπει ν αλλαξω το μπροστα εξαρτημα? Που λενε οτι αναλογα μ το στηθος εχει νουμερα...μηπως αυτο με πληγωνει...εν τω μεταξυ δεν τα χρησιμοποιησα τα βαλα καταψυξη αλλα θα πρεπει ν κανω τραπεζα για οταν παω δουλεια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...