Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Εμεις μάλλον περνάμε το πρωτο άλμα κ εχει κ κολικους ταυτόχρονα κ δεν έχουμε κοιμηθεί ολη νύχτα . Μονο βυζι κ αγκαλια θελει , μολις την βγάλω αρχίζει κ κλαιει. Με εχει ξεζουμισει αφου σκέφτομαι μηπως δεν εχω άλλο γαλα κ δεν χορταινει ...

Και εμένα δεν χορταινει... Την έχω στο στήθος αν εξαιρέσουμε το βράδυ από τις 7 με διαλείμματα φυσικα που την έπαιρνε ο ύπνος μόλις την εβαζα στο κρεβάτι το μάτι γαριδα και πείνα! Σήμερα λέμε να πάμε την πρώτη μας βόλτα!!!!

καλημεεεερα!!! πωπω ! τα ιδια κ εμεις;!!! μολις τον βγαζω απο το στηθος και το βαζω στο λικινο , το ματι γαριδα και αρχιζει γκρινια!

αχ κοριτσια ειναι ομορφο να μοιραζομαστε την καθημερινοτηταμας...παιρνει κουραγιο η μια απο την άλλη!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Εμεις μάλλον περνάμε το πρωτο άλμα κ εχει κ κολικους ταυτόχρονα κ δεν έχουμε κοιμηθεί ολη νύχτα . Μονο βυζι κ αγκαλια θελει , μολις την βγάλω αρχίζει κ κλαιει. Με εχει ξεζουμισει αφου σκέφτομαι μηπως δεν εχω άλλο γαλα κ δεν χορταινει ...

σε νοιωθω....εγω οταν μου το κανει αυτο κ βλεπω οτι το ενα βυζι ειναι αδειο..αν το καταλαβαινω σωστα τον βαζω απο το αλλο κατευθειαν !!

σημερα θα μετρησουμε το βαρος μας!! αχ αντε να δουμε να εχει παρει κανα γραμμαριο γιατι το ε΄χω πολυ αγωνια!!!εγω βολτα λεω να τον βγαλω απο τις 20 ημερες κ μετα....

εμενα με εγβαλα εχτες μεχρι το σουπερ μαρκετ!! χαχαχαχα

εντωμεταξυ ρε κοριτσια εχω και μια αγωνια με αυτο το σημερινο δημοψηφισμα για το τι θα γινει..ανεξαρτητως τι θα βγει ... ο αντρας μου μου λεει μην ακους τποτα..αλλα εχτες με επισε μια αγωνια..για τα οικονομικα καταλβαινετε...

Διαφημίσεις

Κι εγω οταν το νιώθω άδειο την αλλάζω αλλα έτσι όπως την εχω ολη μέρα στο στηθος αδειάζουν κ τα 2 πολυ γρηγορα κ νιώθω οτι δεν προλαβαίνουν να ξαναγεμίζουν . Οταν τα πατάω βέβαια εχουν αλλα ειναι πολυ μαλακά ... Κ εγω εχω αγωνία για τα οικονομικα ασε που έχουμε κ κάποια χρήματα στην άκρη απο τον γάμο μας κ απο την βαπτιση της κόρης μου κ φοβάμαι μην τα χάσουμε κ αυτα .

σημερα θα μετρησουμε το βαρος μας!! αχ αντε να δουμε να εχει παρει κανα γραμμαριο γιατι το ε΄χω πολυ αγωνια!!!εγω βολτα λεω να τον βγαλω απο τις 20 ημερες κ μετα....

εμενα με εγβαλα εχτες μεχρι το σουπερ μαρκετ!! χαχαχαχα

εντωμεταξυ ρε κοριτσια εχω και μια αγωνια με αυτο το σημερινο δημοψηφισμα για το τι θα γινει..ανεξαρτητως τι θα βγει ... ο αντρας μου μου λεει μην ακους τποτα..αλλα εχτες με επισε μια αγωνια..για τα οικονομικα καταλβαινετε...

Πιστεύω οτι θα έχετε βάλει βαρος αυτη τη φορα . Κ εμεις την αρχη είχαμε παρει μονο 160 γραμμ αλλα στην επόμενη μέτρηση μια βδομαδα μετα είχε παρει αλλα 320 . Εντωμεταξύ βλέπω οτι εχει ψηλωσει κιόλας η δικια μου καμποσο απο το φορμάκια της που ισα ισα της κάνουν . Εμεις παλι παιδιατρο σε 10 μερες που θα σαραντισει .

πωπω κοριτσια κι εγω κουτουλαω ολο το βραδυ τρωγαμε και ειχαμε κολικους κι ειχα και τον αντρα μου να μου λεει δεν ειναι κολικοι το παιδι πειναει και σημερα το πρωι από το φαγε φαγε εβγαζε συνεχεια γουλιτσες. τωρα ηρεμησε και παω κι εγω να ξεραθω

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμάς το βράδυ μας ήταν πολύ καλό, αφού πονουσε το στήθος μου και την ξυπνουσα για να ταισω!!! Το πρωί μετά από ένα καλό γεύμα την κράτησε ο άντρας μου και καθαρισα και όταν άρχισε ή γκρίνια συνέχισε ο άντρας μου!!!

Kirtiblue θα δεις ότι πήρε βάρος και θα ηρεμησεις!!!

Μαρία κι εσεις μεγαλωνετε από ότι φαίνεται!!!

Εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο, την πατσουρου άντε να δούμε ποσό μεγάλωσε και τι θα μας πει!!!

Αύριο έρχεται και η μεγάλη μου αδερφή!!! Ακόμα δεν την είδε την μικρή!!! Ανυπόμονω!!!

yk1yp3.png

Κι εγω οταν το νιώθω άδειο την αλλάζω αλλα έτσι όπως την εχω ολη μέρα στο στηθος αδειάζουν κ τα 2 πολυ γρηγορα κ νιώθω οτι δεν προλαβαίνουν να ξαναγεμίζουν . Οταν τα πατάω βέβαια εχουν αλλα ειναι πολυ μαλακά ... Κ εγω εχω αγωνία για τα οικονομικα ασε που έχουμε κ κάποια χρήματα στην άκρη απο τον γάμο μας κ απο την βαπτιση της κόρης μου κ φοβάμαι μην τα χάσουμε κ αυτα .

αστο μια απο τα ιδια!! και για το στηθιος και για τα χρηματα :? και εμεις εχουμε χρηματα στην ακρη απο το γαμο μας για τη γεννα κ το μικρο και φοβαμαι μηπως τα χασουμε κ μετα τι γινεται??

αστο αλλα απο την αλλη λεω ας μην ανχωνομαι...

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια κι εγω κουτουλαω ολο το βραδυ τρωγαμε και ειχαμε κολικους κι ειχα και τον αντρα μου να μου λεει δεν ειναι κολικοι το παιδι πειναει και σημερα το πρωι από το φαγε φαγε εβγαζε συνεχεια γουλιτσες. τωρα ηρεμησε και παω κι εγω να ξεραθω

ωχου μωρε το μικρολι , περαστικα να ειναι γρηγορα κ οσο γινεται γι αυτον ανωδυνα!!! εσυ καλη ξεκουραση τωρα ....

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμάς το βράδυ μας ήταν πολύ καλό, αφού πονουσε το στήθος μου και την ξυπνουσα για να ταισω!!! Το πρωί μετά από ένα καλό γεύμα την κράτησε ο άντρας μου και καθαρισα και όταν άρχισε ή γκρίνια συνέχισε ο άντρας μου!!!

Kirtiblue θα δεις ότι πήρε βάρος και θα ηρεμησεις!!!

Μαρία κι εσεις μεγαλωνετε από ότι φαίνεται!!!

Εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο, την πατσουρου άντε να δούμε ποσό μεγάλωσε και τι θα μας πει!!!

Αύριο έρχεται και η μεγάλη μου αδερφή!!! Ακόμα δεν την είδε την μικρή!!! Ανυπόμονω!!!

καλως να δεχτεις την αδερφη σου!!!! αυτο με το στηθος το επαθα προχτες!! αλλα εμενα τελικα δεν ξυονησε , ξυπνησε στις 6 το πρωι και τον εσκασα να τρωει κ απο τα 2 στηθη να ξεφουσκωσω εγω !! χαχαχχαχαχα

λοιπν πηραμε 80 γρ/ σε 3 ημερες και ειμαι πολυ χαρουμενη κ συνεχιζουμε ακαθεκτοι το θηλασμο!!!!

μαμα εισαι πολυ τυχερη που θα εχεις παιδιατρο την πατσουρου !!!

Kirtiblue μπράβο σας!!! Αρχιζετε και παίρνεται τα πάνω σας!!! Άντε και εις ανώτερα!!! Χαχα

Εμείς σήμερα που θα πάμε στην γιατρό να δούμε ποσό μεγάλωσαμε!!! Πιστεύω ότι θα ναι πολύ καλή σαν γιατρός άντε να δούμε!!! Πάντως από το βιβλίο και γενικά από αυτούς που πηγαίνουν εκεί λένε ότι είναι πολύ καλή!!!

Ευχαριστώ και για την αδερφή μου, επιτέλους θα ρθει!!! Να δει την ανιψιά της!!! Είμαστε 4 αδερφές είμαστε όλες θείες εκτός την αδερφή μου την μεγάλη που έγινε θεία για πρώτη φορά!!!

Θα σας πω νέα όταν γυρίσουμε το βράδυ!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα! Μετα απο 2 εβδομαδες καταφερα να μπω...δεν εχω προλαβει ν δθαβασω τα παντα αλλα ελπιζω ν τ καταφερω συντομα...ευχαριστω πολυ για τις ευχες κι ανταποδιδω σε ολα τα κοριτσια που γεννησαν κ δεν μπορεσα ν ευχηθω...ειχαμε μια επιδρομη επισκεψεων ολο αυτο τ διαστημα κ δεν προλαβαινα ουτε μπανιο καλα κσλα ν κανω . Αυριο φευγει κ η μαμα π ηταν εδω τοσες μερες κ ευελπιστω να μπουνε σε ρυθμους οι 3 μας...ανυπομονω ν μεινουμε μονοι μας!!! Βκεπω οτι ολες τα ιδια θεματακια εχουμε μ τα μικρουλια...υποσχομαι ν μη λειψω ξανα τοσο!!! Φιλια σε ολες!

Καλή επιστροφή Δήμητρα ... Τι κάνετε κορίτσια ;;; Εμεις είχαμε ωραίο κ ήρεμο ύπνο εχθές αλλα το πρωι παλι είχε λίγους κολικους για καμμια ωρα ... Άντε να δω ποτε θα περάσουν κ αυτοί να ηρεμήσει το μωρακι μου ... Σημερα κλείνει κ τον πρωτο του μηνα κ απο το πρωι εχει αρχίσει τα ανγκου κ κατι παράξενες φωνούλες ... Λιώνω η μάνα ... Δήμητρα όντως μολις μείνετε οι 3 σας θα ηρεμησετε ειδικα οταν δεν υπαρχουν πολλες πολλες επισκέψεις , θα βρείτε τους ρυθμούς σας ... Kitriblue τέλεια που αρχισε να παίρνει βαρος το μωρακι σου ,όσο περνάνε οι μερες θα βάζει κ περισσότερο ... Mama με το καλο να ερθει η αδερφουλα σου , άντε να μπεις να μας πεις τα νέα κ απο την παιδιατρο , εισαι τυχερή που θα εχεις αυτη. Εντωμεταξύ ζυγίστηκα εχθές κ μου εχουν μείνει 2 τελευταία κιλα απο αυτη την εγκυμοσυνη να χάσω, αλλα αν χάσω κ τα αλλα 4 που εμειναν απο την πρωτη θα ειναι σούπερ ... Κ να πω οτι δεν τρώω θα πω ψέματα , πιο πολυ τρώω τωρα απ οτι όσο ημουν έγκυος μάλλον με βοηθαει ο θηλασμος .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...