Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ zzouzou μια απο τα ιδια!! μην ανχωνεσαι ,ολες ετσι ειμαστε! κ μια συμβουλη ... το βραδυ επειδη θα σου ξεραθει μην τον ξυνησεις..αστον να ξυπνησει μονος τοπυ. αυτο με συμβουλεψε η συμβουλος θηλασμου... εχτες επεσε σ3ε ληθαργο το βραδυ κ προσπαθουσαμε να τον κυπνησουμε αλλα τιποτα..ειχε ταλαιπωρηθει πολυ μεσα στη μερα, ειχε φαει του σκασμου, κ ετσι αυτο που του ελειπε ηταν στηθος,,, αν το ξεραμε νωριτερα θα ειχαμε κ εμεις χτυπησει 8ωρο συνεχομενου υπνου!!

μαμα πρεσπει οπωσδηποτε να ξαναξεκινησω το βιβλιο !!σε ευχαριστω !! το χω εδω κ δεν το εκμεταλλευομαι!! εχεις δικιο , δεν υπαρχει προγραμμα...κοριτσια παλι σημερα ειμαι ολη μερα στηθος...κ πολλες φορες μονο πιπιλαει ... μερικες φορες λεω μηπως του γινει συνηθεια κ μετα θελει μονο στηθος για να ηρεμισει....

Παρέα κ αυτος στο κρεβατι , στην γωνιτσα βέβαια αλλα δεν παραπονιέται . Ουτε κ εμενα ξυπνάει την νύχτα αλλα ουτε κ εγω τον ξυπναω γιατι σηκώνεται πολυ πρωι ...

μια απο τα ιδια κ εμεις!!!!! βεβαια πολλες φορες τον αλλαζει αυτος το βραδυ....

Kirtiblue μην σκας όλοι μπλοκάρουμε!!! Όλα καλά!!! Γι αυτό εχει μεγάλη σημασία αυτό το παρεακι που στησαμε εδώ!!! Ο ένας να βοηθά τον άλλον!!

Μαρία σας έκανα εικόνα στο μυαλό μου!!! Πολύ ωραία!!!

Δεν υπάρχει ωραιότερο από την οικογένεια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα!! Τι κάνετε κορίτσια μου!!!!

Πως Πηγε το βράδυ;;

Εμείς σχετικά καλά γκρίνια δεν είχαμε αλλά ήθελε συνέχεια στο στήθος αφού όλη την ημέρα κοιμότανε....εγώ κοίμηθηκα με τον γνωστό τρόπο που περιεγραψα λίγο πιο πάνω.....δεν πειράζει όλα καλά....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ... Εμάς το βραδυ μια χαρα πηγε σηκώθηκε 2 φορές κ στο 10λεπτο είχε κοιμηθεί αλλα τωρα το πρωι την εχω απο τις 7 στο στηθος κ μολις την βγάλω γκρινιαζει . Δρν κοιμάται ουτε τρώει μονο παίζει .

Και εμένα δεν χορταινει... Την έχω στο στήθος αν εξαιρέσουμε το βράδυ από τις 7 με διαλείμματα φυσικα που την έπαιρνε ο ύπνος μόλις την εβαζα στο κρεβάτι το μάτι γαριδα και πείνα! Σήμερα λέμε να πάμε την πρώτη μας βόλτα!!!!

yk1yp3.png

Να πάτε βόλτα να αλλάξεις κ εσυ λιγο παραστάσεις . Εγω βγαίνω καθε μέρα σχεδόν απο οταν έγινε η μπεμπα 9 ημερών . Δεν μπορω ολη μέρα κλεισμένη μεσα , έστω κ μιση ωρα να βγω αλλάζει η ψυχολογία . Απλα δεν πηγαίνω σε μέρη με κοσμο πιο πολυ εξοχή προτιμάω .

Εγω τόσο καιρό δεν βγηκα γιατί όλη μέρα θηλάζω και ή μικρή θέλει αλλαγματα, για πρακτικούς λόγους δηλαδή αλλιώς δεν περιμένω σαραντισμο!!!

Θα πάμε σε ένα φράγμα που έχει ένα αναψυκτήριο, γενικά ηρεμία δέντρα φύση γενικά, θα πιουμε κάτι και πίσω πάλι

Δυστυχώς ο άντρας μου αύριο θα πάει να ψηφίσει στο χωριό του και έτσι πάλι μόνη μου θα μαι...

yk1yp3.png

Εμάς εδω ειναι χωριό κ ειναι μικρές οι αποστάσεις κ έτσι μολις την δω να πειναει γυρίζω σπίτι . Εξω δεν εχει τύχει να τη θηλασω γιατι εχω κ την Κατερίνα μου πάντα μαζι κ ειναι δύσκολο .

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?

mama και εγώ πολλές φορές κοιμάμαι με τον τρόπο που περιέγραψες! πολλά πρωινά ο άντρας μου με σκουντάει για να βάλω το μωρό στο καλάθι και να ξαπλώσω και εγώ για λίγο κανονικά!χαχαχαχαχαχα τελικά όλες τα ίδια περνάμε!

Μαρία εννοείται πως και εμείς κοιμόμαστε όλοι μαζί. Και ο μεγάλος από κοντά... Και εννοείται πως δεν μου πάει η καρδιά να τον πάω στο δωμάτιο του όσο και να ζεσταινόμαστε-στριμωγχόμαστε!

κορίτσια εγώ στις βόλτες θηλάζω έξω με το σλινγκ.. ντρέπομαι λιγάκι αλλά δεν μπορώ και να τρέχω στο αυτοκίνητο, έχω και τον μικρό να παίζει στην παιδική χαρά οπότε είναι πρακτικά αδύνατον να ξεσηκωνόμαστε!

καλημερα!!!

μολις σηκωθηκαμε!!! απο τι; 12 το βραδυ ! καλα μη φανατστειτε οτι κοιμηθηκαμε σερι...ξυπνησαμε ισα με 5 φορες γιανα φαμε κ μετα το ματι γαριδα!! δεν κοιμοταν με τιποτα!!!εγω παλι ανακαλυωα οτι διπλα μου στο κρεβατι οτν παιρνει ο υπνος αμεσως , οποτε βαζω το μαξιλαρι θηλασμου για στηριγμα κ τον ακουμπαω εκει.. κ μολις τον παρει ο υπνος κ ειμαι τυχερη κ δεν ξυπνησει στη μεταφορα τον βαζω στο λικνο , το οποιο κοριτσια σημειώστε εφαπτεται στο κρεβατι, και ομως αισθανεται μακρια ο μπεμπης μου....

εμεις παλι με τη βολτα δε το χω..εφω φυσαει πολυ , και παρολο που ειπε ο παιδιατρος να βγουμε οποτε θελουμε δεν θελω...μαλλον θα βγω εγω σημερα μαλλον να παρω κανενα βιβλιο...

εγω παλι christab δε ντρεπομαι καθολου να βγαλω το βυζι εξω και να θηλασω οπου να ναι...δε καταλαβα ντροπη ειναι, στο μαιευτηριο που πηγαμε για ελεγχο ικτερου , πειναγε , δεν ειχα παρει ουτε ενα μαντηλι μαζι μου ..εβγαλα βυζι κ τελος...

μια πολυ καλη λυση να σας πω ειναι να παρεις ενα φουλαρι και να το ριξεις πανω...

ωχ παιδια με φωναζει γιος για ταισμα..

θα μπω μετα φιλια

kitriblue καλημέρα! όχι ντροπή δεν είναι αλλά εγώ αισθάνομαι κάπως άβολα δεν ξέρω γιατί... σταδιακά θεωρώ θα μου φύγει. καλά και εγώ στο μαιευτήριο έτσι έκανα και όταν πήγαμε για εξέταση για ίκτερο αλλά έξω ακόμα δεν το έχω και πολύ. το σλινγκ πάντως βοηθάει πολύ στον θηλασμό έξω.

τα υπόλοιπα κορίτσια θηλάζουν άνετα έξω?

Γεια σας κορίτσια!!! Μόλις γυρισαμε από την βόλτα μας!!! Ωραία ήταν αλλά γυρισαμε λίγο άρον άρον γιατί άρχισε να βρέχει!!

Cristab κανένα πρόβλημα δεν έχω εντάξει δεν βγάζω και βυζι προκλητικά αλλά κανονικά!!!

Νανουριστηκε στο αμάξι και τώρα που γυρισαμε έπεσε με τα μούτρα για φαγητό!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...