Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ρε κορίτσια τι φορατε στα μπεμπακια σας τώρα που άρχισε να κάνει ζέστη;;; Από την μια φοβάμαι μην την κρυωσω και από την άλλη μην την σκασω

Της φοραω φανελάκι κοντομανικο φορμακι βαμβακερό μακρυμάνικο και καλτσακια , να της βγάλω το φανελάκι;;

Καλημεεεερα!!! Την πάνα κ ΄ενα φανελάκι το πολυ!! Καλτσακια. Μονο όταν βγαίνουμε έξω...μήπως της φοράς πολλα της μπουμπούκας ;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα λοχεια ποσες μερες κρατανε βρε κοριτσια?Ειχα ξεμαθει με αυτες τις σερβιετες και δεν τις μπορω αλλο!

Θηλαζουμε φουλ κοριτσια, εκοψα και το συμπληρωμα και απο βδομαδα εχουμε παιδιατρο...ελπιζω να μην εχει χασει βαρος το μπεμπακι μου!

Κοριτσια νιωθει καμια να τις λειπει η κοιλιτσα της????????Εμενα μου λειπει πολυ!!!!Νιωθω οτι εκει του παρειχα ασφαλεια!Με βλεπω συντομα για δευτερο!

Μπραβο που έκοψες συμπλήρωμα!! Μπραβο πολυ καλή δουλεια zzouzou! Αυτο δείχνει οτι τα πας περίφημα!!! Μπραβο!! Δε ξέρω ποσό κρατάνε τα λοχεία πάντως εγω 40 μέρες μέσα δε κάθομαι!!! Θα κλείσουμε τις 20 μερουλες κ μετα οξω!!

Οςο για την κοιλιά μου λείπει ναι....κ μια φορα της μίλησα κιόλας...κ μετα κοιτάω το μπέμπη δίπλα κ λεω μααααλιστα...χαχαχα

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα00 01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479..... 22/05 κοριτσάκι

marina-roz.... 26/05 αγοράκι

popaki..... 26/05 κοριτσακι

Μaria1984...... 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

kirtiblue.........20/06 αγοράκι

Ευη 1985...... 22/06 κοριτσακι

dimitra2222..... 22/06 κοριτσάκι

Βασω 79..... 23/06 αγορακι

Constantan..... 23/06 κοριτσακι

Nefeli2014.... 29 /06 κοριτσάκι

Χαχα, κοιτάω το πινακάκι, έχει πολύ πλάκα, μετά τις 16/06 γεννούσατε δυο δυο, σαν τους Χιώτες:lol::lol::lol::lol:

Κονσταντάν, να σου ζήσει κι εσένα η κοριτσάρα σου, τι υπέροχη γέννα!

Κορίτσια μου, η αποστολή μου εξετελέσθη, επιστρέφω στον Αύγουστο, από βδομάδα έχουμε κι εμείς γεννητούρια κι αναλαμβάνω δράση χαχα!

Καλημέρα!

Μαρουσκακι σε ευχαριστούμε πολυ!!!!

Χαχαχαχα εχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα!! Δυο δυο !!!!

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας! Καλή λευτεριά κ στα κοριτςια του Αυγούστου!!!

Καλημέρα μαμα καλημέρα κοριτςια μου!!

Πηγα να σας γράψω αλλα με φώναξε ο γιος για φαγητό !!! Χαχαχαχα

Λοιπον εμεις απο ίκτερο ευτυχώς ολα καλα , κάναμε την εξέταση προχτές το βραδυ στις 11 κ έδειξε 12,1!!! Κ ο παιδίατρος μας είπε οτι δεν ξανα ασχολούμαστε !!! Τώρα μένει μονο να παίρνουμε γραμμάρια , πραγμα που δε σας κρύβω με εχει αγχώσει πολυ. Εχτες τον ζύγισα με με βρεγμένη πάνα όπως τον είχαμε ζυγίσει κ την προηγούμενη φορα κ έδειξε οτι πήρε 80 γραμμάρια μέσα σε 3 ημέρες. Ο γιατρός μου είπε να τον ξαναγυρίσω τη Κυριακή κ να του τηλ. Έκανα μάλλον ΄ενα λάθος...τον έβαζα συνέχεια στο στήθος μου για να ηρεμήσει κ έχασα την μπάλα με την ώρα που έτρωγε... Τώρα τον ήρεμο με βόλτα κ αγκαλιά κ προσπαθώ να τηρώ προγράμμα δίωρο θηλασμού. Για να δούμε...εντωμεταξύ ειχα αγχωθεί γιατί δεν ήξερα αν έπαιρνε το τελευταίο γάλα που ε χει το στήθος αυτο που εχει κ το λίπος...αλλα μάλλον το παίρνει γιατί το στήθος μου το νοιωθω κάθε φορα στο τέλος τελείως χαλαρό κ άδειο...

Ρε κοριτςια εχτες πάλι τι πάθαμε , ενω δεν εχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου ολη την ημέρα , το βραδυ έπεσε σε λήθαργο!! Δεν ξύπναγε με τίποτα!!! Δεν κατάφερα να τον ταΐσω παρα μονο 10 λεπτά. Τι μπάνιο τον κάναμε τι να τον κουνάω , δεν ξύπναγε με τίποτα, αφού ο άντρας μου ανησύχησε!! Εσάς κοιμούνται το βραδυ τέζα;;; Το έχουν πάθει;; Και γενικά τι κάνουμε τα ξυπνάμε;;;

Διαφημίσεις

Kirtiblue μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!! Επίσης γιατι παλευεις να βάλεις πρόγραμμα σε ένα τόσο μικρό μωρακι που επιπλέον θηλάζει και υποτίθεται δεν μπαίνουν τόσο εύκολα σε πρόγραμμα όπως τα μωρά με γάλα σκόνη;;; Μην μπερδευεσαι!! Ή οδηγία λέει οπότε θέλουν και για όσο θέλουν, ποσό μάλλον εσύ που πρέπει να βάλει και βάρος!!! Έχεις το βιβλίο της πατσουρου διάβασε θα σε βοηθήσει πολύ και θα σου λύσει τις απορίες, το λιπαρό το παίρνουν σχετικά γρήγορα αλλά και μετά το στήθος βγάζει λιπαρο, συνεχίζει δηλαδή, απλά το πρώτο ξεδιψάσει το μωρό!!!

Ή δικιά μου όταν πέφτει τεζα δύσκολα ξυπνάει αλλά και στο μπάνιο τίποτα;;; Εντάξει τεζα αλλά και όρθια να την σηκωσω και να την πειράξει ξυπνάει, μήπως από τον ίκτερο κοιμάται τόσο βαθιά!!!

Στο βιβλίο λέει και για ίκτερο...διάβασε

yk1yp3.png

Και κάτι ακόμα, τα μωρακια μας και γενικά ο θηλασμός έχει να κάνει και με συναισθήματα, το μωρό πέρα από το γάλα έχει ανάγκη να μυρίσει να ακούει την καρδιά που άκουγε τόσους μήνες μέσα στην κοιλιά, να νιώσει την ζεστασιά της μαμά του, να νιώσει ασφάλεια!!! Δώσε απλόχερα αγκαλιες κάι στήθος, εμείς ώρες ώρες κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους ,18-20 ώρες!!! Πονακια έχει και ηρεμεί στο στηθος, επίσης δες στο βιβλίο πως να ανακλάσεις τα στήθη ώστε να παίρνει λιπαρό και όχι μόνο το πρώτο που είναι να ξεδιψάσει και στην ουσία δεν τον χορταινει

yk1yp3.png

Κοριτσια θελω βοηθεια....σημερα θηλαζω απο τις 10 το πρωι...δεν εχει κοιμηθει παρα μια ωρα απο τοτε...δεν σταματαει να τρωει...νιωθω αγελαδιτσα!!!!!!!ειναι φυσιολογικο αυτο???????????/τοσες ωρες????????????τον παιρνει ο υπνος στο στηθος και μολις τον αφηνω κλαιει.

BXYXp3.png

Φυσιολογικοτατο zouzou, κι εμείς τακτικά κάνουμε τέτοιους μαραθώνιους θηλασμους ειδικά τις πρώτες 3 εβδομάδες, αλλα κ εχθές κάπως έτσι είμασταν ... Εκτός απο το γαλα θέλει κ την μυρωδιά σου , νιώθει ασφάλεια μέσα στην αγκαλίτσα σου ...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Ζουζου μην στεναχωριεσαι και υπομονή!! Αυτοί είναι οι λεγόμενοι μαραθώνιοι θηλασμοι αλλά το χρειάζεται το μωρό σου, θα χαλαρωσατε αργότερα...εμείς και χθες και πιο μπροστά κάναμε κάτι 20ωρους θηλασμους αλλα σήμερα είναι ημέρα ύπνου, κοιμάται πολύ την ξυπναω για να φάει αύριο μάλλον θα περάσουμε όλη μέρα στο βυζι...

Μαρία εσεις πως τα πάτε;

yk1yp3.png

Κι εμείς σήμερα χαλαρά . Πιο πολυ ύπνο κ ξυπνάει λιγο για να φάει κ μετα πάλι ύπνο ... Δεν είχε κ πονάκια το πρωί κ έτσι είμαστε ήρεμα . Σκέφτομαι μονο μην μου κάνει την νύχτα μερα απόψε με τοσο ύπνο .

Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι μην το ξενυχτησουμε!!! Πάλι όρθια θα κοιμάμαι...

Κάθομαι στο κρεβάτι την βάζω στο στήθος και βάζω το μαξιλάρι θηλασμού γύρω μας κι εγώ κοιμάμαι και αυτή τρώει όταν χορτάσει πετάει την θηλή και κοιμάται....όταν στραβωσει ο λαιμός μου την βάζω στο λίκνο και εγώ ξαπλωνω επιτέλους... Άντε να δούμε!!!

yk1yp3.png

Εγώ δεν εχω μαξιλάρι θηλασμου αλλα βαζω μαξιλάρια δικα μας δίπλα μου , κάθομαι στην μεση του κρεβατιου κ την θηλαζω , οταν δω οτι με παίρνει ο ύπνος κ δεν αντέχω την θηλαζω ξαπλωμενη κ κοιμάμαι κ αυτη τρώει μεχρι να κοιμηθεί . Το καλο δεν στο είπα , τωρα 3 βραδια έχουμε κ την κόρη μας στο κρεβατι μας ... Σημερα σηκωθηκα κ πονουσε ο αυχένας μου αλλα μονο που τις νιώθω κ τις 2 δίπλα μου ξεχνάω κ πόνο κ ολα ...

Ωραία όλοι μαζί!!! Ο άντρας σου χωράει;

Εμένα δεν ξενυχτησε ουτε λεπτό ούτε ένα βραδύ κάθε πρωί που ξυπνάει γαι να πάει στην δουλειά με ρωτάει αν κοίμηθηκα!! Φντασου τίποτα δεν καταλαβαίνει....χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...