Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα Νια! Μπράβο το σπορακι! Όλα καλα! Τελικά τι σου ειπε ο γιατρός για τις εβδομάδες;

Χθες πρέπει να έπεσε ο server του parents για κάποια ώρα γιατι προσπαθούσα να μπω αλλα δεν τα κατάφερνα.

Εγω χθες έπαθα το εξής: έβλεπα το βράδυ μια σειρά στην τηλεόραση, όπου κάποιος έτρωγε ενα hamburger κ τον έβλεπα κ μου τρέχανε τα σαλια... Ο άντρας μου μάλλον με έβλεπε πως το κοιτούσα κ μου λέει, θέλεις να πάω να σου πάρω; Σε 20 λεπτά ηταν πίσω με ενα τέλειο burger το οποίο κ τσάκισα! Φυσικά μετα υπέφερα όλο το βράδυ, αλλα χαλάλι! Το ευχαριστήθηκα τοσο πολυ!

μου είπε να μην μετρώ με τις βδομάδες αλλά με τους μήνες και ότι τώρα είμαι 2,5 μηνών..δεν ξέρω μπερδέφτηκα τελείως..

αχ κ εγώ πίνασα τώρα και δεν έφερα κάτι μαζι μου.. θα παραγγείλω κανενα σαντουιτς μου φένεται....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?νία μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου από το γιατρό! μπράβο στο μικρό σποράκι! εσύ έχεις 2/12 αυχενική εγώ έχω στις 3/12! χαχαχαχαχα εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ρωτήσω για φύλο στην αυχενική... θα πω στον γιατρό μου να μου το πει όταν θα φαίνεται ξεκάθαρα! θα ήταν ακόμα πιο ωραίο να το μάθουμε κατευθείαν στην γέννα αλλά ποιος κάνει υπομονή μέχρι τότε?

kidenio χάμπουργκερ ονειρεύομαι και εγώ να φάω και νομίζω πως σήμερα το βράδυ θα το τιμήσω δεόντως μιας που το μεσημέρι έχουμε σπανακόρυζο!

και όντως βρε κορίτσια η σελίδα χθες δεν άνοιγε με τίποτα για πολλές ώρες. κάποιο θέμα θα είχε ο server τους.

τι άλλα νέα?

Εγω κοριτσια εχω αυχενικη στις 27/11. Κ μετα αφού δούμε τα αποτελεσματα μάλλον θα κανουμε λήψη τροφοβλαστης. Εχω πολυ άγχος για αυτή την εξεταση αλλα όποιον κ να ρώτησα εδώ που το εχει κανει μου είπαν να μην ανησυχώ... Άντε να δούμε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!!! Ολα καλα νια μου ε;; χαλαλι το κιλακι!! Εγω καλα,ακομα παλευω με το στομαχι μου... στις 28 εγω αυχενικη! Για να δουμε αν ειναι στον ιδιο σακο....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια! πως ειστε;;

γειά σου christab. καλα περάσαμε το σαββατοκυριακο αλλά δεν ξεκουράστηκα καθόλου.. το σάββατο όλο δουλειές του σπιτιού, χθές είχαμε μνημόσυνο νυχτωθήκαμε να μπουμε σπίτι και είχα ένα αγχος ανεξίγητο που δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου όλη νύχτα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κοριτσια κ καλη εβδομάδα! Μόλις γύρισα απο το γιατρό. Χθες βράδυ είδα λίγο καφέ αιμα κ ανησύχησα... Τις δυο φορές που απέβαλα ειχα δει μόνο λίγο καφε αιμα κ τίποτα άλλο. Ευτυχώς ομως όλα ειναι καλα! Τα είδαμε τα σπορακια κ φαίνονται μια χαρα κ τα δυο! Σημερα σαν να ειμαι καλύτερα κ απο τις αναγουλες. Ονειρεύομαι να έρθει το μεσημέρι για να φάω φασόλια γίγαντες που μαγείρεψα! Αχ βρε Νια αυτο το άγχος ειναι άτιμο πράγμα! Κ εγω από χθες ήμουν χάλια! Μόλις τα είδα πάτησα τα κλάματα κ ηρέμησα...

αχ Kidenio φαντάζομαι λαχτάρα που θα πήρες.. ευτυχώς είναι όλα μια χαρα!!!

ξεκούραση δεν σου είπε

δεν ξέρω βρέ κορίτσια.. πολύ άγχος κοντεύει και η αυχενική σε 2 βδομαδούλες.. δεν ξέρω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Α επίσης τελικά δεν θα κανουμε αυχενικη στη γιατρό μας. Θα κανουμε κατευθείαν λήψη τροφοβλαστης. Θα το κανουμε στο νοσοκομείο κ απ οτι μας ειπε η γιατρός πριν απο αυτή την εξεταση θα μας κάνουν κ υπερηχο που θα μετρήσουν τα πάντα. Περιμένω τώρα να μου τηλεφωνήσουν απο το νοσοκομείο για να κανονίσουμε ραντεβού. Παναγία μου να πανε όλα καλα...

Διαφημίσεις

Α επίσης τελικά δεν θα κανουμε αυχενικη στη γιατρό μας. Θα κανουμε κατευθείαν λήψη τροφοβλαστης. Θα το κανουμε στο νοσοκομείο κ απ οτι μας ειπε η γιατρός πριν απο αυτή την εξεταση θα μας κάνουν κ υπερηχο που θα μετρήσουν τα πάντα. Περιμένω τώρα να μου τηλεφωνήσουν απο το νοσοκομείο για να κανονίσουμε ραντεβού. Παναγία μου να πανε όλα καλα...

η λήψη τροφοβλάστησης σε ποιά βδομάδα γινεται; μήπως αυτό που θα κάνεις πριν είναι η β επιπέδου;; γιατι σε αυτήν την εξέταση απότι ξέρω μετρούν τα πάντα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι Νια μου ειπε ξεκούραση η γιατρός κ το πρωτο πράγμα που με ρώτησε ηταν αν κουράστηκα παραπάνω το σαββατοκύριακο. Μόλις το άκουσε ο άντρας μου έγινε πύραυλος! Γιατι συνεχεια με μαλωνει για να μην κανω δουλειές. Αλλα γινεται ρε κοριτσια με δυο παιδια κ μια γάτα στο σπιτι να μην κανω δουλειές;... Τέλος πάντων είπαμε να κανω μόνο τα απαραίτητα κ αν πρέπει να γίνουν πιο βαριές δουλειές θα με βοηθάει εκείνος. Οτι κ να πω ειναι λίγο για τον άντρα μου... Ειμαι πολυ τυχερή που τον γνώρισα...

Ναι Νια μου ειπε ξεκούραση η γιατρός κ το πρωτο πράγμα που με ρώτησε ηταν αν κουράστηκα παραπάνω το σαββατοκύριακο. Μόλις το άκουσε ο άντρας μου έγινε πύραυλος! Γιατι συνεχεια με μαλωνει για να μην κανω δουλειές. Αλλα γινεται ρε κοριτσια με δυο παιδια κ μια γάτα στο σπιτι να μην κανω δουλειές;... Τέλος πάντων είπαμε να κανω μόνο τα απαραίτητα κ αν πρέπει να γίνουν πιο βαριές δουλειές θα με βοηθάει εκείνος. Οτι κ να πω ειναι λίγο για τον άντρα μου... Ειμαι πολυ τυχερή που τον γνώρισα...

σε καταλαβαίνω απόλυτα.. και εγώ όλο δουλειές κάνω... αφού αν δεν τα κάνω θα βρομίσουμε...

πόσο χρονών είσαστε κορίτσια; αν επιτρέπετε δηλαδη:D εγώ τώρα στο τρίτο είμαι στα 29 και έκανα το πρώτο μου στα 24 και το δεύτερο στα 26.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Η ληψη τροφοβλαστης γινεται μεταξύ 11ης και 14ης εβδομάδας. Ειναι κατι σαν την αμνιοπαρακεντηση απλα γινεται νωρίτερα κ επίσης η βελόνα που περνάει απο τα τοιχώματα της μήτρας δεν αναρροφα αμνιακο υγρό, αλλα υλικό απο τον πλακούντα. Υπάρχει κίνδυνος αποβολής αλλα οταν γινεται απο εξειδικευμένο κ έμπειρο γιατρό ελαχιστοποιειται. Εμεις θελουμε να ξέρουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα αν συμβαίνει κατι. Κ επειδή έχουμε κ ιστορικό είπαμε αυτή τη φορά να το τολμησουμε.

Η ληψη τροφοβλαστης γινεται μεταξύ 11ης και 14ης εβδομάδας. Ειναι κατι σαν την αμνιοπαρακεντηση απλα γινεται νωρίτερα κ επίσης η βελόνα που περνάει απο τα τοιχώματα της μήτρας δεν αναρροφα αμνιακο υγρό, αλλα υλικό απο τον πλακούντα. Υπάρχει κίνδυνος αποβολής αλλα οταν γινεται απο εξειδικευμένο κ έμπειρο γιατρό ελαχιστοποιειται. Εμεις θελουμε να ξέρουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα αν συμβαίνει κατι. Κ επειδή έχουμε κ ιστορικό είπαμε αυτή τη φορά να το τολμησουμε.

ειχα την εντύπωση ότι γίνετε κάπου στην 17η βδομάδα!! άντε καλα αποτελέσματα σε όλες μας ότι εξετάσεις και να κάνουμε!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...