Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Constandan να σου ζήσει κ εσένα το μωρακι σου ... Μπράβο σας κ με το θηλασμο ... Τωρα κλείσαμε κ το πινακακι μας ... Εμεις κορίτσια σημερα θηλαζουμε ασταμάτητα . Ουτε ύπνο θελει μονο μαμ κ κακα . Μάλλον περναει κανενα άλμα . Μου λέει η κόρη μου εχθές , μαμά τι καλο κ ήσυχο που ειναι το μωρακι μας , να κανεις άλλο ενα να έχουμε πολλα μωρακια στο σπίτι ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Costandan να σου ζήσει!!! Πάντως γέρο και καλότυχο!!! Μπράβο για την τέλεια γέννα!!! Κι εγώ θυμάμαι την δικιά μου με αγάπη παρόλο που στην αρχή ήταν δυσκολα

Έκλεισε κι επίσημα τι πινακακι!!!

Μαρία χθες ήμασταν έτσι!!! Το κακό είναι ότι έτσι σαν τρελή που πιάνει το στήθος παίρνει αέρα και μετά ποναει!!! Οι μαραθώνιοι θηλασμό είναι λέει ή πατσουρου φάσεις ταχείας ανάπτυξης ή το μωρό βγάζει τα σπασμενα....

yk1yp3.png

Ρε κορίτσια τι φορατε στα μπεμπακια σας τώρα που άρχισε να κάνει ζέστη;;; Από την μια φοβάμαι μην την κρυωσω και από την άλλη μην την σκασω

Της φοραω φανελάκι κοντομανικο φορμακι βαμβακερό μακρυμάνικο και καλτσακια , να της βγάλω το φανελάκι;;

yk1yp3.png

Έμας εδω κανει αρκετή ζέστη κ έτσι την εχω στο σπίτι μονο με το ζιπουνακι κ καλτσακια οταν βραδιασει αλλα πάντα με πανα σκεπασμενη . Οταν ειναι λιγο κρύος ο καιρος της βαζω μακρύ παντελονάκι . Εξω πάντως οταν βγαίνουμε κ εχει ζέστη συνήθως φορεματακια ... Τα μωρα θελουν ελαφρύ ντύσιμο εκτός αν ειναι πρόωρα .

κονστανταν να σου ζησει και εδω κυριες και κυριοι το πινακακι μας κλεινει και όλες οι μανουλες γεννησαν επιτυχως αντε με το καλο και στα επομενα! μαρουσκακι μολις μπορεις δωσε μας το τελικο μας πινακακι για να σε απαλαξουμε κιολας χαχαχαχαχ και θα ρθουμε από κει να σας κανουμε παρεα!

Διαφημίσεις

Constandan να σου ζησει το μπεμπε!!!!!!Παει κοριτσια το κλεισαμε το πινακακι!!!!!!

Οπως καταλαβατε εχω πηξει για αυτο δεν μπαινω, προσπαθω να κοιμαμαι οταν κοιματε ο μπεμπης και γενικα τρεχω...για τα ρουχα εχω και εγω απορεια....εγω του φοραω βαμβακερο ζιπουνακι ακι το σκεπαζω και με σεντονακι...:confused:...κοριτσια θελω να βγω βολτα...δεν την παλευω αλλο στο σπιτι!!!

Τα λοχεια ποσες μερες κρατανε βρε κοριτσια?Ειχα ξεμαθει με αυτες τις σερβιετες και δεν τις μπορω αλλο!

Θηλαζουμε φουλ κοριτσια, εκοψα και το συμπληρωμα και απο βδομαδα εχουμε παιδιατρο...ελπιζω να μην εχει χασει βαρος το μπεμπακι μου!

Κοριτσια νιωθει καμια να τις λειπει η κοιλιτσα της????????Εμενα μου λειπει πολυ!!!!Νιωθω οτι εκει του παρειχα ασφαλεια!Με βλεπω συντομα για δευτερο!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Κ γιατι δεν βγαίνεις βρε zouzou μια βόλτα ;;; Εγω πρωτη φορα την έβγαλα 8 ημερών για βόλτα κ απο εκει κ μετα καθε μέρα έστω για μιση ωρα βγαίνουμε . Μπράβο σας κιόλας που καταφέρατε αποκλειστικό θηλασμο . Εμενα τα λοχεια είχαν τελειώσει στις 10 μερες αλλα καμμια φορα οταν σκουπιζομαι βλέπω λιγο αιματακι στο χαρτί αλλα σταγονιτσα . Στην πρωτη γεννα είχαν κρατήσει 25 μερες . Δεν ειναι στάνταρ αυτα .

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα00 01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479..... 22/05 κοριτσάκι

marina-roz.... 26/05 αγοράκι

popaki..... 26/05 κοριτσακι

Μaria1984...... 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

kirtiblue.........20/06 αγοράκι

Ευη 1985...... 22/06 κοριτσακι

dimitra2222..... 22/06 κοριτσάκι

Βασω 79..... 23/06 αγορακι

Constantan..... 23/06 κοριτσακι

Nefeli2014.... 29 /06 κοριτσάκι

Χαχα, κοιτάω το πινακάκι, έχει πολύ πλάκα, μετά τις 16/06 γεννούσατε δυο δυο, σαν τους Χιώτες:lol::lol::lol::lol:

Κονσταντάν, να σου ζήσει κι εσένα η κοριτσάρα σου, τι υπέροχη γέννα!

Κορίτσια μου, η αποστολή μου εξετελέσθη, επιστρέφω στον Αύγουστο, από βδομάδα έχουμε κι εμείς γεννητούρια κι αναλαμβάνω δράση χαχα!

Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι ωραίο πινακακι!!!

Μαρουσκακι Ευχαριστουμε!!! Άντε να παίρνετε κι εσεις σειρά σιγά σιγά!!! Με το καλό!!! Τώρα εμείς θα σας παρακολουθούμε με αγωνία!!!!

Συμπεθέρα μπράβο που τα κατάφερε με τον θηλασμό!!! Είναι μεγάλη υπόθεση!!! Αν θες να βγεις βολτιτσα μην σκέφτεσαι σαραντισουμε και βλακειες!! Πάνε αφού νιώθετε καλά !!! Όσο για την κοιλιά δεν την σκέφτομαι καθόλου!!! Άσε που έχει εξαφανιστεί και χαίρομαι πολύ!!! Είναι και λίγο ορμονικό αυτό με την νοσταλγία!! Εγω μπροστά στο πλασματακια μου δεν σκέφτομαι τίποτα, την κοιταω και δεν με νοιαζει τίποτα μόνο να ναι καλά!!!

Έκλεισαν ραντεβού στην πατσουρου την δεύτερα, αυτός ο παιδίατρος που ήρθε στο σπίτι έφαγε άκυρο ούτως ή άλλως και αν και ή πατσουρου είναι λίγο μακριά αξίζει τον κόπο

Φιλάκια σε όλες και στα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Όχι, δεν απογοητεύομαι!!

Πιστεύω στην μικρή μου κ σήμερα αν και μακρυά, της έστελνα διαρκώς δύναμη.

Δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ένιωθα.

Κ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε μαχήτρια σήμερα.

Κοριτσακι μου γλυκό! Εύχομαι να πάνε πολλα καλα κ να ξεπεραστεί το εμπόδιο. Μπραβο σου να συνεχίσεις να στέλνεις δύναμη στο κοριτσακι σου!

Θα βγει δυνατή απο τις δυσκολίες! Εχεις ολη τη σκέψη μας!

κοριτσια επιτελους βρηκα λιγο χρονο!! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω!!!

γεννησα 23/6 και ηταν η πιο τελεια εμπειρια!! αυτο που λεμε χωρις ουτε ενα πονο!! μπηκα την τριτη το πρωι για προκληση, ειχα διαστολη 5 και τραχηλο μαλακο σαν λουκουμι οπως ειπε η γιατρος μου!! βαζουμε τους πονους αλλα να μην ποναω με τιποτα!! συσπασεις φουλ αλλα πονος πουθενα!! βαζω και την επισκληριδιο να ειμαι καλυμμενη διοτι η διαστολη προχωρουσε!! 12:58 γεννηθηκε η μπεμπα μου με 2 εξωθησεις οι οποιες ηταν για να δει η γιατρος μου αν νιωθω για να σπρωξω, δοκιμαστικες!!!:P:p:p η τελεια γεννα!!

θηλαζουμε απο την πρωτη στιγμη αλλα βαριομαστε πολυ και μας περνει ο υπνος στο 5λεπτο!!!παρολα αυτα περνει βαρος οποτε δεν ανησυχω!! ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μωρακια σας!! θα προσπαθησω να σας διαβασω να δω τα νεα σας, αλλα με δυο παιδια στο σπιτι τρεχω τρεχω και δεν προλαβαινω!! εχω και την μετακομιση και καθε τρεισ και λιγο στην πρεσβεια για να ετοιμασουμε και τα χαρτια της μπεμπας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Να ειναι γερό κ καλοτυχο!! Τι όμορφη γεννά !! Μακαρι όλες οι γυναικες έτσι !!! Καλή ανατροφή τώρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...