Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου cristab!!! Ευχαριστώ κορίτσια!!! Ξεκίνησα αποφασιστικά και με πείσμα ίσως γι αυτό τα καταφέραμε τόσο καλά, και φυσικά οι συνθήκες!!!

Εμείς δεν είχαμε ίκτερο ή μέτρηση ήταν στο 9 όταν φύγαμε από την κλινική!!!

Και μένα υπάρχουν μέρες μαραθωνίου θηλασμού αλλά σε λίγο καιρό υπολογιζω κυρίως μέχρι τα 40 να χουν στρώσει πολλά από τα θέματα μας!!! Υπομονη!!! Όπως και να χει οι μέρες φεύγουν έτσι!!! Γρήγορα και δεν το παίρνω χαμπαρι!!!

Τα κοριτσάκια συνήθως δεν κάνουν ίκτερο,

Ουτε κ εγω καταλαβαινω τις ημέρες.... Εχω πάθει έρωτα με το αγόρι μου!!!!

Λες να στρώσουν οι μέρες μεχρι να σαράντησουμε;;;

Μανουλες τι κάνετε ;;; Demi να σου ζήσει το μωρακι ... Τωρα κ μερικές μερες η μπεμπα εχει καθε πρωι πονακια στην κοιλια, ξυπνάει στις 7μιση με ψιλογκρινια για γαλα κ μολις τελειώσει αρχίσει κ σφίγγεται κ ζορίζεται . Κανει 2-3 φορές κακα κ εχει πολλα αέρια . Την βοηθάω να ηρεμήσει κ κατα τις 9 μιση της περναει κ ξανακοιμαται . Μετα ολη μέρα κ ολη νύχτα ειναι μια χαρα . Σημερα όμως πονουσε περισσότερο κ στεναχωρήθηκα πολυ . Εγω επίτηδες προσέχω τι τρώω για τους κολικους αλλα τελικα την πιάνουν .

Demi να σου ζήσει το μωράκι!!!:P:p

Τα νέα μας είναι ότι έγινε ένα πολύ μικρό βήμα.

Βρήκαν το ένα κομμάτι του οισοφάγου και το απομόνωσαν από τον λάρυγγα αλλά το άλλο δυστυχώς δεν φαίνεται πουθενά.:confused:

Τώρα θα περιμένουν μήπως και μεγαλώσει ο οισοφάγος διαφορετικά θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν.

Έχει και λοίμωξη η μικρή που καλό θα ήταν να λείπει. Και το σοβαρότερο τα πνευμονάκια που πηγαίνουν σάλια.

'Οπως καταλαβαίνετε αυτό που θέλαμε σήμερα δεν έγινε.

Οι γιατροί από το πρωί λένε ότι μπορεί να μην αντέξει είτε εντός είτε εκτός χειρουργείου γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Νικηαντωνια ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Μην απογοητεύεται όλα θα φτιάξουν να χεις πίστη και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά, τίποτα άλλο, ευχομαι τα δυσάρεστα νέα και προβλέψεις να αλλάξουν γρήγορα προς το καλύτερο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ή πατσουρου στο βιβλίο της γράφει για τους μαραθώνιους θαλάμους ότι συμβαίνουν μέχρι τον σαραντισμο κάποια μωρά μέχρι και 3 μηνών και κάποια αλλά πιο λίγα παραπάνω, συμβαίνει γιατί υπάρχουν περίοδοι ταχείας ανάπτυξης οπότε τα μωρά χρειάζονται πιο πολύ γάλα ή βγάζουν τα σπασμένα πχ εμένα προχθες κοιμόταν περισσότερο και την επόμενη μέρα ειμασταν 20 ώρες στο στήθος!!!

Επομένως υπομονή και οπότε ζητήσει να φάει το χει απλόχερα!!!

yk1yp3.png

Νικηαντωνια ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Μην απογοητεύεται όλα θα φτιάξουν να χεις πίστη και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά, τίποτα άλλο, ευχομαι τα δυσάρεστα νέα και προβλέψεις να αλλάξουν γρήγορα προς το καλύτερο!!!

Όχι, δεν απογοητεύομαι!!

Πιστεύω στην μικρή μου κ σήμερα αν και μακρυά, της έστελνα διαρκώς δύναμη.

Δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ένιωθα.

Κ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε μαχήτρια σήμερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Μανουλες τι κάνετε ;;; Demi να σου ζήσει το μωρακι ... Τωρα κ μερικές μερες η μπεμπα εχει καθε πρωι πονακια στην κοιλια, ξυπνάει στις 7μιση με ψιλογκρινια για γαλα κ μολις τελειώσει αρχίσει κ σφίγγεται κ ζορίζεται . Κανει 2-3 φορές κακα κ εχει πολλα αέρια . Την βοηθάω να ηρεμήσει κ κατα τις 9 μιση της περναει κ ξανακοιμαται . Μετα ολη μέρα κ ολη νύχτα ειναι μια χαρα . Σημερα όμως πονουσε περισσότερο κ στεναχωρήθηκα πολυ . Εγω επίτηδες προσέχω τι τρώω για τους κολικους αλλα τελικα την πιάνουν .

Μια από τα ίδια και εμείς Μαρία! Σφίξιμο πολύ, αέρια και δυστυχώς όχι μόνο μια φορά την μέρα... 2-3 σίγουρα. Χθες ήταν μόνο λίγο καλύτερα. Ας ελπίσουμε σταδιακά να βελτιώνεται η κατάσταση. Ο δικός μου είναι πολύ λαίμαργος,ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο με αποτέλεσμα να καταπίνει και αρκετό αέρα. Κάθε βράδυ μετά το μπάνιο του κάνω και μασάζ στην κοιλίτσα με λαδάκι και έχω παρατηρήσει ότι ανακουφίζεται κάπως.

Καλημερα μανουλες;)!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα.λιγο που εριξα μια ματια ολες πανω κατω εχουμε τα ιδια θεματα να αντιμετωπισουμε.

εμεις χθες σαραντησαμε και καναμε την πρωτη επισημη βολτα μας.αν και ειχαμε βγει ακομα καναδυο φορες αλλα τωρα ηταν με την ευχη του παππα.

αυτο που λετε με τα πονακια ειναι ωρες ωρες που την πιανουν εντονα στο ταισμα και ρουφαει χωρις να ρουφαει και τρελαινεται στο ξυσιμο στο προσωπακι της το οποιο εχει σπυρακια και οσο και αλοιφη κ να βαζουμε δεν φευγουν ευκολα αφου ενοχλειται κ τα ξυνει.

αλλα ολα αυτα ειναι περαστικα πιστευω.κ θα τα περασουμε και θα ερθουν και αλλα.

λοιπον να ειμαστε γερες και τα μωρακια μας γερα να τα μεγαλωνουμε.

φιλια σε ολες και καλη συνεχεια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κι από μένα!!! Τι κάνετε κοριτσια;;

Εμείς εχθες περάσαμε άλλη μια μέρα μαραθωνίου θηλασμού , cristab αυτό που λες που τρώνε λαιμαργα καταπολέμηση νουν αέρα κα.ι μετά ζοριζονται το κάνει κι ή δικιά μου..χθες από τις 9 μέχρι 10+ χτυπιοταν ή καημένη μάλλον έντερο αέρια κτλ τα κάνε ηρέμησε λίγο και μετά την έκανα μπάνιο και ύπνο!!! Ευτυχώς το βράδυ πήγε καλά

Αννουλα τι καλά που σαρανυισατε!!! Κι εγώ το περιμένω πως και πως

Άντε καλές βόλτες τώρα

Kirtiblue ,τι έδειξαν τα αποτελέσματα;;;;

Οι υπόλοιπες που είστε τι κάνετε;;;

yk1yp3.png

κοριτσια επιτελους βρηκα λιγο χρονο!! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω!!!

γεννησα 23/6 και ηταν η πιο τελεια εμπειρια!! αυτο που λεμε χωρις ουτε ενα πονο!! μπηκα την τριτη το πρωι για προκληση, ειχα διαστολη 5 και τραχηλο μαλακο σαν λουκουμι οπως ειπε η γιατρος μου!! βαζουμε τους πονους αλλα να μην ποναω με τιποτα!! συσπασεις φουλ αλλα πονος πουθενα!! βαζω και την επισκληριδιο να ειμαι καλυμμενη διοτι η διαστολη προχωρουσε!! 12:58 γεννηθηκε η μπεμπα μου με 2 εξωθησεις οι οποιες ηταν για να δει η γιατρος μου αν νιωθω για να σπρωξω, δοκιμαστικες!!!:P:p:p η τελεια γεννα!!

θηλαζουμε απο την πρωτη στιγμη αλλα βαριομαστε πολυ και μας περνει ο υπνος στο 5λεπτο!!!παρολα αυτα περνει βαρος οποτε δεν ανησυχω!! ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μωρακια σας!! θα προσπαθησω να σας διαβασω να δω τα νεα σας, αλλα με δυο παιδια στο σπιτι τρεχω τρεχω και δεν προλαβαινω!! εχω και την μετακομιση και καθε τρεισ και λιγο στην πρεσβεια για να ετοιμασουμε και τα χαρτια της μπεμπας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...