Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kitriblue σε καθε γεύμα θα δίνεις μονο 1 στηθος έτσι ώστε να το αδειάζει , την αρχη το γαλα δεν ειναι λιπαρό , όσο πιο πολυ αδειάζει τόσο πιο λιπαρό γινεται κ εκει παίρνει περισσότερο βαρος το μωρο . Κ εμεις είχαμε θέμα την αρχη με το βαρος , είχε λιγο ικτερο κ έχασε 300 γραμμ μεσα στην κλινικη κ μετα σε 1 βδομαδα πήρε μονο 160 . Ευτυχώς την δευτερη βδομαδα πήρε τα πάνω της ...

Αχ...μονο το ΄ενα στήθος δίνω τη φορα...αυτο μου είπε κ η σύμβουλος θηλασμού,.εμενα έχασε 150 γρ. Στο μαιευτηριο την πρώτη μερα, πήρε 90 γρ. Μεχρι να βγούμε , κ τώρα στο σπιτι ειναι στάσιμος εδώ κ 5 μέρες ...για να δούμε...ειναι 3150 . Τον ξυπνάω ανα 2 ώρες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό ναι, οπωσδήποτε ξύπνημα, ο ίκτερος τα κάνει νωχελικά από τη μια, βάλε και την υπογλυκαιμία από την άλλη...να τον ξυπνάς όπως λέει η Μαρία....;)

Σε ευχαριστω Μαρουσκακι κ σένα,,τον ξυπνάω συνέχεια!! Ελπίζω σημερα που θα κάνουμε την εξέταση για τον ίκτερο να εχει πέσει...

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Χθες μέχρι να γυρίσουμε να οργανωθουμε μετά μπάνιο και ήμουν αρκετά κουρασμένη... Βέβαια χθες το κορίτσι μου κάτι το ενοχλούσε και δεν κιμηθηκαμε καλά αλλά δεν πειράζει

Μαρία για την βλέννα είπε δεν είναι κακό απαραι5ητα να μην το σκέφτομαι καν αν δω στην πορεία αίμα ή κάτι που ζοριζει το μωρό τότε βλέπουμε

Kirtiblue εφόσον δεν έχει ανακτήσει το βάρος του θα πρέπει να το ξυπνάς την μέρα ανά δίωρο και το βράδυ ανά τρίωρο, αν δεν ξυπνάει βγάλε λίγο γάλα ακουμπά το στα χείλη του να γευτεί να μυρίσει χάιδεψε λίγο πατουσακια μαγουλακια κτλ μήπως και ξυπνήσει

Εμείς χασαμε 280 γρ όταν φύγαμε από την κλινική και την πρώτη εβδομάδα πήρε 300 γρ πολύ καλά!!!!

Ο θηλασμός εδραιώνεται όταν πια το στήθος δεν είναι πρησμένο παρά μόνο αν έχεις Πολυ ώρα να θηλασμός πχ βράδυ κι αυτό όχι τύμπανο και στην ουσία το γάλα παράγεται την ώρα του θηλασμου και όσο ρουφάει το μωρο τότε το καταλαβαίνεις

Πήρα και το βίβλο της πατσουρου που η ήθελα

Επίσης το συγκαμα είναι ερεθισμός αν καψιμο οταν γίνεται πολύ γίνεται και πληγή, κι αυτή μου είπε κςραλοιφη

Μπραβο βρε μαμα !! Φτου φτου φτου !!!

Αυτο με το στήθος μου συμβαίνει κ μένα...αλλα ο μικρος δεν ανακτά βαρος,,,

Συγκαμα λοιπον σαν Κοκκινίλα έντονη κ κάψιμο..βάζω μια κρέμα της frezyderm

Αλλα θα αντέξω σε παλαιότερα μήνυμα τα σας να δω πως φτιάχνεται η κεραλοιφη!

Kirtiblue καλά αποτέλεσματα!!! Αν φύγει κι ο ίκτερος το μωρό θα ζωντανέψει λίγο και δεν θα κοιμάται συνέχεια οπότε θα το ταιζεις πιο συχνά και θα πάρει βάρος μην ανυσηχεις!!! Εσύ κοιτά ν μην αγχωνεσαι και να τρέφεσαι καλά και σωστά ώστε να έχεις γαλατάκι ΑΑ για το μωρακι σου!!!

yk1yp3.png

Το βιβλίο της Πατσούρου είναι υπέροχο, αν και σε κάποια σημεία ίσως σου φανεί κάπως υπερβολική!Χάρη σ' αυτό θήλασα ένα χρόνο το δεύτερο παιδάκι μου και εν μέρει χάρη σ' αυτό 2,5 χρόνια τον τρίτο!Κι ο Παπαβέντσης έχει ωραία βιβλία για θηλασμό και διατροφή...

Το χω κ γω το βιβλιο της πατσουρου! Κ μου φαίνεται πρέπει να το ξεκινήσω πάλι να το διαβάζω...

Άσχετο παίρνετε εσεις ω3 λιπαρά σε κάψουλα; Λεω να ξεκινήσω να μου δώσω λιγο ενέργεια,,.

Διαφημίσεις

Kirtiblue καλά αποτέλεσματα!!! Αν φύγει κι ο ίκτερος το μωρό θα ζωντανέψει λίγο και δεν θα κοιμάται συνέχεια οπότε θα το ταιζεις πιο συχνά και θα πάρει βάρος μην ανυσηχεις!!! Εσύ κοιτά ν μην αγχωνεσαι και να τρέφεσαι καλά και σωστά ώστε να έχεις γαλατάκι ΑΑ για το μωρακι σου!!!

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου!! Για να δούμε!! Θα σας ενημερώσω!!

Οςο για το φαΐ ...κοριτςια νομιζω οτι τρώω τώρα πιο πολυ απο την εγκυμοσυνη!!!!!

Πιο πολύ το χουμε ανάγκη στον θηλασμό το φαγητό παρά στην εγκυμοσύνη πιστεύω, ο οργανισμός μου το ζητάει!!!

Διάβασε το βιβλίο θα σε βοηθήσει πολύ!!!

Περιμένουμε νεα από την εξέτασή

yk1yp3.png

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου!! Για να δούμε!! Θα σας ενημερώσω!!

Οςο για το φαΐ ...κοριτςια νομιζω οτι τρώω τώρα πιο πολυ απο την εγκυμοσυνη!!!!!

Λόω του θηλασμού κοριτσάκι μου!Εγώ θυμάμαι έτρωγα στον πρώτο σαν να μην υπήρχε αύριο:oops::oops::oops:Και όχι, δεν τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης με το θηλασμό αλλά με δίαιτα...Βέβαια, κάποια κορίτσια χάνουν πολύ με το θηλασμό, είναι στον οργανισμό και μεταβολισμό της καθεμιάς....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πιο πολύ το χουμε ανάγκη στον θηλασμό το φαγητό παρά στην εγκυμοσύνη πιστεύω, ο οργανισμός μου το ζητάει!!!

Διάβασε το βιβλίο θα σε βοηθήσει πολύ!!!

Περιμένουμε νεα από την εξέτασή

Χαίρομαι που πρωτομανούλες κι είστε τόσο ενημερωμένες για το θηλασμό, εύγε!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια μου και εγω γεννησα τον μπεμπακο μου...3100 αλλα το καημενο παιρνει αντιβιωση γτ σπάσανε τα νερα κ μετα παλευα 18 ωρες να το γεννησω φυσιολογικα κ λιγο αφυδατωθηκε... απο θηλασμό με εχει σκισει αλλα το προσπαθώ. . Μαμα σε ποιον συμβουλο θηλασμου πηγες? Που ειναι?

Διαφημίσεις

Demi μου να σου ζήσει!!! Πάντα γέρος και δυνατός!!! Ευχομαι τα καλύτερα!!!

Ή σύμβουλος είναι στην καλαμάρια και ερχεται και στο σπίτι και παίρνει 50? αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο, θα κάτσει όσες ώρες χρειάζεται και θα σου λύσει όλες σου τις απορίες!!! Να σου στείλω το το τηλ με viber

yk1yp3.png

γεια σας κορίτσια μου!τι κάνετε?σας διάβασα λίγο στα πεταχτά. όλο τρέχω και όλο οι ώρες της μέρας δεν μου φτάνουν!

Νεφέλη και demi να σας ζήσουν τα μωράκια! γερά και καλότυχα!

Νίκη Αντωνία καλή επιτυχία για σήμερα! θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου!

Mama μπράβο σας που εδραιώσατε θηλασμό! Για πρωτομανούλα είσαι σούπερ! Ενημερωμένη και ψύχραιμη! Μπράβο κορίτσι μου!

kirtiblue και το δικό μου το μωράκι είχε ίκτερο. με ίκτερο φύγαμε και πηαγάιναμε ανα 2 μέρες για επανεξέταση μέχρι να πέσει στο 9 περίπου. Οι οδηγίες που είχα από παιδίατρο ήταν αυτές που σου είπαν και τα κορίτσια! θηλασμός φουλ ανα 2 ώρες τη μέρα τουλάχιστον ανα 3 την νύχτα και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Μαρουσκάκι πως είσαι εσύ?

Κορίτσια εμένα ο δικός μου έχει 2 μέρες όλη μέρα και όλη νύχτα στο βυζί,να μην ηρεμεί με τίποτα να κοιμάται αγκαλιά και μόλις τον ξαπλώνω να ξυπνάει και χίλια δυο άλλα...με αποτελέσμα να μην έχω χρόνο για τον μεγάλο μου... ελπίζω να είναι παροδικό όλο αυτό..

Γεια σου cristab!!! Ευχαριστώ κορίτσια!!! Ξεκίνησα αποφασιστικά και με πείσμα ίσως γι αυτό τα καταφέραμε τόσο καλά, και φυσικά οι συνθήκες!!!

Εμείς δεν είχαμε ίκτερο ή μέτρηση ήταν στο 9 όταν φύγαμε από την κλινική!!!

Και μένα υπάρχουν μέρες μαραθωνίου θηλασμού αλλά σε λίγο καιρό υπολογιζω κυρίως μέχρι τα 40 να χουν στρώσει πολλά από τα θέματα μας!!! Υπομονη!!! Όπως και να χει οι μέρες φεύγουν έτσι!!! Γρήγορα και δεν το παίρνω χαμπαρι!!!

yk1yp3.png

γεια σας κορίτσια μου!τι κάνετε?σας διάβασα λίγο στα πεταχτά. όλο τρέχω και όλο οι ώρες της μέρας δεν μου φτάνουν!

Νεφέλη και demi να σας ζήσουν τα μωράκια! γερά και καλότυχα!

Νίκη Αντωνία καλή επιτυχία για σήμερα! θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου!

Mama μπράβο σας που εδραιώσατε θηλασμό! Για πρωτομανούλα είσαι σούπερ! Ενημερωμένη και ψύχραιμη! Μπράβο κορίτσι μου!

kirtiblue και το δικό μου το μωράκι είχε ίκτερο. με ίκτερο φύγαμε και πηαγάιναμε ανα 2 μέρες για επανεξέταση μέχρι να πέσει στο 9 περίπου. Οι οδηγίες που είχα από παιδίατρο ήταν αυτές που σου είπαν και τα κορίτσια! θηλασμός φουλ ανα 2 ώρες τη μέρα τουλάχιστον ανα 3 την νύχτα και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Μαρουσκάκι πως είσαι εσύ?

Κορίτσια εμένα ο δικός μου έχει 2 μέρες όλη μέρα και όλη νύχτα στο βυζί,να μην ηρεμεί με τίποτα να κοιμάται αγκαλιά και μόλις τον ξαπλώνω να ξυπνάει και χίλια δυο άλλα...με αποτελέσμα να μην έχω χρόνο για τον μεγάλο μου... ελπίζω να είναι παροδικό όλο αυτό..

Γεια σου Christab!!!

Αχ μακάρι να πάρουμε κ εμεις τα αποτελέσματα σημερα κ να εχει πέσει!!

Όσον αφορά το θέμα του θηλασμού κ εμενα ακριβώς τα ίδια κανει αυτές τις ημέρες..θηλάζω, κ μόλις παω να τον αφήσω στη κούνια, θέλει αγκαλιά κ θηλασμο πάλι!!!! Υπομονη!!!

Κοριτσια μου και εγω γεννησα τον μπεμπακο μου...3100 αλλα το καημενο παιρνει αντιβιωση γτ σπάσανε τα νερα κ μετα παλευα 18 ωρες να το γεννησω φυσιολογικα κ λιγο αφυδατωθηκε... απο θηλασμό με εχει σκισει αλλα το προσπαθώ. . Μαμα σε ποιον συμβουλο θηλασμου πηγες? Που ειναι?

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Να ειναι γερό κ καλοτυχο! Ταλαίπωρηθηκες αλλα νομιζω οτι τώρα το εχεις ξεχάσει έτσι δεν ειναι;;:D

Καλα το σκέφτεσαι για το σύμβουλο θηλασμού!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...