Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νικηαντωνια καλή επιτυχία αύριο!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χετε γρήγορη και καλή ανάρρωσή!!! Θα σε σκεφτομαι !!! Να χεις θετική σκέψη και πίστη!!!!

Όσο για το θέμα μου τελικά πήγα σε σύμβουλο θηλασμού !! Μου έλυσε όλες τις απορίες!!! Τελικά ή θηλή μου έχει ραγαδα από τον μαραθώνιο προχθεσινο θηλασμό!!! Είναι ερεθισμένο αλλά θα περάσει,

Μαρια μου είπε για τα κακά ότι μπορεί να ναι πάντα νερουλα οπότε μην ανυσηχεις!!! Επίσης εδραιώθηκε ο θηλασμός και χαρηκα πολύ!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο θα γίνει. Ο μικρός καλά είναι δόξα το Θεό. Μεγαλώνει.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο προβληματάκι σου, είμαι άσχετη:confused:

Κοριτσακι μου να πάνε ολα καλα εύχομαι! Ολη μου τη θετική σκέψη εχεις!!!

Εγω χρησιμοποιώ τα pampers μου έδωσαν δείγματα στο μαιευτηριο, αυτά φόραγε κ ο μικρος εκει κ έτσι τα συνέχισα.

Ρε κοριτςια πως ειναι το συγκαμα να το εχω στο νου μου;;

Εγω ρε κοριτςια εχω σκάσει...ο μικρος δεν εχει πάρει βαρος απο τοτε που βγήκαμε απο το μαιευτηριο...πήγαμε παιδίατρο εχτες κ μας είπε πάλεψε το με το μητρικο θηλασμο εχε τον συνέχεια στο στήθος κ βλέπουμε...θα τον πάρω τηλ. Την Πέμπτη να τον ενημερώσω για το βαρος του.. Τον ξυπνάω ανα 2 ώρες , θελουμε λεει ενεργό θηλασμο 20 λεπτών τουλάχιστο απο το κάθε στήθος τη φορα.. Εντωμεταξύ εχουμε χτυπήσει κ εμεις κατι μαραθώνιους τις τελευταίες 2 ημέρες τι να πω ..μιλάμε για ώρες στο βυζι,..λέτε να χει πάρει κανα γραμμάριο, ρε κοριτςια λέτε να μην ειναι τόσο θρεπτικό το γάλα μου; Η να τον αφήνω λιγότερο στο στήθος απ οτι πρέπει; Κοιμάται πανω μου στα 10 λεπτά κ προσπαθώ κ τον ξυπνάω,.,με. Το ζόρι φτάνουμε τα 20 λεπτά,..

Νικηαντωνια καλή επιτυχία αύριο!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χετε γρήγορη και καλή ανάρρωσή!!! Θα σε σκεφτομαι !!! Να χεις θετική σκέψη και πίστη!!!!

Όσο για το θέμα μου τελικά πήγα σε σύμβουλο θηλασμού !! Μου έλυσε όλες τις απορίες!!! Τελικά ή θηλή μου έχει ραγαδα από τον μαραθώνιο προχθεσινο θηλασμό!!! Είναι ερεθισμένο αλλά θα περάσει,

Μαρια μου είπε για τα κακά ότι μπορεί να ναι πάντα νερουλα οπότε μην ανυσηχεις!!! Επίσης εδραιώθηκε ο θηλασμός και χαρηκα πολύ!!!

Μπραβο βρε μαμα πολυ χαίρομαι!!! Στις πόσες ημέρες εδραιώθηκε;;; Εσένα έχασε βαρος στην αρχή η μπεμπουλα ; Κ τώρα ποσό παίρνει την εβδομάδα;

κ εγω απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα ιουνιου! γεννησα την παρασκευη 19/6. Να σας ζησουν και με το καλο οσες ακομα περιμενουν στο καφε σας! ερωτας ειναι, οπως το λετε....πολυ αγχος, αλλά ερωτας! :)

Να σου ζήσει κοριτσακι μο υ! Γερό κ καλοτυχα να ειναι!

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω ευχαριστω για τις συμβουλές σας περί ίκτερος κ μητρικού θηλασμού!!

Επισης να σας πω οτι σχόλασα το μαλ* α τον παιδίατρο εννοείτε κ πηγα εχτες σε εναν άλλον υπέρ του μητρικού. Μεγάλη ταλαιπωρία εχτες κοριτςια , αφού ο μπέμπης κοιμόταν σερί όλο το βραδυ κ δεν ξύπναγε με τίποτα ουτε για φαΐ. Κ να σας πω την αλήθεια ήμουν κ εγω τόσο χάλια ψυχολογικά που με πήρε ο βαθύς ύπνος κ προσπαθούσε ο άντρας μου να μας ξυπνήσει κ τους 2... Ουφ για να δούμε ...να πάρει γραμμάρια θέλει τώρα,

Kitriblue σε καθε γεύμα θα δίνεις μονο 1 στηθος έτσι ώστε να το αδειάζει , την αρχη το γαλα δεν ειναι λιπαρό , όσο πιο πολυ αδειάζει τόσο πιο λιπαρό γινεται κ εκει παίρνει περισσότερο βαρος το μωρο . Κ εμεις είχαμε θέμα την αρχη με το βαρος , είχε λιγο ικτερο κ έχασε 300 γραμμ μεσα στην κλινικη κ μετα σε 1 βδομαδα πήρε μονο 160 . Ευτυχώς την δευτερη βδομαδα πήρε τα πάνω της ...

Ξεχασα να σας πω ευχαριστω για τις συμβουλές σας περί ίκτερος κ μητρικού θηλασμού!!

Επισης να σας πω οτι σχόλασα το μαλ* α τον παιδίατρο εννοείτε κ πηγα εχτες σε εναν άλλον υπέρ του μητρικού. Μεγάλη ταλαιπωρία εχτες κοριτςια , αφού ο μπέμπης κοιμόταν σερί όλο το βραδυ κ δεν ξύπναγε με τίποτα ουτε για φαΐ. Κ να σας πω την αλήθεια ήμουν κ εγω τόσο χάλια ψυχολογικά που με πήρε ο βαθύς ύπνος κ προσπαθούσε ο άντρας μου να μας ξυπνήσει κ τους 2... Ουφ για να δούμε ...να πάρει γραμμάρια θέλει τώρα,

Ποσο βαρος εχει το μωρακι σου ;;; Να τον ξυπνάς οπωσδήποτε την νύχτα καθε 3 ωρες γιατι δεν κανει νς μένει νηστικό . Πέφτει το ζακχαρο τους κ πέφτουν σε λήθαργο κ δεν καταλαβαίνουν την πείνα να ξυπνήσουν μόνα τους .

Ευχαριστώ mama μου!! Έχουμε πίστη!

Εδραιώνεται κ πριν τις 40 μέρες κ πώς το καταλαβαίνουμε;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Την ίδια συνταγή κανω κ εγω απλα καμμια φορα βαζω κ χαμομηλολαδο μεσα . Δηλαδη κανονικο λάδι ελιάς ειναι απλα βαζω μεσα αποξηραμένου χαμομηλι κ για καμμια βδομαδα 10 μερες κ παίρνει το άρωμα του κ τα συστατικά του . Την κεραλοιφη την χρησιμοποιουμαι οικογενειακός πάντως . Απλα επειδη κανω αρκετή ποσότητα δεν μετράω με κουταλιες αλλα τα ζυγίζω . Πχ 50 γραμ κερι κ 250 λάδι .

Ναι, εννοείται, κρατάς την αναλογία και φτιάχνεις όση ποσότητα θέλεις;) Κι εγώ βάζω και στα χέρια μου, φτέρνες άμα θυμηθώ καμιά φορά..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ποσο βαρος εχει το μωρακι σου ;;; Να τον ξυπνάς οπωσδήποτε την νύχτα καθε 3 ωρες γιατι δεν κανει νς μένει νηστικό . Πέφτει το ζακχαρο τους κ πέφτουν σε λήθαργο κ δεν καταλαβαίνουν την πείνα να ξυπνήσουν μόνα τους .

Αυτό ναι, οπωσδήποτε ξύπνημα, ο ίκτερος τα κάνει νωχελικά από τη μια, βάλε και την υπογλυκαιμία από την άλλη...να τον ξυπνάς όπως λέει η Μαρία....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Χθες μέχρι να γυρίσουμε να οργανωθουμε μετά μπάνιο και ήμουν αρκετά κουρασμένη... Βέβαια χθες το κορίτσι μου κάτι το ενοχλούσε και δεν κιμηθηκαμε καλά αλλά δεν πειράζει

Μαρία για την βλέννα είπε δεν είναι κακό απαραι5ητα να μην το σκέφτομαι καν αν δω στην πορεία αίμα ή κάτι που ζοριζει το μωρό τότε βλέπουμε

Kirtiblue εφόσον δεν έχει ανακτήσει το βάρος του θα πρέπει να το ξυπνάς την μέρα ανά δίωρο και το βράδυ ανά τρίωρο, αν δεν ξυπνάει βγάλε λίγο γάλα ακουμπά το στα χείλη του να γευτεί να μυρίσει χάιδεψε λίγο πατουσακια μαγουλακια κτλ μήπως και ξυπνήσει

Εμείς χασαμε 280 γρ όταν φύγαμε από την κλινική και την πρώτη εβδομάδα πήρε 300 γρ πολύ καλά!!!!

Ο θηλασμός εδραιώνεται όταν πια το στήθος δεν είναι πρησμένο παρά μόνο αν έχεις Πολυ ώρα να θηλασμός πχ βράδυ κι αυτό όχι τύμπανο και στην ουσία το γάλα παράγεται την ώρα του θηλασμου και όσο ρουφάει το μωρο τότε το καταλαβαίνεις

Πήρα και το βίβλο της πατσουρου που η ήθελα

Επίσης το συγκαμα είναι ερεθισμός αν καψιμο οταν γίνεται πολύ γίνεται και πληγή, κι αυτή μου είπε κςραλοιφη

yk1yp3.png

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Χθες μέχρι να γυρίσουμε να οργανωθουμε μετά μπάνιο και ήμουν αρκετά κουρασμένη... Βέβαια χθες το κορίτσι μου κάτι το ενοχλούσε και δεν κιμηθηκαμε καλά αλλά δεν πειράζει

Μαρία για την βλέννα είπε δεν είναι κακό απαραι5ητα να μην το σκέφτομαι καν αν δω στην πορεία αίμα ή κάτι που ζοριζει το μωρό τότε βλέπουμε

Kirtiblue εφόσον δεν έχει ανακτήσει το βάρος του θα πρέπει να το ξυπνάς την μέρα ανά δίωρο και το βράδυ ανά τρίωρο, αν δεν ξυπνάει βγάλε λίγο γάλα ακουμπά το στα χείλη του να γευτεί να μυρίσει χάιδεψε λίγο πατουσακια μαγουλακια κτλ μήπως και ξυπνήσει

Εμείς χασαμε 280 γρ όταν φύγαμε από την κλινική και την πρώτη εβδομάδα πήρε 300 γρ πολύ καλά!!!!

Ο θηλασμός εδραιώνεται όταν πια το στήθος δεν είναι πρησμένο παρά μόνο αν έχεις Πολυ ώρα να θηλασμός πχ βράδυ κι αυτό όχι τύμπανο και στην ουσία το γάλα παράγεται την ώρα του θηλασμου και όσο ρουφάει το μωρο τότε το καταλαβαίνεις

Πήρα και το βίβλο της πατσουρου που η ήθελα

Επίσης το συγκαμα είναι ερεθισμός αν καψιμο οταν γίνεται πολύ γίνεται και πληγή, κι αυτή μου είπε κςραλοιφη

Το βιβλίο της Πατσούρου είναι υπέροχο, αν και σε κάποια σημεία ίσως σου φανεί κάπως υπερβολική!Χάρη σ' αυτό θήλασα ένα χρόνο το δεύτερο παιδάκι μου και εν μέρει χάρη σ' αυτό 2,5 χρόνια τον τρίτο!Κι ο Παπαβέντσης έχει ωραία βιβλία για θηλασμό και διατροφή...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα Μαρουσκακι!!! Έχω και του παπαβεντζη απλά περιγράφει πιο πολύ περιπτώσεις που συνάντησαν δυσκολίες και ξεπεράστηκαν και γενικά μιλάει πιο πολύ για τα οφέλη, επίσης έχω ένα ακόμα βιβλίο που λέγεται the womanly art of breastfeeding που είναι της la leche league το οποίο είναι στα αγγλικά και γενικά δίνει συμβουλές, της πατσουρου το πήρα γιατί είναι πιο πρακτικό, αν χρειαστείς κάτι ανατρέψει εκεί και λυνεις τις απορίες σου, πολύ βοηθητικό

Ή σύμβουλος που πήγα έχει μαγαζί με πράγματα για τον θηλασμό κάτω από το ιατρείο της πατσουρου και γενικά είναι το δεξί της χέρι, το βιβλίο βοήθησε κι αυτή να γραφτεί!!! Από ότι κατάλαβα είναι φίλες από παλιά...πολύ καλή στην δουλειά της και αξιόλογος άνθρωπος!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...