Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια βαζω μονο κεραλοιφη κ δεν εχει συγκαψει . Τωρα αν μου κανει κάνενα συγκαμα θα βάλω το φρεζυντερμ . Με την σουντοκρεμ φευγει πιο εύκολα το συγκαμα αλλα νομίζω περιέχει αργίλο που ειναι καρκινογόνος καλύτερα να αποφεύγεται , ασε που ειναι σαν στόκος . Καλα κ εμενα το στηθος μου δεν πρηζεται πολυ πια μονο το πρωι ειναι λιγο αλλα εχω γαλα αρκετό . Οταν θηλαζω απο το δεξί το αριστερό μου τρέχει κ εχω κοχύλια θηλασμου για να το μαζεύω .

Εγώ κορίτσια βαζω μονο κεραλοιφη κ δεν εχει συγκαψει . Τωρα αν μου κανει κάνενα συγκαμα θα βάλω το φρεζυντερμ . Με την σουντοκρεμ φευγει πιο εύκολα το συγκαμα αλλα νομίζω περιέχει αργίλο που ειναι καρκινογόνος καλύτερα να αποφεύγεται , ασε που ειναι σαν στόκος . Καλα κ εμενα το στηθος μου δεν πρηζεται πολυ πια μονο το πρωι ειναι λιγο αλλα εχω γαλα αρκετό . Οταν θηλαζω απο το δεξί το αριστερό μου τρέχει κ εχω κοχύλια θηλασμου για να το μαζεύω .

Να τώρα συμφωνούμε οι δυο Μαρίες χαχα!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/06/to-moro-mou-pinei-arketo-gala.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+http/mitrikosthilasmosblogspotcom+%28Μητρικός+Θηλασμός.com%29

Καλημεεεερα!!! Πωπω δε σας προλαβαίνω!!! Τρέχαμε εχτες σε παιδίατρο κ στο μαιευτηριο για να κάνουμε επανεξέταση ίκτερος. 15.1 εχει ο μικρος, κ δεν εχει πάρει βαρος μονο 10 γραμμάρια σε 3 μέρες...κ εχω κατα στεναχωρηθεί! Ευτυχώς βρήκα παιδίατρο Φούλ υπέρ του θηλασμού κ μου είπε συνεχίζουμε , τον ταΐζεις συνέχεια κ το βλέπουμε... Οςο για τον ίκτερο μου είπε να μην ανήσυχω.. Θα πάνε πάλι για επανεξέταση αύριο...φφφφ

Πάντως κοριτςια επειδη ειδα μια σκατοκουβεντα...εμενα χεζει ασύστολα!!! Χαχαχα δε προλαβαίνω να τον ταΐσω κ κατευθείαν πρρρρρρ αςε που τον αλλάζω κ πάλι πρρρρρρ Χαχαχα

Διαβάστε το παραπανω άρθρο ...ενδιαφέρον ...

Επισης να μας ζήσουν τα μπεμπακια τα καινούργια!!!!!

Να ειναι γερά και καλοτυχα!!!

Constadan! Μπορεί κ να εχει γεννήσει κοριτςια κ εκεινη ..

Ακούω κλάματα , παω πάλι για θηλασμο φιλιαααααα

http://www.ftiaxno.gr/2013/03/blog-post_28.html

Εγώ βάζω και μαστίχα Χίου κοπανισμένη....

Την ίδια συνταγή κανω κ εγω απλα καμμια φορα βαζω κ χαμομηλολαδο μεσα . Δηλαδη κανονικο λάδι ελιάς ειναι απλα βαζω μεσα αποξηραμένου χαμομηλι κ για καμμια βδομαδα 10 μερες κ παίρνει το άρωμα του κ τα συστατικά του . Την κεραλοιφη την χρησιμοποιουμαι οικογενειακός πάντως . Απλα επειδη κανω αρκετή ποσότητα δεν μετράω με κουταλιες αλλα τα ζυγίζω . Πχ 50 γραμ κερι κ 250 λάδι .

Διαφημίσεις

ας φυγει το συγκαμα και μετα θα βαλω κεραλοιφη αν ειναι....εχω απειρες κρεμες για συγκαμα και διαφημιστικες και απο δωρα της frezyderm δεν κανει δουλεια ειναι πιο πολυ για προληψη, αχ!!! αυτα τα babylino!! αυτα φταινε, θα τα κρατησω σε περιπτωση αναγκης.....

λετε να βαλω στοκο sudocream και οταν περασει να τ αφησω;;;;

κι εγω πιστευω πως η costandan γεννησε!!

kirtiblueμην σκας θα στρωσει και ο ικτερος, κατι ακουσα οτι παλια οι παιδιατροι ειχαν οδηγια για τον ικτερο να σταματαν τον θηλασμο, μαλλον γι αυτο σ αρπαξε απο τα μουτρα ο δικος σου, θελει να ειναι καλυμμενος του οτι δεν ενημερωνεται πια δεν τον πειραζει.....

εγω μιλαω με την Δημητρα ειναι μια χαρα, τα πανε μια χαρα με την μπεμπουλα της η οποια κοριτσια ειναι μια κουκλα!!! θηλαζει αποκλειστικα και γενικα προσπαθει να βρει τους ρυθμους της γιατι εχει και πολλες επισκεψεις στο σπιτι!!! κανουμε σχεδια για καφεδακι με τα κοριτσια μας!!! εχετε ολες ανοιχτη προσκληση οταν και αν ποτε βρεθειτε πιο βορεια!!!

yk1yp3.png

Εντωμεταξύ μαμά ξέχασα να σου απαντήσω που με ρωτησες αν κανω την εξεταση μαγιερ στα κακακια. Δεν θα έκανα αυτη γιατι δεν φαίνεται να εχει ουτε αιμα , ουτε κλωστουλες ουτε μαύρα σπορακια . Θα της έκανα απλή εξεταση κοπρανων μηπως κ εχει κανενα μικρόβιο αλλα ο παιδιατρος μου είπε να μην κανω τίποτα .

κοπελια ειναι ποια πανα θα του κατσει καλα εμενα συγκεγεται με όοοοοοοοοοολες εκτος από τις μπεμπιλινο. χαχαχαχα! επισης μαμα ειχε πολυ πλακα που ειπες εκτος απο τα σπιτακια οτι θα ξαναπαθεις το γιατρο χαχαχαχαχ για τα σπορακια μην αγχωνεσαι ειναι απόλυτα φυσιολογικο.

Άσε με το κινητό γράφω βολευει περισσότερο γιατί μονίμως θηλάζω αλλά κι αυτό το χαζό αλλάζει αυτά που γράφω....

Μαρία μην μπαίνει ακόμα στην διαδικασία για εξέταση κοπράνων....

Εν τω μεταξύ έχω τα babylino κι έχω και 2 πακέτα της chicco που είναι σαν τα babylino, τι θα τα κάνω;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς μια από τα ιδια ευτυχώς όχι όλες τις μέρες βασικά έχει κάποιο ζόρι και βρίσκει παρηγοριά στο στήθος, πάντως οι μέρες περνάνε γρήγορα θα ξεπεταχτουν κι όλα θα είναι μια χαρα

yk1yp3.png

Καλα κορίτσια τι να πω για την σύμβουλο θηλασμού!!! Με πήρε τηλ και μου πρότεινε να πάω εγώ από το μαγαζί της ώστε να μην χρειαστεί να την πληρώσουμε επίσκεψη στο σπίτι επειδή είναι δύσκολοι καιροι

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Χαμός γίνεται στις τράπεζες κτλ τι θα γίνει;;;;

Νικηαντωνια πως πάει ή μικρή;;; Έγινε επέμβαση;;;; Ο μικρός σου;;;

Εμένα σήμερα άλλο με βρήκε... Ή μια θηλή έχει θέμα, είναι σαν να πέτρωσε σχεδόν ή μισή δεν βγαίνει γάλα από κει σαν να έφραξε, τι γίνεται ρε γμτ;;; Πήρα μια σύμβουλο θηλασμού και μου πε ότι μάλλον δεν είναι φραγμενοι πόροι της έστειλα φωτό να δει και αν δεν βγάλουμε άκρη θα της πω να ρθει από το σπίτι....

Σας έχω πρηξει συγνώμη...

Αύριο θα γίνει. Ο μικρός καλά είναι δόξα το Θεό. Μεγαλώνει.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο προβληματάκι σου, είμαι άσχετη:confused:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...